فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 #گزارش_تصویری/ سیزدهمین کنفرانس بینالمللی شبکههای هوشمند انرژی در پژوهشگاه نیرو (۱۴۰۲/۰۹/۱۴)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻برگزاری سالانه ۵ جشنواره فرهنگی- هنری مديريت مصرف برق در كشور
🔹مديركل روابط عمومی و امور بينالملل شرکت مادرتخصصی توانير از برپايی سالانه ۵ جشنواره فرهنگی_هنری و ادبی با موضوع مديريت مصرف برق خبر داد كه به ميزبانی شركتهای برق و به تفكيک استانها برگزار میشود./ توانیرآنلاین
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
⭕ رئیسجمهور در جلسه تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۳؛
🔻۸ هزار مگاوات افزایش ظرفیت برق محقق شد
🔻 آبرسانی به ۳۵۰۰ روستا تاکنون
🔹آیتالله رئیسی، در جریان تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش ظرفیت ۸۰۰۰ مگاوات برق با تلاش شبانه روزی دولت محقق شده، جداسازی برق صنایع از شبکه برق خانگی در دستور کار قرار گرفته و در بسیاری از استانها از جمله اصفهان و سمنان صنایع بزرگ امروز با نیروگاهسازی برق مصرفی خود را تامین میکنند.
🔹رئیسجمهور در ادامه تصریح کرد: در ابتدای دولت برای رفع تنش آبی ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شده بود که امروز با تلاش دولت و روحیه جهادی مسئولان مشکل آب ۳۵۰۰ روستا حل شده است و ما با جدیت برای جبران عقبماندگیها در حال کار و تلاش هستیم.
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین
#معرفی_کتاب
📖 عنوان کتاب: نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی؛ شناخت، خواص، بکارگیری و آزمون
✍ مولفین: اشکان ذوالریاستین _ سروش جوادیپور
ناشر: پژوهشگاه نیرو
🔹یكی از مهمترين چالشهای صنايع نيروگاهی و بهطور كلی هر سيستمی كه به نوعی با انتقال گرما ارتباط دارد، استفاده از سيستمهای خنک كنندهی پيشرفته و بهينه است كه در افزايش بهرهوری توليد برق و ارتقای بازدهی نيروگاهها نقش اساسی دارد. بهبود راندمان خنکكاری موجب كاهش چشمگير آب مصرفی در نيروگاهها، كاهش اندازهی سيستمهای خنکكننده و همچنين كم شدن بار پمپها و كاهش مصرف داخلي نيروگاه از طريق كاهش دبی مورد نياز جريان سيال خنک كننده میشود.
🔹سرمايش و گرمايش سيالات انتقال دهنده حرارت، در بسياری از فرايندهای صنعتی شامل منابع حرارتی، فرايندهای توليدی، حمل و نقل و الكترونيک نقش مهمـي دارد و روشهای زيادی برای افزايش نرخ انتقال حرارت در اين فرايندها گزارش شدهاند. اساس بيشتر اين روشها بـر مبنای تغييرات در ساختار تجهيزات مانند افزايش سطوح حرارتی، اندازهی پرههای مبدل، لرزش سطوح حرارتی، تزريق يا مكش سيال و اعمال جريان الكتريكی يا مغناطيسی متمركز هستند. در اين ميان يک راهكار مهـم بدون تغيير در طراحی و ساختار سازههای سیستمهای خنکكننده، بهبود ضريب انتقال حرارت سيالات خنکكننده است.
📣 جهت مطالعه این کتاب، میتوانید به کتابخانه وزارت نیرو مراجعه فرمایید.
(مرکز اطلاعات علمی، اسناد و کتابخانه وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین
معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو
#معرفی_کتاب 📖 عنوان کتاب: نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی؛ شناخت، خواص، بکارگیری و آزمون ✍ مولفین: ا
شماره 80.pdf
148.3K
📎 فایل معرفی و فهرست مطالب کتاب:
نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی؛ شناخت، خواص، بکارگیری و آزمون
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین
#اطلاعیه
✳️ وبینار حکمرانی داده و ارائه تجربهای در همسانسازی دادههای صنعت برق
🗓 زمان برگزاری: روز دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲ _ از ساعت ۹ الی ۱۲
🔹وبینار تخصصی با موضوع «حکمرانی داده و ارائه تجربهای در همسانسازی دادههای صنعت برق» براساس برنامهریزی به عمل آمده از سوی دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت نیرو و با همکاری شرکت مادر تخصصی توانیر، پژوهشگاه نیرو و شرکت مدیریت شبکه برق ایران روز دو شنبه، ۲۰ آذرماه برگزار خواهد شد.
▫علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شبکه آمار و اطلاعات وزارت نیرو به نشانی https://isn.moe.gov.ir مراجعه نمایند.
▫مخاطبان این وبینار: کلیه همکاران دفاتر فناوری اطلاعات و بهرهبرداران
🖥 لینک مستقیم پخش آنلاین وبینار:
🌐 https://online.moe.gov.ir
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین
⭕ مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت نیرو تاکید کرد؛
🔻توجه ویژه برنامه توسعه هفتم به هوشمندسازی و تکالیف وزارت نیرو
🔻ضرورت توانمندسازی نیروهای انسانی در حوزه فناوریهای نوین
🔹"آزرم دهستانی منفرد" مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت نیرو گفت: وزارت نیرو در راستای هوشمندسازی خدمات صنعت آب و برق برنامههای ویژهای را مطابق با برنامه توسعه هفتم دارد.
🔹دهستانی در سیزدهمین کنفرانس بین المللی شبکههای هوشمند انرژی که در محل پژوهشگاه نیرو برگزار شد با بیان اینکه رد پای پررنگ هوشمندسازی در برنامه توسعه هفتم به خوبی مشاهده میشود، گفت: رفع ناترازی انرژی، بهبود نظام تصمیمگیری و بهرهوری، مدیریت مصرف، اصلاح فرایندها، بکارگیری تجهیزات اندازهگیری هوشمند، استقرار نظام حکمرانی داده، هوشمندسازی خدمات، بکارگیری هوش مصنوعی موضوعاتی هستند که در برنامه توسعه هفتم دولت با رویکرد هوشمندسازی تاکید شده است و وزارت نیرو در این موارد بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم تکالیف ویژهای را بر عهده دارد.
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین
⁉️ آيا میدانيد؛
🔹مطابق ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری به منظور هماهنگی در تعیین حقوق و مزایای کارمندان دستگاههای اجرایی، شورای حقوق و دستمزد با عضویت رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، دو نفر از وزراء به انتخاب هیئت وزیران و رئیس دستگاه ذیربط و مجموعأ دو نفر نماینده از کمیسیونهای اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر) تشکیل میشود و کلیه دستگاههای اجرایی اعم از این که مشمول مقررات این قانون باشند یا نباشند مکلفند قبل از اتخاذ تصمیم در مراجع قانونی ذیربط برای تعیین و یا تغییر مبانی و مقررات حقوق و مزایای کارمندان خود و یا هر نوع پرداخت جدید موافقت شورای مذکور را کسب نمایند.
🔹مصوبات و تصمیمات شورا پس از تایید رئیسجمهور قابل اجراء میباشد؛ وظایف دبیرخانه شورای حقوق و دستمزد به عهده سازمان خواهد بود.
▫تبصره: هیئت وزیران و سایر مراجعی که اختیار تنظیم مقررات پرداخت دارند، موظفند قبل از هرگونه تصمیمگیری نظر موافق این شورا را اخذ نمایند.
(دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین
🔻گزارشی از برگزاری پنجمين جلسه كارگروه توسعه تعاملات علمی-دانشگاهی صنعت آب و برق
در پنجمين جلسه كارگروه توسعه تعاملات علمی-دانشگاهی صنعت آب و برق كه امروز چهارشنبه (مورخ ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲) در حوزه ستادی وزارت نيرو و با حضور نمايندگان شركتهای مادرتخصصی، مؤسسات آموزشی و پژوهشی، ساتبا و همچنين نماينده دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقيقات و فناوری برگزار شد و موضوعات زير مورد بحث و بررسي و تبادل نظر اعضای کارگروه قرار گرفت:
● بررسی گزارش عملكرد شركتهای مادر تخصصی و مؤسسات پژوهشی درخصوص شاخصهای ۱۲گانه ارتباطات علمي صنعت آب و برق در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲
● ارائه گزارش اجرای برنامه روايت پيشرفت و تأكيد بر ضرورت همكاری كليه شركتها در اجرای اين برنامه در صنعت آب و برق
● بررسی درخواست دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقيقات و فناوری درخصوص برگزاری وبينار معرفی دستگاههای اجرايی برای جامعه دانشجويی و اساتيد دانشگاهی
● درخواست مشاركت فعال اعضای کارگروه در رويداد نشست مشترک مديران ارتباط با صنعت دانشگاهها و پژوهشگاههای كشور با مسئولين پژوهشی وزارتخانهها و دستگاههای اجرايی در تاريخ ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲
(دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا" ○ ادمین