فرزند شهید همت به رئیسی: شما پیروز نشدید، بایستید و به ما تبریک بگویید
جناب آقای رئیسی! رئیسجمهور منتخب تمامی مردم ایران اسلامی، یقین دارم از دیروز صبح، سونامی آدمها و پیامهای تبریک به سوی شما روانه شده و به احتمال زیاد خستهتر از آن هستید که همه آنها را بخوانید، هرچه هست این یک پیام تبریک نیست. این خطابی است از بنده خدا که بدون لکنت با بنده دیگر خدا حرف میزند و این توصیه امیرالمؤمنین علی علیهالسلام است.
وقتی با آخرین نفر برای شرکت در انتخابات چانه میزدم، انگار داشتم ذرههای کوچک بذر امیدی که در دلم بود را نصف میکردم و آن نیم بذر باقیمانده لای گلایهها را با هزار امید در دل دیگری میکاشتم. نمیدانم به شما رأی داد یا نه، اصلا مهم نیست. حتی مهم نیست خودم به شما رأی دادم یا نه. آنچه مهم است اما امروز شما رئیسجمهور منتخب من و او هستید؛ همانگونه که رئیسجمهور منتخب آنهایی هستید که رأی ندادند. حتی آنها که تلاش کردند کسی رأی ندهد، شما رئیسجمهور آنها هم هستید.
آقای رئیسجمهور منتخب! لطفا بلند شوید، بایستید و به ما تبریک بگویید. به ما که هر چه داشتیم آبرو کردیم و ریختیم در صندوقها تا شاید فرجی بشود و این دیواری که بین ما ایستاده است را برداریم و به هم نزدیکتر بایستیم. ما مردمیم؛ مردمی که انتخاب کردند انتخاب کنند. ما انتخاب کردیم با هم باشیم.
لطفا این بار پیش از آنکه به هوادارانتان تبریک بگویید، به طلبکارانتان تبریک بگویید. به آنها که انتخاب دیگری داشتند اما همه بهاتفاق، راه جمهوریت را پیش گرفتند و طوری پای صندوق ایستادند که انگار تنها راهحل باهمبودن بود. بلند شوید و بگویید من حاصل آن راهحل هستم و اجازه نمیدهم دانههای امید به درختهای تناور ایمان تبدیل نشود.
ما خستهایم. آنقدر دریای تحقیر و بیاعتنایی توی سرمان را موجزده کرده که به هر ساحلی پناه میبردیم. بیآنکه امید روشنی داشته باشیم، روزهای پیش رو را میشمردیم. شما اما نشان بدهید هر ساحلی نیستید. ما را بغل کنید و با ما حرف بزنید. با ما که با دولت آنقدر غریبه شده بودیم که بعضیهایمان در زمستان کرونازده یخ بستیم و گلایههایمان آنقدر زیاد بود که نای رأیدادن نداشتیم و جا ماندیم. بعضی از ما فقط یک همکلام میخواستند تا «ها»ی نفسش از این سرما نجاتشان بدهد، اما نبود.
به همه بگویید، از ما خیلیها بودند که رأی ندادند، اما دشمنی نداشتند. بگویید از این خانواده اگر برادری به جشن برادری نرفته، خانواده هنوز همان است که بود. به مردم بگویید ما با هم برادر میمانیم. ما در این جامعه مدرن و فردگرا بیشتر از هر چیز به برادر احتیاج داریم وگرنه رئیسجمهور قبل از شما بود، بعد از شما هم خواهد آمد. ما یک نفر میخواهیم که برادری کند. به آن آخرین نفر گفتم اگر شیشهای میشکنی، شیشه خانه خودمان است. همانطور که اگر گلی بکاری، در حیاط خودمان سبز میشود. به ما بگویید آن حرفها که به هم گفتیم، اشتباه نبود.
مادرم یک قانون داشت که میگفت در این خانه سفره یک بار پهن میشود. هر کسی که هست بیاید، حتی اگر قهر باشد. ما قهر بودیم اما میآمدیم و به حرمت نان و نمک دوباره با هم آشتی میکردیم. قهر در خانه ما روزشمار نداشت. همان ساعت اول که قهر میکردیم دلمان برای هم پر میزد. حالا اما سالهاست خیلیها از هم خبر نداریم.
آقای رئیسجمهور! آقای سید ابراهیم! ما دلمان برای هم تنگ شده است. دلمان برای آن همکلاسیها، آن همخانهایها، آن همکارها، آن همسایهها، دلمان برای آنها که رأی ندادهاند، تنگ شده است. به آنها بگویید خانه خودشان است. بگویید بیایند و بنشینند. سفرههای کوچک مردم را به سفره بزرگ ایران وصل کنید. دوباره باید همه سر یک سفره بنشینیم. شاید دوباره نان و نمک خیلی چیزها را یادمان انداخت.
ما به شما تبریک نمیگوییم، چون شما پیروز نشدی. حکایت شما حکایت آن دونده ماراتنی است که تازه برای دویدن انتخاب شده و به خط شروع رسیده است. ما هر چه در توان داریم برای شما دعا میکنیم. هر بار میرویم مشهد، نایبالزیاره میشویم، اما شما تا خط پایان و پیروزی هنوز خیلی راه دارید. آن روزی که از آن روبان رضایت خدا و مردم رد شدید، تبریک ما را خواهید داشت. فقط در این راه به این فکر کنید که آن سوی خط پایان، حاج همتها و حاج قاسمها هستند که رسیدهاند و ما، شما و هر کس دیگری که برای خدا به مردم خدمت میکند را نگاه میکنند؛ شهدایی که پیشتر عبور کردهاند.
https://eitaa.com/nograei
بی سابقه های حضور بی سابقه در انتخابات ۱۴۰۰
✅ شهرام مهدوی مطلق
_______________________________
اگر چه معتقدم در هر صورت و به هر دلیل ۵۰ درصد مردم ایران در انتخابات اخیر مشارکت یا مشارکت فعال نداشته اند و این عدم یا خاموش و بی تفاوت بودن در جامعه ی انقلابی ایران در پیشرفت و حرکت ایران اسلامی به سوی قله های بزرگ تر و رسیدن به تمدن نوین اسلامی تاثیر منفی خواهد داشت .
دولت سیزدهم و منتخب هشتم ملت ایران باید و قطعا نه با تشکیل دولت سهامی جریانات و افراد تکراری ؛بلکه با تشکیل دولتی برآمده از متن توده های مردم ،جهادی و انقلابی و قوی در صدد ترمیم این نقیصه برخواهد آمد.
با این مقدمه راقم سطور براساس تحلیل های جامعه شناختی و مقدمات و متاخرات سیاسی،اجتماعی و اقتصادی ؛ انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را از پرشورترین و بی سابقه ترین انتخابات دوران انقلاب اسلامی می دانم و اهم دلایل این فهم از موضوع به نکات زیر معطوف هست .
۱. تاثیر جدی اپیدمی بیماری کویید ۱۹(کرونا) در جهان و افزایش مبتلایان به این بیماری در کشور در روزهای قبل از انتخابات که تا وضعیت سیاه پیش رفته بود . ترس و تردید و اضطراب برای حضور در اجتماعات و صفوف صندوق های رای را به طور بی سابقه ای نه در ایران که در جهان افزایش داد و مشارکت را به شدت تحت تاثیر قرار داد.
۲.در ادامه تاثیر همین اپیدمی اولا بخش قابل توجهی(صدها هزار نفر )یا مبتلا به بیماری بودند و یا مشکوک و یا دوره قرنطینه و آزمایش را می گذراندند و تعدادی هم مراقب اینها بودند که عملا نمی توانستند در انتخابات حضور داشته باشند و در عین حال افراد مسن در کشور که در معرض بیشتر هم بودند حدود ۶الی ۸درصد جمعیت رای دهنده را تشکیل می دادند که باز عملا نمی توانستند یا اضطراب جدی از مشارکت داشتند و این هم تاثیر بی سابقه ای در کاهش مشارکت داشت
۳.اغلب نظر سنجی های معتبر از مشارکت حداکثر ۳۵ تا ۴۰ درصد را خبر می دادند که نزدیک به واقعیت مشاهدات هم بود ،ولی ترویج و توجیه این مسئله علمی به طور بی سابقه ای توسط دوست و دشمن در سراسر جامعه ترویج و پیاده سازی می شد که خود به خود به کاهش انگیزه های مشارکت کمک می کرد .
۴.بیگانگان و اپوزسیون داخلی و خارجی همراه با رسانه ها و شبکه های اجتماعی چند بعدی داخل و خارج با راه اندازی کمپین (رای بی رای ) پروژه تحریم انتخابات را به طور بی سابقه ای شروع و با استفاده از تمام امکانات و جذابیت های رسانه ای صوت و تصویر و فیلم برای عدم مشارکت سنگ تمام گذاشتند.
۵.در کنار و پا به پای پروژه تحریم انتخابات توسط دشمنان و اپوزسیون معاند ؛ برای اولین بار و به طور بی سابقه ای برخی منتقدین و حتی گلایه مندان داخلی علنا (احمدی نژاد و تاجزاده و ... ) و برخی هم غیر علنی و در لفافه (بخشی از جریان اصلاحات و سران آنها )مبادرت به تحریم انتخابات کردند و یا هیچ نقشی در ایجاد شور مشارکت ایجاد نکردند ؛برای مثال جریان اصلاحات در برخی استان ها از جمله کهگیلویه و بویراحمد علنا بیانیه داد و از شخصی مثل تاجزاده حمایت کردند و این خود به نوعی بیانیه تحریم بود و در همین راستا جریان اصلاحات با برخی فرمانداران هیچ تلاشی برای راه اندازی ستاد های آقایان مهر علی زاده و همتی در شهرستان ها و شهرها نداشتند تا تنور انتخابات را سرد نشان دهند و این هم بی سابقه بود .
۶.در هیچ دوره ای به این اندازه مردم از رکود اقتصادی ،گرانی لحظه ای و تورم و بیکاری و بیکار شدن در رنج نبودند به معنای دیگر درصد درگیری مردم با چنین مشکلاتی بیشتر از دوره های قبل بود و مضاف بر این ،متضرر شدن عینی مردم از دعوت دولت دربورس با جمعیت ده ها میلیونی ،امر بی سابقه ای بود که می توانست کل مشارکت را تحت تاثیر قرار دهد و در این جاست که باید از ۵۰ درصد مشارکت تعجب کرد نه عدم مشارکت.
۷.با اذعان به اقدام قانونی و قاطع شورای نگهبان ؛اما عدم احراز ها و عدم جایگزین های هم وزن به نوعی غیر منتظره بود و خصوصا از جفای رفته در اعلان دلیل برخی عدم احرازها بواسطه گزارش های نادرست که حضرت آقا بر آن صحه گذاشت ، اگرچه شورای محترم نگهبان رفع شبهه نمودند اما این موضوع نیز بی سابقه بود و به مشارکت شوکی را وارد نمود .
۸.شائبه و شایعه مهندسی بودن انتخابات و ترویج چهره به چهره آن در بین دوست و دشمن و محافل رسمی و غیر رسمی بی سابقه بود به طوری که برای اولین بار در مناظرات و تبلیغات رسمی که از شبکه ملی پخش می شد ؛نامزدهای رقیب و حتی رفیق ، از
مشخص بودن رئیس جمهور یا کنایه های شبیه به همین مضمون را علنا بیان می کردند و این در کاهش مشارکت نقش داشت و خصوصا آنجا که مطلبی در خصوص عدم احراز صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی در سال ۹۲ بیان شد ، اوضاع را از آنچه که بود پیچیده تر هم کرد .
۹.کارشکنی ها و تعلل های خواسته یا ناخواسته دست اندرکاران انتخابات در صبح
ادامه در 👇👇
https://eitaa.com/nograei
بی سابقه های حضور بی سابقه درانتخابات ۱۴۰۰
_________________________________
جمعه در بسیاری از شعبات که گاها تاخیر ۳ الی ۵ساعته را هم شاهد بودیم و گزارش شد تا کم آمدن تعرفه ها و معطلی چندباره مردم پای صندوق های رای نیز بی سابقه بود .اگرچه انتخابات برای اولین بار تا ساعت ۲بامداد تمدید شد ،اما تاخیر ساعت های اولیه صبح به جهات کمی و کیفی هیچگاه با ساعت های پایانی نیمه شب قابل جبران نبود و نشد؛در کنار این مسئله تعلل و کارشکنی ،کند بودن رای گیری الکترونیکی و پایین بودن سرعت اینترنت و ..نیز مزید بر علت می شد .
و سایر دلایل ریز دیگر که مجال بیان نیست باید از مشارکت ۵۰ درصدی مردم در چنین شرایطی به بزرگی و نیکی یاد کرد و اگر با دقت نگاه شود ،انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ یک حضور بی سابقه و پرشور داشت و این هم شدنی و ناممکن بود .آنچه این مهم را رقم زد چیزی نبود جز نغمه پرشور ولایت که شب قبل از انتخابات خود به میدان آمد و مردم را علی رغم همه گلایه ها و موانع به پای صندوق ها فرا خواند .
🔷️شهرام مهدوی مطلق
https://eitaa.com/nograei
🌐آدرسهای درست و غلط کاهش مشارکت
✍️ به قلم مدير مسئول #دکتر_عبدالله_گنجی
⏪ بعد از ملموس شدن نتیجه مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ هر کسی متناسب با گرایش و نسبت خود با نظام جمهوری اسلامی ایران، عللی را برای آن تحلیل کرد. برخی از این تحلیلگران خود کنشگر سیاسی هستند، اما پوستین تحلیلگر پوشیدهاند و در داخل و خارج کشور مشغول تخریب نظام هستند که تحلیل آنان نباید مورد اعتنا قرار گیرد.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1052862
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/nograei
میراث دولت روحانی برای رئیسی»
نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و تورم ۵۲ درصدی، مصیبت بزرگ دولت سیزدهم
درحالی کمتر از ۴۵ روز تا پایان کار دولتِ روحانی و تحویل دولت به رئیسی باقی نمانده که به اذعان بانک مرکزی تنها در اردیبهشت ماه پایه پولی ۶ درصد رشد داشته است! این یعنی دولت روحانی اقتصاد را با نقدینگی و تورم نجومی تحویل رئیسی خواهد داد.
نباید از وضعیت شاخص های اقتصادی و دستاوردهای دولت روحانی در 8 سال گذشته و تأثیر آن بر سیاست های اقتصادی آتی غافل شد.
به باور کارشناسان اقتصادی، "میراثی که آقای روحانی برای آقای رئیسی برجا میگذارد بسیار سخت است و این سختی عمیقاً تحت تاثیر دو اشتباه فردی مهم آقای روحانی ارز 4200 تومانی و تصمیم بنزینی است. "
با این حال اما نمی توان براحتی از کنار تورم و نقدینگی نجومی، افت چشم گیر ارزش پول ملی، گرانیهای بی سابقه کالاها و خدمات و ... در دولت آقای روحانی عبور کرد. و ضروری است که تیم اقتصادی آقای رئیسی با برنامه ریزی دقیق گامی برای مهار غول تورم و نقدینگی بردارد تا از فشارهای اقتصادی بر مردم نیز کاسته شود.
همزمان با اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری و نزدیک شدن به روزهای پایانی دولتِ روحانی، بانک مرکزی تازه ترین گزارش از تحولات اقتصاد کلان را منتشر و اعلام کرد که رشد نقطه به نقطه نقدینگی در اردیبهشت ماه، 38.8 درصد شده است.
بنابراین حجم نقدینگی در اردیبهشت ماه سال جاری به 3 هزار و 601 هزار میلیارد تومان رسیده است، همچنین رشد ماهانه این متغیر تورم ساز در اردیبهشت 3.2 درصد اعلام شده که معادل افزایشی به ارزش 112 هزار میلیارد تومان است.
نکته مهم اما در این گزارش، رشد 6 درصدی پایه پولی آنهم فقط در یک ماه است؛ پایه پولی در پایان اردیبهشت با 6 درصد افزایش نسبت به فروردین، به حجم بالغ بر 489 هزار میلیارد تومان رسیده است. به دیگر بیان در ماه مذکور بالغ بر 28 هزار میلیارد تومان پول توسط بانک مرکزی چاپ شده است.رشد نقطه به نقطه این متغیر پولی در اردیبهشت ماه نیز حدود 30.6 درصد اعلام شده است. این رشد ماهانه در 14 ماه گذشته بی سابقه بوده است!
بانک مرکزی در توجیه افزایش چشمگیر پایه پولی در اردیبهشت ماه اعلام کرده که این افزایش ناشی از افزایش سقف حساب تنخواه گردان خزانه بر اساس قانون بودجه سال 1400 بوده است.
با احتساب وضعیت رشد نقدینگی در ماه های گذشته و در خوش بینانه ترین حالت اگر فرض کنیم نقدینگی در 6 ماهه اول امسال حدود 15 درصد رشد کند، نقدینگی در طول 8 ساله دولت روحانی به 3 هزار و 993 هزار و 103 میلیارد تومان میرسد که این آمار بیانگر افزایش حدودی 6.8 درصدی حجم نقدینگی در مقایسه با ابتدای روی کار آمدن دولت روحانی در شهریور 92 (نقدینگی 587 هزار و 296 میلیارد تومانی) است.
، حجم نقدینگی در پایان سال 91 برابر 460 هزار میلیارد تومان بوده است ولی به لطف سیاستهای اقتصادی دولت روحانی، نقدینگی در پایان اردیبهشت ماه سال 1400 به 3 هزار و 601 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
حجم نقدینگی در دولت احمدینژاد از 68 هزار میلیارد تومان در پایان سال 83 به 460 هزار میلیارد تومان در پایان سال 91 رسید و رشد 570درصدی را تجربه کرد و در دولت خاتمی هم حجم نقدینگی از 11655 میلیارد تومان در پایان سال 75 به 68 هزار میلیارد تومان در پایان سال 83 رسید که رشد 486درصدی را نشان میدهد.
جالب است که حجم نقدینگی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی هم تقریباً بهاندازه دولت حسن روحانی افزیش یافته است با فاصله بسیار ناچیز. نقدینگی 1568 میلیارد تومانی در پایان سال 67 به 11655 میلیارد تومان در پایان سال 75 رسید که رشد 643.3 درصد داشته است.
در دوران جنگ هم نقدینگی کمترین رشد را داشته و از 450 میلیارد تومان در پایان سال 59 به 1568 میلیارد تومان در سال 67 رشد که از رشد 248درصدی خبر میدهد.
یکی از مهمترین عوامل ایجاد تورم ساختاری در اقتصاد ایران که به کاهش قدرت خرید مردم و فقر معیشتی منجر شده است، افزایش بیضابطه نقدینگی است که بهدلیل عدم هدایت آن بهسمت تولید، از بازارهای سفتهبازی سر در میآورد و منجر به رشد سطح عمومی قیمتها میشود.
نرخ تورم در سالهای اخیر به ارقام بسیار بالا رسیده و حتی رکورد 75 ساله را هم شکسته است با این حال اما دولت روحانی دلیل افزایش چشم گیر تورم را تحریم و محدودیتهای ارزی اعلام می کند؛ آنهم درحالی که آمارها بیانگر تورم 52 درصدی در ماه های نخست سال 1400 است!
بنابراین میراثی که در حوزه پولی از روحانی به رئیسی می رسد، تورم بیش از 52 درصدی، نقدینگی بیش از 3600 هزار میلیاردی و پایه پولی هزار میلیاردی است؛ البته این آمار فعلاً برای دوماه نخست سال 1400 است و باید دید که متغییرهای پولی تا پایان دولت روحانی چه رکوردهایی را به ثبت خواهند رساند./تسنیم
https://eitaa.com/nograei
بازی تام و جری آمریکا در بحران افغانستان
امریکا در افغانستان به بازی موش و گربه ادامه میدهد؛ گاهی صحبت از خروج میکند و گاهی هم مثل دیروز، وزارت دفاع امریکا به بهانه افزایش ناامنیها از بابت پیشرویهای اخیر طالبان، از کاهش احتمالی سرعت خروج نظامی از افغانستان خبر میدهد. طالبان اما، سرعت تصرفات را بیشتر میکند. طلوعنیوز افغانستان گزارش کرد که افراد طالبان بعد از تصرف شش شهرستان در استانهای بلخ، قندوز و اورزگان، از کمربند امنیتی شهر مزارشریف عبور و عکسی از حضور خود در دروازه ورودی شهر در فضای مجازی منتشر کردند.
همزمان با سرعت گرفتن تصرفات طالبان، دولت افغانستان دیروز بر بسیج مردمی برای مقابله با طالبان تأکید کرد. «عطا محمد نور» رئیس حزب جمعیت اسلامی و «عباس ابراهیمزاده» رئیس حزب وحدت اسلامی نوین افغانستان، دیروز فراخوان بسیج عمومی دادند تا از شهر مزارشریف و استانهای شمالی افغانستان در برابر طالبان دفاع کنند. سرپرست وزارت دفاع افغانستان از مردم این کشور خواسته در همه جای این کشور در کنار نظامیان افغان قرار گیرند و هرگونه امکانات و تجهیزات به آنها داده شود و در چندین استان دیگر افغانستان نیز تعدادی از مردم برای مقابله با طالبان دست به سلاح شدهاند.
از روز دو شنبه با سقوط شش شهرستان دیگر به دست طالبان، نگرانیها درباره تصرف سایر شهرستانهای افغانستان تشدید شده است. روز دو شنبه همزمان با سقوط شهرستانهای «قلعه زال» و «دشت ارچی» ولایت «قندوز» و همچنین شهرستانهای «شولگره» و «کشنده» ولایت بلخ پایگاه خبری لانگوار ژورنال گزارش کرد که مناطق تحت کنترل این گروه از دولت بیشتر شده و در حالی که دولت تنها ۹۲ شهرستان را تحت کنترل دارد، طالبان ۱۰۷ شهرستان را تصرف کرده و ۱۹۹ شهرستان دیگر نیز محل درگیری دو طرف است. خود طالبان مدعی است که فقط طی یک ماه گذشته بر بیش از ۴۰ شهرستان مسلط شده است. طالبان دو شنبه همچنین مدعی کنترل شهر بلخ شد و افراد آن تا دروازههای ورودی بلخ پیشروی کردند. هرچند گفته شده که درگیریها همچنان ادامه دارد، ولی خود طالبان مدعی شده کنترل بلخ را کاملاً به دست گرفته و حملات به سوی مزارشریف ادامه خواهد داشت.
همچنین طلوعنیوز و سایر منابع خبری افغانستان دیروز خبر دادند افراد طالبان روز دو شنبه بعدازظهر از کمربند امنیتی شهر مزارشریف عبور و عکسی از حضور خود در دروازه ورودی شهر در فضای مجازی منتشر کردهاند. «محمدافضل حدید» رئیس شورای استانی بلخ در گفتگو با رسانههای محلی افغانستان تأیید کرده که طالبان از کمربند امنیتی شهر مزارشریف عبور کرده و جنگ در حومه شهر جریان دارد. «عباس ابراهیمزاده» نماینده استان بلخ در مجلس افغانستان عازم مزارشریف شد و اعلام کرد که تا آخرین قطره خون خود در کنار نیروهای امنیتی از شهر مزارشریف دفاع خواهد کرد. «عطامحمد نور» رئیس حزب جمعیت اسلامی افغانستان نیز از هواداران خود در شمال خواست که با بسیج مردمی از شهر دفاع کنند و اعلام کرد که روز سه شنبه وی نیز برای دفاع از مردم به مزارشریف خواهد رفت. بسیج مردم علیه طالبان در استانهای جوزجان، فاریاب، تخار، بغلان، پروان و قندوز نیز آغاز شده و پس از رسیدن طالبان در حومه مرکز این استانها مردم برای دفاع از شهر آماده شدهاند. خامهپرس دیروز نوشت که تمرکز طالبان بر مناطق شمال و غرب افغانستان نشان میدهد که این گروه از هماکنون و با استفاده از ضعف حکومت، مناطقی را که بهصورت بالقوه میتواند برای این گروه خطرناک باشد و هستههای مقاومت ممکن است در آن شکل بگیرد، یک به یک از چنگ حکومت درآورده و خیال خود را از این بابت برای آینده راحت میکند.
کرزی: امریکا بعد از ۲۰ سال شکست خورد
روز دو شنبه گزارش شد که چین از اتباع خود خواسته افغانستان را ترک کنند. دیروز هم وزیر خارجه امریکا گفت، حدود ۱۸ هزار تن از افغانهایی که به نیروهای امریکایی در افغانستان کمک میکردند به دنبال ترک این کشور پیش از تکمیل خروج نیروهای خارجی تا ۱۱ سپتامبر هستند. خبرگزاری فرانسه از شمال افغانستان گزارش کرده که طالبان گذرگاه اصلی افغانستان با تاجیکستان را تصرف کرده و گذرگاه شیرخان بندر بسته شده است. حامد کرزی در مصاحبهای با آسوشیتدپرس،گفته که نیروهای نظامی ۲۰ سال پیش با هدف روشن مبارزه با افراطگرایی و ایجاد ثبات به افغانستان آمدند، اما افراطگرایی امروز در بالاترین سطح قرار دارد و آنها شکست خوردهاند. کرزی گفت که میراث آنها یک ملت جنگزده، بیآبرویی و یک فاجعه تمامعیار است. در حالی که مقامات پنتاگون هفته گذشته اعلام کردند که تقریباً نیمی از نظامیان امریکایی از افغانستان خارج شدهاند، دیروز «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) گفت که مهلت خروج کامل نیروهای امریکایی همچنان همان زمان اعلام شده
ادامه 👇
https://eitaa.com/nograei
بازی تام و جری آمریکا در بحران افغانستان 👆
قبلی یعنی ۱۱ سپتامبر خواهد بود، اما سرعت انجام آن ممکن است دستخوش تغییر شود. عمران خان، نخستوزیر پاکستان گفته که پیش از خروج کامل نظامیان امریکایی از افغانستان باید تفاهم سیاسی در افغانستان حاصل شود و حکومتی شکل گیرد که طالبان در آن سهم داشته باشند. عمران خان در یک مقاله که روز سه شنبه (۲۲ ژوئن) در روزنامه نیویورکتایمز امریکا منتشرشده، گفته که طالبان نمیتواند بر کل افغانستان پیروز شود و برای موفقیت، باید در هر دولتی گنجانده شود.
https://eitaa.com/nograei
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شولیز_بویراحمد نوستالژی عشایر و ایلات کهگیلویه و بویراحمد ،دیدنی ترین منطقه ییلاقی استان در آتش
کجایند مدعیانی که فقط در گفتگوهای
صدا و سیما از محیط زیست دفاع می کنند .
صدا و سیما و خبرگزاری ها و رسانه کجایند تا فریاد بزنند
که آخرین داشته های طبیعی این دیار در آتش محرومیت امکاناتی و بی مهری مسئولان ملی هم زبانه می کشد
https://eitaa.com/nograei
حمله آمریکا به آزادی بیان/ وبسایتهای محور مقاومت مسدود شدند
🔹دولت آمریکا وبسایت شبکههای پرستیوی، العالم، الکوثر، المسیره و احتمالاً چندین وبسایت متعلق به محور مقاومت را توقیف کرد.
🔹در تصویری که برای اعلام مسدودی این وبسایتها قرار داده شده به قوانینی برای توجیه این اقدام استناد شده که به دولت آمریکا اجازه میدهد داراییهای نهادهای دخیل در «قاچاق فناوریها، مواد و سلاحهای هستهای، شیمیایی، بیولوژیک و رادیولوژیک و یا دخیل در ساخت، واردات، فروش یا توزیع مواد غیرقانونی» را مصادره کند.
#دروغ_رسانه_ای
https://eitaa.com/nograei
💥۷ سین وزارت اقتصاد رییسی
🔹اگرچه بسیاری گمانهزنیها در خصوص گزینههای وزارتخانههای مختلف در دولت سیزدهم را زودهنگام تلقی میکنند، اما عزم دولت در معرفی هرچه سریعتر کابینه و مشخص کردن افرادی برای تحویل گرفتن کارها از دولت قبل، به خوبی نشان میدهد که گزینههای اصلی و کلیدی برای تصدی پستهای اصلی و کلیدی مشخص شدهاند.
🔹با توجه به وعدهها و برنامههای مهم رئیسجمهور منتخب در حوزه اقتصادی که در رأس موضوعات قرار دارند، یکی از مهمترین وزارتخانهها، وزارت أمور اقتصادی و دارایی است.
🔹 در روزهای اخیر گزینههای برای تصدی وزارت اقتصاد شنیده شده است
✅فرهاد رهبر، پرویز داودی، حسین صمصامی، حجتالله عبدالملکی، غلامرضا خلیل ارجمندی، عادل پیغامی و احسان خاندوزی این هفت چهره اصلی را تشکیل میدهند.
1- فرهاد رهبر نقش پررنگی در مدیریت تیم اقتصادی دولت خواهد داشت. او دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه تهران است و در کارنامه خود معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات، ریاست سازمان مدیریت و ریاست دانشگاههای تهران و آزاد اسلامی را دارد. او همچنین در دوره تولیت ابراهیم رئیسی در آستان قدس رضوی، مشاور اقتصادی او بوده است و درستادهای او نیز حضوری فعال داشت.
2- پرویز داودی: او دارای دکترای اقتصاد است و در دولت نهم، معاون اول احمدینژاد بوده است. معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد، معاونت اقتصادی قوه قضائیه و ریاست دفتر سید محمود هاشمی شاهرودی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، از جمله سوابق اوست.
3- غلامرضا خلیل ارجمندی: او دانشجوی دکترای اقتصاد است و در کارنامه خود ریاست هیئتمدیره بانک دی، عضویت در هیئتمدیره و هیئتعامل بانکهای سامان، شهر، پستبانک و صادرات ایران ایران را دارد. همچنین او عضو هیئتمدیره بورس اوراق بهادار تهران و بورس نفت بوده است.
4- حسین صمصامی مزرعهآخوند: او هم دارای دکترای اقتصاد است و در دولت محمود احمدینژاد مدتی به عنوان سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی فعالیت داشت. قائممقامی کمیته امداد امام خمینی(ره) از دیگر سوابق اوست. او خواهرزاده پرویز داودی است.
5- حجتالله عبدالملکی: در صورت توجه به جوانگرایی، او یکی از گزینههای وزارت اقتصاد است. عبدالملکی متولد 1360 و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) است. عضویت در هیئتمدیره صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور و عضویت در شورای فقهی صنعت بیمه از جمله سوابق اوست.
6- عادل پیغامی: او دارای مدرک دکتری اقتصاد و عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق(ع) است. ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک دانشگاه امام صادق(ع) از دیگر سوابق اوست.
7- احسان خاندوزی: او دارای دکترای اقتصاد بوده و عضو هیئتعلمی دانشگاه علامه طباطبایی است. خاندوزی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی است.
https://eitaa.com/nograei
16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آخرین سخنرانی قبل از ترور_۵تیر۱۳۶۰
🔸 پس از آنکه آیتالله خامنهای نمازجمعه چنین روزی (۵ تیر ۱۳۶۰) را در دانشگاه تهران اقامه کردند، در فردا این روز در مسجد ابوذر تهران توسط عوامل گروهک تروریستی منافقین (برخی در ابتدا ادعا کردند توسط گروهک فرقان) از طریق جاسازی بمب در یک دستگاه ضبط صوت ، مورد ترور قرار گرفتند.
🔹 آیتالله خامنهای در این ترور آسیب زیادی دیدند و بخصوص از نقطه بالای کتف راست و بالای ران سمت راست» مجروح شدند و استخوان ترقوه ایشان شکست و با قطع چند رگ و عصب دست راستشان، دچار مشکل حرکتی شدند و دست راستشان از آن هنگام از کار افتاده است.
https://eitaa.com/nograei
🔴پروژه سرویسهای غربی برای زنان ایرانی
#اختصاصی
🔹ارزیابیها نشان میدهد سرویسهای غربی به دنبال شکل گیری گفتمان هراس افکنی در کشورمان هستند که طی آن خصوصا در حوزه زنان فضای دوقطبی هراس و نجات را ایجاد کنند.
🔻بررسی های نهادهای امنیتی نشان میدهد سرویسهای غربی به دنبال ایجاد فضای گفتمانی هراس آلود در جامعه هستند که بر دو محور هراس از جنگ و ترساندن جامعه زنان از روی کار آمدن رئیس جمهور انقلابی بنا شده است.
🔹ارزیابیها نشان میدهد محور اول عملیات روانی دشمن تمرکز بر روی حقوق زنان و مسائل فمنیستی است. و گفته میشود عملیات در حوزه زنان برای سرویسهای غربی دستاورد داشته و تا حدی موفقیت آمیز بوده است. بررسیها نشان میدهد بالاترین هراس اجتماعی از روی کار آمدن حجتالاسلام رئیسی و دولت انقلابی در حال حاضر میان قشر زنان ایجاد شده است.
🔻همچنین موضوع هراس از جنگ نیز در دستور کار معاندان قرار دارد. عناصر وابسته به غرب سعی میکنند هر اتفاقاتی خصوصا مسائل کوچک را بزرگ نمایی و پروژ «سایه جنگ» را روی سر ایران تلقین کنند. نکته اصلی در گفتمان سازی هراس تقلیل سطح مطالبات اجتماعی به مواردی است که این گفتمان بروز آنرا به جامعه هشدار میدهد.
https://eitaa.com/nograei