🔴قدرت خدا بالاتر از همه قدرت هاست.
♦️امام خمینی (ره):شاه هم تکیه کرده بود به آمریکا و انگلیس و چین و اسرائیل و همه اینها. لکن تکیه گاه ها سست است. آن تکیه گاهی غیر سست و سنگین است و مستحکم است که خدا باشد.
♦️خدا تکیه گاه است و من به ایشان و به ملت خودم و به ملت ایشان این توصیه را می کنم به اینکه همیشه خدا را در نظر داشته باشند و نظر به این قدرت ها نداشته باشند، اعتماد بر مادیات نکنند بلکه اعتماد بر معنویات بکند. قدرت خدا فوق همه قدرت هاست.
📚صحیفه نور جلد ۵ صفحه ۹۴
📝سلام شهید سر بلند
به مناسبت بازگشت پیکر سر بریده شهید اسکندری از سوریه
🔻میگفتند تکفیریهای «اجنادالشام» سرش را بریدهاند، در دست گرفتهاند، روی نیزه زدهاند و با افتخار فیلم و عکسش را منتشر کردهاند. خیلیها دیدند و خیلیها هم دل دیدن این قاب تروریستی را نداشتند. اما در ایران، این قاب برای آنهایی هم که ندیدند، آشنا بود، خیلی آشنا. «سری به نیزه بلند است...»
🔻عبدالله اسکندری، بازنشسته سپاه بود. ۸ سال را در جبهه دفاع برابر تجاوز بعثیها جنگیده بود و سهم جهاد نظامیاش را داده بود. برای مردان حسینی اما جهاد «سهمی» نبود که باید داده شود و بعد، تمام. جهاد برای کسی که عاشورا برایش فقط یک روز نیست، یک سبک زندگیست. همین سبک زندگی است که رئیس سابق بنیاد شهید شیراز را حتی پس از بازنشستگی دنیایی به سوریه میرساند. دفاع از حرم سهمی بود که او باید میگرفت، نه اینکه بدهد. افتخاری که گویی مزد عمری زندگی جهادی بود. شهید آوینی میگوید «تنها کسانی مردانه میمیرند که مردانه زیستهاند...»
🔻زنگ میزنند به پسرش و خبر شهادت را میدهند. تاکیدی دارند که مراقبت کنید خواهر و مادرتان دسترسی به اینترنت نداشته باشند. خانواده هنوز از جزییات نحوه شهادت مطلع نیستند. پسر میگوید: «همان شب عکسی در سایت ها منتشر شد که پیکر ایشان با لباس رزمشان بود و سر از بدن جدا شده بود که خاکی و زخمی و خونی بود. من پدر را شناختم...» سر بریده روی نیزه، تصویر دیگری بود که تروریستها منتشر کردند. همه چیز برای مردم ایران آشنا بود. سر بریده و تن بی سر مقابل چشم خانواده. «امان از دل زینب...»
🔻تروریستها درخواست پول کردهاند تا پیکر شهید را تحویل دهند یا آنکه مبادله با اسرایشان شود. پسر شهید میگوید: «ما به مادرمان گفتیم که مادرجان، به کسانی که میخواهند پیکر پدر را بازگردانند، بگویید ما راضی نیستیم که یک ریال از پول بیتالمال صرف این گروه خبیث شود. حتی یک اسیر هم نباید آزاد شود؛ پدر رفته بود تا آنها را به درک واصل کند و ما برای آنچه در راه خدا داده ایم، توقعی نداریم و حاضر نیستیم که به ازای پیکر پدرمان ریالی از بیتالمال هزینه شود زیرا هر اقدامی کمک به آنها محسوب میشود.» چقدر همه این تصاویر آشنا بود. یک سکانس از عاشورای سال ۶۱ هجری، سر بریده وهب را عمربنسعد پیشکش برای مادرش فرستاد که از کنار خیمهها معرکه جنگ را میدید. مادر وهب سر پسرش را برگرداند: «در مرام ما زیبنده نیست چیزی را که در راه خدا داده ایم، باز پس ستانیم.»
🔻خرداد ۹۳ که خبر شهادت عبدالله اسکندری آمد، جزییاتی غیر رسمی در مورد لشگر دشمن هم منتشر شد. میگفتند ابوجعفر نامی که از فرماندهان این گروه تروریستی بود سر از تن بی جان شهید جدا کرده و تصاویر آن را در فضای مجازی منتشر کرده است. البته زمان چندانی نگذشت، فقط چند ماه، که تصاویر دیگری منتشر شد. با کشته شدن ابوجعفر به دست ارتش سوریه، این بار تصویر لاشه او در معرض دید جهانیان قرار گرفت. و باز چقدر این تصاویر آشنا بود. سرنوشت قاتلان عاشورا مگر چیزی جز هلاکت دنیایی و عذاب اخروی بود؟ مگر آنها به ملک ری رسیدند که اینان به حکومت شام برسند؟
🔻ما همه اینها را دیده بودیم، و گرچه به حق، میدانستیم و میدانیم که هیچکس را نباید و نمیتوان با اهلبیت مقایسه کرد، «لا يُقاسُ بِنا أحَدٌ»، اما این تصاویر برای ما آشنا بود، نه از باب قیاس با عاشورای اماممان حسین ابن علی علیهماالسلام، که «لَا یَوْمَ کَیَوْمِکَ یَا اَبا عَبْدِالله»، اما از باب شبیه شدن به اویی که دوستش داری و الگوی زیست توست، عبدالله اسکندری، سر بریدهاش، خانواده با بصیرتش، سرنوشت کسی که سر از پیکر او جدا کرد، باقی ماندن پیکرش دور از وطن و بی کفن، بازگشتش در دهه اول محرم و انشاءالله تشییعش در روز عاشورا همه جلوهای از اقتدای او به اربابش حسین علیهالسلام است و همه، برای ما روضه محرم میخواند. «سلام شهید سربلند، سلام مدافع حرم...»
♦️دستور راهاندازی صدها سانتریفیوژ جدید و پیشرفته صادر شد
🔹کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی هستهای: این سانتریفیوژها از انواع ماشینهای پیشرفته هستند این موضوع به اطلاع آژانس رسیده است.
🔹این کار در راستای اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ایران و در راستای رسیدن به غنی سازی ۱۹۰ هزار سو انجام شده است.
🔴غفلت علمای صدر مشروطه از غربزدگان
♦️امام خامنه ای :باید دشمنیها را شناخت. مشکل ما این است. اینکه بنده مسئلهی بصیرت را برای خواص تکرار میکنم، به خاطر این است. گاهی اوقات غفلت میشود از دشمنیهائی که با اساس دارد میشود؛ اینها را حمل میکنند به مسائل جزئی. ما در صدر مشروطه هم متأسفانه همین معنا را داشتیم.
♦️ در صدر مشروطه هم علمای بزرگی بودند - که من اسم نمیآورم؛ همه میشناسید، معروفند - که اینها ندیدند توطئهای را که آن روز غربزدگان و به اصطلاح روشنفکرانی که تحت تأثیر غرب بودند، مغلوب تفکرات غرب بودند، طراحی میکردند؛ توجه نکردند که حرفهائی که اینها دارند در مجلس شورای ملىِ آن زمان میزنند، یا در مطبوعاتشان مینویسند، مبارزهی با اسلام است؛ این را توجه نکردند، مماشات کردند.
♦️نتیجه این شد که کسی که میدانست و میفهمید - مثل مرحوم شیخ فضلاللَّه نوری - جلوی چشم آنها به دار زده شد و اینها حساسیتی پیدا نکردند؛ بعد خود آنهائی هم که به این حساسیت اهمیت و بها نداده بودند، بعد از شیخ فضلاللَّه مورد تعرض و تطاول و تهتک آنها قرار گرفتند و سیلی آنها را خوردند؛ بعضی جانشان را از دست دادند، بعضی آبرویشان را از دست دادند. این اشتباهی است که آنجا انجام گرفت؛ این اشتباه را ما نباید انجام بدهیم.
🌹خاطره | برنامه امام در دهه اول #محرم چه بود؟
♦️امام همیشه تا هفتم محرم را در #نجف بودند و پس از آن به #کربلا مشرف می شدند. قبل از ظهر یا عصر روز هفتم، همیشه از نجف به کربلا می رفتند و #زیارت_عاشورا را در این روزها ترک نمی کردند.
♦️در همان چند روز دهه اول ماه که در نجف بودند، دو مرتبه به #حرم مشرف می شدند. روزها برای خواندن زیارت عاشورا به حرم می آمدند و شبها هم که جزء برنامه همیشگی شان بود. بعد به کربلا می رفتند و تا سیزدهم محرم نیز آنجا بودند و سپس به نجف باز می گشتند. این سیره مستمر ایشان در طول پانزده سال اقامتشان در نجف بود.
📚 کتاب برداشت هایی از سیره امام خمینی، جلد۳، به نقل از آیت الله #خاتم_یزدی
🔴برگزاری انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی
12 مرداد 1358
♦️بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری اولین انتخابات که منجر به تعیین نوع حکومت و تشکیل جمهوری اسلامی شد، بحث راجع به قانون اساسی نظام گسترش یافت. پیش نویس قانون اساسی که به دستور امام (ره) نگارش یافته و توسط شورای انقلاب و دولت موقت مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود، جهت جلب آرا و انظار مردم و اندیشمندان در تاریخ 24/3/1358 در روزنامههای کثیرالانتشار منتشر شد. با تأکید حضرت امام خمینی (ره) بر تشکیل مجلس خبرگان جهت بررسی نهایی قانون اساسی، قانون انتخابات این مجلس تصویب شد و این انتخابات در 12 مرداد 1358 برگزار شد و 75 نفر نماینده این مجلس انتخاب شدند. مجلس خبرگان قانون اساسی در روز 28 مرداد 1358 با پیام حضرت امام (ره) افتتاح گردید. و این مجلس موفق شد با درایت و مدیریت شهید بهشتی پس از سه ماه تلاش و فعالیت بی وقفه، کار تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را در 24 آبان 1358 در دوازده فصل و 175 اصل و یک مقدمه و مؤخره به انجام رساند و این قانون در تاریخ 12/9/1358 به تصویب نهایی ملت ایران رسید.
🌹امام خامنهای: "#امام_حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد."
اثبات گشت ارشاد از قرآن !
آیا حجاب اجباری (غیر از وجوب حجاب ) از قرآن قابل اثبات است؟
#حجاب_اجباری #گشت_ارشاد #حجاب_در_قرآن
🇮🇷
🎥 #نشست تصویری
🍃🌹🍃
💠 موضوع: «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»
🎙 سخنران: دکتر امیرحسین بانکی پور - «نماینده مجلس شورای اسلامی و کارشناس مسائل اجتماعی»
🕒 زمان: دوشنبه - ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱- ساعت ۲۱:۳۰
🔻لینک ورود به نشست 👇👇
http://rubika.ir/meyar_pb
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم پاسخ به کسانیه که میگن؛ 👆
⭕️ چرا امامزاده داود(ع) جلوی ورود سیل به حرمش را نگرفت ؟
🍂
🍁🍂
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حسینی بودن یعنی: بی تفاوت نباشیم.
👌حتما ببینید