📌آغاز تعمیرات اساسی واحد ۲۰۰ و تاسیسات مرتبط در پالایش گاز بیدبلند
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/?p=61415
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌 مرحله نهایی بیستوششمین دوره مسابقات قرآن، نهجالبلاغه و اذان ویژه فرزندان پسر کارکنان شرکت ملی گاز کشور، در ارومیه برگزار شد.
🔺علیرضا شیخی، مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانغربی، در آیین افتتاحیه این مسابقات ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقتدار، گفت: از چهارماه قبل برنامهریزی لازم برای میزبانی این دوره از مسابقات را انجام دادیم.
🔺شیخی با اشاره به برگزاری مسابقات در دو بخش مجزا، افزود: در مجموع میزبان ۴۰۰ نفر از فرزندان دختر و پسر در این رقابتها هستیم.
#قرآن
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌گزارش تصویری از آغاز مرحله نهایی مسابقات قرآن، نهجالبلاغه و اذان فرزندان پسر کارکنان شرکت ملی گاز در ارومیه
🔺 بیستوششمین دوره مرحله نهایی مسابقات قرآن، نهجالبلاغه و اذان ویژه فرزندان پسر کارکنان شرکت ملی گاز کشور، امروز سهشنبه ۱۱ شهریورماه در ارومیه آغاز شد.
#گزارش_تصویری
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۷ پروژه ایمنی، عملیاتی و محیط زیستی در پالایشگاه شهید هاشمینژاد
🔺 همزمان با هفته دولت، عملیات اجرایی و بهرهبرداری از ۱۷ پروژه ایمنی، عملیاتی و محیط زیستی با اعتبار ۳۴۰۰ میلیارد ریال و همچنین امضای قرارداد فروش CO₂ تولیدی واحد دانشبنیان تغلیظ گاز اسیدی در پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد آغاز شد.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/?p=61562
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد؛ تحویل پالایشگاه سیزدهم پارس جنوبی تا پیش از فصل سرد
🔺واحدهای اصلی پالایشگاه سیزدهم با ظرفیت ۵۵ درصد وارد مدار تولید شده و تحویل کامل آن تا پیش از فصل سرد از اولویتهای اساسی صنعت گاز کشور است.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/?p=61565
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌طراحی و ساخت ربات رسوبزدا با همکاری در شرکت پالایش گاز پارسیان
🔺 برای نخستین بار در کشور، طرح استفاده از ربات رسوبزدا برای رسوبزدایی داخل لولههای سیلندرگیر با همکاری یک شرکت دانشبنیان در شرکت پالایش گاز پارسیان اجرا شد.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/?p=61567
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌 آمادگی انتقال گاز در زمستان حاصل تلاش، فعالیت، عملیات، تعمیرات و نگهداری شبکه انتقال گاز در نیمه نخست سال بهویژه فصل تابستان است.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/?p=61571
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌پایان رقابتهای قرآنی فرزندان دختر کارکنان شرکت ملی گاز ایران با معرفی ۵۳ برگزیده
🔺مراسم اختتامیه مرحله نهایی بیستوششمین دوره مسابقات قرآنی بخش فرزندان دختر کارکنان شرکت ملی گاز ایران با حضور مدیران و فعالان قرآنی برگزار شد.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/?p=61693
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir