امام صادق (علیهالسّلام) میفرماید: «انَّ الرَّجل لَیَسْالُنی الْحاجةَ فَاُبادرُ بِقَضائِها مَخافةَ انْ یَسْتَغْنی عَنْها فلا یَجِدُ لها موْقعاً اذا جائتْهُ؛
کسی که برای حاجتی نزد من میآید از ترس اینکه نکند حاجت او از طریق دیگری برآورده شود زودتر اقدام میکنم و نیاز وی را برمیآورم تا این توفیق نصیب من گردد.»
ثواب جهاد در راه خدا: از امام صادق(ع) نقل شده که فرمود: انالمسلم اذا جاء اخوه المسلم فقام معه فی حاجه کان کالمجاهد فی سبیلالله عزوجل؛ وقتی برادر مسلمان پیش انسان بیاید و نیاز خود را مطرح کند اگر انسان به کمک او برخیزد مثل کسی است که در راه خدا جهاد میکند. (مستدرک الوسایل، ج 2، ص 407)
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢هر وقت کارت گیر کرد، نترس اینجوری دعا کن
اللّهُمَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ اجْعَلْ لِی مِنْ أَمْرِی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً وَ ارْزُقْنِی مِنْ حَیْثُ أَحْتَسِبُ وَ مِنْ حَیْثُ لاَ أَحْتَسِبُ ...
👈استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گاﻫﯽ ﺧـــﺪﺍ ؛
🍃ﺑــﺎ ﺩﺳــﺖِ ﺗــﻮ...
🌸ﺩﺳﺖِ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ.
🍃ﺑــﺎ ﺯﺑــﺎﻥ ﺗــﻮ،
🌸ﮔﺮﻩ ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﺪ.
🍃ﺑﺎ ﺍﻧــﻔــﺎﻕ ﺗــﻮ،
🌸ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻋﺮﯾﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﻮﺷﺎﻧﺪ
🍃ﺑــﺎ ﻗــﺪﻡ ﺗــﻮ،
🌸ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺭﺍ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﺪ.
🍃ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﯼ ﻣﯿﮕﯿﺮﯼ،
🌸ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ
🍃ﺩﺳﺖِ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ،ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ
👈مراقب فرصت هات باش !
👈دست کریم
آورده اند: هنگامی که حاتم طائی مرد و او را دفن کردند، پس از چند سال باران زیادی بارید و قبر او در معرض سیل قرار گرفت، به طوری که نزدیک بود ویران گردد.
پسرش خواست جسد حاتم را به محل دیگری ببرد تا از سیل محفوظ بماند. وقتی قبرش را شکافت، همه ی اعضای او را متلاشی و پراکنده دید، غیر از دست راستش. مردم جمع شدند و تعجب کردند که چرا دست راست او سالم مانده است؟
پیری صاحب دل از آن جا گذر میکرد، گفت: تعجب نکنید. حاتم با این دستش بسیار عطا کرده و به همین دلیل این دست سالم مانده است.
🌹🌴🌷🌻🌸🌴🌷🌻
عید سعید فطر عید یک ماه تمرین بخشندگی و کریم بودن و عید عبودیت و بندگی مبارک باد.
🌹🌴🌷🌻🌸🌴🌷🌻
مرکز نیکو کاری سَابِقٌ بِالْخَيْرَاتِ
شماره کارت:
(6037997971168761)
🍃امیرالمومنین عليه السلام:
✍اگر كسى را گرامى بدارى، در حقيقت خودت را گرامى داشته اى و حيثيت خويش را با آن آراسته اى. بنابراين به خاطر خوبی و احترامی که به خودت کرده ای، از دیگری انتظار سپاسگزاری نداشته باش.
غررالحکم و دررالکلم حدیث 3542
« مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ وَ اللَّهُ يُضاعِفُ لِمَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِيمٌ»
مثل كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، همانند بذرى است كه هفت خوشه بروياند و در هر خوشه يكصد دانه باشد و خداوند آن را براى هر كس بخواهد (و شايستگى داشته باشد،) دو يا چند برابر مىكند و خدا (از نظر قدرت و رحمت) وسيع و (به همه چيز) داناست.
🌹🌴🌷🌻🌸🌴🌷🌻
پیشاپیش عید سعید فطر مبارک
🌹🌴🌷🌻🌸🌴🌷🌻
مرکز نیکو کاری سابق بالخیرات
شماره کارت:
(6037997971168761)
🗯پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
صدقه بدهيد و بيماران خود را با صدقه درمان كنيد ؛ زيرا صدقه از پيشامدهاى ناگوار و بيماريها جلوگيرى مى كند و بر عمر و حسنات شما مى افزايد .
( كنز العمّال : ۱۶۱۱۳)
👌آگاه باشید که خدا در هیچ جا، همچون آنجا پرستش نمی شود که آدمی برای نیکی کردن به برادران گام بر می دارد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الامام علی - علیه السلام -: لاَ یستَقِیمُ قَضاءُ الحَوَائِجِ اِلاّ بِثَلاثٍ: بِاِستِصغارِها لِتَعظُمَ، وَ بِاِستِکتامِهَا لِتَظهَرَ، وَ بِتَعجیلِهَا لِتَهنُؤَ. «نهج البلاغه، حکمت 101»
برطرف کردن نیازهای مردم پایدار نیست مگر به سه چیز: 1- کوچک شمردن خدمت تا خدا آن را بزرگ نماید؛ 2- پنهان داشتن آن تا خدا آن را آشکار کند؛ 3- شتاب در برآوردن نیاز حاجتمند تا مسرت بخش باشد.
🌻🌷⚘🌹🌷⚘🌻🌴
عید سعید فطر عید بندگی و عبودیت بر شما بزرگوار مبارک...
طاعات قبول ان شاءالله
ارادتمند و ملتمس دعا خلیلی
🌻🌷⚘🌹🌷⚘🌻🌴
ازاینرو یکی از محوریترین مسائل قرآن کریم، توجه به احسان و نیکوکاری و انفاق درراه خدا است. احسان و نیکوکاری مانند نماز گاهی لازم است آن را آشکارا و درملأعام انجام داد و گاهی نیز باید مخفی باشد تا ریا محسوب نشود؛ بنابراین آنچه در احسان و نیکوکاری اهمیت دارد خلوص نیت برای خداوند است. آیاتی همچون «الَّذِینَ یُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّیْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِیَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ» (البقرة/۲۷۴) تاکید دارد که از جمله عباداتی که میتوان پنهانی و ظاهری انجام داد، همین انفاق، احسان و نیکوکاری است.
تمایل به احسان
حضرت علی (ع) فرمود: «الاحسان غریزة الاخیار، والاساءة غریزة الاشرار.» (شرح غررالحکم ج ۲ ص ۵۱۵) تمایل به نیکی در طبیعت نیکوکاران و تمایل به بدی در طبیعت بدکاران است. چنانکه در این باره به کُمیل میفرماید: «ای کمیل به خانوادهات دستور ده در تحصیل مکارم اخلاق بکوشند و حتی در تاریکیهای شب به برآوردن حاجات مردم و رفع گرفتاریهای آنها بپردازند، سوگند به خدایی که جانم در دست اوست، هیچکس بر دل انسان مؤمنی سرور و شادمانی وارد نمیکند مگر آنکه خدا از این عمل خیر یعنی سرور و شادمانی، مایه لطفی میآفریند که در موقع نزول بلا و به هنگام گرفتاری سریعتر از سیلاب در سراشیبی، به یاری او میرسد و او را نجات میدهد.»