علایی مدیر برکنار شده شرکت آسمان ،در حوزه نیروی دریایی هم سابقه فعالیت تا آخربن رده سازمانی را دارند و هم صاحب نظر هستند،
ایشان در باب بستن تنگه هرمز نوشته اند،ایران می تواند تنگه هرمز را ببندد و آمریکا می تواند باز کند.
حال می توان علت سقوط پرواز تهران یاسوج و برخورد آن با کوه را با این نظرات بهتر فهمید
چون کوه دنا،بدی هوا ،عمل قلب خلبان می توانست راه را ببندند و خلبان نیز می توانست عبور کند
#عدم_تکرار
#پرواز_تهران_یاسوج
@nograei
بازنشر/به مناسبت سالگرد شهید مدافع حرم محسن حججی
محسن جان تورا چه بنامم ،ثنایت نتوانم؟
محسن شهید ،در رسایت نمی دانم چه بگویم ،در ثنایت نیز مانده ایم ،فراتر از کلمه اید ودر واژه ها نمی گنجید و بیرون از محدوده ی ستایشید. اما مگر می توان قداست حیات تو را ،تقدیس نکنیم و مگر می شود عظمت روح را در وجود تو ببینیم ،ولی درمقابلش تعظیم نکنیم ؟ جلالت شما تجلیل می طلبد و بزرگی و معنویت و خلوص شما رزمنده مومن و مهذب ،بزرگداشت لازم دارد .هرچند با بغض ،اما بلند می گویم شهادتت مبارک و تردید نداریم که خون سرخ تو ،ترسیم کننده ی ظفر خواهد بود و سر بریده تو چون اربابت حسین علیه السلام پیام آور شکوفایی و پیک رهایی خواهد بود.
شما بربال سفید کدام ملک نشسته بودی که با آرامش در برابر جلادان هراسان وحشی ،به سوی معبود شتافتی ؟جریان خون سرخ کدام شهید را در وجودتان احساس کردید و در نماز شبتان با خدا چگونه سرودی و خدایت را با دیده بصیرت چگونه دیدی ؟ شما در زیارت عاشورا با حسین علیه السلام چه گفتید و چگونه گفتید که اینگونه کربلایی شدید؟نمی دانم اسماعیلت را قربانی کردی یا خود اسماعیل بودی و جان برکف به کوی دوست شتافتی؟شما ولی زمان را چگونه درک کردی که به عشقش این چنین به رقص در آمدی .
عاشق کجا و عاشق نما کجا ؟بافتن کجا و یافتن کجا؟ می دانیم ما را لایق اینگونه رفتن نیست ؟اما زما بیچارگان زان سو نخندید؟
محسن شهید ،شما سربلند و بی سر رفتی ،ولی ما دربرابر دیده گان گریان طفل دوساله ات چه کنیم و چگونه تاب بیاوریم ،ناسپاسی ها و نامهربانی و زخم زبان مدعیان پوچ اندیش را ! محسن عزیز رشته پیوندتو با ولایت چگونه بود که از لسان آن حجت موجه ،خود حجت خدا در برابر دیدگان همه شدی.
محسن عزیز ،تو در نمازعشق چه گفتی و چه شنیدی ؟تو در گمنامی چه کردید،که اینگونه پرنام و نشان شدی ؟محسن عزیز غوغای اسارت چه بود؟غوغای شهادتت چه؟اینک این چه غوغایی است که برای آمدنت به پاکردی؟معرفت تو به عرفه چگونه بود ؟چه رمز و رازی با حسین علیه السلام داشتی؟عجب محرمی به پاکردی در سال گذشته؟ اربعین های بعد از تو را بی شک غوغای دیگر است
از هشت خوان حماسه گذشتید و ما هنوز؟ در ابتدای حادثه با شرم روبرو...
شهرام مهدوی مطلق
عضویت در نوگرایی👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👇👇
@nograei
#شکرالله_نصرالله
نامه نگاری های علی مطهری و توئیت های محمود صادقی ،غرض ورزی یا اظهارنظر
دقیقا در شرایطی که ایران خواهان صلح و ثبات و فضایی آرام و بی تنش و عاری از حضور قدرت های استکباری در منطقه خزر می باشد ، راهبرد ایالات متحده آمریکا در تضاد با منافع کشورما و در راستای فشارهای همه جانبه تحریمی و تهدیدی علیه ملت ایران ،تلاش برای بازکردن فایل وپیچیده کردن موضوع رژیم حقوقی دریای خزر و ایجاد یک محدوده درگیری جدید برای ایران با همسایگان شمالی ،خصوصا یجاد اصطکاک بین ایران و روسیه می باشد؛تا هم حلقه فشارهای پیرامونی بر ایران را تکمیل نماید و هم با طرح منابع انرژی خزر ،فشار حوزه استراتژیک انرژی خلیج فارس بر آمریکا که با تهدید ایران در باریکه هرمز همراه شده است، را کاهش دهد.به همین سبب غرب و خاصه آمریکا تلاش گسترده ای را جهت حضور در منطقه خزر و تنوع بخشیدن به منابع انرژیک و کاهش اتکا به انرژی خلیج فارس آغاز کرده است،تنها عاملی که حضور آمریکا در این منطقه را توجیه و تسریع خواهد داد ،میلیتاریزه کردن منطقه با اتخاذ مواضع بلندپروازانه هرکدام از کشورهای حاشیه خزر،خصوصوصا از سوی ایران و روسیه خواهد بود .حالا قضاوت با خوانندگان محترم ،طرح انحرافی سهم ۵۰درصدی ایران از دریای خزر در چنین شرایطی توسط نماینده مجلس در قالب توئیت ،قبل از سفر ریئس جمهور کشور به اجلاس خزر،علاوه بر آشکار بودن تئور ی ضد شرقی آقای نماینده ، آیا خدمت به ایران است یا خیانت به ایران ؟!
آیا این اظهار نظر برانگیختن شرق و غرب علیه ایران در کل منطقه خزر را به همراه ندارد ؟مگر امثال ایشان نیستند و نبودند که بستن تنگه هرمز را باعث نظامی شدن منطقه می دانستند،سیاست های یک بام و دو هوای این نماینده حقوقدان جز غرض ورزی در کدام منشورهای حقوقی وجود دارد؟
از طرف دیگر ،در شرایطی که تهدید ها و عربده کشی های آمریکا اعم از سیاسی و نظامی علیه ملت ایران با هدف کشاندن ایران به میز تسلیم ، زبانزد عرصه بین المللی و به اوج خود رسیده است ، فرمانده کل سپاه به عنوان عضو شورای عالی امنیت ملی در راستای اهداف راهبردی و مقابله به مثل در برابر این زیاده خواهی ،به رئیس جمهور آمریکا نامه هشدار می نویسد ،به جای اینکه وزیر دفاع آمریکا یا مقامات پنتاگون جواب دهند ،جواب محکم فرمانده سپاه از داخل مجلس ایران با قلم علی مطهری داده می شود واکنون که همه نگاه ها به دستگاه قضایی برای برخورد انقلابی با مفسدان اقتصادی دوخته شده واین قوه برای برخورد مورد انتظار ملت با موانع قانونی و حقوقی مواجه است ،جهت عبور و دریافت اختیارات به اذن حکومتی یا قانونی نیاز دارد که از کوتاهترین راه ممکن طی نامه ای،از ولی فقیه درخواست اختیار می نماید و اختیار کامل دریافت می نماید.
حق بود که نمایندگان مجلس از جمله آقای مطهری و صادقی که در نوشتن نامه سرگشاده ید طولایی دارند ،به رئیس دستگاه قضا نامه و توئیت می زدند که حالا وقت عمل است و با دریافت اختیارات تام از رهبری ،جای درنگ نیست و با مفسدان باید با نهایت دقت و سرعت برخورد شود ،آقای مطهری دوباره ،از سر گشاده در شیپور انتقاد می دمد و به قوه قضاییه نامه می زند که چرا به جای رهبری ، به ما ،نامه ننوشتید ؟؟ و نوع مطالبات را وارونه می نماید ؟
آیا انتشار چنین مواضعی از سوی این دونماینده محترم مجلس ،در راستای اظهار نظر نمایندگی است و یا غرض ورزی با اهداف خاص و یا نامعلوم؟
تاسف عمیق تر اینکه جمع قابل توجهی از دوستان انقلابی به جای توجه به چنین مواردی و اهم و مهم و اولویت بندی کردن مسائل،به جای مطالبه گری مسائل اساسی ،درگیر چنین فضاهایی شده اند.
شهرام مهدوی مطلق
@nograei
اندر حکایت کمپین فرزندت کجاست..
یک از وزرایی که در کمپین فرزندت کجاست توضیحی در خصوص وضعیت فرزندانش بیان کرد؛ وزیر آموزش و پرورش بودند که فرمودند:فرزندش عزیزشان سرباز می باشد
آقازاده این وزیر محترم سید سبحان بطحائی در حال حاضر امریه سرباز سازمان تبلیغاته اسلامی هستند (که این خود رانت محسوب میشود و افراد عادی و مستضعف نمی توانند امریه سرباز اینجا شوند مگر با سفارشات ویژه..) و جالب تر اینکه همزمان با سربازی معاون محتوایی کل موسسه تبیان هستند و طبق گفته های سید سبحان در جمع دوستان و همکارانش بیان داشتند حقوق هم از این مجموعه هم دریافت میکند.
جالب تر اینکه مجوز ورود به طرح سالیانه ترافیک را هم دریافت کرده اند به طوریکه در لیستی که خبرگزاری تسنیم از آقازادههایی که مجوز ورود به طرح ترافیک را گرفته بودن منتشر شد نام این آقا زاده هم وجود داشت.
کل رزومه رسانه ای که از فرزند وزیر موجود می باشد یادداشت نویسی در سایت انصافنیوز می باشد.
بیانات مسئولان(وزرا، نماینده ها و...) در مورد کمپین فرزندت کجاست را ببینید اما باور نکنید
شایان نادری عضو سابق شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی کشور
@nograei
آيا ايران فرو ميپاشد؟/تنها زمان پاسخ اين شطرنج را ميدهد./اينديپندنت
آيا ترامپ ديوانه است؟ يك تاجر بزرگ؟ يك رييس جمهور بي بديل؟یا هیچکدام؟
قاره چاينامريكا ، فروپاشي از يك گسل
✍️ رابرت اچ هريس
او تنها مرديست كه دارد برنامه اي جامع و مدون را به پيش ميبرد.
از زمان ترومن، يكي از فلسفه هاي مشخص سياست خارجي ايالات متحده، تقابل رقباي جهاني و منطقه اي بنفع ايالات متحده بوده است.چه كه همين تقابل رقبا در دو جنگ جهاني بود كه زمينه ساز حضور ايالات متحده در صدر اقتصاد جهاني بوده است.
بعدها ايالات متحده از همين سياست بهره برد و به تقويت چين در مقابل شوروي پرداخت و اين سياست تا فروپاشي شوروي ادامه داشت.بعد از آن اما چينيها با تشخيص شرايط و با اعمال سياست ميانه روي، خود را از معرض هرگونه تهديدي كنار كشيدند و مزيتهاي ذاتي آنها باعث سرازير شدن سيل سرمايه گذاران غربي به اين كشور شد.
طولي نكشيد كه در اواخر دهه گذشته اين كشور توانست ژاپن را كنار زده و بعنوان دومين اقتصاد دنيا قد علم كنند.آنجا بود كه عليرغم تمام تلاش چين براي عدم ايجاد حساسيت در سطوح جهاني، سياست گذاران ايالات متحده بر سياست مهار چين متفق شدند.در همين راستا و در زمان اوباما، اين كشور به سياست توجه به هند و تقويت اين كشور در مقابل چين اهتمام كرد.
اما چينيها، حالا ثروتمندتر از آن بودند كه بتوان با اين حربه ترمز آنها را كشيد.
آنها نه تنها به بزرگترين سرمايه گذاران خارجي در هند بدل شدند (٣٣.٧٪ از كل سرمايه گذاري خارجي در هند متعلق به چينيهاست) بلكه با درك شرايط موجود، شروع به گره زدن روزافزون خود به اقتصاد آمريكا نمودند.
خريد اوراق قرضه دولت ايالات متحده تا سقف ١٠٠٠ ميليارد دلار، خريد سهام عمده راه آهن و پست ايالات متحده و تشويق چينيها به سرمايه گذاري در بخش مسكن آمريكا كه آنها را به موتور محرك اين بخش در ايالات متحده تبديل كرده، از اهم اين اقدامات است.
از نتايج مهم اين سياست، حضور دو شركت چيني در ميان ده غول برتر اقتصادي دنيا و در اختيار گرفتن بيش از ٦ درصد ارزش كل سهام وال استريت است كه در پايان دولت اوباما، ايالات متحده با آن مواجه بود.
لذا با شكت سياست تقابل هند و چين اوباما، ايالات متحده نياز به استفاده از برخي ظرفيتهاي دست نخورده خود ناشي از محصور ماندن اين ظرفيتها در كنش و واكنشهاي بين المللي مخصوصا در چارچوب همكاريهاي بين المللي اين كشور با دوستان استراتژيك داشت كه عمدتا ناشي از همكاريهاي دو سوي آتلانتيك ارزيابي ميشد.
در همين راستا نياز به رييس جمهوري بود كه بتواند خرق عادت نموده و سنن قديمي ايالات متحده را زيرپا بگذارد.
معرفي ميكنم: دونالد جي ترامپ
مردي ظاهرا ديوانه كه تمامي چارچوبهاي بين المللي را زيرپا گذاشته است.
او اينبار روسيه را در مقابل چين علم كرده، حس غرور آنها را تقويت كرده و اتفاقا موفق هم بوده.
او يكراست به سراغ نقطه ضعفهاي چين رفته:
نقطه ضعف اول: تامين انرژي
ساده لوحانه است اگر فكر كنيد مساله ترامپ ايران و برجام است.
مشكل ترامپ با ايران اينست كه ايران مطمئنترين منبع تامين انرژي چين و يكي از فونداسيونهاي موتور محرك اقتصاد چين است. بر همين اساس است كه ترامپ حتي خواهان فروپاشي ايران است. حتي بقيمت از بين رفتن امنيت منطقه اي و افزايش ريسك انرژي براي خودش.
فروپاشي ايران بمعناي كامل از بين رفتن امنيت انرژي چين است.
ايران و ونزوئلا و روسيه تنها كانون انرژي دنيا هستند كه در سيطره ايالات متحده قرار ندارند.
روسيه كه در چارچوب سياست تقابل با چين عمل ميكند و خود به چين بعنوان رقيب ذاتي منطقه اي مينگرد.ونزوئلا تنها ظرفيت تامين انرژي اقتصادهاي رو به رشد آمريكاي جنوبي را دارد و بدليل بعد مسافت توان تامين انرژي بدون ريسك را براي چين ندارد.
پس تنها ايران نقطه اتكاء چين است.
اما پاسخهاي چين به تحريكات و تحركات ايالات متحده بقدر كافي هوشيارانه بوده است.
چين با گروكشيدن اوراق قرضه ايالات متحده و تحريك طرفداران ترامپ از طريق وضع عوارض گمركي بر محصولاتشان وارد تقابلي فرسايشي شده و از ديگر سو تضامين قدرتمندي را در جهت حفظ ساختار فعلي حكومت ايران به آنها ارائه داده است.
بنابراين عليرغم تمام فشارهاي ايالات متحده و فروپاشي ارزش پول ملي بنظر ميرسد ايران بتواند از زير فشار رهايي يافته واثرات اين فروپاشي را تبديل به احسن كند.
شرايط تا اينجا پاياپاي به پيش رفته و سياست محافظه كاران آمريكايي هم مانند همتاي دموكراتشان اثربخش نبوده.رشد اقتصادي چين حتي بيشتر هم گرديده و كماكان به ايالات متحده نزديك ميشود.
آيا ايران فرو ميپاشد؟/تنها زمان پاسخ اين شطرنج را ميدهد./اينديپندنت
@nograei
امروز عرفه است ،عرفه یعنی هم جهاد با نفس و جهاد با کفر و نفاق
حضرت امام در مورد حرکت امام حسین (ع) در روز عرفه و برگشت ایشان از حج می فرمایند: «زائران عزیز از بهترین و مقدس ترین سرزمینهای عشق و شعور و جهاد، به کعبه بالاتری رهسپار شوند و همچون سید و سالار شهیدان حضرت ابی عبدالله الحسین(ع)، از حرام حج به احرام حرب و از طواف کعبه به طواف صاحب بیت و از توضؤ به زمزم به غسل شهادت و خون رو آورند و به امتی شکست ناپذیر و بنیانی مرصوص مبدل گردند که نه ابر قدرت شرق یارای مقابله آنان را داشته باشد نه غرب ... که مسلما روح و پیام حج، چیز دیگری غیر از این نخواهد بود و مسلمانان، هم دستورالعمل جهاد نفس را جدی بگیرند، هم برنامه مبارزه با کفر و شرک را.»
از طرفی خروج امام از مکه در روز «ترویه» یعنی روز هشتم ذی الحجّه واقع شده است که این حرکت ارزش تبلیغی تکاندهنده تری از خود اقامت در مکه داشت و از نظر رساندن پیام اسلام، این پشت کردن به کعبه ی تسخیرشده ی امویان و حجی که گرداننده اش دستگاه یزیدی بود- حجی که ظاهرش اسلامی و روحش جاهلی بود- نشان داد که اسلام این صورت خالی نیست که خاطرها آسوده باشد، معنی و حقیقت است که به خطر افتاده است. (مجموعه آثار شهید مطهری . ج17، ص: 642)
@nograei
🔻 "ح.ب.د که قرار است روز شنبه به صورت علنی محاکمه شود کیست؟"
🔹 ۲۹ مرداد ۹٧ | خبرگزاری فارس: ابربدهکار بانکی و مفسد اقتصادی بزرگ به نام «ح.ب.د» که قرار است روز شنبه به صورت علنی محاکمه شود کیست؟
🔹 ۲۹ مرداد ۹٧ | اعلام گردید، حمید باقریدرمنی، یکی از نفرات لیست ۳۱۰ متخلف اعلامی توسط احمدینژاد در دولتهای نهم و دهم خطاب به قوه قضاییه بوده است
🔸 ۲۶ خرداد ۸۶ | خبرگزاری فارس: یکی از اصلی ترین دلایل استعفای سردار نقدی، نماینده وقت رئیسجمهور از ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نحوه برخورد ضعیف قوه قضاییه با پروندههای قاچاق خصوصا پرونده حمید باقریدرمنی، بزرگترین بدهکار سیستم بانکی عنوان شده است
🔸 ۱۶ خرداد ۸۶ | جوابیه دادسرای تهران به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، درباره بدهکار ۲هزار میلیارد تومانی: بدهکاری به بانک جرم نیست که دادسرا مسئول آن باشد هر بانکی که به فردی وام اعطاء کند ضمانت لازم ملکی و وثیقه قانونی از او اخذ مینماید و در نهایت در صورت عدم بازپرداخت یا تاخیر به موجب مقررات بانکی مطالبات خود را از وثایق دریافتی وصول مینمایند ...
🔸 ۹ خرداد ۸۶ | روزنامه دولتی ایران در دولت احمدینژاد: حمید باقریدرمنی که طبق مستندات موجود بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دارد و به هیچ یک از تعهدات خود در قبال بانکها عمل نکرده است
🔸 ۸ خرداد ۸۶ | ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اطلاعات تازهای از بزرگترین بدهکار شبکه بانکی اعلام کرد:
حمید باقریدرمنی که طبق مستندات موجود بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دارد، یک روز پس از دستگیری با اخذ تعهد اخلاقی آزاد شد؛ برابر اطلاع واصله نام گروه شرکتهای حمید باقری درمنی جزء لیست اعلامی رئیس دیوان محاسبات مجلس است (که بانکها از دادن تسهیلات به او منع شدهاند) که اخبار رسیده حاکی از فشار چند تن از قانوندانان قانونشکن به رئیس دیوان محاسبات مجلس جهت بازپس گیری نامه فوق میباشد
@nograei
✅ چند نکته درباره حکمت متعالیه "اشتباه کردم"
📝 محمد ایمانی
🔻#رهبر_معظم_انقلاب اخیرا فرمودند: «در قضیه #برجام، بنده #اشتباه کردم اجازه دادم که #وزیر_خارجه ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم.»
🔸 چندنکته درباره این بیانات وجود دارد. نخست اینکه رهبری از همان ابتدا یقین داشتند و به تواتر فرمودند به مذاکره با آمریکا خوش بین نیستند. یا اینکه آمریکا، دشمن بدعهد و غیر قابل اعتماد است. بنابراین آنچه در ماجرای برجام پدید آمد، برای ایشان روشن تر از روز بود و چیزی بر علم و یقین ایشان اضافه نشده است.
🔸 بله برای کسانی از عوام و خواص که هویت شیطان بزرگ را نمی شناختند یا دچار لغزش و غفلت و وسوسه شده بودند، رفتار پسا برجامی آمریکا موجب می شود که بفهمند اشتباه کرده اند. اما این روند برای رهبری و مؤمنان و انقلابیون از همان آغاز روشن بود. در واقع در اینجا، دریافت و فهم عمومی نسبت به اشتباه بودن امید به مذاکره و توافق با آمریکا را بازگو می کنند.
🔸 نکته دوم این است که برخی می گویند بیانات اخیر حضرت آیت الله خامنه ای، صرفا ناظر به گفت و گوی وزیر خارجه با مقامات آمریکایی است، نه کلیت مذاکرات و توافق با آمریکا! سوال: آیا مذاکره و توافق، جز از مسیر ملاقات ها و مذاکرات وزیر خارجه با مقامات آمریکایی پدید آمده است؟ آیا می توان گفت و گوهای آقای ظریف را غیر از روند مذاکرات دانست؟ در حقیقت اینجا سخنان رهبری ناظر به اصل و کلیت مذاکره است و نه مثلا یک دیدار خاص و شخصی آقای ظریف.
🔸 رهبرانقلاب همان جا تصریح می کنند که برخی شرط ها و خط قرمزهای تعیین شده، از سوی مذاکره کنندگان رعایت نشد. به عبارت دیگر، اذن مذاکره، #مجوز_مشروط بود اما مذاکره کنندگان این )خطوط قرمز را رعایت نکردند.
️رهبری با صراحت، شرط نرمش و انعطاف تاکتیکی را 🔸 قهرمانی و استقامت نامیدند و راهبرد را "#نرمش_قهرمانانه" نامیدند اما دولت و مذاکره کنندگان، غالبا نرمش و سازش نشان دادند و کمتر قهرمانی و مقاومت کردند، چه در نگارش بی دقت برجام و چه در اجرای بی دقت تر و یک سویه آن، با وجود 29 شرط رهبری و مجلس و شورای عالی امنیت ملی.
رهبری در طول پنج سال مذاکرات و اجرای برجام دائما از دولت و وزارت خارجه می خواستند نرمش را به عنوان صرفا یک #تاکتیک، چاشنی #راهبرد دیپلماسی شجاعانه انقلابی و ملی کنند و اکنون که پس از پنج سال، برای عوام و خواص معلوم شده دوستان در تراز این #مجوز_مشروط نیستند، رهبری می گویند "در قضیه برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم وزیر خارجه ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم".
️شاهدمدعا فرازبعدی بیانات رهبری است: "چرا 🔸 مذاکره کنیم؟ برجام نمونهی واضح این است. تازه بنده سختگیری میکردم -که البتّه همهی خطوط قرمزی که ما معیّن کرده بودیم رعایت نشد-طرف مقابل اینجوری عمل کرد. خب با این دولت نمیشود مذاکره کرد... با هرکسی که مذاکره میکند، وضعش اینجوری است. ما باید وقتی مذاکره کنیم، وقتی وارد این بازی خطرناک بشویم که فشار او، هوچیگری او، نتواند در ما تأثیر بگذارد بهخاطر یک اقتداری که داریم. بله، آنوقتی که جمهوری اسلامی از لحاظ اقتصادی، از لحاظ فرهنگی، به آن اقتداری که ما در نظر گرفتهایم برسد، آنجا برود مذاکره کند؛ حرفی نیست. #امروز_چنین_چیزی_وجود_ندارد؛ ما اگر چنانچه برویم مذاکره کنیم، قطعاً این مذاکره به ضرر ما تمام خواهد شد".
🔸 اینجا علم جدیدی برای ایشان حادث نشده، بلکه یقین روز اول ایشان درباره ماهیت خبیث شیطان بزرگ و استطاعت پایین تیم مذاکره کننده (به اعتبار منطق "مذاکره و توافق به هر قیمت" روحانی) برای مردم نیز #معلوم و منکشف شده است. این اعلام و اعلان علم قبلی است و نه علم جدید، تا حمل بر اشتباه نزد رهبری شود.
️این از ادب و کرامت وعطوفت و مصلحت اندیشی 🔸 رهبری است که به جای سرزنش قاصران و مقصران مذاکرات، بار مسئولیت را برعهده می گیرند، چنان که سیره امام خمینی (ره) بود. چرا؟ چون مهمتر از همه چیز، حفظ انسجام داخلی در برابر گستاخی و کمین نشستن دشمن است که اتفاقا همین انسجام را هدف گرفته است. البته رهبری در این میان، با لطافت و کیاست تمام، عبرت ها و ممنوعیت های پدید آمده از تجربه اعتماد به دشمن دغلباز را هم بازگو می کنند تا کسانی دوباره برخی عوام و خواص ما را وسوسه نکنند و مانند سال 92 نگویند "بالاخره برای توافق باید یک حالی به آمریکا داد"! آن زمان "فضاسازی پرفشار و فریب دشمن" و "فریب پذیری و عوام فریب برخی خواص متنفذ"، راهی جز تجربه توام با خسارت مذاکره باقی نگذاشته بود.
🔸 رهبر در نظام امام-امامت مسئول است اول و آخر قافله (پیشتازان و عقب افتادگان) را چنان با هم مراعات کند که همه قافله پیش روند و از مکاید راهزنان یا شرکای آنها در قافله، در امام بمانند.
@nograei