eitaa logo
نکته ها
1.7هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
1.8هزار ویدیو
1.5هزار فایل
وَ قَالَ عليه السلام مَا أَكْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ حکمت 297 نهج البلاغه پندها چه بسيار است و پند گیرنده چه اندك.. نشانی نشرمطالب کانون پژوهشی کوثر @noktaha
مشاهده در ایتا
دانلود
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 دو دسته خواص صرف شناخت حق و طرفدار ان بودن کافی نیست! 🌱 @Nojavan_Khamenei
سفیرانی به‌سوی تاریخ @Khamenei_Reyhaneh
این خون سید الشهدا است که خونهای همه ملت های اسلامی را به جوش می آورد
ثبت نام ماندگار در تاریخ برای ابد ...به رغم وحشیگری های متوکل نسبت به زوار بارگاه امام حسین علیه السلام هرگز این مسیر تعطیل نشد و از رونق نیفتاد و مردم به صورت های مختلف خود را به کربلا می رساندند و امام حسین علیه السلام را زیارت می کردند. سرانجام متوکل مجبور شد، طی فرمانی زیارت بارگاه امام حسین علیه السلام را به شرط اینکه دست راست زائر را قطع کنند، آزاد نماید! در اندک زمانی صف مشتاقان زیارت با وجود این شرط نیز طولانی گردید! مسعودی، مورخ بزرگ، در کتاب مروج الذهب می نویسد: «خانمی به قصد زیارت بارگاه امام حسین علیه السلام به مامور ثبت نام مراجعه کرد. به وی تذکر دادند آیا می دانی که شرط رفتن به زیارت قطع دست است؟ آن زن پاسخ داد: از شرایط آگاهم! متصدی ثبت نام، اسم این خانم را می نویسد. آن گاه به وی دستور می دهد: دستش را برای قطع کردن بیرون بیاورد. آن زن دست چپ خود را بیرون می آورد! مامور می گوید: خانم فرمان خلیفه می گوید، باید دست راست داوطلب زیارت قطع شود. آن زن دست راست خود را از زیر حجاب بیرون آورده و می گوید: این دست را سال گذشته قطع کردید!
ما هر چه داریم از این محرم است و از این مجالس. مجالس تبلیغ ما هم از محرم است، از این قتل سید الشهداست و شهادت اوست. ما باید به عمق این شهادت و تأثیر این شهادت در عالم برسیم و توجه کنیم که تأثیر او امروز هم هست. اگر این مجالس وعظ و خطابه و عزاداری و اجتماعات سوگواری نبود، کشور ما پیروز نمی ‏شد. همه در تحت بیرق امام حسین- سلام اللَّه علیه- قیام کردند... لکن در این اجتماعاتی که در محرم و صفر می‏ شود و در سایر اوقات، مبلغین عزیز و علمای اعلام و خطبای معظّم باید مسائل روز را، مسائل سیاسی را، مسائل اجتماعی را و تکلیف مردم [را] در یک همچو زمانی که گرفتار این همه دشمن ما هستیم، معیّن کنند؛ به مردم و به کشور بفهمانند که ما در بین راه هستیم و باید تا آخر راه ان شاء اللَّه، برویم. صحیفه امام؛ ج 17، ص 58-59
خیلی بدی مث منی.pdf
240.3K
اگر خواستی یکی را هدایت کنی هیچ نصیحتیش مکن به حسینیه ای وصلش کن وبه خدمتی بگمار بدی خیلی بدی بدتر ازهربدی حتی اگر مثل منی مهم نیست یه زرنگی داشته باش!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مس بسم الله الرحمن الرحیم روح مجرد چون در چنین سجده ای به زیارت حضرت رب توفیق یابد مادام که درمشاهده است درسجده است و برداشتن سر ازسجده نشان فراق دوباره است محل سجده اثر حضور حضرت محبوب است کنار تربت حبیب و این مس عشق ورزی با اثر پای محبوب کنار خون و وپوست ....وگوشت حبیب است و خیلی فرق دارد با مس تربت حبیب درغیر چنین سجده ای وسائل الشيعة / ج‏5 / ص : 365 ...6808- 3- مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ فِي الْمِصْبَاحِ بِإِسْنَادِهِ عَنْ مُعَاوِيَةَ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ: كَانَ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام خَرِيطَةُ دِيبَاجٍ صَفْرَاءُ فِيهَا تُرْبَةُ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام فَكَانَ إِذَا حَضَرَتْهُ الصَّلَاةُ صَبَّهُ عَلَى سَجَّادَتِهِ وَ سَجَدَ عَلَيْهِ ثُمَّ قَالَ ع إِنَّ السُّجُودَ عَلَى‏ تُرْبَةِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام يَخْرِقُ الْحُجُبَ السَّبْعَ... امام صادق علیه السلام کیسه ای از دیباج زرد رنگ داشتند که در آن تربت امام حسین علیه السلام بود آن حضرت به هنگام نماز آن تربت را در موضع سجودشان ریخته و بر آن سجده می کردند و می فرمودند سجده بر تربت امام حسین علیه‌السلام موانع هفت‌گانه ( وصل و دیدار ) را کنار می زند .
بقای بعثت نبی اکرم صلی الله علیه واله وسلم با فداکاری بی نظیر سیدالشهداء سلام الله علیه
درس شیوه مبارزه با ستمکاران در طول تاریخ
همه چیز خود را فدا کرد
دونفری که امدند روضه خندیدند و رفتند.mp3
1.73M
امدیم ناهار خبری نبود خندیدیم و رفتیم