هدایت شده از جیش المهدی (عج)
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم ترین مانع برای ظهور امام زمان ارواحنا فداه چیه؟
استاد پناهیان
هدایت شده از DELETED
🔴 روسیه: شبهنظامیان کرد توسط ارتش ترکیه در هم شکسته خواهند شد
🔹یک سخنگوی دولت روسیه تهدید کرد که هر شبه نظامی کردی که در منطقهای در شمال شرقی سوریه باقی بماند "در هم شکسته" خواهد شد. این منطقه مرزی قرار است تحت کنترل نیروهای نظامی روسیه و ترکیه قرار بگیرد.
🔹این اخطار به دنبال توافق روز سهشنبه (۳۰ مهر) بین ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان همتای ترکیهای مطرح شد.
🔹دیمیتری پسکوف، سخنگوی پوتین همچنین گفت: «آمریکا نزدیکترین متحد کردها در آن منطقه بود اما در نهایت آنها را تنها رها کرد. در واقع به آنها خیانت کرد.»
🔹او افزود: «آمریکا با رها کردن کردها در مرز، آنها را به جنگ با ارتش ترکیه سوق داد.»
#قرقیسیا
هدایت شده از DELETED
⭕️ تهدید تلویحی از ترکیه برای حمله به ایران!😅
🔸یکی از نمایندگان حزب حرکت ملی ترکیه که در ائتلاف سیاسی با حزب حاکم قرار دارد، ایران را تهدید به حمله نظامی و آشوب داخلی کرد و گفت: «ترس فایده ای برای مرگ ندارد».
این فرد صراحتا گفته است که پس از شمال سوریه نوبت به شمالغرب ایران خواهد رسید.
احمد یی ایت بولود در این توئیت نوشته است: « آذربایجان جنوبی، جمهوری ترکیه خواهد شد و ما هم در آنجا خواهیم بود»!
🔸پس از حمله به سوریه زمزمه هایی از میان اعضای حزب حرکت ملی برای تغییر مسیر جنگ به سوی ایران به گوش می رسد که ممکن است عمومیت پیدا کند.
🔸با وجود گذشت چند روز از انتشار این توئیت، سفیر ایران در ترکیه هیچ واکنشی به آن نشان نداده است. این در حالی است که همین سفیر به دلیل یک تیتر و عکس معمولی به روزنامه فرهیختگان فشار وارد کرده بود و طی توئیتی به زبان ترکی استانبولی از آن اعلام برائت کرده بود!
هدایت شده از DELETED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شعار تظاهرکنندگان لبنانی در مرکز بیروت در حمایت از امام خمینی و آیت الله خامنه ای
‼️شبکه تلویزیونی الحدث تصاویری پخش کرد که در آن تظاهرکنندگان در مرکز بیروت شعارهایی در حمایت از امام خمینی ( ره ) و آیت الله خامنه ای سر می دهند و می گویند" نحن أبناء الخمینی... سیدی یابن الحسینی/// و هَتَفنا بالولاء لعلی الخامنئی" (ما فرزندان خمینی هستیم... سرورمان فرزند حسین و شعارمان اعلام وفاداری به علی خامنه ای است).
صدا و سیما
هدایت شده از DELETED
🔴تتش در میدان ریاض الصلح بیروت
‼️ورود ارتش لبنان به محوطه میدان ریاض شهر بیروت برای کاستن از تنش میان معترضان
/اسکاینیوز
هدایت شده از DELETED
🔴جهانگیری گفته رهبری با تصویب لوایح FATF موافق است !!
🔹☝️این هم پست پیج رهبری است که #FATF رو به #چاه_فاضلاب تشبیه کردند.
✍ ما اجازه تکرار تاریخ را نخواهیم داد.
هدایت شده از DELETED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ عصبانیت حسن روحانی از اجرا نشدن FATF
هدایت شده از DELETED
‼️هجوم شبانه مردم به سوی میدان تحریر #بغداد برای شرکت در تظاهرات باعث شد پلیس پلهای جمهوری و سنک در مرکز شهر را به دلیل ازدیاد جمعیت مسدود کند.
هدایت شده از DELETED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🌹 منتظر امام زمان(عج) باید این شاخصه هارو داشته باشه...
🌼 با سخنرانی استاد پورآقایی
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
هدایت شده از DELETED
⭕️ سانسور یا اشتباه در اطلاع رسانی؟
🔸درحالی که چند ساعت پیش از سوی منابع مختلف خبری گفته میشد مستند «هراس» که قرار است نحوه دستگیری روح الله زم را از زبان خودش روایت کند از بخش های مختلف خبری پخش می شود.
🔸اما در این مستند جزئیاتی از دستگیری زم منتشر نشد و تنها به اهمیت دستگیری او و بازتاب این خبر در رسانه های معاند پرداخته شد.
🔸امری که باعث انتقاد کاربران فضای مجازی شد و عده ای از سانسور این مستند پیش از پخش گفتند و عده ای دیگر معتقدند که در اطلاع رسانی پخش این مستند غفلت و اشتباه صورت گرفته است. موضوعی که در هر صورت باعث ضربه به اعتبار و اعتماد مخاطب به رسانه ملی می شود.
هدایت شده از DELETED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤اذعان یکی از اعضای اپوزیسیون در گفتگو با ایران اینترنشنال:
🔺سپاه پاسداران قبلا هم بر کانال آمدنیوز اِشراف کامل داشتند✊