51.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سقراط؛ پیامبر هوا برای حیوان تثلیثی
🔺 سقراط فیلسوف یونانی قرن 5 قبل از میلادی، سربازی بود که بعدا به عنوان فیلسوف مطرح شد. وی دارای روابط آزاد با زنان بود و به عنوان همجنس باز نیز معرفی شده است. دیوگنس لارتیوس مورخ هم او را رباخوار، رقاص و نوازنده چنگ معرفی کرده است. او از جوانی با دمون (شیطان) ارتباط داشت و پیام هایی از او دریافت می کرد.
🔺 سقراط پدر علم فلسفه نامیده می شود و با تغییر مسیر فلسفه از جهان شناسی به انسان شناسی و اندیشیدن در مورد اخلاق (البته، اخلاق بدون خدا) به عنوان یک فرد استدلالگر و انسان گرا مطرح است.
🔺 سقراط بزرگترین فضیلت را دانش می دانست و به سه چیز ایمان داشت: شک قاطعانه، خدایان، دمون (سروش غیبی). ارسطو تعریف کلی مفاهیم و استدلال استقرایی را به او نسبت داده است.
🔺 سقراط دیگران را به هیچ خدا یا حقیقتی دعوت نمی کرد و هیچ پیامی برای آنها نداشت و هیچ کتابی ننوشت. وی پس از فراگیری فلسفه طبیعی و سوفسطایی و به ظاهر فاصله گرفتن از آنها، ارزش ها و فرهنگ افراد و همچنین، هر گونه حقیقتی را در بیرون نفی می کرد و دیگران را به تفکر در درون خود ترغیب می نمود تا حقیقت را در درون خود بیابند.
🔺 سقراط انسان را به حیوانات سه گانه سربروس (سگ سه سر دروازه جهنم)، شیر و انسان تشبیه می کرد؛ یعنی انسان را یک حیوان تثلیثی و سه بخشی می دانست.
🔸 سقراط پیامبری است که باکمک دمون (شیطان)، سراغ هوای نفس دیگران (یعنی حیوانات سه بخشی) می رفت تا آنها را فعال کند!
🆔 @aql_masnouei
سلام
یه پروژه دارم به این شکل هست که میخوام ۲۵۰ تا ویدیو میانگین ۲۰ دقیقه ای از یک کانال یوتیوب بارگیری بشه برام .
اگر کسی هست که میتونه انجام بده بهم پیام بده تشکر
@etymologist
@etymologist
کسانی که به زبان انگلیسی تسلط نسبی دارند و قصد دارن عبری رو در عرض ۶ ماه به صد در صد تسلط برسند به من پیام بدهند . 💯 (تضمینی)
اخیرا یک منبع آموزشی ۱۵۰ ساعت(نزدیک ۲۰۰ ساعت ) انگلیسی به عبری موجود کرده ام که میتونم در اختیارتون قرار بدهم 😎😱
محتواش فوق حرفه ای و کیفیتش عالیه 👍
@etymologist
@etymologist
به یک همکار عبری زبان و عبری دان نیاز مندم ، اگر کرج یا اصفهان هستید به من پیام بدید ،جهت تولید برنامه های عبری لازم دارم
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز نوشتن خط میخی روی گِل
لوحهای گلی در تخت جمشید و شوش و در سراسر قلمرو هخامنشی روزگاری اینگونه نوشته میشدند.
سلام کسی هست در این گروه به زبان انگلیسی اشراف و تسلط نسبی داشته باشه ؟
بهم پیام بدید لطفا
@etymologist
توحید افعالی و افعال توحیدی
🔸 قرنهاست که علمای مسلمان در کنج حجرههای خود درگیر مباحث فلسفی و کلامی حول محور اصول اعتقادی اسلام از جمله اصل #توحید و مراتب آن هستند، فارغ از اینکه آیا این مباحث در این سطح، دردی از کف جوامع مسلمان و حکمرانی اسلامی دوا میکند یا خیر.
به عنوان نمونه، توحید را به دو بخش نظری و عملی و چهار مرتبه توحید ذاتی، صفاتی، عبادی و افعالی تقسیم کردهاند و سپس در موضوع توحید افعالی به نزاع با هم پرداختهاند و وارد بحثهایی از قبیل جبر و اختیار شدهاند ( دعوای اشاعره و معتزله ). این در حالی است که پیامبر اسلام(ص)، توحید را در عبارت « لا اله الا الله» خلاصه میکند و میفرماید « قولوا لا اله الا الله تفلحوا». البته این عبارت صرفاً یک مسئله اعتقادی و ذهنی محض نیست، بلکه منشأ دو فعل است، یک نفی و یک اثبات ( نفی همه الهها و اثبات الله) بنابراین توحید فقط عبارت نیست از اعتقاد به خدا؛ بلکه توحید عبارت است از کفر به طاغوت و سپس اعتقاد به خدا، کما اینکه «فمن یکفر بالطّاغوت و یؤمن باللّه فقد استمسک بالعروة الوثقی»
🔸 امام خامنهای حقیقت توحید را #مبارزه میدانند و میفرمایند: « لازمه توحید این است که انسان در مقابل زورگویی ظالم به مظلوم بِایستد؛ حقیقت توحید این است. ما اگر چنانچه به توحید اعتقاد داریم، نمیتوانیم زیر بار ظلم برویم، نمیتوانیم در مقابل ظالم نَایستیم، این طبیعت توحید است. بدون مبارزه حق، باطل مجبور به عقبنشینی نمیشود». (۱)
🔸 بنابراین توحید یعنی مبارزه، مبارزه بین دوگانههایی که به «ثنویتهای توحیدی» معروفند و یک طرفش ابتدائا باید نفی و از مناسبات اجتماعی جامعه اسلامی حذف شوند و سپس طرف دیگر اثبات. ( و این چیزی است که منطبق با فطرت انسانها و مورد قبول آحاد جامعه است). از این رو هر اقدامی که در راستای نفی طرف اول و سپس اثبات طرف دوم دهها مورد ثنویت توحیدی که در قرآن و احادیث به آنها اشاره شده، انجام شود یک «فعل توحیدی» محسوب میشود.
🔸 آیا بهتر نیست به جای اینکه نوجوان دانشآموز را مجبور به حفظ بحثهای پیچیده و فلسفی مراتب توحید و مراتب شرک کنیم ( که آن هم فقط تا روز امتحان به خاطر دارد) برای او از
مبارزه با کذب و دروغ برای تحقق صدق و راستی،
مبارزه با شر برای تحقق خیر،
مبارزه با پیمانشکنی برای تحقق وفاداری،
مبارزه با ذلت برای تحقق عزت،
مبارزه با جور برای تحقق عدل،
مبارزه با ظلم برای تحقق قسط،
مبارزه با ناامیدی برای تحقق امید و ...
بگوییم و پس از قبول این موارد، آنگاه با او از
مبارزه با حرام برای تحقق حلال،
مبارزه با باطل برای تحقق حق،
مبارزه با کفر برای تحقق ایمان
حرف بزنیم؟
🔸 امام خامنهای سالها پیش در جمع نخبگان حوزوی به آنها تذکر میدهد: « نقص فلسفه ما این است که #امتداد سیاسی و اجتماعی ندارد. فلسفههای غربی برای همه مسائل زندگی مردم، کم و بیش تکلیفی معیّن میکند: سیستم اجتماعی را معیّن میکند، سیستم سیاسی را معیّن میکند، وضع حکومت را معیّن میکند؛ اما فلسفه ما بهطور کلّی در زمینه ذهنیّاتِ مجرّد باقی میماند و امتداد پیدا نمیکند. شما بیایید این امتداد را تأمین کنید؛ کما اینکه خود «توحید» یک مبنای فلسفی و یک اندیشه است؛ اما شما ببینید این توحید یک امتداد اجتماعی و سیاسی دارد. «لاالهالا ّاللَّه» فقط در تصوّرات و فروض فلسفی و عقلی منحصر و زندانی نمیماند؛ وارد جامعه میشود و تکلیف حاکم را معیّن میکند، تکلیف مردم را معیّن میکند. میتوان در مبانی موجود فلسفىِ ما نقاط مهمّی را پیدا کرد که اگر گسترش داده شود و تعمیق گردد، جریانهای بسیار فیّاضی را در خارج از محیط ذهنیّت بهوجود آورد و تکلیف #جامعه و #حکومت و #اقتصاد را معیّن کند. دنبال اینها بگردید، این نقاط را مشخّص و رویشان کار کنید. این، یکی از کارهای اساسی است. این کار را هم هیچکس غیر از شما نمیتواند بکند؛ شما باید این کار را انجام دهید» (۲) از آن دیدار و تذکر، بیست و یک سال میگذرد. امروز ببینید آن نخبگان حوزه با این خواسته امام جامعه چه کردند.
🔸 چند روز پیش نیز در دیدار با اعضای مجلس خبرگان، ایشان تأکید کردند: « هدف انقلاب اسلامی را اگر بخواهیم به طور خلاصه عرض کنیم، عبارت است از محقّق کردن توحید در زندگی مردم» (۳)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. بیانات در دیدار مردم استان ایلام، ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳
۲. بیانات در دیدار جمعی از نخبگان حوزوی، ۲۹ دی ۱۳۸۲
۳. بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری، ۱۷ آبان ۱۴۰۳
@Ebrahim_Nowrouzi
زبانشناسی
توحید افعالی و افعال توحیدی 🔸 قرنهاست که علمای مسلمان در کنج حجرههای خود درگیر مباحث فلسفی و کلام
یه منطق دوتایی قشنگ
یه جهان بینی درست