طبس تسلیت
اولمهر: بابا جان داد 😔
خدایا صبر بده به خانوادههاشون 🖤
#طبس_تسلیت #طبس
#انفجار_معدن_طبس
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
Join╰➤ 🆔 @Story_Mazhabi 🔳
پدرم را خدا بیامرزد مرد سنگ و زغال و آهن بود
سالهای دراز عمرش رو کارگر بود اهل معدن بود
#ایران_تسلیت 🖤
#معدن_طبس #طبس
@Sticker_mazhabi | استیکر مذهبی 📥
🔴عاقبت خود فروشان و کسانی که دشمن را برادر فرض میکنند
🟧 چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامهای نوشت که هرکس با ما باشد، در اَمان است!
اهل بخارا دو گروه شدند، یک گروه #مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدند.
▪️چنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید و هر چه #غنیمت بهدست آوردید از آن شما باشد و #حاکمیت شهر را نیز به شما میدهیم!
آنها هم پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه شعلهور شد...
و در نهایت، گروه مزدوران چنگیزخان پیروز شدند.
▪︎اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!
📌چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان #خیانت نمیکردند.
‼️این عاقبت خود فروشان است.
▪️حالا شما #چادر ناموس هموطنت تحقیر کن
🔺 #پلیس و نیروهای امنیتی را زیر تحقیر کن...
ولی یادت باشه تقاص پس خواهی داد.
✅ «جنگ در سایه» یا حرکت در «سایهجنگ»؟
0️⃣ حملات اسرائیل علیه مقاومت با هدف تعریف و تحمیل یک معادله جدید در برابر این محور است. برای پیشبرد این راهبرد، تلآویو در حال عبور از تمامی خطوط قرمز ترسیم شده مقاومت است. در آستانه یکسالگی جنگ غزه حالا بهتر میشود یک تصویر کلی و بزرگتر برای توصیف شرایط کنونی به دست آورد.
1️⃣ این جنگ برای اسرائیل، نبرد مرگ و زندگی است که بنیانهای وجودی و حیاتش را به خطر انداخته است. با این وجود و با تمامی فعل و انفعالاتی که رژیم در جبهه جنگی غزه انجام داده اما از هرگونه جنگ کامل با شبکه مقاومت دوری می کند؛ اسرائیلی که تا سال ۲۰۰۶ فقط به چند روز زمان نیاز داشت تا مهمترین دشمنانش را از پای درآورد.
2️⃣ عملیاتهای اخیر اسرائیل در لبنان و قبل از آن ترور هنیه همچنان ذیل کانتکست «جنگ در سایه» قابل تعریف است. نبرد اسرائیل و محور مقاومت جنگ تحمیل ارادهها است، هدف تلآویو خارج کردن دیگر اضلاع مقاومت از جبهه غزه بوده است و پیام روشنی برای ایران و حزب الله داشته است: پای خود را از جنگ غزه بیرون بکشید تا هزینه نپردازید.
3️⃣ در طرف مقابل، استراتژی مقاومت در وهله اول مدیریت صحنه جنگ و حفظ دایره تنش برای از کنترل خارج نشدن جنگ، مهار رژیم یاغی و خونریزی که به هیچ یک از قواعد و نرمهای بینالمللی و انسانی پایبند نیست و در نهایت فشار به صهیونیستها برای خاتمه جنگ و تندادن به آتشبس بوده است.
4️⃣ هر ۲ راهبرد در طول یکسال گذشته موفقیتهایی کسب کردند. مهار اسرائیل توسط مقاومت فرسایشیترین جنگ تاریخ رژیم را در ۷۶ سال گذشته به آن تحمیل کردهاست. جلوی نابودی کامل حماس را گرفته است و چندصدهزار آواره شهرک نشین در شمال فلسطین اشغالی روی دست اسرائیل گذاشته است. آوارگانی که حتی با بازگشت به خانه و زندگی خود ترومای این یکسال را برای همیشه و تا آخر عمر با خود خواهند داشت.
5️⃣ ترور اعضای رده بالای فرماندهی حزبالله شامل ابراهیم عقیل و فواد شکر، ترور اسماعیل هنیه، بزرگ ترین رهبر فلسطینی در تهران، همچنین صالح العاروری معاون دفتر سیاسی این جنبش در لبنان و ترور شهید زاهدی از فرماندهان بلندپایه نیروی قدس سپاه، از اقدامات موفق رژیم صهیونیستی برای تحمیل رنج و هزینه سنگین به مقاومت در کنارکشیدن از معرکه غزه بوده است.
6️⃣ حالا این ۲ راهبرد به نقطه نهایی یا فینال جنگ رسیدهاند که تفوق هریک سرنوشت نبرد را مشخص میکند. به طور کلی راهبرد ترور اسرائیلی در حذف تهدیدهای مستقیم و خاص موفق بوده، اما راهحلی بلندمدت برای معضل امنیتی اسرائیل نیست. هیات حاکمه اسرائیلی همیشه تمایل داشته به دستاوردهای فوری و کوتاه مدت بدون در نظر گرفتن زمینه استراتژیک گستردهتر فکر کند. عملیات انفجار پیجرها و ترورهای رژیم در لبنان و سوریه تا اندازهای مبهوت کننده و بزرگ بود که سیدحسننصرالله هم به آن اعتراف کند، اما عنصر شگفتی در قدرت عملیاتی حیرت آور اسرائیل نباید تحلیل را به خطا ببرد. عملیات پیجرها، اول: برای ترمیم تصویر شکست ناپذیری و روایت اسرائیلی در ممکن کردن غیرممکنها و دوم: ایجاد جو سنگین آشفتگی ذهنی و فضای وحشت در طرف مقابل صورت گرفت. این عملیات بدون پیوست جنگی، فاقد ارزش راهبردی قلمداد میشود
7️⃣ آیا اینها باعث میشود رژیم صهیونیستی با وجود آنکه کابینه جنگی آن به اهداف رسما اعلام شدهاش در غزه دست پیدا نکرده را بازنده قطعی دانست؟ راهبرد هریک از دو سر نبرد هنوز نتوانسته به تفوق کامل برسد. نه رژیم توانسته مقاومت را از غزه جدا کند و نه مقاومت توانسته آتشبس را به اسرائیل تحمیل کند. خویشتنداری مقاومت بویژه ایران در روزها و ماههای ابتدایی جنگ با این استدلال که اهداف رژیم انتقال بحران به بیرون از مرزهای سرزمیناشغالی و گسترش جنگ است قابل درک، درست و منطبق با واقعیات میدانی بود، کمااینکه تهدید ایران در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه آسیب های اقتصادی و روانی به اسرائیل وارد آورد؛ اما شرایط هیچ جنگی همیشه یکسان نمی ماند.
▪️صهیونیست ها در حال باز کردن طناب از دور گردن خود هستند.
8️⃣ جنگ غزه توان حماس را تا حد زیادی تحلیل و از بین برده. رژیم با اطمینان خاطر از این امر، دامنه عملیات خود را به جنوب لبنان گسترش داده است. همزمان چند عملیات در سوریه برای زدن عقبه تسلیحاتی مقاومت لبنان انجام داد و تهدیدزدایی از کرانه باختری را کلید زد. تفسیر این عملیاتها دیگر با این استدلال که تله جنگی نتانیاهو است همخوان نیست و فقط دست رژیم را برای پیشروی بیشتر گشادهتر خواهد کرد. وسواس محاسباتی مقاومت درخصوص احتمال گسترش جنگ و تعلل بیشتر در خنثی سازی معادله جدید اسرائیل و گذاشتن یک کارت بزرگتر روی میز، میتواند پیروزی در دسترس محور مقاومت را به خطر اندازد: اگر خطوط قرمز عبور شده قابل بازیابی نیستند باید از خطوط قرمز عبور کرد!
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ ماجرای FATF از کجا شروع شد؟
امروز می خوام براتون داستان کامل FATF رو کامل باز کنم.
داستان از اینجا شروع شد که بهار سال 1395 بین دولت روحانی و FATF یه سند امضا شد به اسم «برنامه اقدام»
حالا چرا این برنامه اقدام امضا شد؟
آقای روحانی منتظر بود پس از اینکه ایران همه تعهدات هستهای خودشو توی برجام اجرا کرد، آمریکا تحريمها رو برداره، اما این اتفاق نیفتاد!
دقیقا روزی که ایران همه تعهداتش توی برجام رو تمام و کمال انجام داد، آمریکاییها یه بیانیه دادن گفتن تحریمهایی که توی برجام تعهد داده بودیم، برداشته میشه اما شرط داره شرطش ایته که نهادها و اشخاص ایرانی که ما تحریمشون کرده بودیم، از منافع رفع تحریم بهره مند نشن!
چی شد؟ یعنی چی این حرف؟! آمریکاییها گفتن یعنی فقط تحریمهایی که به بهانه هستهای وضع شدن رو برمیداریم!
اما کلی شرکت و وزارتخونه و افراد ایرانی هستن که به خاطر حقوق بشر و موشک و... تحریم کردیم. اونها جای خودشون باقی هستن !
اما اگه میخواید اونها رو برداریم باید بیائید جداگونه براشون برجام امضا کنید (برجام 2 و 3 که می گفتن اینها بود. میگفتن باید موشک رو هم مثل هسته ای بدید بره).
آمریکایی ها گفتن باید مطمئن بشیم تحریمهای هستهای که برداشته میشه، حتی یه دلار هم دست اینهایی که به دلایل دیگه تحریم شدن نرسه!
معنی حرفشون این بود که حالا ایران می تونه بره نفت بفروشه، اما اگر یک دلار از این نفت برسه دست وزارت اطلاعات و وزارت دفاع و وزارت ارشاد و سپاه و... که به دلایل غیرهسته ای تحریم هستن، ما طرف معامله خارجی ایران رو تحریم می کنیم! یعنی هر کس با ایران معامله کرد، باید مطمئن باشه پول دست تحریمشدگان آمریکا نمیرسه!
خب فرض کنید شما یه شرکت خارجی هستید که نفت ایران رو خریدید. میخواهید پولش رو به ایران پرداخت کنید. آمریکا گفته اگر یه دلار برسه دست کسانی که هنوز تحریم هستن، تو رو هم تحریم می کنم! خب معلومه دیگه معامله نمی کنید! پول های نفت که پس از برجام فروختیم و توی کره جنوبی و جاهای دیگه بلوکه شد، علتش این بود! گفتن از کجا معلوم این پول رو به شما دادیم دست کسانی که آمریکا تحریم کرد، نرسونید؟ بعدش هم آمریکا بابتش ما رو تحریم کنه؟
حالا ایران چکار کنه شما مطمئن باشی که پولی که به ایران پرداخت میکنی دست اونهایی که هنوز تحریم آمریکا هستن نمی رسه؟
گفتنن برو FATF رو اجرا کنه همه چیز شفاف باشه تا دقیقا مشخص باشه اصطلاحا «ذینفع نهایی» این پول کیه! یعنی آخر کاری پول رو کی خرج می کنه!
یه موقع خیال نکنید دولت زیر بار این ذلت نرفتها! پذیرفت! آقای طیبنیا رفت 41 بند تعهد به FATF داد، شروع کردن دستورالعمل ها رو اجرا کردن. تا جایی که بانک های خودمون رسما اطلاعیه دادن گفتن به کسانی که آمریکا تحریم کرده، خدمات ارزی نمی دیم!!! اسنادش رو منتشر می کنم.
حالا پس الان دعوا سر چیه؟ دعوا سر دو تا کنوانسیون به اسم CFT و پالرمو هست.
چرا؟ چون FATF یه تشکیلات من درآوردی هست که هیچ کس مجبور نیست مقرراتش رو اجرا کنه، اما این دوتا کنوانسیون، بینالمللی هستن و هر کس عضوشون شد، باید اجرا کنه.
ربط این کنوانسیونها به FATF چیه؟ ربطشون اینه که دور زدن تحریم، طبق کنوانسیون پالرمو اسمش میشه پولشویی! یا کمک به مقاومت اسمش میشه تامین مالی تروریسم!
یعنی اگر تحریم رو دور زدیم، و عضو این کنوانسیون بودیم، می تونن علیه ما توی شورای امنیت بابت نقض کنوانسیون پالرمو پرونده باز کنن!
الان کجای قصه ایم؟ دولت آقای پزشکیان داره فشار میاره مجمع تشخیص عضویت ایران توی این دو تا کنوانسیون رو تصویب کنه!
بازم بهتون توضیح میدم
#خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از اسرائیلیسم
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 یهودیان آمریکایی میشناسم که به اینجا اومدن و گفتن: «ما به اسرائیل آمدیم اما از فلسطین رفتیم»
🎬 مستند تحسینشده #اسرائیلیسم؛ ماجرای دو جوان یهودی آمریکایی به نام «سیمون زیمرمن» و «ایتان» است که با این باور بزرگ شدهاند باید به هر قیمتی از دولت اسرائیل دفاع کنند. ایتان به ارتش میپیوندد و سیمون در میدان نبرد دیگر یعنی دانشگاههای آمریکا از اسرائیل حمایت میکند. اما بعد از مدتی هر دوی آنها از مسیر خود برمیگردند ...
🎥 تماشای مستند با دوبله فارسی اختصاصی در عماریار:
🌐 b2n.ir/eitsr
✅ اسرائیلیسم؛ بازگویی ناگفتهها و رازهای جامعه یهودیان 👇
eitaa.com/joinchat/4045144946Ca9a454248a