🖌درباره ماهواره اطلاعات نظامی نور
📌ماهواره نور از چند جنبه نقطه آغاز یک دوران کاملا جدید است:
1⃣ پرتاب این ماهواره آغاز استفاده نظامی ایران از فضاست که مهم ترین خاصیت آن رسیدن به سطحی کاملا جدید و بی سابقه از اشراف اطلاعاتی بر فضاهای اختصاصی و مشترک جهانی است.
2⃣دوم- ایران در ادامه این مسیر می تواند شکل گیری یک تهدید موشکی را همان لحظه آغاز در هر کجای جهان که باشد، رصد کند. این امر توان دفاع موشکی کشور در حراست از آسمان کشور را ‘فضاپایه’ می کند. این چیزی است نظام هشداردهی فضایی خوانده می شود و تعداد بسیار اندکی از کشورها در جهان از این قابلیت بهره مند هستند.
3⃣ ایران در ادامه مسیر استفاده نظامی از فضا می تواند ‘فضاهای حیاتی دشمن در دور دست’ و ‘تهدیدات برد بلند’ را با اشرافی بی سابقه رصد کند. ما قادر خواهیم بود ببینیم دشمن آرایش خود را چگونه و با چه اهدافی تغییر می دهد و چه میزان از این آرایش، واقعا عملیاتی است.
4⃣- دسترسی نظامی به فضا مفهوم هدایت و ناوبری را بویژه در زمینه موشک های بالستیک به طور اساسی متحول می کند. از یک دهه قبل، کابوس امریکا این بوده که برنامه موشکی ایران، با یک سیستم ناوبری مستقل ایرانی در فضا تلفیق شود. این امر نه فقط دقت موشک ها را به طور معجزه آسا بالا می برد بلکه در یک افق زمانی کوتاه، با توجه به توان موشکی فعلی ایران، امکان ‘انهدام اهداف در فضا’ را هم به ایران خواهد داد.
5⃣- در افق آینده، یک پدیده بسیار خارق العاده تر هم قابل مشاهده است و آن چیزی است که ‘همگام سازی همه یگان های عملیاتی در یک جنگ پیچیده’ نامیده می شود. مفهوم ساده آن این است که می توانید رفتار جنگنده ای را که در آسمان است با تانک و نفربر روی زمین، با کشتی روی دریا و حتی تکاور داخل جنگل ‘همگام’ کنید؛ به گونه ای که آنها با تلفیق و به اشتراک گذاری سریع همه اطلاعات موجود، بهترین تصمیم را در کوتاه ترین زمان بگیرند. این بدون یک زیرساخت اطلاعات نظامی فضاپایه میسر نیست.
💠خداقوت به مردانی که در سخت ترین شرایط بهترین و خلاقانه ترین پروژه ها را پیش می برند.
✍مهدی محمدی
https://eitaa.com/nograei
🔴 حسين شريعتمداري: كاسبان كرونا حاميان دولتند!
مديرمسئول «كيهان» با اشاره به سخنان ديروز روحاني مبني بر اينكه «گروهي روز تحريم، كاسب تحريم و روز كرونا، كاسب كرونا هستند»، نوشت: اگر منظور روحاني از اتهام «كاسبان تحريم»، منتقدان برجام باشد، آنها حاميان اقدامات مسئولان در مقابله با كرونا هستند و اگر منظور از واژه جديد، يعني «كاسبان كرونا»! شبههافكنانِ همسو با دشمنان باشد، بيشترين آنها را بايد در ميان مدعيان حمايت از دولت جستوجو كنند
نيمنگاهي به روزنامههاي مدعياصلاحات و يا اظهارات رئيس شوراي شهر تهران و چند تن ديگر از اعضاي اين شورا نشان ميدهد كه شبههافكنان نسبت به اقدامات قابلتقدير دولت و وزارت بهداشت چه كساني هستند.
https://eitaa.com/nograei
آن نقطه فرهنگی بیت رهبری بود
ناگفتههایی از برنامه آمریکا برای حمله به بیت رهبری
فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
🔹آمریکاییها شهید سلیمانی را شهید کردند؛ برای چه مسئولیت آن را قبول کردند؟ آنها میخواستند بگویند نماد مقاومت را زدیم تا فرماندهان مقاومت بترسند.
🔹آنها اطمینان کاذبی پیدا کرده بودند که ایران پاسخ نمیدهد، وقتی دیدند مردم شعار انتقام میدهند، گفتند اگر ایران اقدامی کند، ۵۲ نقطه را خواهیم زد.
🔹آن نقطه فرهنگی هم که میگفتند بیت رهبری بود؛ اما دیدند که عین الاسد موشک باران شد و صبح همان روز برنامه دیدار رهبری به صورت زنده از حسینیه امام خمینی(ره) پخش شد.
fna.ir/ex1v8x
https://eitaa.com/nograei
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعجب نکنید همون چهارشنبه های سفید هست فقط مرزهای خریت را جابه جا کرده اند
دهن خودمه ماسک نمیزنم..بدن خودمه قرنطینه نمیشم..دستای خودمه نمیشورمش!!
به کسی مربوط نیست
مهم خودمم...حقوق بهداشتی مردم جامعه کیلو چند!!
شما چی میگید؛ درسته یا غلط؟؟
#دوباره مرزهای خریت را جابجا کردند😂😂
#کرونا_را_شکست_دهیم
به #نوگرایی بیایید 👇👇
https://eitaa.com/nograei
دکتر نادری ؛
متاسفانه نعل وارونه زدن مدیران در نحو مدیریتی که دارند مانع اصلی برای رسیدن به سیستم مدیریتی مطلوب کشور می باشد، به طور مثال شتر دوکوهانه مغان یکی از گونه های مهمی است که فائو اعلام کرده با تغییرات اقلیمی که در حال رخ دادن است بعنوان یک راهبرد اساسی برای تامین امنیت غذایی آینده در جهان معرفی کرده است.
مزایای بالای اقتصادی و ارزش غذایی و دارویی شیر و گوشت شتر و همچنین ارزش شتر در طب سنتی، ترویج فرهنگ پرورش این حیوان در کشور را بیش از پیش حائز اهمیت کرده است.
در امارات طی دو دهه تعداد شتر از ۸۰ هزار نفر به بیش از ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
در کشورمان علی رغم اینکه چند دهه است یک آمار ثابت ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار نفری اعلام میشود، خبر ها حکایت از آمار زیر ۱۰۰ هزار نفری شتر در کشور دارد؛یعنی عدم سیاست مشخص و مدونی در وزارت جهاد و کشاورزی کشور و روند کاهشی تعداد شتر در کشور را شاهد هستیم.
با مقایسه زیرساخت های کشور در حوزه پرورش شتر با کشوری مثل سودان جای سوال است که سودان با زیرساخت ها و امکانات به مراتب کمتری نسبت به کشورمان نزدیک ۵ میلیون نفر شتر دارد و آمار شتر کشور ما روز به روز به لطف سیستم مدیریتی فَشلی که حاکم هست رو به کاهش است. 80 درصد مساحت کشور را اقلیم خشک و نیمه خشک تشکیل می دهد که مستعد برای پرورش شتر می باشد،مقاومت بالا و سازگاری با شرایط آب و هوایی خشک و بیابانی شتر و نوع تغذیه ای که شتر دارد این دام بزرگ را در ردیف حیوانات با صرفه اقتصادی بالا قرار داده است.
خارشتر یکی از مجموعه گیاهانی است که غذای طبیعی شتر را تشکیل میدهد و از سوی دیگر میتواند در بدترین شرایط دوام بیاورد، از فرسایش خاک جلوگیری کند و پرورش آن نیاز به تامین آب چندانی ندارد. ویژگیهای خارشتر با اقلیم مناطق وسیعی از شرق و مرکز کشور همخوانی دارد و همین مساله کشت آن را برای تامین خوراک گلههای شتر کاملا به صرفه میکند.
به ازای هر ۲۰ کلونی زنبور عسل از هر هکتار مزرعه خارشتر، به طور متوسط بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم عسل در سال به دست میآید؛ همچنین از هر چهار کیلوگرم علوفه خشک خارشتر در مرحله تولید بذر بین ۲۰ تا ۳۰ لیتر عرق با ارزش خارشتر حاصل میشود که این ویژگیها میتواند توجیه اقتصادی خوبی برای تولید این محصول با توجه به ویژگیهای اقلیمی کشورمان باشد.
با تمرکز به ظرفیت های مثل خارشتر و دیگر گیاهانی در مناطق خشک و بیابانی توانایی سازوگاری دارند می تواند چندین چرخه در حوزه تولید عسل و تامین علوفه شتر را احیا کرد.
متاسفانه طرفیت شتر در کشور مغفول مانده و نیاز به یک عزم جدی دارد که با طرفیت های موجود و شرایط تحریمی موجود که وجود دارد بخش زیادی از مشکلات زنجیره غذایی کشور را برطرف کرد.
متاسفانه نعل وارونه زدن مدیران در نحو مدیریتی که دارند مانع اصلی برای رسیدن به سیستم مدیریتی مطلوب کشور می باشد، به طور مثال شتر دوکوهانه مغان یکی از گونه های مهمی است که فائو اعلام کرده با تغییرات اقلیمی که در حال رخ دادن است بعنوان یک راهبرد اساسی برای تامین امنیت غذایی آینده در جهان معرفی کرده است این گونه نادر شتر در سالهای نه چندان دور در بین عشایر جهت کوچ و حمل و نقل اثاث عشایر از ییلاق به قشلاق و برعکس نگهداری و استفاده میشد ولی در سالهای اخیر با تغییر سبک زندگی عشایری و ماشینی شدن کوچ، جایگاه قبلی خود را از دست داده است.
با ادامه این فرایند، جمعیت نسل حیوان منحصر بفرد شتر دوکوهانه به تدریج در سطح دو استانی( اردبیل و آذربایجانشرقی) که جایگاه این دام می باشد از حدود ۷۰ هزار نفر در دهه ۵۰ شمسی به تدریج کمتر شده و در آستانه انقراض قرار دارد به طوری که در اوایل دهه ۷۰، تعداد این گونه شتر به حدود ۷۰ نفر کاهش یافته است و در دهه ۹۰ هم آمار نگران کننده ای از این شتر اعلام شده که در معرض خطر انقراض جدی هست.
متاسفانه می بینیم این ظرفیت مهم را نادیده گرفته ایم و عده ای در کشور با دادن نسخه غلط می گویند لاما(یک نوع شتر در امریکای جنوبی) می تواند دامپروری کشور را متحول کند و در صدد هستند تا این نوع از شترسانان به اسم “لاما” را از کشور بولیوی و پرو وارد کند.
هر جایی در کشور شاهد عقب ماندگی و مدیریت ناصحیح هستیم بخاطر همین نسخه پیچی های اشتباه بوده است و می طلبد یک نگاه راهبردی و دقیقی نسبت به پرورش شتر در کشور پیاده شود.
سیستان و بلوچستان،خراسان جنوبی ،یزد،کرمان،فارس،بندرعباس، بوشهر و اصفهان استان های مستعد و مناسب برای پرورش شتر یک کوهانه در کشور می باشد.
انتهای پیام/
شایان نادری: پژوهشگر حوزه امنیت غذایی و تهدیدات زیستی
https://eitaa.com/nograei
🔴 قابل توجه آنهایی که کل زندگیشان را وارد بورس کردند
تصویری که میبینید پتروشیمی دهدشت است و ۱۳ ساله کلنگ احداثش را زده اند که همچنان یک زمین بایر مانده است. سهام این زمین بایر (پتروشیمی) پارسال در بورس ۱۰۰ تومان بود وامروز به بیش از ۷۲۳ تومان رسیده است. معلوم نیست در این بیابان چه اتفاقی افتاده که ارزش سهامش ۷ برابر شده! بورس ایران جای عجیبیه.
وقتی حرف از تشکیل ابر حباب در بورس میزنیم، یعنی ارزش سهام بدون پشتوانه اقتصادی بالا رفته و هر لحظه امکان ترکیدن این حباب وجود دارد.
https://eitaa.com/nograei
لیبرالها از مجلس یازدهم چه میخواهند؟
#محمد_زعیمزاده
🔻اگر رقیب متوجه نباشد اصلاحطلبان خوب میدانند که مسیر تغییر و تحول و انتخاب در بهار 1400 از پارلمان یازدهم میگذرد. اگر تیمی در رقابتی ترک زمین کرده و حالا تماشاچی بازی رقیب است، چرا تلاش نکند روی تمرین حریف اثر بگذارد و بازی آن را خراب نکند؟
🔻این منطق تحلیلها، نوشتهها و کنشگریهای جریان اصلاحطلب و حامی دولت در روزهای اخیر بوده است، هدفگذاری این جریان خیلی واضح است، آنها بازی پیچیدهای طراحی نکردهاند اگر رقبای دولت مستقر و اهالی مجلس یازدهم قواعد بازی را بدانند و به آن پایبند باشند.
🔻طراحی اصلاحطلبان برای اثربخشی روی مجلس یازدهم به دو فاز سیاسی-رسانهای و گفتمانی تقسیم میشود.
🔻در فاز اول روی استعداد بالای رقیب در بازیهای سرکاری مانند وحدت و کثرت و... حساب ویژهای باز کردهاند. اقدام قابل پیشبینی دوم تمرکز روی ادبیات افرادی است که زمینه لازم برای تشدید دوگانههای اجتماعی و فرهنگی را دارند.
🔻سطح دوم عملیات اما به حوزه گفتمانی برمیگردد، وقتی دولتی با ایدههای نولیبرال سالها در کشور حاکم است به شکل طبیعی پس از افول آن ادبیات عدالتخواهی و مردمگرایی امکان بازتولید پیدا میکند و قطعا در چنین فضایی انگیزههای ترور گفتمانی تقویت میشود.
🔻از سوی لیبرالها دنیا به دوگانه موافقان و مخالفان لیبرالیسم تقسیم خواهد شد و مخالفت با لیبرالیسم سیاسی و اقتصادی هم مارکسیسم نامیده میشود، با این دوگانهسازی جرج بوشوار، هر تلاشی برای پیشبرد عدالت برچسب سرخ و مهر داسوچکش میخورد.
https://eitaa.com/nograei
روزنامه بیتیراژ جمهوری اسلامی که مدیرمسئول (مسیح مهاجری) آن روز گذشته در سایت ضدانقلاب سحام نیوز مقاله نوشته بود، در صفحه اول شماره امروز خود ذیل تیتر بزرگ "برای بازگشایی ها عجله نکنید" و سوتیتر "ویروس کرونا در ایران" تصویری از محیط اطراف حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و چند خانم چادری منتشر کرده است تا تصویرسازی از #قم و #حرم و #متدینان بعنوان عوامل شیوع بیماری کرونا در ایران را به مخاطب منتقل نماید.
لعن و نفرین خداوند و امامان معصوم و خانواده های شهدا بر مدیران این روزنامه که نام جمهوری اسلامی و تمثال امام راحل عظیم الشان را در تارک خود دارد و از بیت المال جمهوری اسلامی ارتزاق میکنند اما منافقانه و خبیثانه علیه آنها کار می کند.
مدیران غربزده این روزنامه چرا تصویر اماکن شلوغ و پر تردد مانند متروها و خط واحدها و اماکن تفریحی و.... را کنار این تیترها نیاورده است؟
#خیانت_خواص
https://eitaa.com/nograei
حمید آذربو/نگاه نفتی دولت به صندوق توسعه ملی
امانت را نگهداری بِه از جان
کسانی که تعهد اجتماع را
رعایت کن تا که جمعی را انتفاع را..
نفت به عنوان یک میراث گرانبها قلمداد میشود اما دولتهای بعد از انقلاب بیش از اینکه درپی بهرهبرداری صحیح از این میراث باشند بخش زیادی از بودجه کشور را با نگاه به درآمدهای نفتی طراحی کرده و میراثخوری روی آوردهاند.
به واسطه اینکه درآمدهای نفتی وابسته به میزان صادرات و قیمت نفت است و این دو شاخصه پُر نَوسان میباشند، بودجه کشور نیز آبستن التهابات ناشی از قیمت و صادرات نفت میباشد.
آقای زنگنه وزیر نفت در کمیسیون انرژی وعده شرایط مساعد برای صادرات نفت را داده بود، بنا بود در بودجه ۱۳۹۸ دولت ۱.۵ میلیون بشکه نفت به فروش برساند، اما به واسطه تحریمها و عدم وصول مطالبات نفتی، میزان فروش به ۳۰۰ هزار بشکه نفت رسید و ماحصل آن کسری بودجه دولت بود.
ضربالمثل مشهوری است که میگوید:
(همه تخم مرغهای خود را در یک سبد قرار نده)
دولت فعلی بخش زیادی از گرهگشایی اقتصادی را به فروش نفت دامن میزد.
لذا دولت برای کسری بودجه چند اقدام را میتواند انجام دهد، که از قضا دولت تنبلی نموده و خیانتی دیگر را برای نسل فعلی و آینده رقم میزند.
خیانت چیست؟!
صندوق توسعه ملی
در دولتهای مختلف این قانون وجود داشت که سالانه ۲۰درصد از درآمدهای نفتی را جهت پسانداز برای نسلهای بعد و یا تسهیلات ویژه برای طرحهای تولیدی خاص در صندوقی تحت عنوان توسعه ملی به عنوان پسانداز درنظر بگیرند که سالانه ۳ درصد بر آن ۲۰ درصد نیز، دولتها بیفزایند، و همچنین پرداخت بدهیهای دولت از این صندوق ممنوع است!
اما جالب این است در بودجه سال ۱۳۹۹ دولت برداشت از صندوق را به عنوان یکی از منابع درآمدی خود قلمدادنموده است! به عبارتی دیگر دولت خیانت در امانت نسلهای کنونی و بعد مینماید!
طبق برنامه پنجم توسعه دولت باید هم اکنون ۳۶درصد از درآمدهای حاصل از فروش نفت را به صندوق واریزنماید، اما اکنون ۲۰درصد واریز مینماید!
و خیانت مهمتر دولت فعلی این است مبلغی را که از صندوق برداشت نموده بیش از مبلغ واریزی به صندوق است(۲۰درصد۳۰۰هزار بشکه نفت-با ارز ۵۳۰۰هزارتومانی که در بودجه ذکر شده-۳۱هزار میلیارد تومان میشود/ اما برداشت دولت از صندوق ۴۵ هزار میلیارد تومان بوده است).
معنای آن این است که وقتی دولت در طراحی بودجه به سایر منابع دیگر، همچون مالیاتها توجه جدی ندارد، و نگاه نفتی و بدون تدبیر همچنین وضعیت اقتصادی پر التهاب را شاهد هستیم.
حمید آذربو
دانش آموخته ارشد علوم سیاسی دانشگاه علامه
https://eitaa.com/nograei
زمانی که رژیم صهیونیستی از خواب بیدار شود!
🔸هدف از تشکیل رژیم صهیونیستی در غرب آسیا توسط غربیها، نگهبانی از منافع غرب توسط این رژیم منحوس بود. حال بعد از گذشت چندین دهه نهتنها این اتفاق نیفتاده، بلکه خود کشورهای غربی ازجمله آمریکا، انگلیس و سایر کشورها به فکر نگهبانی از این غده سرطانی در منطقه میباشند.
🔻گزاره خبری: روزنامه صهیونیستی «معاریو» به نقل از «آلون بن داوید» تحلیلگر صهیونیست نوشت: «تلآویو در مقطع کنونی درگیر مبارزه با کرونا و از توان حزبالله غافل شده است.» این تحلیلگر صهیونیست دراینارتباط میافزاید: «حزبالله لبنان در جبهه شمالی، معادله بازدارندگی را به تلآویو تحمیل کرده است.» آلون بن داوید میگوید: «درست در زمانی که افسران سازمان اطلاعات نظامی، واحد ستاد کل «سیرت متکل» و موساد، درگیر ویروس کرونا هستند، تلآویو هیچ روشی برای مقابله بدون خطر با طرح موشکهای نقطه زن حزبالله ندارد.» بن داوید ادامه میدهد: «تنها زمانی که از خواب وحشت و ترس ویروس کرونا بیدار شویم، متوجه خواهیم شد که حزبالله بیشازپیش برای توان بازدارندگی ما چالش ایجاد کرده است. ارتش اسرائیل باید دوباره محاسبات عملیات خود را در مرز لبنان از سر بگیرد.» در همین ارتباط، منابع لبنانی، پیشتر، گزارش کردند که یک گروه از نظامیان صهیونیست که با یک تانک پشتیبانی میشدند، وارد یک منطقه اشغالی در جنوب لبنان شدند.
🔻نکته تحلیلی: ترس صهیونیستها از موشکهای حزبالله در حالی از طریق خودشان علنی میشود که رژیم صهیونیستی تاکنون چندین میلیارد دلار برای سامانه گنبد آهنی هزینه کرد است. این سامانه با هدف در امان ماندن از موشکهای حزبالله و حماس ایجاد شده بود ولی حالا نهتنها کاربردی ندارد، بلکه هزینهکرد در این زمینه باعث افزایش انتقادهای داخلی به این رژیم نیز شده است. واقعیت آن است که رژیم صهیونیستی امروز از جوانب مختلف در تیررس محور مقاومت قرار دارد و دستوپا زدنهای بیشتر این رژیم تنها باعث غرق شدن بیشتر آن خواهد شد.
https://eitaa.com/nograei