💢روایتسازی جعلی از یک قتل
🔹شنبه شب مورخ 22 مهرماه سینماگر معروف کشورمان، مرحوم داریوش مهرجویی به همراه همسرش در ویلای خود در حاشیه شهر کرج به قتل رسید. با توجه به زوایای مبهم این قتل و برخی تلاشها در فضای رسانهای، مجازی و شبکههای اجتماعی که با هدف برهم زدن امنیت روانی جامعه و دامن زدن به التهابات داخلی صورت میگیرد، یادآوری چند نکته مهم در مواجهه خبری و تحلیلی با این موضوع ضروری به نظر میرسد:
🔸با وجود اینکه پزشکی قانونی استان البرز فوت این دو نفر را به دلیل خونریزی حاصل از ضربات چاقو یا اشیاء نوکتیز تأیید کرده و نیروی انتظامی استان هم چهار مظنون را بازداشت وبا دقت و سرعت در حال طی کردن روند کشف حقیقت است، در فضای رسانهای و تحلیلی کشور سه احتمال مطرح شده است:احتمال اول، بحث انتقامگیری شخصی است؛ احتمال دوم، با توجه به برخی اخبار منتشره مبنی بر سرقت از خانه مقتول، موضوع قتل با هدف اخاذی و سرقت را بیان میکند؛ سومین احتمال، که در فضای رسانهای بازخورد بیشتری داشته، بر نوعی بحرانآفرینی در فضای جامعه مبتنی است. در این سناریو، هدف طراحان و موجسواران از چنین حوادث ناگواری ایجاد احساس ناامنی روانی و اجتماعی در جامعه و حتی تداوم دامنه آن تا انتخابات تحلیل میشود.
🔹این روزها، بحرانی جلوه دادن کشور از طریق شگردهایی، همانند دامنزدن به موضوع مهاجرهراسی، به ویژه افغانیهراسی دنبال میشود. برخی رسانهها با بازنشر مطلبی ازمرحومه محمدیفر، همسر مرحوم مهرجویی که چند ماه پیش در صفحه خصوصیاش به سرقت با چاقو از منزلش اشاره کرده بود، در حال تقویت این گزاره هستند. این در حالی است که طبق اعلام پلیس، هنوز شواهدی از دخالت اتباع افغانستانی در قتل داریوش مهرجویی و همسرش به دست نیامده است.
🔸رسانههای معاند در حالی به استفاده از این قتل در مواجهه با نظام تمایل دارند که در اغتشاشات اخیر عامل برهم زننده مراسم تحلیل و بررسی فیلم گاو مرحوم مهرجویی در لوکزامبورگ همین جماعت برانداز و تجزیهطلب بودند و تلاش داشتند که مهرجویی را به همراهی با نظام متهم کنند.
🔹برخی از رسانهها با پیوند دادن همزمانی این قتل با موضوع فلسطین یا مواجهه با بدحجابی در جامعه، به مخاطب اینگونه القا میکنند که نظام از بدیهیات جامعه، مانند امنیت عدول کرده و به حاشیههایی، مانند فلسطین، پوشش اجتماعی و... ورود کرده است. لازم است این خط تحلیلی غلط با جهاد تبیین درست افشا و تأکید شود که جمهوری اسلامی با وجود تلاشهای شبانهروزی دشمنان، همچنان از بالاترین ضریب امنیت در سطح منطقه برخوردار است.
✍🏻فتحالله پریشان
#حرفروز
@nokhbeganesiasi
دروغ سر بریدن کودکان توسط حماس به حدی بزرگ بود که حتی بی بی سی هم تکذیبش کرد،ولی یه عده سلبریتی داخلی باورش کردن.
@nokhbeganesiasi
💢حمایت سلبریتیها از طوفانالاقصی!
🔹چهرههای هنری متعددی در سالهای گذشته با وجود فشارهای سنگین لابی صهیونیستی که در صنعت سرگرمی جهان نفوذ قابل توجهی دارند، به حمایت از مردم مظلوم فلسطین برخاسته و خواستار آزادی فلسطین از اشغال شدهاند؛ افرادی که بعضاً به دلیل این نوع موضعگیری با تهدید و حتی بایکوت نیز مواجه شدهاند. شاید جالب باشد، اما در فهرست هنرمندانی که با فلسطین و فلسطینیها اعلام همبستگی کردهاند، نام افرادی دیده میشود که اغلب به منزله نماد صنعت سینما یا موسیقی و حتی ورزشی شهرت جهانی دارند. افرادی همانند کریستیانو رونالدو، لیونل مسی، ریاض محرز، کریم بنزما، محمد صلاح، رابرت دنیرو، خاویر باردم و پنه لوپه کروز، جان استوارت، راسل براند، ناتالی پورتمن و ورزشکاران و هنرپیشههای معروف دیگری که در این سالها جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم و از مردم مظلوم فلسطین حمایت کردهاند.
🔸در میان هنرمندان افرادی، مانند «سلنا گومز» و «ریحانا» بلافاصله پس از انتشار پستهای حمایت از فلسطین با حمله صهیونیستها مجبور به عقبنشینی شدند، چند نفر دیگر نیز به تعدیل مواضع ضداسرائیلی وادار شدند که نشاندهنده میزان نفوذ لابیهای صهیونیستی در مناسبات اقتصادی دنیای هنر در غرب است. افرادی که نام آنها ذکر شد، تنها چند نمونه از چندین و چند مورد حمایت هنرمندان و سلبریتیها از مردم فلسطین است.
🔹شماری از زنان بازیگر در هالیوود (مادونا، گال گادوت، نینا دوبریف، صوفیا ریچی، آشلی تیسدال و کایلی جنر) که حمایت خود را از رژیم صهیونیستی در عملیات طوفانالاقصی اعلام کردند، با مخالفت هوادارانشان مواجه شدند. این سلبریتیها میلیونها فالوور خود را به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی از دست دادند. دنبالکنندهها در پاسخ به این حمایت، با شعار فلسطین آزاد و هشتگ از فلسطین حمایت میکنیم و انتشار پرچم فلسطین به حمایت این بازیگران از رژیم صهیونیستی پاسخ دادند که به همین دلیل این بازیگران مجبور به حذف کامنتهای خود شدند.
🔸وظیفه اجتماعی و انسانی سلبریتیها در این وضعیت حساس که نبرد میان حق و باطل در جریان است، ایجاب میکند که موضعگیری درستی داشته باشند. هر چند از سلبریتی جماعت کسی انتظار ندارد تا بتواند به عنوان تحلیلگر سیاسی، خط مشی سیاسی به جامعه بدهد و چنین انتظاری هم اصلاً طبیعی و بجا نیز نیست؛ چنانکه سال گذشته نیز تجربه بی بصیرتی و گم شدگی در عرصه فضای مجازی برای سلبریتیهای وطنی با حادثه تلخ فوت «مهسا امینی»به وجود آمد؛اما در موضوع اشغال فلسطینبه دست صهیونیست غاصب چهره حق و حقیقت کاملاً عیان و آشکار است و فقط وجدان بیداری میطلبد که آن را ببیند. هر چند گروههای فشار و لابی صهیونیستها با خدعه و فریب و نیرنگ مانع از تبلور و تجلی حق و حقیقت میشوند.
✍🏻رامین نصیری
#گزارشروز
@nokhbeganesiasi
1_7172688792.pptx
6.06M
📄پرده نگار فلسطین و طوفان الاقصی
✍استاد تشکری زاده
@nokhbeganesiasi
💬 #تحلیل_و_تبیین | چرا شکست اخیر اسرائیل غیرقابل ترمیم است؟
🎤 گفتوگوی رسانه Khamenei.ir با دکتر علی عبدی، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی به مناسبت بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره عملیات افتخارآمیز طوفان الاقصی
🔹عملیات طوفان الاقصی باعث حیرت دوست و دشمن شده است؛ یعنی چه دوستان فلسطین و مقاومت فلسطین که ما باشیم و چه دشمنانشان انگشت حیرت به دهان ماندند که مقاومت فلسطین با چه توانمندی توانسته عملیاتی را با این حجم از پیچیدگی و ترکیبی بودنش با این حد از پنهانکاری و حفاظت اطلاعات انجام دهد که در عرصه نظامی اسرائیل را بهطور صددرصد غافلگیر کند.
🔹 رهبر انقلاب در مراسم دانشآموختگی دانشگاههای افسری مسئله شکست اسرائیلیها را متذکر شدند اما نکته جدید آن بود که فرمودند این شکست غیرقابل ترمیم است.
🔹 اگر دقیقتر، فنیتر و علمیتر توضیح دهیم به این برمیگردد به زمانی که رژیم صهیونیستی ازسوی داوید بن گوریون پایهگذاری شد، یک دکترین نظامی برای این رژیم توسط بن گوریون تعریف و طراحی شد که تا روز ۱۵ مهر اصول این دکترین کماکان برقرار بود.
🔍 متن کامل را بخوانید👇
khl.ink/f/54079
@nokhbeganesiasi
این عکس از دیدار نتانیاهو و نظامی ها به شدت مورد توجه کاربران قرار گرفته است
بسیاری با اشاره به خشاب های خالی به این اشاره کرده اند که ظاهرا از بابت جان وی در جمع نظامی هایشان بی حد میترسند. صهیونیست ها به خودشان هم اعتماد و اطمینان ندارند.
@nokhbeganesiasi
طنین شکست در اسرائیل
هر روز بلند تر می شود
🔹هر چه جلوتر می رویم، صدای اعتراف و اعتراض به شکست در محافل سیاسی اسرائیل بلند تر می شود و نتانیاهو، بیشتر به گوشه رینگ رانده می شود.
🔹صهیونیست ها ضمنا نگرانند، طوفان الاقصی با همه بزرگی و کوبندگی اش، فقط پیش در آمد عملیات بزرگ تر و گسترده تری باشد که اضلاع جبهه مقاومت سالهاست برایش آماده شده و تدارک کرده اند.
🔹آنها می گویند اگر معادله قدرت در مقابل غزه تحت محاصره تا این حد معکوس شده، پس در مقابل برادران بزرگ تر مقاومت، چه کاری از دست شان بر می آید؟!
🔻ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق: ممکن است عملیات بسیار بزرگ حماس، عواقب گسترده ای بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد. کاملاً روشن است که شکست خوردیم. آن هم به دردناکترین و تلخترین شکل ممکن. ادعای نتانیاهو درباره نابودی حماس و تشکیل خاورمیانه جدید، ناشی از استیصال است؛ نتانیاهو تمام شده و تا رفتنش، فرصت خیلی کوتاهی مانده است.
🔻اسموتریچ وزیر دارایی کابینه نتانیاهو: باید با سری خمیده اعتراف کنیم که شکست خوریم. در اجرای قرارداد نوشته شده با خون و اکنون امضا شده با خون شکست خوردیم.
🔻ایهود باراک نخست وزیر سابق: عملیات طوفان الاقصی، شدیدترین ضربهای است که اسرائیل از زمان تأسیس متحمل میشود. نتانیاهو مسئول بزرگترین شکست تاریخ اسرائیل است و به کابینه توصیه می کنم که در اجرای عملیات زمینی علیه غزه شتابزده عمل نکند.
🔻منوشه امیر سردبیر رادیو اسرائیل: ایران نیروهای مقاومت را در عمق خاورمیانه به گونهای چیده که بتواند اسرائیل را به محاصره دربیاورد. اسرائیل نمیتواند در جبهههای مختلف بجنگد؛ جنگ مزمن، بزرگترین خطر است؛ به همین دلیل حمله زمینی به غزه را عقب انداخته است.
🔻بلومبرگ: ایالات متحده از قطر خواست به حزب الله بگوید که جبهه دومی برای جنگ باز نکند.
🔻هاآرتص: لحظه ای که تصویر سید حسن نصرالله را روی صفحه تلویزیون مشاهده کنیم، آغاز روز قیامت است.
🔻ژنرال بازنشسته آمریکایی: ورود حزب الله به جنگ یعنی بیش از ۱۳۰ هزار فروند موشک که برای به آتش کشیدن شهرهای بزرگ اسرائیل کافی است. دلم می خواهد واقعیت را بگویم، من امیدوارم که بی چون و چرا به طور خصوصی با ایرانیان صحبت کنیم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@nokhbeganesiasi
🇮🇷🇵🇸
🖼 تفاوت جنگ با نسل کشی
🍃🌹🍃
❌ جنگ روسیه و اوکراین:
۵۹۶ روز
۵۵۴ کودک کشته شده
❌ حمله رژیم صهیونیستی به غزه:
۸ روز
۶۱۴ کودک به شهادت رسیده
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
@nokhbeganesiasi
💢میانه قهر و آشتی
🔹در حالی که مرحله نامنویسی نهایی انتخابات ۱۴۰۲ از پنجشنبه ۲۷ مهرماه آغاز خواهد شد، برخی جریانهای سیاسی هنوز تکلیف خود را در قبال انتخابات مشخص نکردهاند. جریان اصلاحطلب که در ادوار انتخابات گذشته یک سوی رقابت سیاسی بوده است، در این دوره دچار چندگانگی است و آسیب دیده از رشد افراطگرایی در درون اردوگاهش ناتوان از جمع مشخص برای مواجهه با انتخابات است و میانه قهر و آشتی گیر کرده است!
🔸از یک سو عضو مشهور حزب کارگزاران معتقد است: «ما اگر انتخابات را کنار بگذاریم چه باید بکنیم؟ یا باید از کار سیاست کنارهگیری کنیم یا باید به یک شیوهای حرف خودمان را بزنیم. اگر بخواهیم متوسل به تظاهرات و خیابان شویم که این کار سیاسی نمیشود. حالا یک وقت تظاهرات موردی پیش میآید، اتفاقی میافتد و مردم به هیجان میافتند که بحث آن جداست؛ ولی یک جریان سیاسی که نمیتواند بگوید که من میخواهم همه کار سیاسی خود را با تظاهرات و در خیابان انجام دهم!»
🔹از آن سو، عضو دیگری از این اردوگاه معتقد است: «فهم حداقلی از سیاست به ما میگوید نباید به مسائل قطبی نگاه کنیم. میخواهم بگویم حرفهایی از جنس اینکه آن سوی عدم شرکت در انتخابات، خیابان است، بیمعناست. از انتخابات تا خیابان، منازل زیادی وجود دارد... من دو قطبی «صندوق یا خیابان» را مغالطهآمیز میدانم زیرا سیاستورزی منحصر در این دو مقوله نیست.»
🔸حقیقت آن است که مهمترین تجلیگاه حیات احزاب و گروههای سیاسی «انتخابات» است. در معرکه انتخابات است که اندوختههای احزاب و فلسفه وجودیشان به نمایش گذاشته میشود و وزنکشی ایشان صورت میگیرد. احزاب سیاسی اگر برای انتخابات حرفی برای گفتن ندارند، طبیعی است که در مواقف دیگر سیاسی نیز حرفی برای گفتن در حوزه عمومی ندارند. اینجاست که یا باید مرگ سیاسی خود را اعلام کنند یا راههای غیرقانونی و مسیر نافرمانی مدنی و آشوب و بلوا و براندازی را پیشه کار خود قرار دهند! در این میان راه سومی وجود ندارد و تلاشهای تئوریسین جریان رادیکال نیز ره به جایی نخواهد برد.
🔹سیاستهای خیابانی و فریب هواداران و کشاندن آنان به خیابان و ایجاد بلوا و آشوب برای امتیازگیری، رویکرد منسوخی است که حداقل در سال گذشته برای چندمین بار تکرار و بیاثری آن در جمهوری اسلامی آشکار شد. بنابراین، این گونه است که اگر عقلای این جریان همچنان میداندار بوده و افراطیون و خشونتطلبان را به حاشیه برانند، امکان بازیگری برای این جریان در انتخابات پیشرو فراهم است؛ اما اگر کار برعکس شود و فتنهافکنان میداندار شوند، پیشاپیش ناکامی خود را در انتخابات اعلام کردهاند.
✍🏻مهدی سعیدی
#حرفروز
@nokhbeganesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شوخی به نام حقوق بشر و سازمان های حقوق بشری
🔹لحظه وتوی قطعنامه پیشنهادی روسیه برای توقف حمله اسرائیل به غزه توسط کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه!
@nokhbeganesiasi
💢تحولات منطقه غرب آسیا پس از عملیات طوفانالاقصی
🔹در حالی که جنگ در غزه یازدهمین روز خود را سپری میکند و بین طرفین، تبادل آتش و پیامهای سیاسی در جریان است، سؤال مهمی که ذهن کارشناسان و تحلیلگران را به خود مشغول کرده، این است که روابط کشورهای منطقه غرب آسیا با رژیم صهیونیستی چگونه خواهد شد و چه تحولاتی در این منطقه رخ خواهد داد؟
🔻در پاسخ به این مسئله به چند نکته اشاره میکنیم:
🔸اولین تأثیر تحولات امروز غزه، تخریب وجهه بینالمللی رژیم صهیونیستی است، به گونهای که «صباح زنگنه» تحلیلگر مسائل خاورمیانه با اشاره به ادعای همیشگی نتانیاهو مبنی بر «صلح با اعراب به معنای پایان مناقشه در منطقه و ایجاد آرامش و ثبات» این اظهارات را «حیلهگرانه» توصیف میکند. کشورهای عربی منطقه نیز درباره کشتار مردم بی گناه فلسطین موضع گرفتهاند؛ به گونهای که قطر رژیم صهیونیستی را مسئول تشدید تنشها میداند.
🔹افزون بر آن، در روزهای اخیر شاهد قطع رابطه کلمبیا با رژیم صهیونیستی و موضع صریح ضد صهیونیستی رئیسجمهور کرواسی بودیم که همگی بیانکننده تضعیف جایگاه بینالمللی رژیم صهیونیستی است. فجایع اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، رابطه یا حتی حمایت از این رژیم در آینده را هزینهساز میکند. همانطور که اکنون نیز همپیمانان او از جمله آمریکاـ که سابقه قتل عامهای گسترده را در کارنامه خود داردـ مجبور میشود در انتقاد به کشتار مردم بیگناه به دست این رژیم واکنش نشان دهد. تقویت جبهه همبستگی جهانی با مردم فلسطین و همراهی نکردن ملتها با رژیم صهیونیستی بیانکننده گسترش پایگاه گفتمانی فلسطین و تضعیف گفتمان اسرائیل در جهان است.
🔸از آنجایی که اقبال عمومی و نوع نگاه کشورها به این رژیم روند مثبتی را بیان نمیکند، تلاش رژیم صهیونیستی در جهت نفوذ در منطقه و محدود کردن قدرت ایران از یک سو و نیز سعی در انجام پروژههای گوناگون تحتالشعاع تحولات اخیر فلسطین قرار خواهد گرفت. بنابراین، به نظر میرسد پروژههایی، همچون کریدور اتصال هند از طریق امارات و عربستان به اردن و اسرائیل نیز راه به جایی نخواهد برد.
🔹نکته دیگر آنکه، با توجه به حمایتهای سیاسی و معنوی عربستان و سایر کشورهای عربی از فلسطین، به نظر میرسد شاهد یک عقبنشینی در بحث عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی خواهیم بود و در مقابل با توجه به ارتباطات اخیر ایران با کشورهای عربی، شاهد تقویت رابطه ایران با این کشورها باشیم.
🔸بر این اساس، اگرچه سقوط رژیم صهیونیستی در این مقطع یک تحلیل است و تحلیل نیز شدت و ضعف دارد، اما قطعاً عملیات طوفانالاقصی یک شکست بزرگ برای رژیم صهیونیستی است کهترمیم نخواهد شد و این عملیات میتواند مقدمهای برای فروپاشی این رژیم باشد. بنابراین، پس از عملیات طوفانالاقصی روند بازی در منطقه غرب آسیا به نفع مسلمانان و جبهه مقاومت پی گرفته میشود.
✍🏻محمد حکیمی
#گزارشروز
@nokhbeganesiasi