#ایران_و_کنوانسیون_منع_سلاحهای_شیمیایی؛
#هدف از #بازی_رسانهای_جدید چیست؟
📝نمایندهی ایالاتمتحده در سازمان منع تسلیحات شیمیایی، هفته گذشته مدعی شد ایران از گزارش همهی فعالیتهای خود در تولید و انبار مواد شیمیایی خودداری کرده است.
پیشازاین، برخی رسانهها از تلاش ایالاتمتحده جهت اتهام زنی در این حوزه خبر داده بودند.
🎯#تحلیل_کوتاه
✔کنوانسیون منع سلاحهای شیمیایی، یک معاهدهی کنترل تسلیحات است که بهمنظور جلوگیری از تولید، توسعه، ذخیره و استفاده از این نوع تسلیحات در سال 1993 به امضای تعدادی از کشورها رسید. جمهوری اسلامی ایران در همان سال کنوانسیون مزبور را امضا کرده و پیش از اجرایی شدن، آن را به تصویب رسانده است.
🎯ایران ازجمله بزرگترین قربانیان سلاحهای شیمیایی در طول تاریخ بوده و در دوران جنگ تحمیلی، بخش زیادی از مردم شهرهای غربی و جنوب غربی ایران بهوسیلهی تسلیحات شیمیاییای که از طرف کشورهای غربی در اختیار صدام قرار داده شده بود، به شهادت رسیدهاند.
💥 بااینحال، اهداف عمدهی زیر را میتوان برای اتهامزنی جدید آمریکا علیه ایران متصور بود:
1⃣ زمینهسازی برای اجماع علیه ایران و اعمال تحریم در حوزههای جدید: این راهبرد از دو روش «وضع تحریم جدید» و «اضافه نمودن اشخاص و نهادهای ایرانی به فهرستهای تحریمی با بهانههای جدید» دنبال میشود.
2⃣ مانعتراشی در راستای همکاریهای ایران و اروپا برای حفظ برجام: در تحلیل این هدف، باید در نظر داشت که اروپا در حوزههایی غیر از هستهای، بهراحتی با هرگونه اعمال فشار بر ایران همراه خواهد شد.
3⃣ مجاب کردن سازمان منع تسلیحات شیمیایی جهت درخواست بازرسیهای جدید: در این سناریو، سازمان درخواست بازرسی از برخی مجموعههای نظامی و حساس ایران را مطرح میکند که با مخالفت ایران، زمینه برای ارجاع پرونده به شورای امنیت سازمان ملل و اعمال فشار بیشتر فراهم میشود.
@nokhbeganesiasi
#سیاست_در_قران
🌹کار استکبار و صهیونیزم یا کشتن است یا اخراج مسلمانان از سزمین خودشان
سوره ممتحنه/5
رَبَّنَا لَا تجْعَلْنَا فِتْنَةً لِّلَّذِينَ كَفَرُواْ وَ اغْفِرْ لَنَا رَبَّنَا (5)
پروردگارا، ما را مايه فتنه و امتحان كافران مگردان و پروردگارا، ما را بيامرز. (5)
🌹حضرت ایه الله جوادی آملی:
تفسير سوره ممتحنه جلسه 05 (1396/12/13 )
اگر کفّار مردم مسلمان سرزميني را مثل یمن در همان سرزمينشان می کشند ﴿يُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَكُمْ﴾ یا آنچه براي فلسطينيهاي محروم ميگذرد که «يخروجونهم من ديارهم» باشد، فرقي نميکند.
﴿يُخْرِجُونَ﴾ در جريان فلسطين است که بيش از صد سال است که اينها را از سرزمينشان بيرون کردند. «يذبحون» هم الآن چند سال است که در يمن و اينها مطرح است.
غرض اين است که قرآن يک کتاب حياتبخش است که جامعه اسلامي را براي همه به رهبري خليل حق(سلام الله عليه) دعوت ميکند. فرمود اينها ميگويند: ﴿رَبَّنَا لاَ تَجْعَلْنَا فِتْنَةً لِلَّذِينَ كَفَرُوا﴾، فرمود اين کفار ما را آزمايش ميکنند. ما را مورد آزمايش اينها قرار ندهيد که درباره ما مسائل خودشان را آزمايش بکنند. اين سلاحها کشتار جمعي را در کشورهاي اسلامي آزمايش ميکنند يا به يمن ميدهند، يا به غزّه ميدهند .
اگر درباره فرعون فرموده بود: ﴿يُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَكُمْ﴾، ﴿وَ يَسْتَحْيُونَ نِسَاءَكُمْ﴾ ؛ اما وقتي بمب روي مسلمانهاي يمني ميريزد هر دو هست: «يذبحون أبنائهم و نسائهم». ﴿يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَ إِيَّاكُمْ أَن تُؤْمِنُوا﴾
تمام اين شرور هم برای استکبار است و صهيونيسم. اين است که فرمود :
1⃣شما بايد مبارزه کنيد، يک؛
2⃣با چه کسي مبارزه کنيد؟ دشمن اصلي شما استکبار و صهيونيسم است، دو؛
لذا فرمود: ﴿رَبَّنَا لاَ تَجْعَلْنَا فِتْنَةً﴾ که روي ما آزمايش بکنند. کشورهاي اسلامی بشوند موش آزمايشگاهي آنها، اين سلاحها را آنجا آزمايش بکنند
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#مسیر_هدایت
کوتاهی ها و رسالت ها
بعدازرحلت جانگدازنبی مکرم اسلام خواص جامعه سیرفکری وسیاسی اسلام راازجاده حقیقت به انحراف کشاندوبه استنادتاریخ ، ارتکاب 4کوتاهی خواص آن روز جامعه اسلامی درعصرکنونی انقلاب اسلامی نیزقابل مشاهده وتامل است.
۱ .بازگشت به جاهلیت:به گونه ای که تمام فضایل دینی وسنت پاک نبوی راکم کم به فراموشی سپردندوافکارغلط جاهلیت رااحیاءکردند.امروزنیزعده ای درداخل وخارج نظام به دنبال انالیزکردن ارزشهای دینی بوده وباتبلیغات سبک زندگی غربی پروژه استحاله اعتقادی رارقم می زنند .
۲.عافیت طلبی:درزمان حکومت امیرالمومنین عده ای رفاه طلب وعافیت طلب به دنبال اجبارکردن حضرت برای توافق باانسانهای ظالم بودند.امروزهم عافیت طلبان درکشوراسلامی مابه دنبال سازش بامعاویه های زمان یعنی سردمداران آمریکاواسرائیل هستند.
۳.غفلت:یکی دیگرازکوتاهی خواص غفلت بودبه این معناکه برسرحکومت جوروظالم فریادنزدندومردم دچاربی بصیرتی شدند.
۴.امتیازخواهی وانگیزه ای غیرالهی:یکی دیگرازکوتاهی خواص جامعه زیاده خواهی وافزون طلبی بود به گونه ای که خواص جامعه دچارفساداقتصادی ومالی شده وباعث انحراف جامعه شدند.
حال درآستانه ۴۰سالگی انقلاب اسلامی چهار رسالت وتکلیف الهی وانقلابی برعهده اهل قلم وسخن وهنر می باشد
1. ایجادروحیه وتقویت انگیزه درجامعه ومحوکردن یاس ونامیدی ازجامعه به گونه ای که مقام معظم رهبری مکررامیدوروحیه رابه مردم وجوانان تزریق میکنند. مسول انجمن مطالعات جهان عرب آقای گیسلن آلوم مطرح می کند: بزرگترین راهبرددشمن دربراندازی نظام انتشاراخبارنامیدی دربین مردم است.
۲. دفاع مستدل ومتقن از انقلاب اسلامی و روحانیت اصیل به عنوان پرچمداران انقلاب اسلامی از مشروطه تا امروز
۳. تشریح دستاوردهای ۴۰ساله انقلاب اسلامی دربین آحادجامعه وبه نمایش گذاشتن کارنامه ۴۰ساله انقلاب درابعادمختلف.
۴. تقویت باورهای اعتقادی جامعه بویژه نسل جوان.
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#اندکی_تامل
انقلاباسلامیو40سالمردمسالاریدینی
قسمت 1⃣
باگذشت 40 سال از انقلاب اسلامی ایران و تحلیل و بررسی نظام حکومتی حاکم و مقایسه آن با حکومت های به ظاهر دموکرات کشورهای اروپایی و حکومت های پادشاهی مطلقه کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به این نتیجه خواهیم رسید که تنها کشوری که همراهی و پشتیبانی اکثریت مردم را همراه داشته و بر پایه ی حکومت مردمی پیش رفته است جمهوری اسلامی ایران است.
انقلاب اسلامی ایران که در آستانه ی 40 سالگی به سر میبرد در این سالها با وجود مشکلات فراوان در داخل و خارج کشور و فراز و نشیب های که در زمینه های مختلف داشته است اما هر سال نسبت به سال قبل موفق تر و با عزم جدی تری به مسیر خود ادامه داده است.
در این میان شاید چشم انداز های چندین ساله و آرمان هایی باشند که به طور کامل محقق نشده باشند و برد کمتری داشته اند مانند مسئله اقتصادی.
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
هدایت شده از کانال نخبگان سیاسی
کامیابی و کارآمدی انقلاب چهل ساله.pdf
4.8M
#مسیر_هدایت
#چهل_سالگی
متن ویژه سخنرانان و مبلغان سیاسی از تاریخ 10 آذر ماه تا تاریخ 16 آذر ماه
کامیابی و کارآمدی انقلاب چهل ساله
کانال نخبگان سیاسی کانال سیاسی تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#حرف_روز
بهای سنگین نجات بن سلمان
از اولین روزهای پس از کشته شدن جمال خاشقجی، روزنامهنگار منتقد حکومت سعودی مشخص شد این ماجرا به عرصهای برای بهرهبرداریهای سیاسی تبدیل شده که یکی از طرفهای فعال در آن ایالات متحده آمریکا است؛ محمدبنسلمان که از او به عنوان آمر قتل خاشقجی نام برده میشود، در وضعیت سختی قرار گرفت و باید برای نجات خود و رویای رسیدن به تخت پادشاهی عربستان امتیازهایی میداد. امتیازهایی که در همان روزهای اولیه مطرح شدن موضوع قتل خاشقجی، در پرداخت یکصد میلیارد دلاری عربستان به آمریکا خود را نشان داد.
این در حالی بود که دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، با وجود حمایتهایی که از بنسلمان میکرد، تحت فشار برخی از اعضای کنگره نیز قرار داشت؛ از همین رو بنسلمان خود را نیازمند حمایت لابی قدرتمند و پرنفوذ رژیم صهیونیستی در آمریکا میدید.
به هر حال، با وجود همه این روابط آشکاری که در زمینههای گوناگون بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی وجود دارد، کشته شدن جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول، محمدبنسلمان را در وضعیتی سخت و بغرنجی گرفتار کرد که نیازمند حمایت بیش از پیش همپیمانان خود بود؛ در همین راستا و برای خروج از این تنگنا ولیعهد جوان سعودی هفته گذشته سفر منطقهای به چندین کشور انجام داد و سپس برای شرکت در اجلاس سران گروه 20 به آرژانتین رفت.
واقعیت این است که بنسلمان با هدف همراه کردن کشورهای عربی با پروژه سعودیها در زمینه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی به این سفر دست زد تا خود را از وضعیتی که در آن گرفتار شده نجات دهد. افزون بر این، او برای تحقق این خواسته و نیز برای رسیدن به هدف غایی خود که همان تخت پادشاهی سعودی است، حاضر است آرمان ملت فلسطین و مطالبات اصلی فلسطینیان را فدا کرده و امتیازی مهم به رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا بدهد. از سوی دیگر، طرح سازش موسوم به «معامله قرن» که ترامپ دنبال میکند و هدف آن هم از بین بردن مبانی است که فلسطینیان برای سازش دنبال میکردند، هدف اصلی سران رژیم صهیونیستی و آمریکا در وضعیت کنونی است و امتیازدهی بنسلمان در این زمینه مشخص میکند ماجرای خاشقجی چه پایانی خواهد داشت.
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#گزارش_روز
تفاوت معنادار
جلیقهزردها با وجود برخوردهای خشن پلیس فرانسه هنوز خیابان شانزلیزه را ترک نکردهاند و پایتخت فرانسه همچنان شاهد تقابل میان نیروهای امنیتی و معترضانی است که حالا فراتر از مطالبه لغو مصوبه افزایش نرخ مالیات سوخت، خواستار کنارهگیری مکرون هستند! اما فارغ از آنکه سرنوشت این اعتراضات چه خواهد شد و در ادامه این تقابل چه رخ خواهد داد، نکته جالب توجه مقایسه واکنش کشورهای غربی و مجامع به اصطلاح بینالمللی به اعتراضات در یکی از مهمترین خیابانهای اروپا با واکنش آنها نسبت به آشوبهایی است که در کشور ما رخ میدهد، آشوبهایی که برخلاف آنچه در پاریس در حال رخ دادن است، جریانها و گروهکهایی، مانند منافقین در پس آن قرار دارند!
اکنون که بخش قابل توجهی از مردم فرانسه در اعتراض به خیابان آمدهاند و دولت این کشور سرکوب اعتراضات را در دستور کار خود قرار داده است؛ نه نشست ویژهای در شورای امنیت برگزار میشود، نه سازمانهای مدعی حقوق بشر از برخورد خشن حرفی به میان میآورند، نه ترامپ در حمایت از معترضان توئیتی میزند، نه شبکههایی، مانند بیبیسی از سرکوب معترضان سخن به میان میآورند و نه وزرای خارجه اروپایی احساس نگرانی میکنند! از همه اینها عجیبتر اینکه حتی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران نیز سکوت کامل در پیش گرفته و حتی از اشاره جزئی به این حوادث هم خودداری میکند؛ در حالی که دی ماه سال 96 در روزهایی که برخی جریانهای ضد انقلاب و پیادهنظام گروهکهای تروریستی با سوءاستفاده از مطالبات مردم دست به آشوب و اغتشاش در کشور زده بودند، «لودریان» وزیر خارجه فرانسه به نشانه اعتراض نسبت به برخورد نیروهای انتظامی ایران با معترضان، سفر خود به تهران را به تعویق انداخت و نماینده فرانسه در نشست شورای امنیت که با موضوع اعتراضات داخلی ایران تشکیل شده بود، گفت: «ما از اتفاقات روزهای اخیر در ایران نگرانیم»!
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#حرفها_نکته_ها
تکرار تاکتیک خروج از حاکمیت!
سعید حجاریان در گفتوگو با تارنمای «مشق نو» گفته است: «انتخابات، به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات، صدقهبگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود. اگر پول بازار سیاست را نداشتیم، باید بکوشیم آن را کسب کنیم نه آنکه به هر بُنجُلی تن دهیم.» پرواضح است که اظهارات اخیر حجاریان بیش از آنکه نشانه عبور اصلاحات از انتخابات در کشور است، نشانه ناامیدی کمسابقه از شکست در انتخابات آینده است. این در حالی است که امثال همین حجاریان در انتخابات گذشته حتی در صورت نداشتن کاندیدای اصلاحطلب در انتخابات ریاستجمهوری یا گزینههای حداقلی برای مجلس بر حضور و مشارکت در انتخابات تأکید ویژهای داشتهاند. گفتنی است اسماعیل گرامیمقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی درباره اظهارات اخیر حجاریان گفته است، برای من باورکردنی نیست که حجاریان دوباره و پس از هزینههای هنگفت جریان اصلاحات از خروج از حاکمیت حرف میزند!
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi