🔻همکاری ۱۰ شرکت در تولید موتورهای جدید کولر
🔻«استاندارد» پاشنه آشیل اجرای یک بند قانونی
🔹محمد صادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به همکاری این صندوق با وزارت نیرو بهمنظور بهینهسازی مصرف انرژی با بهرهگیری از فناوری، گفت: اگر تعداد ۲۰ میلیون کولر آبی سنتی به نسل جدید موتور مجهز شوند، صرفهجویی حدود ۵ هزار مگاوات برق در کشور را به دنبال دارد که در این زمینه ۱۰ شرکت وارد شدهاند، ولی اجرای آن نیاز به اخذ استاندارد دارد.
🔹وی با بیان اینکه در حوزه «تکنولوژی و مساله» برنامههایی را در دستور کار داریم، افزود: شرکتهای دانشبنیان در حال توسعه تکنولوژی هستند و انتظارات از نهادهایی چون صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این است که در طول این سالها چه تکنولوژیهایی در کشور توسعه یافته است.
🔹خیاطیان ادامه داد: در این راستا ما بر توسعه سه فناوری «هوش مصنوعی»، «زیست فناوری» و «میکروالکترونیک» هدفگذاری کردهایم. این ۳ فناوری ۳ حوزه اولویتدار صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به شمار میروند و در این راستا برنامهریزیهایی را برای سوق دادن شرکتهای دانشبنیان به سمت این حوزهها داریم./ ایسنا
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻هوشمندسازی و سهولت تصمیمگیری با سامانههای مدیریتی بومی
🔹استفاده از سامانههای نرمافزاری و ماژولهای هوشمند به یکی از اجزای جداییناپذیر مدیریت سازمانی تبدیل شده است. بر همین اساس، متخصصان شرکت دانشبنیان "تحقیق و توسعه یسنا پارس" در مسیر بومیسازی و توسعه این سامانهها گام برداشتهاند.
🔹این شرکت دانشبنیان، چهار محصول دانشبنیان شامل سامانه جامع مدیریت عملکرد، سامانه مدیریت پروژه، ماژولهای دادهکاوی تاثیر متقابل شاخصها و ماژول پایش رفتار ارزیاب را توسعه داده و تجاریسازی کرده است./ معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻معاون رئیسجمهور نظامنامه «چرخه مدیریت بهرهوری» را ابلاغ کرد
🔹میثم لطیفی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، نظامنامه چرخه مدیریت بهرهوری را به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ کرد.
🔹بر اساس این نظامنامه، تمام دستگاههای اجرایی و استانها مکلف هستند برنامههای ارتقای بهرهوری خود را مطابق با نظامنامه مذکور تهیه و بعد از تأیید در کمیته بهرهوریشان برای بررسی و تصویب تا پایان مهرماه ۱۴۰۲ به سازمان ملی بهرهوری ایران ارسال کنند.
🔹تا قبل از تصویب برنامههای جدید ارتقای بهرهوری، برنامههای مصوب گذشته معتبر بوده و دستگاههای اجرایی و استانها مکلف به ارائه گزارش پیشرفت برنامههای مذکور در شش ماهه ابتدایی سال۱۴۰۲ حداکثر تا پایان شهریور به سازمان ملی بهرهوری ایران هستند.
🔹تمام دستگاههای اجرایی و استانها مکلف هستند، گزارش پیشرفت سه ماهه سوم و سالانه برنامههای ارتقای بهرهوری خود در سال ۱۴۰۲ را مطابق با نظامنامه جدید، تا پایان آذر و اسفندماه سال جاری به سازمان ملی بهرهوری ایران ارائه کنند.
🔹نظامنامه مدیریت چرخه بهرهوری با اخذ نظرات تمام دستگاههای اجرایی، استانها، مشاوران سازمان و صاحب صلاحیت آسیبشناسی شد، در نتیجه ویرایش این نظامنامه با تمرکز بر بهبود برنامهها و اهداف دستگاههای اجرایی و استانها در حوزه بهرهوری تدوین شد.
🔹سازمان ملی بهرهوری ایران این آمادگی را دارد که خدمات توانمندسازی در راستای آموزش نظامنامه جدید را حسب درخواست دستگاههای اجرایی ارائه دهد./ سازمان ملی بهرهوری
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻توسعه هوش مصنوعی در صنعت برق راهی برای مهار آلایندهها
🔹توسعه هوش مصنوعی در صنعت برق راهی برای مهار آلایندهها محسوب میشود؛ فناوریهای دیجیتال، بهویژه هوش مصنوعی، میتوانند به یک عامل اساسی برای انتقال انرژی تبدیل شوند. تغییرات اقلیمی و تقاضای فزاینده ناشی از آن برای انرژیهای تجدیدپذیر، بخش انرژی را با چالشهای بزرگی مواجه کرده است.
🔹انرژی تنها نباید از منابع پایداری مانند باد و خورشید به دست آید، بلکه این منابع نیز باید به طور مؤثرتری مورد بهرهبرداری قرار گیرند، زیرا اگرچه فناوریهای فرار باد و خورشید میتوانند بخش زیادی از نیازها را در روزهای بادی یا آفتابی پوشش دهند، اما در روزهای خاکستری و بدون باد، این نیاز باید با منابع انرژی سنتی مانند سوختهای فسیلی جبران شود.
🔹توسعه هوش مصنوعی در صنعت برق به عنوان راهی برای مهار آلایندهها مورد توجه قرار گرفته است؛ زیرا بخش انرژی در سرتاسر جهان با چالشهای فزایندهای مرتبط با افزایش تقاضا، کارایی، تغییر الگوهای عرضه و تقاضا و کمبود تحلیلهای مورد نیاز برای مدیریت بهینه مواجه است. این چالشها در کشورهایی با اقتصاد توسعهنیافته حادتر است.
🔹مسائل مربوط به بهرهوری بهویژه مشکلساز است، زیرا رواج اتصالات غیررسمی به شبکه برق به این معنی است که مقدار زیادی از برق نه اندازهگیری میشود و نه صورت حسابی برای آن وجود دارد. امری که منجر به تلفات و همچنین انتشار دیاکسیدکربن بیشتر میشود، زیرا مصرفکنندگان انگیزه کمی برای استفاده منطقی از انرژی دارند./ رویداد نوآوری بهرهور
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻برگزاری جلسه «کارگروه تحول در نظام ارتباط با مردم»
🔹در راستای اجرای تأکیدات وزير نيرو مبنی بر اهتمام ویژه در ایجاد تحول در ارتباط با مردم، افزایش رضایتمندی و ارتقای کیفیت خدمات صنعت آب و برق، جلسه کارگروه تحول در نظام ارتباط با مردم در صنعت آب و برق با حضور مديرکل دفتر مديريت بهرهوری و نوسازی اداری، نمایندگان دفتر فناوری اطلاعات و امنيت فضای مجازی، دفتر بازرسی و مديريت عملکرد، دفتر سرمايهگذاری و تنظيم مقررات بازار آب و برق حوزه ستادی وزارت نیرو، همچنین مدیران و مسئولین حوزه مرتبط در شرکتهای مادرتخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور و توانير و شرکتهای آب و فاضلاب تهران و مشهد و توزیع نیروی برق تهران و اصفهان برگزار گرديد.
🔹این جلسه با هدف بررسی و شناسایی اقدامات و طرحهای نوآورانه، تبیین نقشه راه توسعه و تحول در حوزه ارتباط با مردم، ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سطح صنعت آب و برق در حوزههای مرتبط با مردم و مشترکین از طریق تسهیم دانش و تبادل تجارب و اطلاعات در زمینه بکارگیری سامانههای هوشمند و فناوریهای نوین در بخشهای ارتباط با مردم، ارتقای مسئولیت اجتماعی و کیفیت خدمات دهی و افزایش رضایتمندی در صنعت آب و برق برگزار گرديد.
(دفتر مدیریت بهرهوری و نوسازی اداری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻آغاز به کار کمیته نظام صلاحیت حرفه ای مدیران صنعت آب و برق
🔹اولین جلسه کمیته نظام صلاحیت حرفهای مدیران صنعت آب و برق با حضور مدیران کل و نمایندگان شرکتهای مادرتخصصی، خانم قیومی مشاور معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات و مدیرکل و همکاران دفتر مدیریت بهرهوری و نوسازی اداری وزارت نیرو تشکیل شد.
🔹در ابتدای نشست، مدیرکل دفتر مدیریت بهرهوری و نوسازی اداری وزارت نیرو ضمن بیان ضرورت هماهنگی و همسویی فعالیتهای مربوط به انتخاب و انتصاب مدیران، ارزیابی، توسعه و آموزش مدیران و تامین نیازهای کیفی و کمی مدیریتی صنعت، کلیات نظام صلاحیت حرفهای مدیران صنعت آب و برق و اقدامات انجام شده در زمینه تدوین نظامنامه را تشریح نمود.
🔹در این جلسه کلیه اعضا بر ضرورت استقرار و اجرای یک چارچوب اختصاصی و بومی در وزارت نیرو در راستای ضروریات امر تاکید نمودند و مقرر شد نظرات و پیشنهادهای تکمیلی اعضا درخصوص نظامنامه تدوین شده ارسال و پس از نهایی سازی مفاد آن، نسبت به قرارگیری در سیر مراحل تصویب و ابلاغ و نیز هماهنگی اجرایی شدن اقدام گردد.
🔹در نظامنامه صلاحیت حرفهای مدیران ضمن تبیین اهداف استقرار نظام، ارکان، نقش ها و وظایف و نیز ارتباطات آنها تعیین گردیده و بر اساس آن فرایندها و سلسله عملیات و نیز نحوه اجرای اقدامات و وظایف، در قالب تدوین آیین نامه ها و دستورالعمل های مکمل، طراحی و عملیاتی میشود.
(دفتر مدیریت بهرهوری و نوسازی اداری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻اعلام ایرادات و ابهامات مجدد شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دولت + جزئیات
🌐 https://shenasname.ir/?p=56779
(شناسنامه قانون)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻برگزاری ️اولین جلسه کارگروه منطقهای ساختار و سازماندهی در شمال کشور
🔹این جلسه با هدف بازنگری در ساختار و درجه شرکتهای توزیع نیروی برق کشور با حضور معاونتهای منابع انسانی شرکتهای توزیع برق استانهای گلستان، گیلان، سمنان، مازندران و غرب مازندران به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان برگزار شد.
#توزیع_برق_گلستان
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻تدوین نظامنامه چرخه مدیریت بهرهوری با هدف بهبود برنامههای دستگاههای اجرایی
میر سامان پیشوائی، رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران:
🔹ویرایش جدید نظامنامه «چرخه مدیریت بهرهوری» در راستای اجرای بند اول سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه مبنی بر پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد در طول برنامه با تأکید بر افزایش بهرهوری کل عوامل تولید (منابع انسانی، سرمایه، فناوری و مدیریت) تدوین شده است.
🔹سعی کردهایم موضوع سنجش بهرهوری را با چرخه بهرهوری یکپارچه کنیم؛ در گذشته دستورالعملهای سنجش بهرهوری جداگانه از چرخه به دستگاههای اجرایی و استانها ابلاغ شده بود، اما در این نظامنامه این دو موضوع یکپارچه شده که در این صورت تکلیف دستگاهها نیز روشنتر و شفافتر شده است.
🔹براساس این نظامنامه تمام دستگاههای اجرایی کشور و استانها مکلف هستند تا پایان مهر برنامههای خود را در قالب چرخه جدید تدوین و به سازمان ارائه کنند. همچنین تمام دستگاههای اجرایی و استانی موظف هستند گزارش شش ماهه اقدامات بهرهوریشان را مطابق با نسخه قبلی تا پایان شهریور به سازمان ارسال کنند./ سازمان ملی بهرهوری
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
⭕️ رئیس پژوهشگاه نیرو بیان کرد:
🔻استقبال از ظرفیت دانشبنیانها برای مدیریت دارایی فیزیکی در وزارت نیرو
🔹رئيس پژوهشگاه نیرو از آمادگی وزارت نیرو برای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در جهت مدیریت داراییهای فیزیکی خبر داد و گفت: با توجه به امکاناتی که این وزارتخانه دارد، از فعالیت بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان برای مدیریت داراییهای فیزیکی استقبال میشود.
🔹️وی در همایش ششمین دوره جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت دارایی ها که در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، در زمینه بهرهبرداری بهینه از سرمایههای وزارت نیرو که در گروی پیاده سازی نظام نوین مدیریت داراییهای فیزیکی است، اظهار داشت: برخی اوقات احساس میشود مدیریت دارایی به فراموشی سپرده شده است. لذا نیاز است منابع و داراییهای کشور مدیریت شود./ ایرنا
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"