6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاریس را بهتر بشناسید؛ هشدارهای شهروند فرانسوی به خانمها جهت جلوگیری از تعرض و تجاوز به هنگام برگزاری المپیک!
🔹توصیههای لازم یک بانوی فرانسوی به زنان و دختران حاضر در المپیک: زندگی روزمره زنان فرانسوی در حال حاضر یک کابوس است که ما منتظر بدترین اتفاقات برای المپیک هستیم، شبها تنها بیرون نروید، تجاوزهای بیشمار در میدان مارس با تعداد زیادی گردشگر زن در میان قربانیان، باید شما را از رفتن به آنجا باز دارد.
https://eitaa.com/nograei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عقب مانده ،هست که به جای فرزند ، سگ پرورش می دهد
ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان، پس از به دنیا آمدن فرزند یازدهمش گفت:
فقط افراد باهوش فرزندان زیادی دارند و یک مغز عقب مانده جهان سومی است که پذیرفته سگ را بجای فرزند تیمار کند!!!!
#اجتماعی
#فرزندآوری
https://eitaa.com/nograei
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🔴الجزیره:سی ان ان به نقل از یک مقام ارشد لبنانی:
فرمانده حزب الله از عملیات ترور نجات پیدا کرده است
https://eitaa.com/nograei
🔴منابع عربی:فواد شکری بیش از 40 سال است که تحت تعقیب نیروهای اطلاعاتی اسرائیل بوده است.
https://eitaa.com/nograei
⭕️سی ان ان به نقل از یک منبع بلندپایه دولت لبنان زنده بودن فؤاد شکری را تایید کرد/صابرین نیوز
🔴 فوری/اسماعیل هنیه در ایران به شهادت رسید
🔹روابط عمومی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون؛ با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهۀ مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسیِ مقاومت اسلامیِ حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظینش به شهادت رسیدند.
🔹علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
@Akhbarevijeh1
🏴انا لله وانا الیه راجعون
🏴انا لله وانا الیه راجعون
🏴انا لله وانا الیه راجعون
🏴انا لله وانا الیه راجعون
🏴انا لله وانا الیه راجعون
🏴انا لله وانا الیه راجعون
اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد که بود؟
🔹اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس پس از سالهایی طولانی حضور در عرصه مبارزه و جهاد علیه رژیم صهیونیستی ، امروز به شهادت رسید.
🔹ابو العبد اسماعیل هنیه متولد سال ۱۹۶۳، (۶۰ ساله) از رهبران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس بود. وی در ۶ مه ۲۰۱۷ رئیس جدید دفتر حماس و جایگزین خالد مشعل شد.
https://eitaa.com/nograei
1_12778068536.mp3
19.59M
💔😭خبر چه سنگینه خبر پر از درده غم رفیقامون بیچارمون کرده!
زمینی بودند و به آسمون رفتن؛ دوباره جموندیم رفیقامون رفتن…
تا کی باید بمونیم و بسوزیم از غصه؟
کی آخه میرسه به ما، مسیر این قصه؟!
تا کی با دستامون روی گلا بریزیم خاک…
خدایا پاره پاره شد دلم؛ دیگه بسه!
رفیق عین برادر شد رفاقت تا سر جونه…
غمِ داغ رفیقو پس برادر مرده میدونه؛😭😭😭
✅سانسور سخنان حمایتی دکتر پزشکیان از جبهه مقاومت توسط رسانه های جریان اصلاحات
🔺رد این ترور و جنایت ناقض حقوق بین المللی را در درون کشور ، باید در بین کسانی گشت که در سالهای نه چندان دور شعار نه غزه نه لبنان سر می دادند!
🔺جریانی که امید اسراییل بوده و همواره همسو با غرب حرکت کرده اند. آنها با تصویر سازی غلط از جبهه مقاومت ، تلاش های زیادی نمودند که حمایت های مادی و معنوی جمهوری اسلامی ایران از جبهه مقاومت را در مقابل معیشت مردم قرار داده و دو قطبی موشک_معیشت درست کنند!
🔺آنها سخنان دیروز رییس جمهور درباره جبهه مقاومت و محکوم کردن جنایات صهیونیست ها را سانسور کردند تا مبادا چهره دکتر پزشکیان که نزد برخی افراد یک چهره تحریف شده و در مقابل جبهه مقاومت ترسیم شده خدشه دار شود. اما سخنان رییس جمهور متتخب در مراسم تحلیف دیروز نشان داد دکتر پزشکیان در طرف درست تاریخ ایستاده و برخی حامیان وی این مسئله را بر نمی تابند.
🔺اما آنچه اهمیت دارد این است که نباید دچار هیجان زدگی شد و تحلیل های غلط نسبت به جنایت ترور شهید هنیه داشت. قطعا ابعاد آن در روزهای آینده روشن خواهد شد و تصمیم گیری لازم درباره برخورد با عاملین این ترور خلاف قوانین بین الملل اتخاذ خواهد شد. لذا هوشیاری و بصیرت و صبر انقلابی و پرهیز از انتشار خبرهای غیر رسمی از ضروریات مواجهه با این ترور خواهد بود.
✍سعید میرزایی
#جریان_سانسور
#جنگ_شناختی