🌷پنجم مهر ماه شکست حصر آبادان
مساله شکست حصر آبادان در حقیقت سرآغاز پیروزی دفاع مقدس بر کفر است.
#دفاع_مقدس
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
🌷شهید سید محمود مصطفوی در مرداد ماه سال ۱۳۳۵ در شهرستان آغاجاری (بخش امیدیه) متولد شد. او پس از طی دوران تحصیل و کسب مدرک فوق دیپلم از هنرستان، در آموزش و پرورش به شغل دبیری به تدریس پرداخت و در سال ۱۳۶۲ به استخدام شرکت گاز درآمد.
🌷خدمت در شرکت پالایش گاز بیدبلند نقطه عطفی در زندگی او بهوجود آمد و با جدیت، کار و تلاش و احساس مسئولیت زیاد باعث پیشرفت در کار و موقعیت او میشد. سید محمود پس از مدتی، از طریق بسیج به سوی جبههها شتافت تا برگ زرین دیگری به کارنامه درخشان زندگیاش بیفزاید و در تاریخ ۱۳۶۷/۱/۲۹ در منطقه عملیاتی فاو به مقام شهادت نائل آمد و جاویدالاثر گردید.
#شهدای_ملی_گاز
#هفته_دفاع_مقدس
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir
📌نقش کلیدی روابط عمومیها در افزایش شفافیت
🔺مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر نقش کلیدی روابط عمومیها در اطلاعرسانی دقیق، مدیریت افکار عمومی و ارتقای بهرهوری، گفت: هرچه فاصله میان تصمیمگیرندگان و ذینفعان کمتر شود، شفافیت و کارآمدی افزایش مییابد.
🔗لینک #خبر
www.shana.ir/news/664702/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی #گاز ایران
@nigc_ir