eitaa logo
نیروی قدس (جبهه مقاومت)
40.7هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
17.9هزار ویدیو
924 فایل
﷽ 🔰وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ در خدمتم 👇
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مجلس دهم پایان یافت‼️ 🔹علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی پایان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد. 😄 خدارو 100 هزار مرتبه شکر... فقط خواهشا ردصلاحیت شدگان رو بگیرید بازجویی کنید،مهره های دشمن بودن قبل از اینکه در سِمتی مشغول به کار بشن😏
🔴 تصویری جالب از افتتاحیه مجلس دهم 🔹️ امروز هاشمی رفسنجانی، صادق آملی لاریجانی و علی لاریجانی هیچ یک در مسند قبلی‌شان حضور ندارند...
🔴 عصبانیت لاریجانی از محکومیت نمایندگان فاسد مجلس توسط قوه قضاییه/ لاریجانی: تکرار فساد فساد علیه نمایندگان ورژن همان بگم بگم سابق است❗️ علی لاریجانی، رئیس مجلس دهم در آخرین روز کاری مجلس: 🔹️ قانون تجارت در این مجلس مصوب شد، این قانون از زمان دولت آقای خاتمی بلاتکلیف بود که در این مجلس مصوب شد، البته برخی می گویند که این مجلس بی عرضه بود نادرست است. 🔹️ در هر مرحله ای که نیاز به عمل انقلابی بود به اتفاق نمایندگان وارد صحنه شدند. و عمده تلاش ها برای رفع مشکلات مردم بود. اما برخی سیاسیون برای رقابت های خرد، انتخاباتی بی انصافی را به نهایت رساندند و هرچه دلشان خواست گفتند و قلم راندند. 🔹️ چرا مدتی است که به تخریب وجهه مجلس تلاش می شود؟ این همه مصاحبه و تکرار فساد فساد علیه نمایندگان چیزی جز همان ورژن بگم بگم سابق را به ذهن متبادر نمی کند.
⭕️ اطلاعیه شورای نگهبان درباره اظهارات رئیس مجلس 👤روابط عمومی شورای نگهبان با انتقاد از سکوت علی لاریجانی در قبال «توهین» به این شورا از تریبون مجلس: 🔹صلاحیت نمایندگان مجلس دهم با تکیه بر مستندات متقن رسیدگی شده است. 🔹بی اطلاعی لاریجانی درباره انتشار مشروح مذاکرات شورای نگهبان "تعجب آور" است. 🔹پرونده نمایندگان ردصلاحیت شده با حضور همه اعضای شورای نگهبان بررسی شده است. 🔹متاسفانه شاهد سکوت و بی‌اعتنایی رئیس مجلس در مقابل توهین به شورای نگهبان از تریبون مجلس بودیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چند نکته درباره پشت پرده خبر آتش‌سوزی مقبره استر و مردخای 1- آتش در یکی از اتاق‌های این مجموعه که کارکرد کنیسا داشته رخ داده و تنها بخشی از یک فرش و یک صندلی آسیب دیده است. 2 - حراست مقبره،‌ فیلم‌ از قراردادن فیلم دوربین‌ها به نهادهای انتظامی خودداری می‌کنند. 3- پس از بررسی، مشخص می‌شود که از 24 ساعت قبل از حادثه، ذخیره‌ساز این دوربین‌ها غیرفعال بوده و هیچ تصویری ضبط نشده است. 4 - بلافاصله پس از ‌آتش‌سوزی،‌گروهی از زنان یهودی خود را به مقبره رسانده و اقدام به عزاداری و شیون می‌کنند 5 - رسانه‌های بیگانه نیز به سرعت خبر را با عنوان "حمله، تخریب،‌ به آتش کشیدن و .." زیارتگاه یهودیان مخابره می‌کنند. 6 - همه این اتفاقات در آستانه "یوم النکبت" و "روز قدس" رخ می‌دهد.
🔴 اولین عکس از مقبره مقدس یهودیان در همدان ( آرامگاه «اِستر و مُردخای») پس از آتش‌سوزی اخیر/ ایرنا
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کلیپ جدید و معنادار توئیتر سردار سلیمانی: امکان چنین چیزی هست که بتوان با دیپلماسی، فلسطین را به فلسطینیان برگرداند؟ اینجا راهی جز مبارزه وجود ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺️آقازاده است. پدرش سلطان دور زدن تحریم بود برای خرید تجهیزات هسته‌ای. خودش در هیبت یک نوجوان، آستین‌ها را بالا زده و رفته است در کار سبدهای معیشتی بسته‌ای در گروه جهادی . معیشت گاهی با هسته‌ای گره می‌خورد و گاهی با کمک‌های بسته‌ای. روزگار است دیگر. زحمتش برای احمدی روشن‌هاست. سفره انقلاب را اینها می‌چینند و سلطان‌های خودرو و سکه و ارز می‌چاپند. 🔻عرصه مبارزه با فساد هم احمدی روشن می‌خواهد. صنعت هسته‌ای کشور به مصطفی نیاز دارد و دستگاه قضا به مصطفی‌ها... ✍ 🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b جوانهامهمترین افراد جامعه اند❤️ مطمئنم پشیمون نمیشین❤️😊
اسامی منتشر شده از ۸ نماینده فعلی مجلس که با تحصیلات نامربوط در وزارت نفت استخدام شدند و از این وزارت حقوق می‌گیرند/نوداقتصادی آقای لاریجانی گفته بود اگه سندی هست که نمایندگان از وزارت نفت حقوق می‌گیرند اعلام کنید!!! کارشناسی ارشد امور بهزیستی و جغرافیای شهری در وزارت نفت!
🔺گزینه های احتمالی ریاست پژوهش های مجلس شورای اسلامی 🔸با توجه به رایزنی های شکل گرفته میان گروه های فعال مجلس، احتمال ریاست دو گزینه بر مرکز پژوهش های مجلس از دیگر گزینه ها بیشتر است. 🔸 که اکنون هم نماینده مجلس یازدهم است. وی در سوابق خود ریاست کمیسیون ویژه بررسی برجام،فرماندهی بسیج دانشجویی، عضویت در هیئت منصفه مطبوعات، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم، هشتم و نهم را دارد. ایشان همچنین دارای مدرک تحصیلی دکتری پزشکی هسته ای هستند. 🔸 گزینه دیگر ریاست بر کرسی مرکز پژوهش های مجلس است. وی اکنون برخلاف زاکانی نماینده مجلس نیست لیکن نمایندگی مجلس شرط ریاست این مرکز نیست. عضو هیئت رییسه مجلس، رییس کمیته صنعت مجلس، معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی جوانان، مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا، مدیر عامل شرکت پارس خودرو،در کارنامه کاری بذرپاش دیده می شود. وی همچنین دارای دکتری تخصصی (PHD) مدیریت تکنولوژی از دانشگاه علامه طباطبایی است.