1.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رئیسی: به روسای جمهور پیشین پیشنهاد دادم تا یکبار قانون اساسی را مطالعه کنند تا متوجه شوند که رئیسجمهور چه اختیاراتی دارد
♦️ آنچه برای اداره کشور به عنوان وظایف در اختیارات رئیسجمهور به عهده او گذاشته شده، اختیارات را هم قانون اساسی به رئیسجمهور داده و در برابر مردم برای انجام این وظیفه مسئولیت دارد.
♦️رئیس جمهور از اختیارات هیچ چیز کم ندارد. هیچ مشکلی نیست الا این که راهکارش در دستان جوانان و مدیران توانا است.
2.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ببینید|رهبرمعظم انقلاب: میگویند امام صادق به سیاست کاری نداشت!
♦️وقتی امام صادق میگوید این خلیفه جای مرا غصب کرده، حرف سیاسی است یا نه؟
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 مهرعلیزاده تو مناظره دم از دولت خاتمی زد و گفت دوران خوبی بوده!
♦️شاید خیلی از مردم فراموش کرده باشن، جوانتر ها هم که اون دوران رو یادشون نمیاد؛ اما این فیلم رو ببینید تا واقعیت دولت خاتمی رو متوجه بشد! فقر، بیکاری، فاصله طبقاتی، بی توجهی به درد مردم، حقوق زیر خط فقر بازنشستگان، گرانی اجناس و ... از واقعیتهای دولت خاتمی بود!
♦️شاید بگید این فیلم رو انقلابیها ساختن و طبیعیه ضد خاتمی باشه، اما این فیلم بخشی از مستند انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال ۸۴ هست!
🔴 کلام امام صادق (ع) در تفسیر کلمه ی "اللّه"
♦️ شیخ صدوق (ره) حدیثی را از
امام جعفر بن محمد الصادق علیهالسلام در تفسیر «بسم الله الرحمن الرحیم» نقل کرده است که در ضمن آن در تفسیر کلمه «الله» فرمودند:
♦️ (الف) اشاره است به نعمت های پروردگار بر مخلوقاتش که به برکت ولایت ما از آنها بهره مند شده اند.
♦️(لام) اشاره است به این که خداوند بر بندگانش ولایت ما را لازم دانسته و واجب فرموده است.
♦️ (هاء) اشاره است به خواری و پستی کسانی که با محمد و آل محمد - که درود خدا بر آنان باد - مخالفت کنند.
📚 التوحید، ص ۲۳۰، ح ۳
تأویل الأیات، ج ۱، ص ۲۴، ح ۲
تفسیر برهان، ج ۱، ص ۴۴، ح ۶
بحارالانوار، ج ۹۲، ص ۲۳۱، ح ۱۲
معانی الأخبار، ص ۳، ح ۲
🔴 شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند
♦️امام خمينی(ره): کسی که رابطه با خدا دارد شکست ندارد؛ شکست مال کسی است که آمالش دنیا باشد.اگر آماْل غیب و ماورای غیب باشد، شکست ندارد.
شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند و ذخایر دنیا قلبشان را فرا گرفته است.
🔴تکلیف امر به معروف با دو کلمه گفتن ساقط نمی شود
♦️امام خامنه ای :امر به معروف ونهی از منکر فقط این نیست که ما،برای اسقاط تکلیف،دو کلمه بگوییم،آن هم در مقابل منکراتی که معلوم نیست از مهمترین منکران باشند،وقتی یک جامعه را موظف می کنند که آحادش باید دیگران را به معروف،امر و از منکر نهی کنند،این به چه معناست؟
♦️چه وقت ممکن است آحاد یک ملت آمر به معروف و ناهی از منکر باشند؟وقتی که همه،به معنای واقعی ،در متن مسائل کشور حضور داشته باشند؛همه آگاه باشند؛همه معروف شناس و منکر شناس باشند این،به معنای یک نظارت عمومی ست؛یک همکاری عمومی است؛یک معرفت بالا در همه است.امر به معروف اینهاست.
♦️والا اگر ما امر به معروف را در دایره محدود،آن هم به وسیله افراد معلوم زندانی کنیم دشمن هم در تبلیغات خودش،بنا می کند سم پاشی کردن.
🔲◾️▪️خواب دیدم که پشت پنجره ها
روبروی بقیع گریانم ...
🏴کاش من هم به لطف مذهب نور
تا مقام حضور می رفتم
کاش مانند یار صادقتان
بی امان در تنور می رفتم
🏴علم عالم در اختیار شماست
جبر در این مسیر حیران است
چشم هایت طبیب و بیمارش
یک جهان جابر بن حیان است
🏴روز و شب را رقم بزن آخر
ماه و خورشید در مُرکّب توست
ملک لاهوت را مراد تویی
آسمان ها مرید مذهب توست
🏴قصه تکرار می شود یعنی
باز هم در مدینه عاشق نیست
کوچه در کوچه شهر را گشتم
هیچ کس با امام، صادق نیست
🏴خواب دیدم که پشت پنجره ها
روبروی بقیع گریانم
پا به پای کبوتران حرم
در پی آن مزار پنهانم
🏴گریه در گریه با خودم گفتم
جان افلاک پشت پنجره هاست
آی مردم! تمام هستی ما
در همین خاک پشت پنجره هاست
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆ببینید| اعتراف تکان دهنده تکان دهنده رئیس کل بانک مرکزی روحانی
♦️همتی: کسری بودجه ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی دولت روحانی را با ورود بانک مرکزی به بورس و فروش اوراق خزانه به مردم جبران کردم!!
🔴 فرصت صداوسیما به رییسی برای پاسخ به همتی و مهرعلیزاده
♦️در پی نامه رسمی نماینده ابراهیم رییسی به کمیته تبلیغات انتخابات صداوسیما،م اعتراض ستاد انتخاباتی رییسی وارد دانسته شده و مدت ۵ دقیقه زمان جهت پاسخگویی به اظهارات مهرعلیزاده و همتی برای رییسی منظور خواهد شد.
#انتخابات_1400