🔴بازتاب پرتاب موفق نخستین ماهواره نظامی ایران توسط سپاه در رسانههای خارجی
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با این «پرتاب غافلگیرانه» از آنچه کارشناسان آن را برنامه فضایی محرمانه میدانند رونمایی کرده است.
🔹یورونیوز هم این خبر را پوشش داد و به نقل از «مایکل هوروویتز»، کارشناس مسائل بینالمللی نوشت:پرتاب این ماهواره پیام آشکاری ارسال میکند و بخشی از تلاشهای تهران برای اعمال فشار بر واشنگتن و اروپا بعد از خروج آمریکا از توافق هستهای برجام است.
🔹خبرگزاری رویترز هم در پوشش این خبر نگرانیهای احتمالی آمریکا از آن را برجسته کرده است. این خبرگزاری به حک شدن یک آیه مبارک قرآن بر روی این ماهواره هم اشاره کرده است.
🔹روزنامه صهیونیستی جروزالمپست با تیتر «نبرد برای فضا» این خبر را پوشش داده و نوشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این خبر را بعد از دستیابی ایران به موشکهای ضدکشتی با برد 700 کیلومتر اعلام کرده است.
🔹خبرگزاری دویچهوله آلمان در بخشی از گزارش خود از ایران به عنوان یک «قدرت خاورمیانهای» یاد کرده و نوشته این کشور بعد از خروج آمریکا از برجام گفته به محدودیتهای عملیاتی مشخصشده در این توافق پایبند خواهد بود.
🔹وبگاه شبکه خبری فاکسنیوز نوشته پرتاب موفقیتآمیز ایران بعد از شکست کوششهای قبلی این کشور در چند ماه گذشته رقم خورده است.
https://eitaa.com/nograei
🔴 دلمشغولی نمایندگان مجلس آینده
کمتر از 40 روز تا آغاز به کار مجلس يازدهم باقي مانده و نمايندگان خود را آماده ورود به مجلس ميکنند. در اين ميان رايزنيها براي تعيين هیئترئیسه و بهطور ويژه رئيس مجلس آغاز شده است.
نکات تحليلي: ۱. در ميان نمايندگان منتخب مردم چند اسم این روزها بيش از ديگر اسامي بهعنوان گزينه رياست مجلسي شنيده ميشود که محمدباقر قاليباف، عليرضا زاکاني، حميدرضا حاجي بابايي، فريدون عباسي، علي نيکزاد، شمسالدين حسيني، از اين جملهاند. ۲. رقابت براي رياست مجلسي امري طبيعي است که نبايد نسبت به آن نگران بود، مادامیکه اين رقابت به چالش و واگرايي نينجامد؛ اما اگر قرار باشد که حاصل آن ايجاد چنددستگي و قطبهاي کاذب در مجلس شود که بخشي از توان نمايندگان مجلس را صرف اموري غيرواقعي کند، بدون شک اقدام ناصوابي است که بايد از آن پرهيز شود. ۳. بهغیراز انتخاب رئیس و هیئترئیسه، امور بسيار مهمتری جزو وظايف مجلسيان است که به نظر ميرسد برخي از آن امور بايد در همين فرصت چهلروزه دنبال شود و از دست دادن اين فرصت، خساراتي براي مجلس به بار میآورد. ازجمله اين موارد توجه به اين نکته است که مجلس جايگاهي است که يکي از الزامات کارآمدي آن، هماهنگي بین نمايندگان ميباشد. اين در حالي است که اغلب نمايندگان آنچنان از يکديگر شناخت نداشته و ما با ۲۹۰ نمايندهاي مواجه هستیم که اغلب آنان در روز افتتاح مجلس همديگر را ملاقات ميکنند و از مبناي فکري و نگرشي يکديگر ناآگاهاند! ازاینرو بهتر است فرصت باقيمانده تا آغاز به کار مجلس صرف همافقي نگاه و گفتوگو ميان منتخبان شود تا آثار انسجام حاصلشده در مصوبات مجلس عيان گردد. همچنين تشخيص اولويتها، مسئله اصلي است که مجلس بدون توجه به آن نميتواند مجلسي توانمند و مؤثر باشد. اين اولويتها بايد در ذهن تکتک نمايندگان شکل بگيرد و تفاهمي درباره آنان به وجود بيايد و براي رسيدگي به آن برنامهريزي شود. در کنار اولويتها، لحاظ کردن فوريتها نيز مسئله مهمي است که بدون توجه به آن انتظارات مردم برآورده نميشود.
نکته راهبردی: اگر مجلس بتواند در ماههاي ابتدايي کار خود چند طرح مؤثر براي رفع مشکلات مهم و آني موکلان داشته باشد، بدون شک بر ميزان رضايت مردمي خود خواهد افزود. زمان باقیمانده تا آغاز به کار مجلس فرصتي براي تدبير در اين زمينه است تا کار مجلس با توان حداکثري آغاز شود.
https://eitaa.com/nograei
🌍 وال استریت ژورنال فاش کرد
مقاومت بیسابقه مردم عربستان در برابر پروژه «نئوم» بنسلمان
🔸 روزنامه آمریکایی نوشته، مردم عربستان در برابر احداث شهر خیالی «نئوم» دست به مقاومت بیسابقهای زدهاند. چندی پیش یکی از شهروندان این کشور حین مقاومت در برابر نیروهای امنیتی که برای تخریب خانه اش آمده بودند، کشته شد.
«محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی برای اجرایی کردن پروژه خیالی خود، اعلام کرده شهری مدرن به نام نئوم را احداث خواهد کرد. بسیاری از کارشناسان این مسئله را تنها یک توهم از سوی بن سلمان میدانند. با این حال بن سلمان برای اجرایی کردن این توهم، نیاز به زمین دارد و بخشی از این زمین، خانههای قبایلی است که، حاضر به ترک محل زندگی شان نیستند. بنابر این بسیاری از مردم عربستان در برابر احداث این شهر دست به مقاومت زده و اخیرا یکی از شهروندان عربستان که حاضر به تخلیه خانه اش نشده بود، کشته و خانه اش ویران شد...
🔻نشانی ما در پیامرسان ، ایتا
https://eitaa.com/nograei
🚀 ظرفیت سازی فضایی در سپاه
از فرماندهی فضایی نیروی هوافضای سپاه چه می دانید؟
🔻 نیروی هوافضای سپاه را شاید با موشک، پهپاد، پدافند و جنگنده بشناسند؛ اما امروز زمان آن رسیده که پس از قریب به ده سال با فرماندهی فضایی آن هم آشنا شویم. نیروی هوافضای سپاه چهار فرماندهی موشک، پهپاد، پدافند هوایی و فضایی و چند معاونت و زیر مجموعه دارد.
🔹 فضایی شدن سپاه به سال ۱۳۸۸ و انتصاب سردارحاجی زاده به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه باز میگردد؛ آنجا که رهبری در حکم انتصاب فرمانده جدید نیروی هوایی سپاه، از عنوان«نیروی هوافضای سپاه»استفاده کردند و اولین جرقه ورود سپاه به فعالیت های ساختاریافته فضایی ایجاد شد.
🔹به دنبال این تغییر عنوان، در آذر ماه ۱۳۹۱ فرماندهی فضایی نیروی هوافضای سپاه در یک ساختار موقت شروع به کار کرد و اقدامات خود در حوزه پژوهش، تحقیقات، احصاء دانش و تولید ماهواره و ماهوارهبر ادامه داد.
🔹 به دنبال فعالیتهای موثر این فرماندهی، در سال ۱۳۹۶ از طرف فرمانده معظم کل قوا تشکیل فرماندهی فضایی با رویکردی متمرکز در نیروی هوافضای سپاه و با هدف دستیابی به اهداف دفاعی در فضا رسماً ابلاغ شد.
🔹اقدامات فرماندهی فضایی تا به امروز که ماهواره نور توسط ماهوارهبر قاصد به فضا پرتاب شد، ابعاد رسانهای پیدا نکرده بود و حتی نام آن نیز در جایی مطرح نشده است. در حقیقت باید گفت سپاه و نیروی هوافضا طی دهسال گذشته، دور از نمایش رسانهای مشغول ظرفیت سازی فضایی بوده است.
به نوگرایی بیایید 👇👇👇
https://eitaa.com/nograei
🖌درباره ماهواره اطلاعات نظامی نور
📌ماهواره نور از چند جنبه نقطه آغاز یک دوران کاملا جدید است:
1⃣ پرتاب این ماهواره آغاز استفاده نظامی ایران از فضاست که مهم ترین خاصیت آن رسیدن به سطحی کاملا جدید و بی سابقه از اشراف اطلاعاتی بر فضاهای اختصاصی و مشترک جهانی است.
2⃣دوم- ایران در ادامه این مسیر می تواند شکل گیری یک تهدید موشکی را همان لحظه آغاز در هر کجای جهان که باشد، رصد کند. این امر توان دفاع موشکی کشور در حراست از آسمان کشور را ‘فضاپایه’ می کند. این چیزی است نظام هشداردهی فضایی خوانده می شود و تعداد بسیار اندکی از کشورها در جهان از این قابلیت بهره مند هستند.
3⃣ ایران در ادامه مسیر استفاده نظامی از فضا می تواند ‘فضاهای حیاتی دشمن در دور دست’ و ‘تهدیدات برد بلند’ را با اشرافی بی سابقه رصد کند. ما قادر خواهیم بود ببینیم دشمن آرایش خود را چگونه و با چه اهدافی تغییر می دهد و چه میزان از این آرایش، واقعا عملیاتی است.
4⃣- دسترسی نظامی به فضا مفهوم هدایت و ناوبری را بویژه در زمینه موشک های بالستیک به طور اساسی متحول می کند. از یک دهه قبل، کابوس امریکا این بوده که برنامه موشکی ایران، با یک سیستم ناوبری مستقل ایرانی در فضا تلفیق شود. این امر نه فقط دقت موشک ها را به طور معجزه آسا بالا می برد بلکه در یک افق زمانی کوتاه، با توجه به توان موشکی فعلی ایران، امکان ‘انهدام اهداف در فضا’ را هم به ایران خواهد داد.
5⃣- در افق آینده، یک پدیده بسیار خارق العاده تر هم قابل مشاهده است و آن چیزی است که ‘همگام سازی همه یگان های عملیاتی در یک جنگ پیچیده’ نامیده می شود. مفهوم ساده آن این است که می توانید رفتار جنگنده ای را که در آسمان است با تانک و نفربر روی زمین، با کشتی روی دریا و حتی تکاور داخل جنگل ‘همگام’ کنید؛ به گونه ای که آنها با تلفیق و به اشتراک گذاری سریع همه اطلاعات موجود، بهترین تصمیم را در کوتاه ترین زمان بگیرند. این بدون یک زیرساخت اطلاعات نظامی فضاپایه میسر نیست.
💠خداقوت به مردانی که در سخت ترین شرایط بهترین و خلاقانه ترین پروژه ها را پیش می برند.
✍مهدی محمدی
https://eitaa.com/nograei
🔴 حسين شريعتمداري: كاسبان كرونا حاميان دولتند!
مديرمسئول «كيهان» با اشاره به سخنان ديروز روحاني مبني بر اينكه «گروهي روز تحريم، كاسب تحريم و روز كرونا، كاسب كرونا هستند»، نوشت: اگر منظور روحاني از اتهام «كاسبان تحريم»، منتقدان برجام باشد، آنها حاميان اقدامات مسئولان در مقابله با كرونا هستند و اگر منظور از واژه جديد، يعني «كاسبان كرونا»! شبههافكنانِ همسو با دشمنان باشد، بيشترين آنها را بايد در ميان مدعيان حمايت از دولت جستوجو كنند
نيمنگاهي به روزنامههاي مدعياصلاحات و يا اظهارات رئيس شوراي شهر تهران و چند تن ديگر از اعضاي اين شورا نشان ميدهد كه شبههافكنان نسبت به اقدامات قابلتقدير دولت و وزارت بهداشت چه كساني هستند.
https://eitaa.com/nograei
آن نقطه فرهنگی بیت رهبری بود
ناگفتههایی از برنامه آمریکا برای حمله به بیت رهبری
فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
🔹آمریکاییها شهید سلیمانی را شهید کردند؛ برای چه مسئولیت آن را قبول کردند؟ آنها میخواستند بگویند نماد مقاومت را زدیم تا فرماندهان مقاومت بترسند.
🔹آنها اطمینان کاذبی پیدا کرده بودند که ایران پاسخ نمیدهد، وقتی دیدند مردم شعار انتقام میدهند، گفتند اگر ایران اقدامی کند، ۵۲ نقطه را خواهیم زد.
🔹آن نقطه فرهنگی هم که میگفتند بیت رهبری بود؛ اما دیدند که عین الاسد موشک باران شد و صبح همان روز برنامه دیدار رهبری به صورت زنده از حسینیه امام خمینی(ره) پخش شد.
fna.ir/ex1v8x
https://eitaa.com/nograei
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعجب نکنید همون چهارشنبه های سفید هست فقط مرزهای خریت را جابه جا کرده اند
دهن خودمه ماسک نمیزنم..بدن خودمه قرنطینه نمیشم..دستای خودمه نمیشورمش!!
به کسی مربوط نیست
مهم خودمم...حقوق بهداشتی مردم جامعه کیلو چند!!
شما چی میگید؛ درسته یا غلط؟؟
#دوباره مرزهای خریت را جابجا کردند😂😂
#کرونا_را_شکست_دهیم
به #نوگرایی بیایید 👇👇
https://eitaa.com/nograei
دکتر نادری ؛
متاسفانه نعل وارونه زدن مدیران در نحو مدیریتی که دارند مانع اصلی برای رسیدن به سیستم مدیریتی مطلوب کشور می باشد، به طور مثال شتر دوکوهانه مغان یکی از گونه های مهمی است که فائو اعلام کرده با تغییرات اقلیمی که در حال رخ دادن است بعنوان یک راهبرد اساسی برای تامین امنیت غذایی آینده در جهان معرفی کرده است.
مزایای بالای اقتصادی و ارزش غذایی و دارویی شیر و گوشت شتر و همچنین ارزش شتر در طب سنتی، ترویج فرهنگ پرورش این حیوان در کشور را بیش از پیش حائز اهمیت کرده است.
در امارات طی دو دهه تعداد شتر از ۸۰ هزار نفر به بیش از ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
در کشورمان علی رغم اینکه چند دهه است یک آمار ثابت ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار نفری اعلام میشود، خبر ها حکایت از آمار زیر ۱۰۰ هزار نفری شتر در کشور دارد؛یعنی عدم سیاست مشخص و مدونی در وزارت جهاد و کشاورزی کشور و روند کاهشی تعداد شتر در کشور را شاهد هستیم.
با مقایسه زیرساخت های کشور در حوزه پرورش شتر با کشوری مثل سودان جای سوال است که سودان با زیرساخت ها و امکانات به مراتب کمتری نسبت به کشورمان نزدیک ۵ میلیون نفر شتر دارد و آمار شتر کشور ما روز به روز به لطف سیستم مدیریتی فَشلی که حاکم هست رو به کاهش است. 80 درصد مساحت کشور را اقلیم خشک و نیمه خشک تشکیل می دهد که مستعد برای پرورش شتر می باشد،مقاومت بالا و سازگاری با شرایط آب و هوایی خشک و بیابانی شتر و نوع تغذیه ای که شتر دارد این دام بزرگ را در ردیف حیوانات با صرفه اقتصادی بالا قرار داده است.
خارشتر یکی از مجموعه گیاهانی است که غذای طبیعی شتر را تشکیل میدهد و از سوی دیگر میتواند در بدترین شرایط دوام بیاورد، از فرسایش خاک جلوگیری کند و پرورش آن نیاز به تامین آب چندانی ندارد. ویژگیهای خارشتر با اقلیم مناطق وسیعی از شرق و مرکز کشور همخوانی دارد و همین مساله کشت آن را برای تامین خوراک گلههای شتر کاملا به صرفه میکند.
به ازای هر ۲۰ کلونی زنبور عسل از هر هکتار مزرعه خارشتر، به طور متوسط بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم عسل در سال به دست میآید؛ همچنین از هر چهار کیلوگرم علوفه خشک خارشتر در مرحله تولید بذر بین ۲۰ تا ۳۰ لیتر عرق با ارزش خارشتر حاصل میشود که این ویژگیها میتواند توجیه اقتصادی خوبی برای تولید این محصول با توجه به ویژگیهای اقلیمی کشورمان باشد.
با تمرکز به ظرفیت های مثل خارشتر و دیگر گیاهانی در مناطق خشک و بیابانی توانایی سازوگاری دارند می تواند چندین چرخه در حوزه تولید عسل و تامین علوفه شتر را احیا کرد.
متاسفانه طرفیت شتر در کشور مغفول مانده و نیاز به یک عزم جدی دارد که با طرفیت های موجود و شرایط تحریمی موجود که وجود دارد بخش زیادی از مشکلات زنجیره غذایی کشور را برطرف کرد.
متاسفانه نعل وارونه زدن مدیران در نحو مدیریتی که دارند مانع اصلی برای رسیدن به سیستم مدیریتی مطلوب کشور می باشد، به طور مثال شتر دوکوهانه مغان یکی از گونه های مهمی است که فائو اعلام کرده با تغییرات اقلیمی که در حال رخ دادن است بعنوان یک راهبرد اساسی برای تامین امنیت غذایی آینده در جهان معرفی کرده است این گونه نادر شتر در سالهای نه چندان دور در بین عشایر جهت کوچ و حمل و نقل اثاث عشایر از ییلاق به قشلاق و برعکس نگهداری و استفاده میشد ولی در سالهای اخیر با تغییر سبک زندگی عشایری و ماشینی شدن کوچ، جایگاه قبلی خود را از دست داده است.
با ادامه این فرایند، جمعیت نسل حیوان منحصر بفرد شتر دوکوهانه به تدریج در سطح دو استانی( اردبیل و آذربایجانشرقی) که جایگاه این دام می باشد از حدود ۷۰ هزار نفر در دهه ۵۰ شمسی به تدریج کمتر شده و در آستانه انقراض قرار دارد به طوری که در اوایل دهه ۷۰، تعداد این گونه شتر به حدود ۷۰ نفر کاهش یافته است و در دهه ۹۰ هم آمار نگران کننده ای از این شتر اعلام شده که در معرض خطر انقراض جدی هست.
متاسفانه می بینیم این ظرفیت مهم را نادیده گرفته ایم و عده ای در کشور با دادن نسخه غلط می گویند لاما(یک نوع شتر در امریکای جنوبی) می تواند دامپروری کشور را متحول کند و در صدد هستند تا این نوع از شترسانان به اسم “لاما” را از کشور بولیوی و پرو وارد کند.
هر جایی در کشور شاهد عقب ماندگی و مدیریت ناصحیح هستیم بخاطر همین نسخه پیچی های اشتباه بوده است و می طلبد یک نگاه راهبردی و دقیقی نسبت به پرورش شتر در کشور پیاده شود.
سیستان و بلوچستان،خراسان جنوبی ،یزد،کرمان،فارس،بندرعباس، بوشهر و اصفهان استان های مستعد و مناسب برای پرورش شتر یک کوهانه در کشور می باشد.
انتهای پیام/
شایان نادری: پژوهشگر حوزه امنیت غذایی و تهدیدات زیستی
https://eitaa.com/nograei
🔴 قابل توجه آنهایی که کل زندگیشان را وارد بورس کردند
تصویری که میبینید پتروشیمی دهدشت است و ۱۳ ساله کلنگ احداثش را زده اند که همچنان یک زمین بایر مانده است. سهام این زمین بایر (پتروشیمی) پارسال در بورس ۱۰۰ تومان بود وامروز به بیش از ۷۲۳ تومان رسیده است. معلوم نیست در این بیابان چه اتفاقی افتاده که ارزش سهامش ۷ برابر شده! بورس ایران جای عجیبیه.
وقتی حرف از تشکیل ابر حباب در بورس میزنیم، یعنی ارزش سهام بدون پشتوانه اقتصادی بالا رفته و هر لحظه امکان ترکیدن این حباب وجود دارد.
https://eitaa.com/nograei
لیبرالها از مجلس یازدهم چه میخواهند؟
#محمد_زعیمزاده
🔻اگر رقیب متوجه نباشد اصلاحطلبان خوب میدانند که مسیر تغییر و تحول و انتخاب در بهار 1400 از پارلمان یازدهم میگذرد. اگر تیمی در رقابتی ترک زمین کرده و حالا تماشاچی بازی رقیب است، چرا تلاش نکند روی تمرین حریف اثر بگذارد و بازی آن را خراب نکند؟
🔻این منطق تحلیلها، نوشتهها و کنشگریهای جریان اصلاحطلب و حامی دولت در روزهای اخیر بوده است، هدفگذاری این جریان خیلی واضح است، آنها بازی پیچیدهای طراحی نکردهاند اگر رقبای دولت مستقر و اهالی مجلس یازدهم قواعد بازی را بدانند و به آن پایبند باشند.
🔻طراحی اصلاحطلبان برای اثربخشی روی مجلس یازدهم به دو فاز سیاسی-رسانهای و گفتمانی تقسیم میشود.
🔻در فاز اول روی استعداد بالای رقیب در بازیهای سرکاری مانند وحدت و کثرت و... حساب ویژهای باز کردهاند. اقدام قابل پیشبینی دوم تمرکز روی ادبیات افرادی است که زمینه لازم برای تشدید دوگانههای اجتماعی و فرهنگی را دارند.
🔻سطح دوم عملیات اما به حوزه گفتمانی برمیگردد، وقتی دولتی با ایدههای نولیبرال سالها در کشور حاکم است به شکل طبیعی پس از افول آن ادبیات عدالتخواهی و مردمگرایی امکان بازتولید پیدا میکند و قطعا در چنین فضایی انگیزههای ترور گفتمانی تقویت میشود.
🔻از سوی لیبرالها دنیا به دوگانه موافقان و مخالفان لیبرالیسم تقسیم خواهد شد و مخالفت با لیبرالیسم سیاسی و اقتصادی هم مارکسیسم نامیده میشود، با این دوگانهسازی جرج بوشوار، هر تلاشی برای پیشبرد عدالت برچسب سرخ و مهر داسوچکش میخورد.
https://eitaa.com/nograei