▼ گزارش روز
تکراری و نخنما!
دو اظهارنظر همزمان، یکی از تریبون مجلس از سوی «احمد همتی»، از نمایندگان اصلاحطلب مجلس که گفته؛ «کسانی که دست به تخریب نهادهای منتخب مردم میزنند و پروژه تسخیر مجلس و سپس ریاستجمهوری و بعد رهبری را آغاز کردند، بدانند که به بیراهه میروند و ملت عزیز و رشید ایران سالهاست دست آنان را خوانده و چهره واقعی آنان را شناخته است، در واقع مردم ما میدانند شعارهای تند و تخریبی بدون راهکار عملی برای حل مشکلات مردم یا ناشی از منفعتطلبی است، یا عوامفریبی.» و دیگری مصاحبه «مرتضی مُبلغ»، از فعالان سیاسی اصلاحطلب که گفته است: «مشکل کشور میدانداری عناصر تندرو در کشور است که این تندروها در همه زوایای کشور به ویژه در بخشهایی از حاکمیت حضور دارند و با نگاههای متصلب و عقبمانده خود دائم باعث عقب ماندن کشور میشوند. بنابراین باید یک اراده ملی برای به حاشیه راندن تندروها و تندروی به وجود بیاید و تا زمانی که تندروها در کشور میدانداری کنند، این مشکلات همچنان تداوم پیدا میکند و متزاید خواهد شد.» نشان از طراحی و اجرای یک سناریوی تکراری و نخنما از سوی جریان اصلاحطلب در آستانه انتخابات 98 دارد؛ که بر اساس آن با تندرو و واپسگرا خواندن و زدن برچسبهای دیگر از این دست، نسبت به جریان رقیب هراس ایجاد کنند! روشی که پیشتر اصلاحطلبان به کار گرفتند و اکنون نتیجه آن در برابر ما قرار دارد! ناکارآمدی فراکسیون امید و نارضایتی از دولت! که بر این اساس و تجربه مردم از انتخاباتهای گذشته به نظر میرسد، کمترین شانسی برای موفقیت دوباره این روش و سناریو در انتخابات سال آینده وجود ندارد!
▼ حرف روز
جایگاه مردم در دعواهای درون اردوگاهی!
بدیهیترین اصول و الزامات مباحثه و گفتوگو بین شخصیتها و جریانهای سیاسی نقد و ارزیابی دلسوزانه روشهای ناکارآمد موجود اداره کشور با نگاه ملی برای رسیدن به مرتبه مطلوب است. اما اگر این گفتوگوها در کمند تقاضاهای شائبهدار سیاسی و منافع جناحی گرفتار شود، نهتنها کارگشا نیست؛ بلکه میتواند بخشی از توان و نیروی حاضر به یراق کشور برای خدمت به مردم را مصروف خود کند و به هدر دهد. مصداق عملی این موضوع را میتوان در گلهگذاری کِشدارِ درون اردوگاهیِ جریان سیاسی موسوم به اصلاحات در دو ماه اخیر دید. اوایل آذر بود که در پاسخ به نقد یکی از نظریهپردازان اصلاحطلب(سعید حجاریان) درباره عملکرد دولت و اینکه ما با دولت ائتلافی نداشتهایم و چون دولت نتوانسته به وعدههای خود عمل کند، باید مسیرمان را از دولت جدا کنیم، موضعگیری تند رئیس دفتر رئیسجمهور(محمود واعظی) مبنی بر اینکه روحانی هیچ تغییر نکرده و ما هیچگاه با اصلاحطلبان تندرو ائتلافی نداشته و نخواهیم داشت، مواجه شدیم. این موضع به سرنخ کلافی سرگردان از مباحث نقد و تعریضهای سیاسی از سوی برخی مقامات حزبی اصلاحطلب تبدیل شده و طیفی از واکنشها و پاسخهای رفت و برگشتی را در میان چهرهها و رسانههای جریانی با دولتیها رقم زده که تاکنون نیز ادامه داشته است. اگرچه میتوان در تحلیل چرایی این عصبیتها و نگرانیهای درونگروهی اصلاحطلبان علتها و عوامل فراوانی را بیان کرد که از قضا مهمترین آنها، به هراس از آینده اقبال مردمی این جریان در انتخاباتهای مجلس در سال 1398 و ریاستجمهوری 1400 و میزان سهمشان از کیک قدرت برمیگردد؛ چراکه احساس میکنند پاسخ قانعکنندهای برای این سؤال مردم که در مجلس و دولت فعلی برای آنها چه کردهاند که می خواهند دوباره خود را در معرض رأی مردم قرار دهند، ندارند، اما نکته محوری این نوشته، توجه دادن همگان به ضرورت خدمت در ایام باقیمانده از مجلس و دولت است؛ زیرا اگر این توضیحات بر فرض مدعیان برای تنویر افکار عمومی و مردم هم صورت میگیرد، باید مستحضر باشند که مردم دنبال حل مشکلاتشان هستند و اتفاقاً بزرگترین سؤال آنها در میان دعوای امروز سیاسیون از هر دو جریان سیاسی عمده کشور این است که دغدغههای مردم در میان متلکها و گلهگذاریهای درون اردوگاهی آقایان چه جایگاهی دارد؟
برگی از#چهل سلگی انقلاب اسلامی
رتبه دوم بیوتکنولوژی در آسیا
بیوتکنولوژی شامل حوزهای مشترک از علوم گوناگون است که در اثر همپوشانی و تلاقی این علوم با یکدیگر به وجود آمده است. بیوتکنولوژی معادل زیستشناسی مولکولی، مهندسی ژنتیک، مهندسی شیمی یا هیچ یک از علومسنتی و مدرن موجود نیست؛ بلکه پیوند میان این علوم برای تحقق بخشیدن به تولید بهینه یک محصول حیاتی (زیستی) یا انجام یک فرایند زیستی به روشهای نوین و دقیق با کارآیی بسیار بالا است. بیوتکنولوژی را میتوان به درختی تشبیه کرد که ریشههای تناور آن را علومی بعضاً با قدمت زیاد مانند زیستشناسی، به ویژه زیستشناسی مولکولی، ژنتیک، میکروبیولوژی، بیوشیمی، ایمونولوژی، شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی بیوشیمی، گیاهشناسی، جانورشناسی، داروسازی، کامپیوتر و... تشکیل میدهند؛ دانشی پیچیده که پیشرفت در آن نیازمند تخصص در شاخههای مختلف علمی است و این پیشرفت در ایران پس از انقلاب به گونهای خارقالعاده رخ داده است و اکنون جمهوری اسلامی ایران با یک برنامهریزی و سیاستگذاری مشخص در صنعت بیوتکنولوژی، به ویژه در زمینه بیوتکنولوژی دارویی گامهای بلندی را برداشته است. چنانکه با فاصله زمانی کوتاهی از سال 1370 که سرمایهگذاری ویژهای در این دانش صورت گرفت، توانستیم نزدیک به 20 دارو و یک واکسن به عنوان 21 محصول بیوتکنولوژی دارویی در ایران تولید کنیم و پیشبینی میشود به زودی حداقل 10 محصول دیگر نیز از تولیدات دانشمندان ایرانی وارد بازار شود. موفقیت ایران در این شاخه را زمانی بیشتر متوجه خواهیم شد که بدانیم ایران بر اساس رتبهبندیهای بینالمللی، بعد از ژاپن در رتبه دوم آسیا قرار دارد و تعدادی از محصولات ایرانی اکنون در بازار اروپا و آمریکا عرضه میشود؛ دانشی که علاوه بر رفع نیازهای دارویی کشور ایران، بیش از 950 میلیون دلار صرفهجویی ارزی در سال دارد و پیشبینی میشود تا سال 1400 علاوه بر تأمین نیازهای داخلی کشور، حدود 250 میلیون دلار درآمد به همراه داشته باشد و در آینده نه چندان دور بتوان به عنوان یک منبع درآمد بر روی آن حساب ویژه باز کرد.
▼
توطئه علیه مادر انقلاب ها.pdf
329K
#چهل_سالگی
متن تحلیل سیاسی
توطئه علیه مادر انقلاب ها
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#چهل_سالگی
#سیاست_در_قران
🌹👇 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی روز با قران
[سوره البقرة (2): آيه 40]
يا بَنِي إِسْرائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَوْفُوا بِعَهْدِي أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَ إِيَّايَ فَارْهَبُونِ (40)
اى فرزندان اسرائيل! نعمتهايم را كه به شما ارزانى داشتم، به خاطر بياوريد و به پيمانم (كه بستهايد) وفا كنيد، تا من (نيز) به پيمان شما وفا كنم و تنها از من پروا داشته باشيد.
🌹🌿پيامها:
1- ياد نعمتهاى پروردگار، سبب محبّت و اطاعت اوست. «اذْكُرُوا») ( «أَوْفُوا»
2- در انجام تكاليف الهى، از هيچ قدرتى نترسيم و ملاحظهى كسى را نكنيم.تبليغات سوء دشمن، ملامتها، تهديدها و توطئهها مهم نيست، قهر خدا از همه مهمتر است. «وَ إِيَّايَ فَارْهَبُونِ»
🌹🌙امام خامنه ای در دیدار جمعی از دانشجویان استان کرمان ۱۳۸۴/۰۲/۱۹
خدای متعال، هم به انبیا و اولیا و شهدا و صالحین نعمت داده است - «فاولئک مع الّذین انعم اللَّه علیهم من النّبیّین و الصّدیقین و الشّهداء و الصّالحین» - هم به بنی اسرائیل نعمت داده است؛ «اذکروا نعمتی الّتی انعمت علیکم». در سوره ی بقره سه مرتبه این تعبیر تکرار شده است. خدا به بنی اسرائیل هم نعمت داد، منتها آنها نعمت را کفران کردند. خدای متعال در سوره ی سبأ می فرماید: «ذلک جزیناهم بما کفروا و هل نجازی الّا الکفور». خداوند کفران کنندگان نعمت را تنبیه و مجازات می کند. پس باید نعمت را نگه داشت. انبیا و شهدا و صالحین و صدیقین کسانی هستند که نعمت خدا را نگه داشتند. نعمت خدا را باید نگه دارید، پرورش دهید، کامل کنید و نقایص اش را برطرف سازید - که این نقایص هم باز از عمل ما ناشی می شود - این کار بزرگی است که بر عهده ی شما جوانها و بخصوص جوانان دانشجوست، که امیدهای آینده اید و در افق آینده، انسان شماها را می بیند. مدیران و تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور در آینده شماها هستید؛ هم می توانید این کشور را به اوج قله ی افتخار و ترقی برسانید - همان طور که آرزوی نظام جمهوری اسلامی است - هم می توانید خدای نکرده نعمتِ به دست آمده را از دست بدهید. لذا به افق دوردست نگاه کنید و ببینید چه باید کرد و چالش هایی که در مقابل ماست، چیست.
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چهل_سالگی
کلیپ افول آمریکا
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
خیانت بن بست نمایی.pdf
175.7K
#چهل_سالگی
متن تحلیل سیاسی، ویژه سخنرانان حماسه بصیرت و حضور
خیانت بن بست نمایی
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi