eitaa logo
نُقطِـــــ۸ـﮩزَن 🇮🇷
3.1هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
0 فایل
ٖؒ﷽‌إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ امتداد ابراهیم اینجا با هم رشد میکنیم با اهداف : 🎯 امید آفرینی. 🎯 بصیرت افزایی. 🎯 دشمن شناسی. 🎯 ترویج ارزش‌های دینی. مدیرمون👇 @Mrvela هماهنگی: @hzd_ftm
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ 🔴 فرصت ازاله تکفیر ➖اگر تکفیری‌ها رمق بگیرند مانند سرطان، شیوع پیدا می‌کنند. ▪️درست است که تکفیر، نیروی نیابتی آمریکا و اسرائیل است و هدف استکبار، مشغول شدن مقاومت به این وحشی‌ها و غفلت از اسرائیل است، اما تکفیر می‌تواند در روندهای گوناگون منطقه اخلال جدی ایجاد کند. اکنون بهترین فرصت برای پاک کردن سوریه از تکفیری‌های مزدور آمریکاست. تکفیری‌ها با ارعاب و وحشت وارد شدند تا پشتوانه دولت بشار را که مردم سوریه هستند ، ضعیف کنند و سزاوار نیست جبهه بزرگ مقاومت، حذف این اشرار را به تاخیر بیندازد. ▪️اگرچه تکفیری ها برای کشورهای محور مقاومت، تهدید جدی به شمار نمی‌آیند ، اما برای سوریه، تهدیدی جدی هستند، لذا لازم است این ولد نامشروع آمریکا در نطفه خفه شود. روسیه پرنده‌های خود را روانه میدان می‌کند و اینجاست که مقاومت اسلامی عراق و سوریه می‌توانند کار را تمام کنند. تعلل، خسارت‌بار است و زمان، بزرگ‌ترین دشمن سوریه و جبهه مقاومت است. ▪️دقیقا اتفاقات زمان رای‌آوری حسن روحانی در حال تکرار است، یعنی آن زمان نهضت بیداری تا قلب اروپا و ایالات متحده رسیده بود که با قدرت گرفتن جریان غرب‌گرا، سنگرها از وال‌ استریت به عراق و سوریه جا به‌ جا شد؛ اکنون نیز با شهادت رییس‌جمهور مظلوم و رای‌آوری وفاقِ غرب‌گرا، سنگرها از دانشگاه‌های آمریکا به غزه و لبنان و اکنون سوریه جا به جا شد. با این تفاوت که آنجا چند راکت به حرم‌های مطهر زدند و حاج قاسم را شهید کردند و این جا جمهوری اسلامی که حرم است را با موشک زدند و فرماندهان و ارکان مقاومت را زدند. و البته اسرائیل هم تا مرز نابودی پیش رفته است. کسانی که جریان نفوذ و سازش و تحریف و تحمیل را انکار می‌کردند، ببینند خط سازش چقدر قدرت کمک به دشمن و کُند کردن شمشیر سپاهیان و رزمندگان اسلام را دارند!!! ✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی @r_moazzami 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
گنده گویی های تروریست های تحریر الشام😤 خبرنگار تحریر الشام از تصرف شهر عنجارة در ۷ کیلومتری شهر حلب خبر داد ‏و پس از کمی زیاده گویی در مورد ایران، سوریه و عراق گفت: «زنان ایرانی و شیعه سوری عراقی برای استقبال از مردان دلیر ما خودشان را مرتب کنند، ما به زودی حکومت اسلامی خودمان برپا می کنیم. تهران پایتخت ماست. به حمد خدا سر همه مرتد ها سر خواهیم برید.» ‏ابومحمد الجولانی، فرمانده سابق داعش و جبهة النصره و رهبر گروه تروریستی تحریر الشام، نیز شخصا به سربازانش گفت: «زنان ایرانی منتظر ما هستند، همه سوریه را فتح کنید 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل محمد غروی تو شبکه خبر خیلی دقیق بود میگفت این آتش بس 60 روز فرصتیه تا اسرائیل تجدید قوا کنه ترامپ بیاد و بعد به عراق یمن سوريه و حتی ایران حمله کنه تو بیانیه نتانیاهو کاملا مشخص بود که ایران رو تهدید کرد دنبال تغییر خاورمیانه ست لبنان رو تضعیف کرده و دنبال فرصتی هست با یه تنفس 60 روزه و پر کردن ذخایر تسلیحات خودش همین کارو با عراق یمن و اینا کنه دشمن خیلی اصولی پیش میره...... اینجا سران قوای مملکت ما یکیشون بازار ذخایر نفتی رو بهونه کرد اون یکی هم وعده ی کاهش شدت پاسخ... اصلا کدوم پاسخ ؟؟ اصلا وعده صادق ۳ مون کو... 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
تله آتش بس مورد نظر آمریکا راهی برای نجات نتانیاهوست. جبهه مقاومت پس از شهید نصر الله چیزی برای از دست دادن ندارد. آتش بس در این شرایط خیانت به آرمان نصر الله است. ● حجت‌الاسلام استوار میمندی 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
🚨مشاور نتانیاهو: اسراییل برای نابودی زیر ساخت های هسته ای ایران آماده خواهد شد و سریع اقدام خواهد کرد. 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
🔴 توپخانه ارتش ترکیه در حال پشتیبانی از تروریست های تحریرالشام و کوبیدن مواضع ارتش عربی سوریه در شمال حلب است. 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
🔴 استقرار ۸۰۱ پایگاه نظامی (روسیه ترکیه، آمریکا وایران) در سوریه‼️ 🔸 سوریه بزودی میدان نبرد بزرگی میشه (طبق روایات نیز مقدمات ظهور سفیانی هم در همچین شرایطی خواهد بود) 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
📍به خط ارتباطی ایران/عراق/سوریه/لبنان/فلسطین خوب دقت کنید؛ بخوبی متوجه خواهید شد که استراتژیک ترین کشور در این میان [] است.‌ اینک بهتر میفهمیم که دندانهای تیز شده دشمن برای غارت سوریه دقیقا به چه علت است؟ آتش بس ۶۰ روز فرصتی است تا اسرائیل تجدید قوا کند، ترامپ بیاید و بعد به سوریه سپس عراق و یمن و حتی ایران حمله کند. نتانیاهو در بیانیه‌ هم مشخصا ایران رو تهدید کرد و گفت که دنبال تغییر خاورميانه است و این امر اتفاق نمی افتد مگر با جبهه مقاومت و بطور واضح تر یعنی با تسلط اسرائیل بر سوریه. 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تروریست های تحریر الشام از زمین و آسمان تحت حملات شدید و مشترک سوریه و روسیه قرار گرفته اند‌. البته این همه ماجرا نیست؛ حوادث آخرالزمانی سوریه تازه شروع شده است. 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .
🚨| درحال حاضر درگیری های سنگینی در حومه شهر حلب واقع در بخش عندان در جریان است. خبرها حاکی از اعزام شبه نظامیان طرفدار دولت سوریه و سپاه پاسداران به شمال حلب(عندان) است. 🇮🇷 نقطه زن https://eitaa.com/noghtzan .