رفتم در یک مغازه عتیقه فروشی در هلند.
این کارت پستال ها به چشمم خورد. چهره ای از زنان مقدس
زن در میان همه ملت ها چهره ای با وقار و متانت و پوشش داشته. این چهره برای همه ارزشمند بوده و به عنوان هدیه بر کارت پستال ها نقش می بسته.
اما به مرور دستانی زن را به سمت بی پوششی و دوری از وقار و حیا سوق داده که عوارض آن حال بد دختران و زنان در غرب و شرق است که از آن برایتان خواهم نوشت...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
تلاش بی سرانجام بر پایه دروغ
در حوادث مختلف من همیشه در گروهها و کانال هایی بودم که در مسیر باورها و عقایدم بود و به صداقت و حقیقت آن اطمینان داشتم. اما این بار به واسطه حضور در غرب و طبیعتا عضویت در برخی کانالها و گروههای دانشجویی یا غیره یعنی ایرانیان ساکن این کشورها با محتوا و فعالیت هایی مواجه شدم که واقعا مرا حیرت زده کرد.
حجم و درصد بسیار بالای دروغ و بزرگنمایی و سیاه نمایی برخی اعضای این گروهها برایم خیلی عجیب بود و تناقض شدید رفتاری این بخش از افراد واقعا تاثر برانگیز بود.
گاهی انقدر این رفتارها غیرواقعی می شد که برخی از همان جمع می گفتند: ما با خانواده های خود مرتبطیم در ایران اینطور که شما می گویید اصلا نیست. یا کسی متذکر می شد که جانب اخلاق را رعایت کنید خیلی الفاظ بدی به کار می برید یا لطفا چیزی که مطمئن نیستید نشر ندهید اما بعد تندی خیلی شدید برخی را می دیدم که نه واقعیت همین است و شما دلسوزی نکنید! این ادامه داشت تا اینکه پیامی دیدم که حکم داده بود در این مبارزه اینترنتی هر نوع دروغ و شایعه و غلو و تهمت و ... مجاز است برای رسیدن به موفقیت و هدف...
این حجم تلاش بر پایه دروغ که پایانش مشخص است اما من به چیز دیگری هم فکر می کنم. من نمی دانم خدا با اینها چه خواهد کرد. با تک تک اینها. چه آنها که محتواسازی می کنند، چه آنها که با هیجان نشر میدهند و جو می سازند. اما یقین دارم تک تک این افراد را خدا به حال خود واگذار نخواهد کرد. چه اعتقاد داشته باشند چه نداشته باشند از آنجا که همه بخش های تاریخ همیشه در حال تکرار هست، عاقبت کسانی که به وطن و مردم و حق و حقیقت خیانت می کنند همیشه مشابه هم بوده است.
امیدوارم خیلی ها از این کارها فاصله بگیرند. امیدوارم لحظه ای خودشان را کنار بکشند و با خودشان صحبت بکنند و بپرسند دارند چه می کنند؟... که چه باور داشته باشند چه نداشته باشند، خداوند سریع الحساب است...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
دختران تحصیل کرده ایرانی در خارج!
دختران دانشجوی ایرانی زیادی در کشورهای مختلف جهان هستند. عموم اینها برای مقطع دکتری در این دانشگاه ها پذیرش می شوند. با خودم فکر می کنم که این دخترها در کدام کشور و کدام دانشگاه و با چه نوع پوششی تا این سطح از دانش و تخصص را کسب کرده بودند که از این کشورها و از این دانشگاه ها پذیرش گرفتند؟
از ایران. مدارس و دانشگاههای ایران و با پوشش حجاب.
این ثابت می کند دختران در ایران برای کسب علم و زندگی آزادند، و حجاب مانع آزادی مورد نیازشان برای شکفته شدن استعدادها و توانمندی های علمی شان نشده است.
این دختران ایرانی، نمونه های خوبی برای تایید مانع نبودن پوشش برای آزادی، زندگی و شکوفایی هستند.
دوستی ایرانی داشتم که با حجاب وارد فرانسه شد. دانشجوی دکتری از یکی از شهرهای جنوبی ایران بود. همزمان استاد دانشگاه هم بود. به دلیل هوش و سوابق علمی اش، به دعوت از یکی از اساتید دانشگاه به فرانسه دعوت شده بود و همزمان در حال دریافت دو دکتری بود... با همان حجاب. هم در ایران. هم در فرانسه.
کم کم هیاهوها و غبارها کنار می رود و جهان با واقعیت ایران و دختران ایرانی آشنا می شود. یعنی زنان جهان می فهمند که می توانند با پوشش از سلامتی خود محافظت کنند و از بسیاری از آسیب های رایج در کشورهایشان در امان بمانند و تازه به همه موفقیت های لازم و علاقه مندی های سالم دلشان برسند. اینگونه می شود که همچنان که می بینید با سرعت بیشتری زنان به سمت پوشش داشتن گرایش پیدا می کنند. فیلمی که ارسال می کنم را در پست بعدی ببینید...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم به نظر قدیمی است. این پرسش و پاسخ در خصوص علت انتخاب حجاب را از این خانم غربی ببینید و بشنوید و اینکه از چه زمانی این گرایشها آغاز شده تا فیلمهای امروز را هم برایتان ارسال کنم.
وقتی میخواستم به فرانسه بروم ترس داشتم که حجابم پذیرفته نشود. و وقتی با زنان محجبه در سراسر این کشور مواجه شدم واقعا جا خوردم.
وقتی قرار شد به هلند بیاییم باز همان نگرانی به سراغم آمد که هلند و حجاب؟؟ اما وفور باورنکردنی محجبه ها در هلند بیشتر مرا شوکه کرد.
اگر حجاب مانع زندگی، فعالیت، تحصیل و شکوفایی و به طور کلی آزادی انسانی یک دخترخانم بود، اینجا که برای داشتن یا نداشتن حجاب در اجتماع قانونی نوشته نشده، چرا حتی دختران نوجوان که در مدارس مختلط هم تحصیل می کنند، پوشش حجاب را برای خود انتخاب کرده اند؟
این روزها که در کتابخانه ها برای مطالعه و تمرکز می روم واقعا از تعداد نوجوان دانش آموز محجبه هم جا خوده ام...
به یاری خدا به زودی نظراتشان را به شما خواهم گفت...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترسا کوربین. فمینیست آمریکایی است و به اسلام و حجاب گرایش پیدا کرده. مدافع حقوق زنان و فعال اجتماعی...
خیلی از این ویدئوها و مصاحبه ها می بینم. شاید به مرور همه را گذاشتم.
و فکر می کنم روزی خواهد رسید که زنان در شأن خود نبینند که در جامعه بدون پوشش مناسب تردد کنند... بخصوص که کم کم در حال فهمیدن هستند که پوشش مانع آزادی آن ها برای کسب علم و فعالیت اجتماعی شان نیست. ولی مانع تعدی و تعرض و آسیب های ناخواسته ای که بسیار پر تکرار در همه جای دنیا برای زنان رخ می دهد هست.
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
هدایت شده از انگلیسی و عربی زیر نظر اساتید حوزه علمیه امام کاظم علیه السلام
📝 #فایلهای رایگان چند تا پیام بالاتر👆
💥#شروع_کلاس : ۳۰ مهر ۱۴۰۱
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
تا انتهای افق
📝 #فایلهای رایگان چند تا پیام بالاتر👆 💥#شروع_کلاس : ۳۰ مهر ۱۴۰۱ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
دوستانی که پیگیر کلاس های زبان انگلیسی و عربی مناسب بودند. به نظرم این مجموعه خیلی خوب هست. 👆
جامع و با برنامه.
دار مکافات
واقعا دنیا دار مکافات است. در تمام این سالها که از بچگی یادم هست با جون و دل راهپیمایی ۲۲ بهمن میرفتیم. گاهی با موتور، گاهی با ماشین یا اتوبوس و مترو.
هیچ وقت آن سالی که برف و باران شدید میبارید و ما وقتی برگشتیم، انگشتهای دست و پامون بیحس شده بود یادم نمیره. روزی که تقریبا تمام وجودمون خیس بود و سرما تا عمق استخوان نفوذ کرده بود اما حس خوب و ارزشمندی داشتیم. همه با عشق و اعتقاد و نشاط خاصی بود.
بعد هربار میشنیدیم که میگفتند: گفتن اتوبوس میگذارند و کارمندان ادارهجات را میبرند و گفتند اگر نیاین حقوق بیحقوق و ما متحیر به هم نگاه میکردیم...
یا میشنیدیم که میگفتند: گفتن اونجا به مردم کیک و ساندیس رایگان میدن و اینطوری مردم رو جمع می کنند. و ما مات و حیران که عموما اتفاقا بستر خوبی برای فروشندهها میشد و کلی با فروش باقالی و لبو پخته و گل نرگس یک روزه درآمد اساسی کسب میکردند.
یا میشنیدیم که بابا اینا همش فیلمه! سالهاست یک فیلم رو تکرار میکنند... و اینا که از بالا نشون میدن هم درخته😄
خلاصه سالها گذشت... خدا صبر جالبی داره...
من تا حالا در جمعهای غیر خط فکری خودم نبودم و از بحثهای درونیشون بیخبر... اما تجربه زندگی موقتی در خارج از کشور واقعا تجربه ارزشمندی شد که بی واسطه حقایق زیادی را خودم ببینم و بشنوم.
دیدم صبح تا شب در این گروههاشون اصرار و التماس که حتما شنبه بیاین. این التماسشون به کنار. دیدم مدام در حال نامه زدن به شهرداریهای کشورها هستند که التماس التماس که بلیط ۷۵ یورویی تا آلمان رو رایگان کنید بتونیم بریم تظاهرات... آخر ۱۰ یورو رایگان کردند به طرز عجیبی ذوق و شوق... بخاطر ۱۰ یورو...
دیدم یکی می گفت: یه مدت قطار رو برای پناهندههای اکراینی رایگان کرده بودند باید اصرار کنیم برای ما هم بکنند... بعد به طرز خنده داری یکی که از ایران عضو بود می گفت: ما برای آزادی شما داریم جون میدیم😐 بعد شما لنگ پول قطارتی...
بعد دیدم در گروه دیگه میگن لطفا خواهشا از سراسر اروپا هرکس می تونه بیاد! هر طور شده بیاد... مثل اینکه ما راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران رو از سراسر ایران و افغانستان و عراق و پاکستان و هند و آذربایجان و ارمنستان و ترکمنستان درخواست و اصرار کنیم با اتوبوس و قطار بیاین تهران...
بعد هی تذکر که بیاین پذیرایی هم هست🤦🏻♂ انقدر تکرار کردند که بین خودشون گفتند این جنبه مهم تره انگار...
بعد یکی می گفت ایمیل بزنید نامه بزنید من با ایمیل پدر و مادرم در ایران هم ایمیل زدم!
بعد یکی آموزش میداد چه طور میشه در توییتر بیش از ۸۰ اکانت ساخت! و اصرار و التماس که تا می تونید اکانت بسازید...
خیلی غم انگیزه... کاش حداقل با اصالت و صداقت و غیرت و عزت، اعتراض و تظاهرات میکردند.
هرآنچه اتهام میزدند به رفتار خالصانه ملت، عملا و در واقع به انجامش مبتلا شدند... و به بسیار بدتر از آنچه اتهام میزدند...
و البته به نص صریح قرآن به از این سختتر هم مبتلا میشوند اگر راهشان را جدا نکنند.
و اما همزمان ایرانی که در حال صعود قله هاست و در پست بعدی از میزان ایرانیان فرهیخته و تحصیل کرده که در حال برگشت به ایران هستند خواهم گفت. و بسیاری که میشناسم و برگشتهاند و همین چند روز پیش به دیدار رهبر فرزانه ایران رفتند...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این دو سه سال اخیر، دوستان فرهیخته، تحصیل کرده، نخبه واقعی و مومن به خدا و وطن را میشناختم که به ایران برگشتند و خیلی پر امید و با جدیت در حال فعالیت شبانه روزی در بخشهای مختلف کشور هستند.
کلی با هم صحبت میکنیم و دیدارهای شیرینی در ایران با ایشان داشتیم. پر از طرحهای بزرگ هستند. دنیا دیده و پر دغدغه.
در جلسات علمی و فنیشان بعضاً شرکت میکردم و از حجم فعالیتهایشان در ایران متحیر میشدم.
برخی مسلط با کشورهای منطقه و فرامنطقه هم ارتباطشان را حفظ کردهاند و بیوقفه در حال کادرسازی و آموزشدهی به نوجوانان و جوانان ایرانی هستند.
دیروز که این ویدئو را دیدم، از اینکه بچهها، بیتوجه به حواشی حواس پرت کن، در حال پیشبرد پروژههای بزرگ آیندهساز هستند، یک لبخند و شکر عمیق در دلم گذشت و آرزو کردم لیاقتش را خداوند به زودی، به من هم بدهد... هم لیاقت کار برای وطنم، هم لیاقت زیارت رهبر فرزانه را.
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
#خلاصه_نویسی_هایم
پستمن با مطالعه چندجانبه و هوشیارانه تاریخ، جامعه آمریکایی را، اولین جامعه ای می داند که به نظام تکنوپولی بدل شده است. راهی را که این جامعه پیموده و از عصر ابزار و آلات به عصر تکنیک می رسد و با ظهور تکنولوژی و قوام گرفتن تکنوکراسیِ حافظ آن، به نظام فراگیر تکنوپولی تحول می یابد، ترسیم کرده و فراروی خواننده قرار می دهد. او تحول و دگرگونی هایی را که در فرهنگ و آداب و باورهای انسان ها در گذار از هر یک از این ادوار روی می دهد، از زوایای گونه گون بررسی می کند و شرایط و علل و عوامل هر کدام را با تیزهوشی و ژرف نگری ویژه ای تحلیل کرده و عرضه می دارد:
«در آمریکای قرن نوزدهم هنوز انسانهای مذهبی و پایبند به مبانی عقیدتی وجود داشتند، گناه، هنوز جایگاهی را در ذهن و اندیشه و جان انسان ها دارا بود... اتکا به ریشه ها و آداب خانوادگی... احترام به سنت و آیین گذشتگان و حتی اعتقاد به اسطوره ها و قصص و سیره پیشینیان، به عنوان نقطه اتکا تلقی می شد...
تکنوکراسی قرن نوزدهم آمریکا که با تجهیزات کامل وارد میدان شد به این باورها و پای بندی ها با دیده حقارت می نگریست. زیرا پرهیزگاری و احترام به مادربزرگ و... تعهد و اعتقاد به آنچه سابقه دوهزارساله دارد، در تعارض با رسم و سلوک و شیوه نوین زندگی، که تکنوکراسی آن را طلب می کند، قرار می گرفت...»
📚کتاب تکنوپولی ( تسلیم فرهنگ به تکنولوژی)؛
مقدمه مترجم؛ ص ۹ و ۱۰
🖌نویسنده: نیلپستمن؛ جامعهشناس آمریکایی
📺📻📡🎙📀
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
https://eitaa.com/ninfrance/2
کانال تا انتهای افق اولین بار در تلگرام ایجاد شد. بعد از فیلتر شدن تلگرام، این کانال در ایتا و بله و سروش هم راهاندازی شد.
خلاصه اینکه، محتوای کانال از اولِ اولی که شروع به نوشتن کردم اینجا نیست. اما این لینک بالا ابتدای کانالم در ایتا است. که میشه فروردین ۱۳۹۷...
برای دوستانی که خواسته بودند...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
جهانِ سوم 😊
در ادبیات جهانی، بر کشورهایی مثل ما که از انقلاب صنعتی و رشد سریع علم در دورهای جا ماندند، نام جهان سومی گذاشتند.
اما ما این نام را برای کشور خود به شکل دیگر تعبیر میکنیم.
بیش از سه قرن شاید جهان در دست جهان اولیها افتاد و با ایدهها و روشهای آنها چرخید و محصولش دنیای امروز است که با به جان هم انداختن مردم کشورها حکومت کنند.
یعنی پیشرفت در تکنولوژی هم برایشان فرهنگ و تمدن درست انسانی نساخت که مثل فرزند آدم در جهان حکمرانی کنند. و با جنگ حضوری و نیابتی قدرت خود را حفظ میکنند. بدون هیچ پشتوانه معتبر انسانی الهی که نهایت به نفع بشر باشد...
و حالا انسانهایی از همه جای جهان، که ایران رهبری آن را به دست دارد و حکومتی بر این مبنا را برپا کرده است، در حال ساختن نظم جهانی جدیدی است که آن را جهانِ سوم میداند. یعنی سومین نوع جهان داری...
و این به همه چی تعمیم دارد. مثل الگوی زن در جهان. الگویِ سوم.
یعنی الگویی که نه شرقی است، نه غربی...
و شتاب این حرکت هر روز بیشتر میشود... نشانهاش ترس و اضطرابی است که در دل و ذهن حکمرانان قدیمی افتاده است که از هر طریق ممکن تلاش به توقف کنند. اما خب، سرنوشت جهان، پایان روشنی دارد...
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance