eitaa logo
نیروی قدس (جبهه مقاومت)
40هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
18.1هزار ویدیو
924 فایل
﷽ 🔰وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ در خدمتم 👇
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| خصیصه سیدالشهداء(ع) استاد فیاض‌بخش گفتگوی عجیب صدیقه طاهره(س) با رسول اکرم(ص) در روز ولادت امام حسین(ع) در روایات آمده که وقتی حضرت زهرا(س) سیدالشهدا(ع) را فارغ شدند، ایشان را بعد از مقدماتی به آغوش پیامبر اکرم(ص) دادند. حضرت ایشان را می‌بوسیدند و می‌بوییدند و اظهار سرور می‌کردند، ولی یک مرتبه دست به گریه گذاشتند. حضرت صدیقه(س) عرضه داشتند: چرا شما گریه می‌کنید؟ مگر این فرزند مشکلی دارد؟ حضرت فرمودند: همین الان جبرائیل نازل شد و عرضه داشت که حقت سلام می‌رساند و می‌فرماید که این فرزند را امتت به شهادت خواهد رساند. تا پیامبر(ص) این را گفتند، حضرت فاطمه(س) فرمودند که من این فرزند را نمی‌خواهم! از اینجا معلوم می‌شود که این گفتگوها گویی یک مقدمه‌ای بود برای اینکه حضرت تضمین از پروردگار بگیرد از زبان رسول اکرم(ص) در خصیصه سیدالشهدا(ع)! تضمین چه بود؟ بلافاصله جبرائیل به پیغمبر اکرم(ص) فرمود: ولی به فاطمه سلام پروردگار را برسان و بگو حسین(ع) در مقام شفاعت و در مقام ولایت کبری، باب امت تو به سوی ماست! و لذا دارد وقتی که پیغمبر اکرم(ص) این را فرمودند، حضرت زهرا(س) فرمودند راضی شدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 کم خونی در کلام آیت الله تبریزیان : 🔰 از نشانه های کم خونی زرد شدن چهره و تارشدن دید بعد از برخاستن است به رغم آنکه امروزه مردم گرسنه نیستند ، ولی بر اثر ناسالم بودن غذا و آلودگی هوا مشکل کم خونی دارند . کم خونی براثر کمبود هموگلوبین یا گلبول قرمز و یا پلاکت پدید می آید . اولین درمان آن گوشت کباب یا بریان است که باید به عنوان غذا مصرف شود و درمان دارویی محسوب نمی شود . ✅ گوشت کباب شده گوشت سبب زیاد شده خون می شود ، به شرط آنکه بریان شود . ✅ باقلا با پوست باقلا درمان کم خونی و خون ساز است ودرمانی ریشه ای به حساب می آید. زیرا مغز استخوان را ترمیم و زیاد می کند و مغز استخوان عضوی است که خون تولید می کند . ✨ امام صادق علیه السلام می فرمایند " خوردن باقلا مغز استخوان را زیاد می کند و سبب تولید خون تازه می شود . ✅ شکر نی شکر مراد از شکر ، شکری است که از نیشکر تهیه شده باشد . چنان که در روایت آمده است امام صادق علیه السلام حجامت کردند و به کنیز (یا دختر) امر کردند که سه تا قند بیاور سپس فرمودند زیرا شکر بعد از حجامت خون صاف وارد می کند و حرارت را قطع می کند . و همچنین درباره شکر نی شکر نقل شده است که خون زیاد را برمی گرداند و نیرو را زیاد می کند . ✅ خوردن تره تره درمان کم خونی است. چنان که در روایت آمده است. در مدینه به بیماری سختی مبتلا شدم و نزد امام کاظم علیه السلام آمدم ، امام فرمودند می بینم صورتت زرد است ، عرض کردم بله امام فرمودند تره بخور ، من هم خوردم و خوب شدم . البته زردی چهره می تواند معلول صفرا نیز باشد . ولی به قرینه روایات مراد کم خونی بوده .
4_5868254640188949685.mp3
11.12M
🔊 استاد 📝 «اهمیت وجود امام حسین علیه السلام» 📅 ١٩ فروردین ٩٨ - تهران 🎧 کیفیت 24kb ✅ لینک فایل تصویری 👇 https://t.me/masaf/47644
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد 📝 «امام حسین علیه السلام در انجیل»
علامه شیخ جعفرشوشتری(ره):تنهاماهی که شهادت ندارد شعبان المعظم است وتنهاماهی که ولادت ندارد محرم الحرام است واین یعنی سیدناومولاناالحسین(ع)محور شادی وغم هستند. ○•🌿 به جز "حسین" مرا ملجأ و پناهـی نیست در این عقیده یقین دارم اشتباهی نیست ره نجات "حسین" است و دوستی "حسین" به سوی حق بجز از این طریق راهی نیست 🌸 ✨🌸 🌸✨🌸 ✨🌸✨🌸 🌸✨🌸✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷امام حسین علیه السلام در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم: تا می توانید درباره فرزندم مهدی سخن بگویید و قلم فرسایی کنید. مهدی ما در عصر خویش مظلوم است. 📗صحیفه مهدیه ص ۵۲
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«امام حسین علیه السلام در انجیل» 🎬 کلیپ استاد رائفی پور
مثل داروی تلخ! دارو تلخ است؛ خاصیت آن هم به تلخی است، اما شیرینی سلامت و بهبود در پی دارد. به شرط این‌که در وقت و زمان خود مصرف شود، و دیر یا زود نشود. و دیگر آن‌که اندازه آن هم مراعات شود و کم یا زیاد نشود، اگر گفته‌اند شربتی را دو پیمانه مصرف کن و دیگری را سه یا چهار پیمانه، به همان میزان باید مصرف شود. از طرفی هم البته باید پرهیز را مراعات کرد، یعنی در کنار آن هر چیزی را نباید خورد. حال، نماز چیزی دقیقاً شبیه داروست. یعنی مثل دارو تلخ است، هر کس بگوید شیرین است شیرین‌عقل است. مگر می‌شود صبح سرمای زمستان توی جاده از اتوبوسی پیاده شوی، و در هوای سرد وضویی بسازی و با لرز و سرما نماز بخوانی و شیرین باشد؟ یا غرق فیلم یا غرق گفتگو باشی و مؤذن اذان بگوید و بلند شوی و راهی مسجد شوی و شیرین باشد؟ البته نه فقط نماز بلکه هر عبادت دیگری هم همین‌طور است، اساساً حق، اینگونه است امیرالمؤمنین علی(ع) فرمود: الحق مُرّ، یعنی حق تلخ است. نماز هم که حق است پس تلخی‌های خود را دارد. بله، اگر انسان نسبت به حقیقت نماز فهم و معرفت پیدا کند تلخی آن شیرین و آسان می‌شود. از این رو در دعا از خدا می‌خواهیم، خدایا شیرینی ذکر خودت را به ما بچشان. یعنی خدایا به ما معرفت کرامت کن! دیگر آن‌که نماز مثل دارو زمان‌دار است و باید زمان آن را رعایت کنیم، یعنی در وقت خود بخوانیم. چون فلسفه نماز احساس عظمت حق است و این احساس برای کسی اتفاق می‌افتد که نماز را در اول وقت خود بخواند. کسی که با تأخیر، نماز خود را می‌خواند در حقیقت با تأخیر خود فریاد می‌کند که خدایا! تو عظیم نیستی، پول عظیم است، کسب و کار عظیم است، تفریح و تفرج عظیم است. اگر تو عظیم بودی که من همان ابتدا حرف تو را گوش می‌دادم. دیگر این‌که مثل دارو باید کنار نماز پرهیز هم باشد، پس اگر نماز حق است باید از باطل فاصله گرفت، یعنی نباید به منکر و فحشایی آلوده شد. وگرنه خاصیت نماز را از بین می‌برد. شما وقتی یک فضا را با وسایل گرمایشی گرم نگه می‌داری باید تمام روزنه‌ها و دریچه‌ها و درها را ببندی، و گرنه انرژی را هدر داده‌ای. چرا نماز برای ما حرارت و گرمایی ایجاد نمی‌کند، چون پنجره گوش، پنجره چشم، پنجره دهان باز است و هر چیزی را می‌شنویم، هر چیزی را می‌بینیم، هر چیزی را می‌گوییم. درست مثل انباری که پر از گندم باشد اما روزنه‌ها هم باز باشند. اینجاست که همه چیز طعمه موش و مور و ملخ شده و از دست می‌رود. «گر نه موشی دزد در انبار ماست گندم اعمال چل ساله کجاست» خلاصه این‌که هر کس می‌خواهد از اندوخته نماز خود و از حرارت و گرمای آن برخوردار باشد باید این پنجره‌ها و روزنه‌ها را یکی پس از دیگری بسته نگه دارد و تنها به ضرورت باز کند، نه این‌که پیوسته از سر هوا و هوس و میل، چشم و زبان و گوش خود را باز بدارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا