May 11
May 11
نکاتی از قرآن 1
تنها از او کمک بخواهید.
راه مستقیم راه یهودیان و مسیحیان نیست.
قرآن بی شک راهنمای متقین است. ایمان و نماز و انفاق سه رکن تقواست.
منافقین دل و گوش قفل شده دارند. خود را اصلاح طلب معرفی می کنند. تمسخر اساس کارشان است. در قرآن شبهه می کنند، بگو اگر می توانید یک سوره مشابه بیاورند. خدا به پشه مثال می زند و ملاحظه ندارد، چرا که اگر قدرت خلق چیزی دارند، ارائه کنند.
صله رحم کنید. خدا در جواب ملائک که خلقت و خلیفه بودن آدم تعجب کردند، علم آدم را به رخ آنها کشاند که شیطان از سجده بر آدم سرپیچی کرد و کافر شد.
داستان درخت ممنوعه و فریب آدم و فرود از بهشت به زمین.
نماز جماعت بخوانید. بلا ها را فراموش نکنید. موسی چله نشینی کرد. وقتی به نزد قومش برگشت، دید گوساله پرست شده اند که برای پشیمانی می بایست چشم بسته به روی هم شمشیر می کشیدند تا دستور توقف خدا بیاید.
کفران نعمت، سرگردانی دارد. مومن صالح غم ندارد. عبرت از سرنوشت گذشتگان. ایرادات بنی اسرائیلی نگیرید. غرق گناه و بدی شدن، ختم به جهنم است.
نکاتی از قرآن 2
سفارش به نیکی به والدین ،نزدیکان، یتیم و مسکین.
بد دهن نباشید. زکات بدهید. قاتل و اخراج کننده و متحد در ستم، نباشید.
اولویت آخرت باشد. تابع هوای نفس نباش.
یهودیان علیرغم گواهی تورات، قرآن را تکذیب کرده و منتظر پیامبر خاتم برای پیروزی بر کافران بودند ولی تو را تکفیر کردند.
به خاطر حسادت، بغض دیگری از سوی خدا به جان خود خریدند.
بگو اگر راست می گوئيد، درخواست مرگ کنید. هرگز نخواهند کرد. حریص ترین مردم به دنیا هستند. عمر هزار ساله هم پاسخگوی حریص نیست.
ساحر و جادوگر از آخرت سهمی ندارد.
نکاتی از قرآن 3
اگر آیه ای را منسوخ کنیم، بهترش را نازل می کنیم.
هر خوبی نزد خدا محفوظ است. و نگران هیچ چیز نباشید.
خراب کردن مسجد و منع نماز گزار نهایت ظلم و خسران است.
قرآن بر شما حق تلاوت دارد. بترسید از روزی که هیچکس به کار دیگری نمی آید و شفاعت و فدایی پذیرفته نخواهد بود.
امامت به ظالمان نمی رسد.
حج را به جا آورید. و مقام ابراهیم را نماز بگذارید و بیت الحرام را برای عبادت و طواف، پاکیزه نگهدارید. دعای ابراهیم برای امنیت و روزی اهل مکه.
کافر را برخوردار کرده ولی دنبالش عذاب است.
ابراهیم تسلیم خدا بود.
نکاتی از قرآن 4
ابراهیم در ساخت کعبه درخواست قبولی در محضر خدا داشت. و خواست که پیامبری برای هدایت اهل مکه، از خودشان مبعوث دارد.
هر شخص جوابگوی اعمال خود است.
همه انبیا یک دعوت از مردم داشتند.
بهترین رنگ، رنگ خداگونه است.
مسلمانان شاهد دیگر امتها و پیامبر شاهد خود مسلمین خواهد بود. تغییر قبله را به سمت مکه، طبق میل درونی تو مقدر داشتیم. هرچند یهودیان علیرغم اینکه تو را همانند پسرانشان می شناسند، باز قبله جدید را نمی پذیرند.
پیامبر برای تزکیه و تعلیم فرستاده شد. از نماز و صبوری مدد گیرید.