✨﷽✨
💎 #پویش_ملی_نه_به_تراریخته
🗒 زمان: جمعه ۹۸/۸/۲۴
🕰 ساعت: 22
🎤 با حضور: #پرفسور_کرمی
📋 با موضوع : #آیا_ایران_برای_کشاورزی_دچار_کمبود_آب_است⁉️
#آیا_کشت_تراریخته_در_ایران_ضرورت_دارد❓
📄 ( #جلسه_هشتاد_و_چهار 84)
( #جلسه84)
💜 تعداد اعضا ۱۱۵ هزار نفرکمپین۱ 💜
💚 تعداد اعضا ۱۴ هزار نفر کمپین۲ 💚
کانال نه به تراریخته در ایتا 🔻
🆔 @non_gmo98
------------------------------------------------
پویش ملی نه به تراریخته در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
------------------------------------------------
کانال بنیاد ملی سبک زندگی سالم🔻
🆔 @professorkarami
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
4_5942667521277560072.ogg
80.5K
✨بسم الله الرحمن الرحیم
🙏سلام عرض می کنم خدمت همه حاضران در جلسه و برنامه ای که امروز ادمین ها برنامه ریزی کردند برای بنده و موضوعی که مطرح شده و با تبریک عید بزرگ میلاد پیامبر اکرم صلوات الله و امام صادق علیه السلام به همه شما، و شب خوبی را داشته باشید در خدمت شما هستم.
4_5942667521277560073.ogg
61.6K
🙏من یکی دو تا مقدمه را عرض می کنم و بعد اگر سوالی باشد پاسخ خواهم داد چون از امروز یا از صبح تا حالا بنده مشغله بسیاری داشتم یک مقدار خسته هستم اگر امکان دارد ادمین ها مدیریت بفرمایند و جلسه در وقت مقرر پایان پیدا کند و بنده بتوانم کمی استراحت کنم.
💠👈عنوانی که گفته شده به خاطر این است که حالا چه ارتباطی با موضوع پویش تراریخته دارد؟
✅ این است که یکی از بهانههایی که سرکردگان تراریخته یا مافیای تراریخته جهانی برای توسعه ی استفاده از محصولات تراریخته و اینکه ما چارهای نداریم و باید از محصولات تراریخته استفاده کنیم هم واردات و کشت و مصرف آن را داشته باشیم.
👈این است که مرتب روی بحث بحران کمبود آب و حتی آن را به جایی می رسانند که ایجاد ترس و وحشت کنند در مدیران و مردم کشورهای مختلف تا آنها را بترسانند آنقدر اخبار و مطالب ترسناک در مورد کمبود آب و بحران آب و فاجعه آب خشکسالی و این ها مطرح می کنند که مدیران کشور ها و حتی مردم راضی شوند که بگویند خوب اگر کشاورزی ما تراریخته شود پس ما امنیت غذایی مان برقرار میشود و با استفاده از بذر های تراریخته می توانیم با بحران خشکسالی مقابله کنیم.
🆔 @non_gmo98
⚠️این یک فریب بیش نیست که من امروز میخواهم به این موضوع بپردازم ببینید بالاخره کشور ایران از قدیم الایام به دلیل نوع جغرافیایی که داریم جزو کشورهای نیمه خشک و خشک و کم باران است .
✅خوشبختانه امسال را شاید بتوانیم بگویم یکی از سال های خوبی بود که ما سالهای پر بارشی داشتیم و شاید بسیاری از سد های ما پر شد و حتی سیل هایی آمد در برخی نقاط که خوب از آن طرف وقتی بارش افزایش پیدا میکند احتمال وقوع این سیلاب ها هم است.
⛔️ حالا این هم به دلیل مشکلاتی است که در کشور ما وجود دارد که چون کشور ما در طول ۵۰ و ۶۰ سال گذشته دچار خشکسالی زیادی شده به دلیل افزایش جمعیت و توسعه کشاورزی و استفاده بیش از حد از آب و دلایل متعددی دارد ما زیرساخت ها را خوب آماده نکردیم و باعث این سیلاب ها شد که الان می شنوید
💠اما بحث اصلی ما در این جلسه این است که آیا بحث کمبود آب که وجود دارد می تواند دلیلی باشد برای بحران کشاورزی یا امنیت غذایی یا اینکه این هم که گفتم مافیای تراریخته سر کردگان تراریخته مرتب در این بوق می دمند که ایران کشور خشکسالی است و جمعیت در حال افزایش است و ما نمیتوانیم برای این جمعیت غذا تولید بکنیم بنابراین می خواهند زمینه سازی کنند که ذهن مدیران و شما مردم را آماده کنند که قبول کنیم که چاره ای دیگر نداریم پس باید برویم سراغ کشاورزی تراریخته و استفاده از بذرهای تراریخته یا واردات یا کشت آن در داخل کشور.
🆔 @non_gmo98
⚠️👈من میخواهم بگویم که این یک دروغ بزرگ است که هم مافیای تراریخته جهانی دارند آن را مطرح میکنند و هم سرکردگان داخلی و دلیل آن هم چند چیز است:
✅👈در حال حاضر شکی در آن نیست که ما دچار مشکل کم آبی در کشور هستیم آمار و ارقام دارد نشان میدهد که ما به طرف تنش آبی می رویم یعنی باید این موضوع را جدی بگیریم و نمی توانیم آن را انکار کنیم و بگوییم ما کشور پرآبی هستیم و این حرفها خلاف است نه ما می گوییم صددرصد این حرفها درست است و باید اقداماتی هم صورت بگیرد که بنده اشاره خواهم کرد.
🌟👈ولی بحث این است که اینها نباید سوء استفاده کنند و مدیران ما نباید فریب حرفهای این مافیای تراریخته را بخورند و فکر کنند که مثلاً با واردات محصولات کشاورزی تراریخته یا کشت محصولات تراریخته ما مشکل تولید مواد غذایی مان حل خواهد شد.
✅👈چون اسناد و مدارک نشان میدهد که بذرهای تراریخته هیچ مقاومتی یا افزایش تولید نسبت به بذرهای عادی در حوزه کم آبی و تنش آبی ندارند پس یک بحث بی ربطی است که اینها می گویند آیا محصول تراریخته کمتر آب مصرف می کند؟❓❓
✅👈اصلا این طور نیست چون محصولات تراریخته ساخته شده مثلا برای مقابله با آفات یا اینکه مقاومت به علف کشها و اینها ولی ما بسیار بذرهای اصلاح شده از ۵۰ سال پیش در کشور تولید شده انواع و اقسام در گندم برنج و محصولات دیگر که اینها در ۵۰ سال گذشته و تحقیقاتی که دانشمندان ما کردند تراریخته هم نکردند و بذرهای مقاومی بوده که نسبت به آب مقاوم تر هستند و آب کمتری مصرف می کنند
🌟👈بنابراین مراقب باشید که این فریب را به ما ندهند که تراریخته وارد کشور شود به خاطر اینکه کشور ما دچار تنش آبی است پس برویم برای واردات و کشت تراریخته ها این یک فریبی بیش نیست .
2⃣مطلب دوم این است که همین الان برای بیش از ۱۲ میلیارد نفر در جهان غذا دارد تولید میشود و درک جمعیت جهان نزدیک هشت میلیارد نفر است پس بحث کمبود مواد غذایی نیست در جهان، بلکه بحث عدم توزیع عادلانه ی مواد غذایی است.
🔸 کشورهای پیشرفته بیش از حد تولید دارند و مصرف دارند کشورهای فقیری مثل آفریقا یا کشورهای خشک سال کمبود تولید دارند .
🔸اگر واقعاً عدالت در جهان حاکم بود این مافیاهای غذایی نبودند این تاجرها واسطه نبودند که غذای اضافی کشورهای پیشرفته منتقل میشد به کشورهای فقیری که حالا دچار خشکسالی هستند و به همه غذا می رسید.
🔸 ولی اینها چون آدم های منفعتطلبی هستند تاجر هستند و دنبال سود هستند اصلا براشون مرگ و میره سیاهپوستان آفریقایی و مردم گرسنه مثل یمن براشون مهم نیست و به دنبال کنترل جهان هستند ممانعت میکنند
🔸بنابراین یک بخشی از جهان گرسنه است و این اصلاً دلیل بر این است که ما برویم محصولات تراریخته بکاریم چون غذا را می توانیم کافی تولید کنیم به شرطی که خواهم گفت
🆔 @non_gmo98
⚠️👈بنابراین مراقب باشید فریب این شعار را نخوریم این دو هیچ ربطی به همدیگر ندارند و ما اگر مشکل کمبود آب داریم برمیگردد به سابقه پنجاه، شصت سال پیش ۷۰ سال پیش، که اولا جمعیت افزایش پیدا کرده، تکنولوژی رشد کرده، صنعت رشد کرده ،کشاورزی توسعه پیدا کرده و مصرف آبمان افزایش پیدا کرده است.
✅👈متاسفانه مدیریت منابع آبی در کشور خوب نبوده و از آن طرف عمده بخش آب کشور آب قابل شرب اگر بگویم، تقریباً ۹۰ درصد مردم ما در کشور آب قابل شرب سالم در اختیار دارند اگر چند درصد هم ندارند به دلیل حالا روستاها یا مراکز غیر قابل دسترس است که مشکلات شدید دارند.
💦👈الان میبینید که طرح انتقال آب و خزر است. برخی از کویر مرکزی ما خوب بسیار خشک و میزان آب پایین است انتظار این است که استانهای پر آب به آنها کمک کنند و به آنها آب بدهند این حق آب ها یا سهم آب کشور که مختلف بعضی وقتها با هم دعواهایی دارند که آب ما را شما می دزدید و استان شما آب اضافی دارید یا فلان دارید
💠👈بحث مدیریت منابع آب است که باید دولتمردان مراکز تحقیقاتی دانش بنیان سیاستگذاران واقعاً بشینند در مورد مدیریت منابع آب یک فکر اساسی بکنند تا آینده کشور که جمعیت افزایش پیدا خواهد داد کرد و تنش آبی کمتر باشد برای این بحران آماده باشید
✅👈بحث بعدی بحث متاسفانه مصرف آب است . کشاورزی ما را شما دیدید در کشاورزی سنتی ، آب زیاد استفاده میکنند. قطره ای باید استفاده بکنیم نه اینکه مزارع مون رو پر بکنیم از آب و انقدر هدر برود. ما هدر رفت آب در کشاورزی سنتی خیلی زیاد داریم که خوب باید با توجه به افزایش سطح کشت به شکل علمی از این آب قطره قطره استفاده کنیم
✅یا مثلاً از روشهای تکنولوژی های جدید استفاده آب، سیستم های آبخیزداری، توسعه فناوری های استفاده از آب مثل گلخانه ها و اینکه آب را بازیافت کنیم در صنایع برگردانیم از آن در کشاورزی استفاده بکنیم .
اینها 👆👆پیشنهاداتی است که دانشمندان مرتبط مطرح میکنند که با این روش ها می توانیم ما آب بخش کشاورزی را کاملاً علمی درست بکنیم یا گلخانه بزنیم الان گلخانه مصرف آب آن خیلی کمتر است چون فضا بسته است آب تبخیر می شود و قطره قطره یا تکنولوژی های جدید تری وجود دارد گیاه در مناطق خاصی در داخل گلخانه ها استفاده می شود که از بخار آب استفاده میکند برای آب آن کشاورزی
🆔 @non_gmo98