📌افزایش زیرساختهای انرژی در سومین استان پهناور کشور طی سال ۱۴۰۳؛ ۲۱۴ پروژه گازرسانی در استان خراسان جنوبی به بهرهبرداری رسید
🔺شرکت گاز استان خراسان جنوبی سال گذشته با اجرای ۲۱۴ پروژه گازرسانی، بهرهبرداری از نیروگاه خورشیدی، بهینهسازی مصرف انرژی و اجرای برنامههای متنوع فرهنگی، گام مهمی در توسعه زیرساختهای انرژی استان برداشته است.
🔗لینک #خبر
https://B2n.ir/hu4478
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با معاون وزیر نفت عنوان کرد؛ ناترازی انرژی، چالش ملی و نیازمند رویکردی جامع است
🔺مدیریت ناترازی انرژی نیازمند رویکردی جامع و چندجانبه است که ورود مؤثر شرکت ملی گاز ایران به نمایندگی از وزارت نفت در این حوزه با امضای توافقنامه دوجانبه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در تمامی ارکان دولت زبانزد شده است.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/ناترازی-انرژی،-چالش-ملی-و-نیازمند-رویک/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌معاون وزیر نفت در نشست مشترک با معاون فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد؛ ورود حکمرانی داده؛ کلید مدیریت یکپارچه و پایدار اطلاعات
🔺راه عملیاتی شدن حکمرانی داده در آینده، مستلزم ورود مستقیم حاکمیت و متولی اصلی موضوع، یعنی وزارتخانه مربوطه، به این حوزه است.
https://nigc.ir/ورود-حکمرانی-داده؛-کلید-مدیریت-یکپارچ/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد؛ حرکت بهسوی سیستمهای یکپارچه مدیریتی در صنعت گاز
🔺فرآیندهای شرکتهای پالایش گاز را به سمتی خواهیم برد که بتوانیم بهرهوری را تا حد ممکن ارتقا دهیم.
🔺 محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در آیین رونمایی از نقشه راه تحول دیجیتال شرکت پالایش گاز شهید هاشمینژاد در مشهد با بیان این مطلب، اظهار کرد: ما در جامعهای زندگی میکنیم که هر لحظه در حال تغییر است و اگر قرار باشد به نقشه راه پیش رو دست یابیم، باید مقاومت در برابر تغییرات را به حداقل رسانده و از آن در زمان درست استقبال کنیم.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/حرکت-بهسوی-سیستمهای-یکپارچه-مدیری/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
طی حكمی از سوی دكتر توکلی؛ معاون وزير نفت و مديرعامل شركت ملی گاز ايران،”سرکار خانم منصوره رام” به عنوان «سرپرست مدیریت سرمایه گذاری و کسب و کار شرکت ملی گاز ایران» منصوب شد.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/انتصاب-سرپرست-مدیریت-سرمایه-گذاری-و-کس/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌طی حكمی از سوی دكتر توكلی؛ معاون وزير نفت و مديرعامل شركت ملی گاز ايران؛ جناب آقای “حسين عليزاده” به عنوان «مديركل حراست شركت ملی گاز ايران» منصوب شد.
https://nigc.ir/انتصاب-مديركل-حراست-شركت-ملی-گاز-ايران/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌 بیش از ۶۰۰ واحد موتورخانه در استان قزوین بهینهسازیشده است
🔗لینک #خبر
B2n.ir/rn3379
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📌عملکرد شرکت گاز استان تهران در سال ۱۴۰۳؛ از پوشش کامل گازرسانی شهری تا ۱۰ میلیون ساعت کار بدون حادثه
🔺در حال حاضر تعداد واحدهای تحت پوشش گاز در استان تهران به ۵ میلیون و ۹۷۲ هزار واحد و در سال ۱۴۰۳ بیش از ۹۴ هزار و ۹۴۲ اشتراکپذیری جدید به ثبت رسیده است.
🔗لینک #خبر
https://nigc.ir/از-پوشش-کامل-گازرسانی-شهری-تا-۱۰-میلیون/
🌏 روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir
📍برای نخستین بار، جلسه یکپارچه اعضای هیأت مدیره شرکت ملی گاز ایران با حضور معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز، مدیران ستادی، مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت های تابعه بصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
🌏روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران
@nigc_ir