هدایت شده از بچه های مسجد خراسان شمالی
🔖« زمان متوقف شد» از خراسان شمالی، راهی رقابت نهایی تئاتر ملی شبستان شد
🔖اثر نمایشی «زمان متوقف شد» از آثار تولیدی هنرمندان کانون فرهنگی هنری امام رضا علیه السلام شهرستان گرمه در میان 28 اثر نمایشی راه یافته به مرحله نهایی جشنواره ملی تئاتر شبستان، راه یافت.
⇦ لینک خبر:
🔺 https://khshomali.fahma.org/news/view/60359
🔸#ماه_شعبان
🔸#اعیاد_شعبانیه
🔸#تئاتر_شبستان
🔸#امام_رضا_علیه_السلام_گرمه
🔸#حضرت_امام_حسین_علیه_السلام
🔸#حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام
🔸#حضرت_ابوالفضل_علیه_السلام
🔸#کانون_فرهنگی_هنری_مسجد
🔸#بچه_های_مسجد
🔸#ستاد_کانون_های_فرهنگی_هنری_مساجد_خراسان_شمالی
┄┅✶🔻✶┅┄
@bachehayemasjednkh
┄┅✶🔻✶┅
هنرمند تک نواز حاضر در جشنواره موسیقی فجر سی و نهم
جریان موسیقی مقامی استان پویاست
«رحیم رضایی» هنرمند تک نواز حاضر در جشنواره موسیقی فجر، جریان موسیقی در استان را پویا دانست و خواستار حمایت ویژه متولیان از پیشکسوتان موسیقی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، «رضایی» هنرمند فعال موسیقی مقامی استان که بیش از 30 سال در این عرصه فعالیت می کند، برگزاری این رویداد را در رشد هنر موسیقی و پویایی جامعه هنری بسیار اثرگذار دانست و افزود: هر چند فضای موسیقی مقامی استان نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است، اما برگزاری این جشنواره در هنرمندان جوان ایجاد انگیزه می کند و فرصتی را در اختیار اهالی هنر قرار می دهد تا بتوانند هنرشان را عرضه کنند.
این هنرمند موسیقی مقامی استان با اشاره به استقبال خوب مردم از آموزش موسیقی بر ضرورت فراهم کردن بسترهایی در قالب جشنواره و شب های هنری برای عرضه کردن هنر هنرمندان تاکید کرد و افزود: خوشبختانه امروز علاقه مندان به موسیقی به راحتی ساز به دست گرفته و در آموزشگاه های هنری آموزش می بینند، اما نیاز است تا هنر خود را به نمایش بگذارند.
وی جریان موسیقی در خراسان شمالی را پویا دانست و خواستار حمایت از پیشکسوتان موسیقی استان شد و گفت: اگر امروز موسیقی مقامی حفظ و به نسل امروز منتقل شده است به واسطه تلاش های پیشکسوتانی است که عمر خود را صرف اعتلای موسیقی مقامی گذاشتند.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
در گفت و گو با سرپرست گروه «دلژین» مطرح شد:
کشف استعدادهای تازه، دستاورد جشنواره موسیقی فجر
«مریم کلاته» سرپرست گروه «دلژین» از ضرورت برگزاری جشنواره های موسیقی در استان برای رونق جریان هنر سخن کشف استعدادهای تازه را از دستاوردهای این رویداد هنری عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، «کلاته» سرپرست گروه «دلژین» حاضر در بخش مقامی سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر خراسان شمالی، از این که فرصتی برای هنرمندان استان فراهم شده است ابراز خرسندی کرد و ادامه داد: آرزوی هنرمندان استان حضور در جشنواره موسیقی فجر بود که خوشبختانه این اتفاق برای اهالی استان رقم خورد، ضمن این که این فرصت به بانوان هنرمند داده شد تا بتوانند هنرخود را عرضه کردند.
وی که 10 سالی است در عرصه موسیقی مقامی استان فعالیت می کند، کشف استعدادهای جدید و فراهم شدن بستر برای حضور هنرجویان برای محک زدن سطح هنرشان و کسب تجربه درکنار آشنایی بیشتر با پیشکسوتان موسیقی مقامی استان را از دستاوردهای برگزاری این رویداد هنری عنوان کرد.
این نوازنده دوتار با اشاره به این که در چند سال اخیر شاهد اتفاق های خوبی در عرصه موسیقی استان بودیم، تصریح کرد: حمایت های اداره کل و انجمن موسیقی استان و فراهم کردن بستر برای اجرای هنرمندان و دیده شدن هنرمندان موجب شده است تا پویایی را در موسیقی مقامی استان شاهد باشیم.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
با حضور پرشور هنردوستان بجنوردی:
ساز هنرمندان موسیقی مقامی استان کوک شد
ساز هنرمندان موسیقی مقامی استان در دومین شب از جشنواره موسیقی فجر سی و نهم در تالار فرهنگی و هنری گلشن با حضور پرشور هنردوستان بجنوردی کوک شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل
فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دومین شب جشنواره موسیقی سی و نهم فجر در حالی آغاز به کار کرد که تالار مجموعه فرهنگی و هنری گلشن بجنورد مملو از حضور علاقه مندان به موسیقی مقامی شد.
بر اساس این گزارش، جشنواره یی و نهم در این شب که به هنرمندان موسیقی مقامی استان اختصاص دارد، با نوای دلنشین قشمه فرهاد باغچقی هنرمند چیره دست استان آغاز و مثل همیشه با استقبال خوب مردم بجنورد همراه شد.
"محسن محمدی"، دبیر جشنواره موسیق فجر سی و نهم در خراسان شمالی از این که فرصتی فراهم شد تا هنردوستان بار دیگر دور هم جمع و دل مردم را با نوای موسیقی شاد کنیم، ابراز خرسندی و تصریح کرد: همه آنچه که در این جشنواره خواهید دید، هنر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت هنری اداره کل است که سبب شد تا میزبان این دوره از جشنواره باشیم.
وی اظهارامیدواری کرد: تماشاگران از اجرای هنرمندان امشب که منتخبین هر شهرستان هستند، لذت برده و شب خاطره انگیز دیگر برای هنردوستان بجنوردی رقم بخورد.
بر اساس این گزارش، امشب ۹ گروه موسیقی مقامی و ۶ تک نواز به هنرنمایی پرداختند.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
تک نواز حاضر در جشنواره فجر سی و نهم خواستار شد:
تربیت نسل جوان موسیقی مقامی بر پایه روایتگری
«مهدی گوهری» تک نواز حاضر در سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در خراسان شمالی با توجه به این که روایتگری در خراسان شمالی رو به فراموشی است خواستار تربیت نسل جوان موسیقی مقامی بر پایه روایتگری شد و جشنواره ها را فرصتی ارزشمند برای حفظ این میراث گرانبها دانست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، «گوهری» پیشکسوت موسیقی مقامی و تک نواز حاضر در سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در خراسان شمالی که سال هاست در عرصه موسیقی مقامی فعالیت دارد، ترویج و اشاعه موسیقی اصیل خراسان شمالی را از دلایل حضورش در این رویداد عنوان کرد و تربیت نسل جوان موسیقی مقامی بر پایه روایتگری به عنوان میراث داران این موسیقی ارزشمند را از رسالت های هنری هنرمندان برشمرد که متاسفانه رو به فراموشی است.
وی از ضرورت حمایت متولیان امر در بعد مادی و معنوی از جامعه هنری سخن گفت و پشتکار و تلاش هنرمندان را نیز لازمه رشد و پویایی هنر موسیقی بیان کرد.
این نوازنده دوتار هم چنین خواستار برگزاری جشنواره های رقابتی و غیر رقابتی برای هنرمندان استان، در کنار برگزاری شب های موسیقی به طور مستمر شد و افزود: فراهم بودن بستر برای حضور و در صحنه بودن هنرمندان سبب میشود تا آن ها به نقاط ضعف و قوت خود پی برده و با کسب تجربه در مسیر رشد و تعالی موسیقی قرار بگیرند.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
پاسداشت ساحت موسیقی در جشنواره فجر سی و نهم صورت گرفت؛
با تجلیل از پیشکسوتان موسیقی مقامی استان
هنرمندان پیشکسوت موسیقی مقامی استان در سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر استان در راستای پاسداشت سال ها تلاش این گنجینه های هنر و ساحت موسیقی مورد تجلیل قرار گرفتند.
ادامه خبر در لینک زیر
yun.ir/ri2zfe
روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
در گفت و گو با سرپرست گروه «پرواز» مطرح شد:
جشنواره موسیقی فجر سنگ محکی برای هنرمندان
هنرمند حاضر در جشنواره موسیقی فجر سی و نهم درخراسان شمالی ، از ضرورت تداوم رویدادهای هنری در استان در قالب شب های موسیقی سخن گفت و برگزاری این جشنواره را سنگ محکی برای سنجش سطح هنری و توانایی های هنری هنرمندان استان برشمرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، «کنعان قدوسی» سرپرست گروه «پرواز» که در سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر خراسان شمالی حضور دارد، آشنا کردن مردم با هنر موسیقی و ظرفیت ها و استعداهای هنری موجود در استان را از دلایل حضور در این رویداد بیان کرد و با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره افزود: این اقدام حرکت بی نظیری است تا از این طریق هنرمندان با هنر و سطح کار دیگر هنرمندان حاضر در جشنواره آشنا شوند و خود را محک بزنند و بسنجند.
این هنرمند که 15 سالی است در عرصه موسیقی فعالیت می کند، دغدغه جامعه هنری استان را حمایت های مادی و معنوی مسئولان و متولیان امر عنوان و تصریح کرد: فراهم کردن زمینه برای برگزاری کنسرت های بومی تا از این طریق هنرمندان بتوانند سطح خود را ارتقا دهند.
او که رهبری ارکستر را عهده دارد، به برگزاری شب های موسیقی در ماه های اخیر اشاره کرد و با مثبت و موثر ارزیابی کردن این اتفاق در جریان موسیقی خراسان شمالی، خواستار تداوم رویدادهایی از این دست در استان شد.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
همزمان با سومین شب از موسیقی فجر سی و نهم؛
هنرمندان سمفونی موسیقی فجر را نواختند
هنرمندان خراسان شمالی در سومین شب از جشنواره فجر سی و نهم سمفونی موسیقی فجر را نواختند.
تالار فرهنگی و هنری گلشن بجنورد در سومین شب از سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر میزبان هنرمندان موسیقی پاپ شد.
شامگاه جمعه، بیست و هفتم بهمن ماه، گروه چنگ به سرپرستی آرش رجائیان آغازگر رسمی بخش پاپ شد و در ادامه گروه های آویژه هنر، پرواز، آوای سروش، پژمان، رامتین، فروغ، ساجدی، کاظمی روی صحنه رفتند و قطعاتی را نواختند.
"احمد وحدانی" دبیر اجرایی سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در استان در آیین آغازین این شب موسیقی، هم به ایراد سخن پرداخت و ایجاد نشاط و شور اجتماعی و حمایت از هنرمندان بومی را از اهداف این رویداد هنری برشمرد.
این هنرمند موسیقی با توجه به کم رنگ شدن فعالیت های هنری هنرمندان،اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی دقیق تر از این پس شاهد اجرای کنسرت های بومی در استان خواهیم بود.
"محسن محمدی" دبیر سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در خراسان شمالی با بیان این که هنر موسیقی استان بکر است و مردم فهیم خراسان شمالی تشنه تماشای هنرنمایی هنرمندان هستند، گفت: استقبال پوشور مخاطبان بیانگر این ادعاست.
وی امیدواری کرد: امشب نیز هم چون شب های گذشته بتوانند با هنرنمایی خود دل تماشاگران را شاد کنند.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
سرپرست گروه «آوای سروش»؛
معرفی ظرفیت های هنری استان با جشنواره امکان پذیر است
«میلاد قاسمی» سرپرست گروه «آوای سروش» حاضر در بخش پاپ سی و نهمین جشنواره فجر در خراسان شمالی از این که برگزاری جشنواره علاوه بر معرفی ظرفیت های هنری استان در شناساندن بیشتر سبک های موسیقی و سازها موثر خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، «قاسمی» سرپرست گروه «آوای سروش» که 27 سال است در عرصه موسیقی سنتی، پاپ و مقامی فعالیت می کند، از اینکه همیشه تلاش کردیم با اجرای سبک های مختلف موسیقی آن ها را به مردم بشناسانیم، سخن گفت و اظهارداشت: با وجود حمایت هایی که از هنر و هنرمندان موسیقی می شود اما به نظر می رسد کافی نیست شاهد کم لطفی هایی به اهالی موسیقی در خصوص بیمه هنرمندان هستیم در حالی که باید بیشتر به هنرمندان بها داده شود
وی به اعتبارات اندک در این حوزه هم اشاره کرد و نبود حمایت های مادی از هنرمندان را از ضعف های موجود عنوان کرد و ادامه داد: بارها شاهد اجرای ارگانی برای هنرمندان موسیقی با کم ترین مبالغ حمایتی بودیم که این امر شایسته جایگاه هنر و هنرمندان نیست.
وی اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به گونه ای برنامه ریزی کند تا از ظرفیت تمامی هنرمندان در اجراها بهره گرفته، ضمن این که شأن و جایگاه هنرمند نیز حفظ شود.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────
هنرمند حاضر در جشنواره موسیقی فجر سی و نهم خواستار شد:
تداوم جشنواره های موسیقی در خراسان شمالی
«پژمان حاتمی» هنرمند حاضر در جشنواره موسیقی فجر سی و نهم ، برگزاری رویدادهای هنری را عاملی در ایجاد حال خوب در میان مردم دانست و با توجه به وجود استعدادهای جوان و اینده خوب موسیقی استان، خواستار تداوم جشنواره های هنری به عنوان بستری مهم برای ارائه تئانمدی های و تولیدات هنری هنرمندان شد.
«حاتمی» سرپرست گروه پژمان در بخش پاپ جشنواره موسیقی فجر سی و نهم در خراسان شمالی، با بیان این که جشنواره فرصتی برای ارائه آثار هنری هنرمندان و نشان دادن ظرفیت های موجود در استان است، به مشغله های زندگی اشاره کرد و گفت: در میان مشغله ها و مشکلات زندگی یکی از مواردی که حال مردم را خوب و روح انسان را تازه می کند، پرداختن به هنر است و این رویداد فرصت مناسبی است برای ایجاد حال خوب در میان علاقه مندان و هم کشف و جذب استعدادهای تازه در عرصه موسیقی.
این هنرمند که سالهاست در عرصه موسیقی فعالیت میکند و نوازنده چیره دست گیتار کلاسیک است، با توجه به استعدادهای جوان در این عرصه آینده موسیقی استان را خوب و بسیار امیداورکننده ارزیابی میکند و معتقد است: لازمه پویایی و تعالی هنر استان فراهم بودن بسترهای حمایتی متولیان از جامعه هنری است.
-----------------------------
معاونت امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی
╭───
│ https://eitaa.com/nkh_honar
╰────────────