در ادامه ....
✅ رهبر انقلاب اسلامی همچنین با برشمردن نمونههایی از حضور علمای بزرگ و تراز اول سابق در شهرهای مختلف کشور، افزودند: مقوله هجرت طلاب به شهرها برای رونق دادن به امور دینی و تربیتی آن مناطق کار بسیار خوب و لازمی است و باید بهگونهای برنامهریزی شود که شهرهای مختلف از حضور عالمان دین خالی نشود.
✅ در این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین حسینیبوشهری دبیر شورایعالی حوزههای علمیه و حجتالاسلام والمسلمین اعرافی مدیر حوزههای علمیه نیز گزارشی از فعالیتهای چهارساله شورایعالی و مدیریت حوزههای علمیه بیان کردند.
✅ اتمام بررسی پرونده های واجدین شرایط استعداد برتر در آخرین جلسه کارگروه آموزش استعدادهای برتر
📌 به گزارش روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر، آخرین جلسه کارگروه آموزش استعدادهای برتر مورخ 1399/02/25 در سالن جلسات حوزه علمیه خواهران با ریاست حجت الاسلام والمسلمین عماد واعضای کارگروه آقایان حجت الاسلام طهماسبی، حجت الاسلام راستگو، حجت الاسلام بهاری ، حجت الاسلام دیانی ، سرکار خانم اسماعیلی و سرکار خانم غفاری با موضوع بررسی پروندههای واجدین شرایط استعداد برتر حوزههای علمیه خواهران و مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان برگزار شد.
در این جلسه تعداد 50 پرونده واجد شرایط استعداد برتری حوزه علمیه خواهران و تعداد 9 پرونده واجد شرایط استعداد برتری مرکز مدیریت اصفهان مورد بررسی قرار گرفت. با اتمام جلسه کارگروه آموزش استعدادهای برتر، بررسی پروندههای واجدین شرایط استعداد برتر دوره هفتم شناسایی عرصه آموزش به اتمام رسید. لازم به ذکر است اعلام نتایج استعدادهای برتر سال 1397-1398 پس از بررسی و نهاییسازی نتایج کارگروه آموزش در کمسیون هیأت امناء اعلام خواهد شد.
📌برگزاری یکصد و بیست و پنجمین جلسه کمیسیون هیأت امنای مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه
✅ به گزارش روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر، یکصد و بیست و پنجمین جلسه کمیسیون هیأت امنای مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه با ریاست حجت الاسلام و المسلمین عماد و با حضور حضرت آیت الله غروی و حجج اسلام و المسلمین قندی، شهیدی، جدیری، جلالی(به صورت ویدئو کنفرانس)، طهماسبی و راستگو برگزار شد. در این جلسه گزارشی از پیشرفت برنامه شناسایی استعدادهای برتر در سال 98 و نحوه مدیریت برنامه شناسایی در شرایط شیوع بیماری کرونا و رعایت ضوابط بهداشتی ارائه شد. تقويم بهروزرساني اطلاعات سالانه استعدادهای برتر و تقویم پايش سالانه استعدادهای برتر تعیین شد و آبان ماه هر سال به عنوان مهلت بهروزرسانی فعالیتهای علمی، پژوهشی، تبلیغی و فرهنگی معین گردید. ارائه گزارشی از اجرای طرح حمایت از هسته های مسأله محور (طرح شهید احمدی روشن) در مراکز حوزوی، دیگر موضوع این جلسه بود. کلیات الگوی «عملکرد محور» جهت شناسایی استعدادهای برتر در کنارالگوی «تحصیل محور» مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد مرکز امور نخبگان جهت رفع عدم جامعیّت الگوی تحصیل محور فعلی، جزئیات این الگو را آماده نماید.
✅ در این جلسه تأکید شد مبنای حمایت از استعدادهای برتر، اطلاعاتی است که استعدادهای برتر سالانه در اختیار مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر قرار دهند. از این رو مقرر شد استعدادهای برتر جهت بهرهمندی از خدمات و حمایتهای ویژه مراکز حمایتی از قبیل بنیاد ملی نخبگان کشور، مرکز امور طلاب حوزههای علمیه، مرکز خدمات حوزههای علمیه، بنیاد فرهنگی البرز و سایر نهادهای حمایتی، در آبان ماه هر سال با مراجعه به سایت مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر اطلاعات خود را بروز کنند.
https://b2n.ir/025849
📌تعیین 194 استعداد برتر دیگر در جلسه کمیسیون هیأت امنای مرکز امور نخبگان
✅شناسایی 194 نفر از استعدادهای برتر برادر و خواهر در سال 98 به تأیید کمیسیون هیأت امناء رسید.
✅متن کامل خبر / اطلاعیه:
به گزارش روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر، جلسات 127 تا 129 کمیسیون هیأت امنای مرکز امور نخبگان با حضور آقایان آیت الله غروی وحجج اسلام والمسلمین میرمعزی، قندی، شهیدی، جدیری، جلالی، راستگو، طهماسبی، بهاری و خانمها غفاری و رحیمی در روز یکشنبه و چهارشنبه یکم و چهارم تیر ماه 1399 در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت و مرکز امور نخبگان برگزار شد. در این جلسه تعدادی از پروندههای واجدین شرایط استعداد برتری تشکیل شده در سال 98 مربوط به مرکز مدیریت حوزه های علیمه، حوزههای علمیه خواهران، جامعه الزهراءعلیهاالسلام و حوزه علمیه اصفهان بررشی شد.
این دوره شناسایی استعدادهای برتر بدلیل شیوع بیماری کرونا طی دو مرحله انجام خواهد شد.
در این جلسات، بررسی پروندههای مرحله اول شناسایی استعدادهای برتر سال 98 به پایان رسید و از 255 پرونده ، 93 نفر به عنوان استعدادبرتر«الف» و 101 نفر به عنوان استعدادبرتر«ب» شناخته شدند. مرحله دوم شناسایی استعدادهای برتر مربوط به سال 98 در شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
✅لازم به ذکر است افرادی که به عنوان استعدادبرتر شناخته میشوند، جهت بهرهمندی از حمایتهای ویژه استعدادهای برتر به نهادهای حمایتی از جمله مرکز خدمات حوزههای علمیه و تعدادی به بنیاد ملی نخبگان کشور معرفی شده و حداقل به مدت یکسال حمایت خواهند شد. حمایت در سالهای بعد منوط به داشتن شرایط پویایی مطابق https://b2n.ir/423121 آمده است.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
خبر رحلت عالم پرهیزکار و مجاهد روشن ضمیر مرحوم آیت الله شیخ محمدعلی تسخیری(رحمةالله علیه) موجب تأثر و تأسف شدید گردید.
فقدان دانشمندی که سالهای طولانی در کسب علوم و معارف الهی تلاش وافر نموده و در ترویج آن مساعی فراوان داشته است، بسی گران و جانگداز است.
آن مرحوم عمر بابرکت و باعزّت خویش را پیوسته در مسیر عبودیت و مجاهدت طی نموده و همواره دغدغه ترویج مکتب اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین و تقریب مذاهب و وحدت امت اسلامی را داشت و در این راه با تلاش و جدیّت منشأ خدمات ارزشمندی بود. ایشان بحقّ مجاهد راستین راه وحدت و یکپارچگی امت اسلام بود و در این مسیر نقش کارساز و مؤثری داشت.
مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه این ضایعه اسفبار را به رهبر معظم انقلاب مدظله العالی ، مراجع عظام تقلید دامت برکاتهم ، حوزههای علمیه، دوستان و شاگردان و بویژه به بیت مکرم ایشان و بازماندگان محترم تسلیت و تعزیت گفته و علوّ درجات برای آن عالم شریف را از خداوند منّان درخواست مینماید.
سید علی عماد
رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه
بسم الله الرحمن الرحیم
✅✅«مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا»
ضمن محکوم نمودن ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته ای و نخبه علمی ودفاعی کشور شهید دکتر محسن فخری زاده، شهادت این دانشمند مجاهد را محضر بقیه الله الاعظم (عجل الله فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و جامعه علمی و نخبگانی کشور تبریک و تسلیت می گوئیم.
مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه
هدایت شده از nokhbeganh
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ»
خبر فقدان فقیه مجاهد و پرهیزگار، فیلسوف و مفسر عالی¬مقام و استاد برجسته اخلاق مرحوم حضرت آیتالله آقای حاج شیخ محمد تقی مصباح یزدی (رضواناللهعلیه) ، موجب تأثر و تأسف شدید گردید.
ایشان با حضور مستمر در عرصه دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی و حمایت از رهبری معظم انقلاب اسلامی(دامت برکاته) و در پرتو تلاشهای ستودنی در عرصه علم، تقوا، زهد و پارسایی کارنامه درخشانی از خدمات پربرکت علمی، فرهنگی و انقلابی بر جای نهاد و با سعی مجدانه خویش، در راه تربیت نفوس مستعده از شاگردان واقعی مکتب امام صادق«علیه السلام» نمونه ارزشمندی از خدمت صادقانه برای حوزه های علمیه، جامعه و انقلاب اسلامی بودند. عاش سعیدا و مات سعیدا.
مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر این واقعه را خسارتی بزرگ برای حوزه¬های علمیه می داند.
ضمن عرض تسلیت رحلت این عالم گرانمایه به مقام معظم رهبری، مراجع معظم تقلید و خانواده مکرم ایشان، از خداوند متعال برای ایشان غفران الهی، علوّدرجات و مصاحبت با اهل بیت (علیهم السلام) را خواستارم و برای همه بازماندگان محترم آرزوی صبر و اجر و طول عمر بابرکت مسالت مینمایم.
سید علی عماد
رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه
📣 شنبه 99/11/12 آخرین مهلت برای دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان 📣
روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر شنبه 12 بهمن را آخرین مهلت برای دریافت تسهیلات بنیاد اعلام کرد.
بر پایه همین گزارش، برای فعالیت هایی که در سال تحصیلی 99-98 توسط استعدادهای برتر انجام شود، تسهیلاتی از سوی بنیاد ملی نخبگان اعطا خواهد شد. سقف این تسهیلات برای طلاب مشغول به سطح 2 ، 3و 4 به ترتیب شش میلیون تومان، دوازده میلیون تومان و شانزده میلیون اعتبار است و افراد مشمول بر اساس عملکردی که در سامانه ثبت نمایند، از این تسهیلات بهرمند خواهند شد.
مسئول روابط عمومی در ادامه بیان داشت که به مستعدین برتر برادر یا خواهری که تاریخ ازدواج آنها 98/7/1 الی 99/6/31 مبلغ پنج میلیون تومان اعطا میشود.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این تسهیلات به سایت:
www.nokhbegan.ismc.ir مراجعه نمایید.
یادآور میشود، در صورتی که تا تاریخ مذکور ثبت نام انجام نشود، افراد ذخیره در فهرست جایگزین افراد فعلی خواهند شد.
⛔️تذکر: تنها افرادی که پیامک ثبت نام تسهیلات بنیاد ملی نخبگان را دریافت کرده اند واجد شرایط ثبت نام در سایت می باشند.
✅نکاتی در خصوص تکمیل کاربرگ های تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
۱. تدریس 📖📖
برای تدریس هاتون مدیر مدرسه باید کاربرگ اعتبار راتبه علمی( آموزش یاری) رو خطاب به آقای بهاری در حوزه برادران نامه بزنه. اگر جایی در تدریس تا تصحیح برگه به استاد کمک کردین بنویسین. جزوه نموداری برای استاد برای استفاده در کلاس آماده کردین کاربرگ آموزش یاری رو پر کنین.
🔺توجه : تصحیح برگه های خودتون مشمول این اعتبار نیست.
۲. تبلیغ📣📣
اگر از طرف موسسه ای برای تبلیغ رفتین یا در مدرسه تان کارفرهنگی و مناسبتی کردین یا در اردوی مدرسه مشارکت داشتین، کاربرگ فرهنگ یاری رو پر کنه خطاب به مسئول دفتر نخبگانی
۳. پایان نامه 📝📝
اگر برای صحافی و پرینت، کپی ...خرجی کردین فاکتور بذارین و کاربرگ اعتبار اجرای پایان نامه رو خطاب به مسئولین دفاتر پرکنید و هزینه ها رو وارد کنید.
سوالات پر تکرار:
⁉️⁉️ چرا من به بنیاد نخبگان معرفی نشدم؟
جواب: سهمیه معرفی به بنیاد در سال تحصیلی 99-98 تعداد 301 نفر بود که 222 نفر از مرکز مدیریت، 50 نفر از حوزه خواهران، 24 نفر از جامعه الزهراء و 5 نفر از اصفهان معرفی شدند. شیوه معرفی هم به این صورت بوده که افرادی که معدل مصاحبه آنها بالای 15 باشد باهم رقابت میکنند و با فرمول(معدل تحصیلی ضربدر 2 بعلاوه معدل مصاحبه مرکز نخبگان ضربدر 2.5) افراد اولویت گذاری میشوند. مثلا در مرکز مدیریت از بین حدود 1000 نفر افراد با مصاحبه بالای 15 ، تعداد 222 نفری که در بالای این فهرست بودند انتخاب شدند.
سوالات پر تکرار:
⁉️ ⁉️ امکان دارد که افراد جدیدی بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند؟
جواب: بله. طبق هماهنگی که با همکاران ما در مراکز حوزوی انجام شده است، در صورتی که افرادی از این 301 نفر تا 99/11/12 نسبت به تکمیل کاربرگ ها اقدام نکنند، اولویت های بعدی لیست توسط بخش های نخبگانی به مرکز امور نخبگان معرفی خواهند شد.
📣 یکشنبه 99/11/12 آخرین مهلت برای دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان 📣
روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر یکشنبه 12 بهمن را آخرین مهلت برای دریافت تسهیلات بنیاد اعلام کرد.
بر پایه همین گزارش، برای فعالیت هایی که در سال تحصیلی 99-98 توسط استعدادهای برتر انجام شود، تسهیلاتی از سوی بنیاد ملی نخبگان اعطا خواهد شد. سقف این تسهیلات برای طلاب مشغول به سطح 2 ، 3و 4 به ترتیب شش میلیون تومان، دوازده میلیون تومان و شانزده میلیون اعتبار است و افراد مشمول بر اساس عملکردی که در سامانه ثبت نمایند، از این تسهیلات بهرمند خواهند شد.
مسئول روابط عمومی در ادامه بیان داشت که به مستعدین برتر برادر یا خواهری که تاریخ ازدواج آنها 98/7/1 الی 99/6/31 مبلغ پنج میلیون تومان اعطا میشود.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این تسهیلات به سایت:
www.nokhbegan.ismc.ir مراجعه نمایید.
یادآور میشود، در صورتی که تا تاریخ مذکور ثبت نام انجام نشود، افراد ذخیره در فهرست جایگزین افراد فعلی خواهند شد.
⛔️تذکر: تنها افرادی که پیامک ثبت نام تسهیلات بنیاد ملی نخبگان را دریافت کرده اند واجد شرایط ثبت نام در سایت می باشند.
مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه
📣 یکشنبه 99/11/12 آخرین مهلت برای دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان 📣 روابط عمومی مرکز امور نخبگان
✳️مشمولین دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان پس از مطالعه کامل دفترچه راهنمای تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، می توانند سوالات خود را به ادمین کانال مرکز امور نخبگان به نشانی nokhbegan_howzeh@ ارسال فرمایند.
بنیاد ملی نخبگان استان قم برگزار می کند:
نشست اجتماعات نخبگانی و بیانیه گام دوم
زمان: پنج شنبه 16 بهمن 1399 ساعت 10:30 الی 12
مکان: بلوار رضوی بین کوی 2 و 4 بنیاد نخبگان سالن جلسات
لینک:
http://amjad.jde.ir/qm
نام کاربری: نام و نام خانوادگی
کلمه عبور: 123456
قابل توجه طلاب گرامی که کاربرگ های بنیاد ملی نخبگان را ارسال کرده اند: کاربرگ هایی که فاقد تأیید (مهر یا امضاء) مدرسه، مؤسسه یا مرکز تأیید کننده است فاقد اعتبار می باشد و برای بنیاد قابل ارسال نیست. حداکثر تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 17 اسفند کاربرگ های تأیید شده را به ادمین کانال مرکز در ایتا ارسال نمایید.
@nokhbegan_howzeh
به گزارش روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برترحوزههای علمیه، دومین دوره اعطای تسهیلات مربوط به سال تحصیلی 1399- 1398 بنیاد ملی نخبگان با توجه به میزان و نوع فعالیت انجام شدۀ طلاب در بازة زمانی 1398/7/1 تا 1399/6/31 و با توجه به مستندات و گواهیهای معتبر ارائه شده و بر اساس جداول حمایتی این تسهیلات که در دفترچههای راهنمای این تسهیلات آمده بود، پرداخت خواهد شد.
برپایه همین گزارش، 179 نفر از مرکز مدیریت حوزههای علمیه، 50 نفر از حوزههای خواهران، 23 نفر از جامعه الزهرا(س) و 5 نفر از حوزه اصفهان استفاده کردند و مطابق مستندات معتبر جوایز و تسهیلات به حساب آنها واریز خواهد شد. اعتباراتی که مستعدین برتر حوزوی از مهر 1398 الی شهریور 1399 از آن استفاده کردند به شرح ذیل است:
اعتبار توانمندي آموزشي و مهارتی، اعتبار ارتباطات علمي، اعتبار شركت در مجامع علمي داخلي یا خارجی، اعتبار اجراي پایاننامه، اعتبار آموزشياري، اعتبار فرهنگیاری، اعتبار همکاری علمی- اجرایی، هدية ازدواج، وديعة اجارة مسكن؛ که توضیح و نحوه دریافت این اعتبارات در متن شرح تفصیلی و سقف ریالی آمده است.
ادامه ⬇️
لازم به ذکر است، برخی از اعتباراتی که برای طلاب در نظر گرفته شده بود، به دلیل محدودیت وقت، شیوع بیماری کرونا و عدم هماهنگی لازم با مراکز و مؤسسات اجرایی، در این مرحله از اعطای تسهیلات، بسیار محدود و اندک محقق شد که انتظار میرود در مراحل بعدی، بتوان این تسهیلات و حمایتها را بیشتر اجرایی نمود. این حمایتها عبارتند از:
اعتبار شركت در مجامع علمي داخلي یا خارجی، اعتبار هستة مسئلهمحور پژوهشي(طرح شهید احمدی روشن)، اعتبار اجراي پایاننامههای خاص با موضوعات نخبگانی( که مورد نظر مرکز امور نخبگان و بنیاد ملی نخبگان است)، کمک هزینة اعزام به فرصت مطالعاتي داخلی یا خارجي، مجوز خروج از كشور بدون سپردن وثيقة نظاموظيفه براي شركت در مجامع علمي.
طبق گزارش روابط عمومی مرکز، این تسهیلات سالانه است و پیش بینی میشود در سومین دوره نیز تعداد 300 نفر از مستعدان برتر حوزوی خواهر و برادر، بر اساس «شیوهنامه معرفی به بنیاد» و با معرفی بخشهای نخبگانی مراکز مدیریت حوزوی، جهت دریافت تسهیلات سال تحصیلی 1400-1399 به این بنیاد معرفی شوند.
http://nokhbegan.ismc.ir/?Siteid=302&fkeyid=&siteid=302&pageid=35515&newsview=417183
به گزارش روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برترحوزههای علمیه، همانند سالهای گذشته، تعدادی از مستعدین برتر حوزوی خواهر و برادر جهت دریافت تسهیلاتبنیاد ملی نخبگان در سال تحصيلي 1400-1399 به این بنیاد معرفی خواهند شد. بر اساس «آییننامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان حوزوی کشور»، مصوب 95/12/11 هیأت امنای بنیاد ملی نخبگان و مطابق ماده6 «شيوهنامة شناسايي و پشتيباني از برگزيدگان حوزوي» مصوب 96/4/31 این بنیاد، هر ساله تعدادی از مستعدان برتر حوزوی که حائز شرایط دریافت تسهیلات باشند، به بنیاد ملی نخبگان معرفی میشوند. به استناد شیوهنامه مذکور، شورای شناسایی برگزیدگان حوزوی، هر ساله حسب اعتبارات مالی و شاخصهای تعیین شده در این شیوهنامه، سقفی برای حمایت از مستعدان برتر حوزوی تعیین نموده و تعدادی از آنان را که دارای فعالیتهای مورد تأیید و بالاترین امتیاز باشند و پویایی خود را نیز حفظ کرده باشند، جهت دریافت تسهیلات بنیاد انتخاب مینماید.
طبق گزارش روابط عمومی، در نخستین دوره اعطای این تسهیلات مربوط به سال تحصیلی 98-97، تعداد 411 نفر و در دومین دوره، 301 نفر از مستعدانبرتر حوزوی مشمول دریافت تسهیلات شدند. پیش بینی میشود در سومین دوره نیز تعداد 300 نفر از مستعدان برتر حوزوی بر اساس «شیوهنامه معرفی به بنیاد» و با معرفی بخشهای نخبگانی مراکز مدیریت حوزوی، جهت دریافت تسهیلات سال تحصیلی 1400-1399 به این بنیاد معرفی شوند.
ادامه ⬇️
عناوین جهت دریافت تسهیلات عبارتند از: اعتبار دستیاری، اعتبار توانمندی آموزشی و مهارتی، اعتبار کارآفرینی، اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار تحقیق پایانی، اعتبار اجرای پایان نامه/رساله، کمک هزینه شرکت در رویدادهای رقابتی مساله محور، اعتبار/ کمک هزینه هسته مسئله محور پژوهشی/ فناورانه(طرح شهید احدی روشن)، اعتبار اجراي پایاننامههای خاص، با موضوعات مورد نظر بنیاد ملی نخبگان ، راتبه علمی–اجرایی- فرهنگی، کمک هزینه شرکت در مجامع علمی داخلی، کمک هزینه شرکت در مجامع علمی خارجی، کمک هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی داخلی، کمک هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی خارجی، مجوز خروج از کشور، هدیه ازدواج، برنامه های فرهنگی، ودیعه اجاره مسکن.
این طلاب بر اساس میزان و نوع فعالیت خودکه در بازة زمانی 1399/7/1 تا 1400/6/31 انجام شده و مستندات و گواهیهای آن را طبق کاربرگهای مصوب ارائه خواهند کرد، از این حمایتها برخوردارخواهند شد. نوع فعالیتها و میزان حمایت و پشتیبانی از هر فعالیت در مقاطع تحصیلی مختلف و جزئیات بهرهمندی از تسهیلات، کاربرگهای ثبت فعالیتها و دفترچه راهنمای اعطای تسهیلات 1400-1399 متعاقباً به اطلاع خواهد رسید.
http://nokhbegan.ismc.ir/?Siteid=302&fkeyid=&siteid=302&pageid=35515&newsview=417184