eitaa logo
کانال نخبگان سیاسی
506 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.9هزار ویدیو
683 فایل
کانال در جهت بیان نقطه نظرات اسلامی انقلابی و ایرانی نخبگان سیاسی می باشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 بازتاب تظاهرات میلیونی مردم عراق در رسانه‌های جهان 🔸المیادین: پیام این تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی مردم عراق این است که گروه‌های مقاومت از پایگاه مردمی برخوردار بوده و فراکسیون‌های پارلمانی به تلاش برای اجرای تصمیم اخراج آمریکایی‌ها ادامه خواهند داد. 🔸رویترز: هزاران عراقی در دو نقطه شهر بغداد پایتخت عراق به درخواست رهبران سیاسی عراقی به خیابانها آمدند و علیه حضور نظامیان آمریکایی در خاک این کشور شعار سر دادند. 🔸برخی از تظاهرات کنندگان لباس کفن نمادین که نشانه جانفشانی برای کشورشان است پوشیده بودند و شعارهایی مثل نه به آمریکا، نه به اسرائیل و نه به استعمار سر دادند. 🔸شبکه خبری بی بی سی: جمعیت عظیمی از مردم عراق به خیابان آمدند تا از آمریکا درخواست کنند خاک عراق را ترک کند. 🔸شبکه الجزیره نیز بخش های مختلف این مراسم را به صورت زنده پوشش داد.
بی بی سی خودکشی کرد ♦️به نظر شما چرا BBC فارسی به جای تصویر سمت پایین، از تصویر بالا برای تظاهرات مردم عراق استفاده کرده و ضمن یک خودزنی رسانه ای، نوشته "ده‌ها هزار نفر امروز به خیابان‌های بغداد آمده‌اند. تظاهرات دیگری همزمان از سوی مخالفان دولت عراق در حال برگزاری است"؟! 🔸بی خبری؟ 🔸فقدان صداقت و شرافت حرفه ای؟ 🔸عصبانیت از تو دهنی و قیام مردم عراق؟ 🔸گزینه دو و سه؟
🔻بیانیه مقتدی صدر در تظاهرات امروز بغداد 🔸رئیس جریان صدر عراق: دولت باید تمامی پایگاههای نظامی آمریکا را ببندد. 🔹اگر دولت آمریکا حاضر به خروج از عراق نشود، با آن به مثابه یک کشور اشغالگر و دشمن برخورد خواهد شد. 🔹بغداد باید تمامی قراردادهای امنیتی با آمریکا را لغو کرده و حریم هوایی را به روی عملیات‌های نظامی این کشور ببندد.
تقابل گفتمانی ایران و غرب در خاورمیانه این یک واقعیت است که با گذشت چهل سال از انقلاب ایران ، جمهوری اسلامی توانسته با نفی پارادایم های هژمونیک غربی و ایجاد گفتمانی جدید بر اساس نفی ظلم و استکبار ، به عنوان الگویی برای کشورهای مسلمان و غیر مسلمان دنیا ابراز وجود کند. تولید و گسترش محتوای ایدئولوژیک ایران در جهان اسلام و در بین ملت های آزادیخواه به گونه ای بوده که موجب ایجاد و شکل گیری محور مقاومت اسلامی در خاورمیانه و تشکیل شبکه ای منسجم و پویا گردیده که اتفاقا مهمترین کاویژه آن ، امنیت آفرینی برای ایران بوده است. گرو هایی مثل حزب الله لبنان ، حشدالشعبی عراق ، فاطمیون افغانستان ، زینبیون پاکستان و انصارالله در یمن و... بر مبنایی کاملا ایدئولوژیک و بر اساس گفتمان انقلابی ایران شکل گرفته اند و حتی در داستان نفوذ غیر قانونی پهباد گلوبال هاوک آمریکایی به مرزهای ایران و انهدام آن و سپس تهدید پوچ و بی نتیجه ی ترامپ برای حمله به ایران ، ثابت شد که اتفاقا کارکرد این شبکه تا چه میزان در راستای امنیت آفرینی برای جمهوری اسلامی ، مهم و تاثیر گذار بوده است. ارسال پیام حسن نصرالله برای موشک باران اسرائیل در صورت حمله و پاسخ آمریکا به ایران ، تنها یک نمونه از نقش آفرینی بازوان منطقه ای ما برای امنیت آفرینی شبکه ای بوده است. واقعیت این است که امروزه برد گفتمانی ایران در منطقه ، تمامیت جبهه استکبار را به شدت نگران کرده و تصور آمریکایی ها هم بر این اساس بود که خواهند توانست با ترور سردار سلیمانی ، نفوذ این گفتمان و کارکرد و نظم این شبکه را مختل و تاثیر گذاری آن را کاهش دهند اما طراحی تحرک و برنامه ریزی جمهوری اسلامی در منطقه بر مبنایی واقع گرایانه و بر اساس اندیشه ی انقلابی مقاومت، آمریکا را با بزرگترین شکست خود در« نبرد گفتمانی خاورمیانه » مواجه کرده و این امر برای ایالات متحده اصلا خوشایند نیست. حال مشخص میشود که مهمترین کارویژه ی مجموعه ی نیروی قدس سپاه و مخصوصا سردار شهید سلیمانی در عملیاتی شدن دکترین امنیت منطقه ای ایران ، "حاکم کردن گفتمان مقاومت" در خاورمیانه بوده است. گفتمانی که اینک نه قائم به فرد است و نه محصور در یک کشور. به نظرم با این نگاه بهتر خواهیم توانست تا خطاب رهبری به سردار سلیمانی درسیزدهم مرداد 1376 را دریابیم : خود شما هم که آقاى سلیمانى باشید، در نظر ما شهید زنده‌اید. روحش شاد یادش گرامی.
🔷 «قیس خزعلی» دبیرکل عصائب اهل الحق، از یگان‌های بسیج مردمی عراق: 🔸 خطاب به ترامپ احمق می‌گوییم که تظاهرات میلیونی امروز و پیام آن شفاف بود. 🔸 اگر با اراده خودت بیرون نروی به زور بیرون انداخته می‌شوی و این وعده اهل مقاومت است.
📸 تصاوير از تظاهرات ضد امريكايي در عراق
🔴النجباء: تظاهرات امروز سیلی دیگری بر صورت آمریکاست 🔸نصر الشمری، معاون دبیرکل جنبش نجبای عراق، تظاهرات گسترده امروز عراق را سیلی دیگری به صورت آمریکا دانست و گفت: ترامپ باید صدای مردم عراق را بشنود. 🔸آمریکایی‌ها باید از عراق عقب‌نشینی کنند وگرنه با مقاومت مردم عراق رو به رو می‌شودند و سرنوشت آنان مرگ است. 🔸معاون دبیرکل نجباء همچنین حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق را غیرقانونی و مخالف با تصمیم دولت و پارلمان دانست.
🔴مکانیسم ماشه 🔹پیچیدگی و دشواری تنظیم اسناد بین المللی بر کسی پوشیده نیست، و امروز که مجموعه تحولات برجام را نظاره می کنیم این پیچیدگی و سختی را از همین موضوع «مکانیسم ماشه» بیش از پیش متوجه می شویم که طرف مقابل ایران چگونه چنین سازوکاری را در این توافق گنجاندند که عملا هم «حق وتو» روسیه و چین (که می توانست به نفع ایران مورد استفاده قرار گیرد) را سلب کرده اند 🔹 به گونه ای طراحی کرده اند که آمریکا بدون نیاز به ورود به چانه زنی های سیاسی و فشرده با دیگر اعضای دائم شورای امنیت برای تهیه قطعنامه های جدید تحریمی علیه ایران، همان قطعنامه هایی را که در دوران ریاست جمهوری اوباما و با رایزنی های فراوان و تحرکات زیاد هیلاری کلینتون به دست آورده بود، را دست نخورده و همچون روز اول، مجددا به جریان می اندازد.
🛑عمودی یا افقی انتخاب با شماست 🔹تا وقتی آمریکایی‌ها در عراق باشند، این کشور روی آرامش و آسایش نخواهد دید. آنان به درجه‌ای از وقاحت و گستاخی رسیده‌اند که دو مقام نظامی ایرانی و عراقی را ترور کردند و با این کار نشان دادند کوچک‌ترین احترامی برای حاکمیت عراق قائل نیستند و در این زمینه هیچ خط قرمزی ندارند. ♦️خیزش دیروز ملت عراق گوشه‌ای از برکات خون پاک سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس بود. خون‌هایی که به دست شقی‌ترین موجودات روی زمین به‌هم آمیختند تا گواهی باشند بر «ایران و العراق لایمکن الفراق». شعارهای دیروز در بغداد، آخرین دیالوگ و پیام کلامی عراق به دولت آمریکا بود. 🔹نشنیدن این پیام روشن و رسا از سوی آمریکا، وضعیت جدیدی را رقم خواهد زد. توپ در زمین ترامپ است و باید تصمیم بگیرد که صدای این شعارها را بشنود یا به زودی با زبان دیگری روبه‌رو شود. 🔹زبان جدید برای ترامپی که انتخابات ۲۰۲۰ را در پیش دارد، فاجعه‌آمیز خواهد بود. پیام دیروز مردم عراق به آمریکایی‌های تروریست این بود؛ باید از عراق بروید، انتخاب عمودی یا افقی با خودتان است.
قدرت اعمال فشار گفتمان حاکم بر راهبرد های غرب در مقابل ایران در چند سال اخیر و مخصوصا پس از خروج آمریکا از برجام ، مبتنی بر طرح موسسه رند و بر اساس "قدرت اعمال فشار حداکثری " و برخورد همه جانبه غیر نظامی با ایران بوده است . این راهبرد برمبنای اعمال شدیدترین فشارها برای کاستن از قدرت بازیگری ایران در منطقه و با بهره گیری از جنبش سازی اجتماعی ، دگرگون سازی فرهنگی ، چالش سازی سیاسی و کمبود آفرینی اقتصادی است و اهمیت گزینه نظامی تا جای است که به عنوان ابزاری برای نمایش قدرت آمریکا ( ونه جنگ با ایران )بکارگرفته شود. اما هدف از پروژه فشار حداکثری چیست؟ 1- محصور سازی ایران در داخل جغرافیای سرزمینی خود 2- ایجاد محدودیت برای منابع درآمد نفتی و غیر نفتی ایران 3- جلوگیری از نفوذ فکری ، فرهنگی و جغرافیایی ایران در خاورمیانه ی پس از داعش 4- زامبی سازی جریان مقاومت منطقه ای و بی اثر سازی ایران به عنوان رهبر محور مقاومت 5- بسترسازی برای ایجاد بحران و آشوب آفرینی در داخل کشور با بهانه های سیاسی – اقتصادی 6- رساندن و نشاندن دوباره ایران در پای میز مذاکره و گرفتن امتیازات موشکی و منطقه ای
⁉️ 🔴تفاوت ردصلاحیت با عدم‌احراز صلاحیت چیست؟ 🔻رد صلاحیت، به این معناست که مسئولین مربوطه علم قطعی و یقینی بر فقدان شرایط موضوع ماده 28 قانون انتخابات در فرد داوطلب کسب کرده باشند که در این صورت فرد حق شرکت در انتخابات به‌عنوان نامزد انتخاباتی را نخواهد داشت. 🔺عدم احراز صلاحیت هم بدین معناست که ناظران علی‌رغم انجام تحقیقات گسترده سلباً و اثباتاً نتوانسته‌اند در خصوص شرایط موضوع ماده 28 علم قطعی کسب کنند. 🔺آقای دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، نمونه‌ای از ردصلاحیت را این‌گونه توضیح داده است که برخی افراد که احراز صلاحیت نشده‌اند به‌هنگام نام نویسی آدرس و شماره تلفنی داده‌اند که اکنون نه تلفن آن‌ها پاسخگوست و نه آدرس آن‌ها درست است و مشخص نیست این فرد کجا زندگی می‌کند و چه‌کاره است. اگر دسترسی به این افراد داشته باشیم می‌توانیم از مراجع چهارگانه درباره آن‌ها استعلام بگیریم و اگر آن‌ها تأیید کردند به‌طور طبیعی فرد تأیید صلاحیت می‌شود. 🔹کسی که صلاحیتش احراز نمی‌شود به‌معنای فقدان شرایط است یعنی در این بازه زمانی کوتاه شورا نتوانسته صلاحیت را احراز بکند اما اگر در مرحله دوم و سوم شکایات بتواند شرایط نمایندگی را به شورا ثابت بکند احتمال تأییدش هست. همچنین کسی که احراز صلاحیت نمی‌شود به‌معنای این نیست که فاقد شرایط در دیگر پست‌های کشور است، بلکه شورا صرفاً نتوانسته صلاحیت او را برای پست نمایندگی مجلس احراز کند. کانال نخبگان سیاسی / ایتا http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
⁉️ 🔴هیئت‌های اجرایی و نظارت صلاحیت‌های داوطلبان را چگونه بررسی می‌کنند؟ 🔻وزیر کشور در خصوص چگونگی بررسی صلاحیت‌ها توسط هیئت‌های اجرایی گفته است: «در این دوره از انتخابات، با تغییر قانون در سال 95، دادستان‌های مراکز حوزه انتخابیه به ترکیب هیئت‌های اجرایی اضافه شدند و نماینده شورای اسلامی شهرستان از جمع معتمدین حذف شد. هیئت‌های اجرایی بر اساس استعلام از مراجع چهارگانه و مبتنی بر موازین قانونی مأموریت بررسی صلاحیت داوطلبان را به انجام می‌رساندند.» 🔻منظور از مراجع چهارگانه وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، دادگستری و ثبت احوال است. 🔺در خصوص چگونگی بررسی صلاحیت‌ها توسط هیئت‌های نظارت نیز سخنگوی شورای نگهبان گفته است که علاوه بر گزارش‌های مراجع چهارگانه، گزارش‌های نهادهای مردمی و مراکز امنیتی ورای وزارت اطلاعات هم بررسی می‌شود، ضمن اینکه تحقیقات محلی انجام می‌گیرد. 🔺ماده 50 قانون انتخابات به تحقیقات محلی اشاره دارد؛ یعنی این ماده کنار گزارش‌های مراجع چهارگانه، گزارش‌های مردمی را هم در بحث احراز صلاحیت‌ها مورد تأکید قرار داده است. زمانی، مجلس شورای اسلامی به این ماده ایراد گرفت، شورای نگهبان آن را نپذیرفت و موضوع برای اعلام نظر به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شد، مجمع هم نهایتاً نظر شورای نگهبان را پذیرفت، بنابر‌این ما قانونی نداریم که فقط نظر مراجع چهارگانه در احراز صلاحیت‌ها ملاک باشد. کانال نخبگان سیاسی / ایتا http://eitaa.com/nokhbeganesiasi