🕋بسمالله الرحمن الرحیم
یک مساله که در راس همه امور است،
مسئله معنویات است.
ما باید کوشش کنیم که معنویات را در بین این ملت عزیز و در بین مسلمین پیاده کنیم، مردم را دعوت به معنویات و دعوت به اخلاق اسلامی و آداب فرهنگ اسلامی کنیم. ملت ما بحمد الله بسیار مهیّاست از برای اینکه، رو به معنویات برود و تا کنون هم قدمهای زیادی برداشتهاند، لکن راه طولانی است و راه معنویات آن طور است که باید انسان در تمام عمر کوشش کند.....آن مقداری که برکات از کوخها در دنیا منتشر شده است هیچ در کاخها پیدا نمیشود. ما یک کوخ چهار پنج نفری در صدر اسلام داشتیم، و آن کوخ فاطمه زهرا- سلام الله علیها- است.... این کوخنشینان در کوخ محقر، در ناحیه معنویات آن قدر در مرتبه بالا بودند که دست ملکوتیها هم به آن نمیرسد؛ و در جنبههای تربیتی آن قدر بوده است که هر چه انسان میبیند برکات در بلاد مسلمین هست و خصوصاً در مثل بلاد ماها، اینها از برکت آنهاست. خود رسول اکرم- صلی الله علیه و آله و سلم- که در راس همه واقع است زندگی کوخنشینی داشته است. خیال نشود که یک اتاق، حتی یک اتاق نظیر اتاق متوسط این جامعه داشتهاند. چند تا حجره داشتهاند، حجرههای محقر. و این شخص عالیمقام از همین حجره محقر نورش به ملک و ملکوت افتاده است و سِعِه تربیتش در تمام جهان توسعه پیدا کرده است. در صورتی که آنچه او میخواست باز نشده است و بشر به این زودی نمیتواند برسد به او مگر ان شاء الله خلف صالح او «۲» بیاید و با دست مبارک او تربیت عالیه تحقق پیدا بکند
امام خمینی (ره)؛ 01 فروردین 1362
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/view/3220
هدایت شده از آستان فاطمی|حرم حضرت معصومه س
سخنرانی شب دهم ربیع الاول 1403.06.23.mp3
25.66M
💠 سخنرانی شب دهم ربیع الاول
🎙حجت الاسلام والمسلمین علی پناه
⏱۲۳ شهریور ۱۴۰۳
📌این مجموعه را با هشتگ #منبر_حرم دنبال کنید.
🆔 @astanfatemi
🕋بسمالله الرحمن الرحیم
🔶️ با این اخلاق؟!
خدمت آقای قاضی آمده بود و از او تشرف به محضر امام زمان عج را طلب می کرد. میخواست استاد برایش اجازه ورود بگیرد. آقای قاضی سرش را بالا آورد.
نگاهش تیز شد:
《با این اخلاق بد و تند خویی در خانه، چگونه می شود به این مقامات رسید؟!》
☘ استادکامل آیت الله آقاسیدعلی قاضی طباطبایی رحمة الله علیه
🕋بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
💚به نام خداوند رحمتگر مهربان
💚وَأَقِمِ الصَّلَاةَ طَرَفَيِ النَّهَارِ وَزُلَفًا مِنَ اللَّيْلِ
إِنَّ الْحَسَنَاتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئَاتِ ذَلِكَ ذِكْرَى لِلذَّاكِرِينَ ﴿۱۱۴﴾
💚و در دو طرف روز [=اول و آخر آن] و نخستين ساعات شب نماز را برپا دار زيرا خوبيها بديها را از ميان مى برد اين براى پندگيرندگان پندى است (۱۱۴)
💚وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۱۵﴾
💚و شكيبا باش كه خدا پاداش نيكوكاران را ضايع نمى گرداند.
📗سوره مباركه هود - جزء ۱۱, ۱۲
💚اللهم صل علی مُحَمَّد وآل مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هدایت شده از بسم الله الرحمن الرحیم
حکایتی از توکل
شیخ عباس قوچانی (ره) فرمودند:
روزی محضر مرحوم قاضی بودیم، حضرت آیة الله سیّد جمال الدّین گلپایگانی (ره) به دیدن مرحوم قاضی تشریف آوردند و در ضمنِ سخن از ایشان تقاضای موعظه نمودند.
مرحوم قاضی گفتند:
«شما بحمد الله و المنّة جامع کمالات میباشید. منِ حقیرِ فقیر به شما چه عرض کنم؟!»
آقا سیّد جمال الدّین إصرار کردند.
مرحوم قاضی فرمودند:
«من که چیزی نمیدانم و چیزی در دست ندارم، امّا قبل از اینکه سرکار تشریف بیاورید، در اینجا کتابی خوانده میشد و در آنجا شرحی از أحوال بعضی از سالکان طریقت نوشته بود که حالشان این طور بود که: چون شب میشد آنچه از گردۀ نان خوراک، و از آبِ کوزه باقیمانده بود، در راه خدا إنفاق میکردند و سپس میخوابیدند.»
مرحوم آقا سیّد جمال الدّین برخاستند و خداحافظی کرده و رفتند.
📚 مطلع انوار ج2.
🆔 @huoooo
هدایت شده از بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق علیه السلام:
اشْتَرَطَ رَسُولُ اللَّهِ ص عَلَى جِيرَانِ الْمَسْجِدِ شُهُودَ الصَّلَاةِ وَ قَالَ لَيَنْتَهِيَنَّ أَقْوَامٌ لَا يَشْهَدُونَ الصَّلَاةَ أَوْ لآَمُرَنَّ مُؤَذِّناً يُؤَذِّنُ ثُمَّ يُقِيمُ ثُمَّ آمُرُ رَجُلًا مِنْ أَهْلِ بَيْتِي وَ هُوَ عَلِيٌّ فَلَيُحْرِقَنَّ عَلَى أَقْوَامٍ بُيُوتَهُمْ بِحُزَمِ الْحَطَبِ لِأَنَّهُمْ لَا يَأْتُونَ الصَّلَاةَ.
پيامبر (ص) با همسايگان مسجد شرط فرمودند كه براى نمازها در مسجد حاضر شوند و فرمودند: آيا اين كسانى كه براى نماز در مسجد حاضر نمى شوند بس مى كنند يا آنكه بگويم كسى اذان و اقامه بگويد و اگر حاضر نشدند به مردى از اهل بيت خودم يعنى على (ع) دستور دهم خانه آنان را با هيزم آتش بزند چون نماز نمی آیند.
📚 روضة الواعظين و بصيرة المتعظين (ط - القديمة) ؛ ج2 ؛ ص334.
امير المؤمنين على (ع):
حَرِيمُ الْمَسْجِدِ أَرْبَعُونَ ذِرَاعاً وَ الْجِوَارُ أَرْبَعُونَ دَاراً مِنْ أَرْبَعَةِ جَوَانِبَ.
حريم مسجد از هر سو چهل ذراع است و همسايگى مسجد از هر سو تا چهل خانه است.
📚 روضة الواعظين و بصيرة المتعظين (ط - القديمة) ؛ ج2 ؛ ص336.
🆔 @huoooo
هدایت شده از بسم الله الرحمن الرحیم
ائمه علیهم السلام خادمانشون را فراموش نمی کنند
مرحوم حجّة الاسلام آقا سید عبّاس حسینی قمی واعظ گفت: شخصی در قم با این که شغلش حلبی سازی است و درآمد زیادی ندارد، مقید به روضه خوانی در شهادت ائمّه اطهار علیهم السلام است.
به او گفتم: شما که کسب پُر درآمدی نداری، چرا در هر شهادت، مجلس روضه برقرار می کنی؟
گفت: من از اهل بیت علیهم السلام دست برنمی دارم. من درمسجد عشقعلی برای استماع روضه شرکت می کردم، شبی از شب ها هیئتی آمد و در آخر وقت بود چایی خوردند و عزاداری کردند، آقای حاج میرزا عبّاس هدایتی که شخص محترمی بود، برخاست و استکان ها را جمع کرد. شب در عالم خواب دیدم امام حسین علیه السلام به مسجد عشقعلی آمد و روی منبر نشست و فرمود: اسامی خدمت گزاران را بیاورید و آوردند، فرمود: چرا نام حاج میرزا عبّاس ذکر نشده است، ایشان هم استکان ها را جمع آوری کرد.
📚 روزنه هایی از عالم غیب.
🆔 @huoooo
هدایت شده از بسم الله الرحمن الرحیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای تشرف سید حسن خدمت امام زمان علیه السلام
🎙 ایت الله بهجت رحمة الله علیه
🆔 @huoooo
هدایت شده از بسم الله الرحمن الرحیم
جَاءَ رَجُلٌ إِلَى النَّبِيِّ ص وَ قَالَ يَا رَسُولَ اللَّهِ لَمْ أَتْرُكْ شَيْئاً مِنَ الْقَبِيحِ إِلَّا وَ قَدْ فَعَلْتُهُ فَهَلْ لِي مِنْ تَوْبَةٍ فَقَالَ لَهُ هَلْ بَقِيَ مِنْ وَالِدَيْكَ أَحَدٌ فَقَالَ نَعَمْ أَبِي فَقَالَ ع اذْهَبْ وَ ابْرَرْهُ فَلَمَّا وَلَّى قَالَ النَّبِيُّ ص لَوْ كَانَتْ أُمُّهُ.
مردى به نزد پيامبر (ص) آمد و عرضه داشت: اى رسول خدا (ص) هيچ كار بدى نبود كه انجام نداده باشم آيا توبه ای برای من وجود دارد؟
آن حضرت به او فرمود: آيا هیچ کدام از پدر و مادرت زنده اند؟
عرضه داشت: آرى پدرم.
فرمود: برو به او نيكى كن.
وقتى رفت حضرت فرمود: اى كاش مادرش زنده بود(چون ثواب نیکی به مادر بیشتر است).
✍️ البته حق الناس را باید پرداخت کرد و چیزهایی مثل نماز و روزه را باید اگر قضا شده قضا کنند.
📚 عدة الداعي و نجاح الساعي ؛ ص85.
🆔 @huoooo
هدایت شده از بسم الله الرحمن الرحیم
رسول خدا صلی الله علیه و آله:
صَاحِبُ الْيَمِينِ أَمِيرٌ عَلَى صَاحِبِ الشِّمَالِ فَإِذَا عَمِلَ الْعَبْدُ السَّيِّئَةَ قَالَ صَاحِبُ الْيَمِينِ لِصَاحِبِ الشِّمَالِ لَا تَعْجَلْ وَ أَنْظِرْهُ سَبْعَ سَاعَاتٍ فَإِذَا مَضَى سَبْعَ سَاعَاتٍ وَ لَمْ يَسْتَغْفِرْ قَالَ اكْتُبْ فَمَا أَقَلَّ حَيَاءَ هَذَا الْعَبْدِ.
(دو فرشته در طرف راست و چپ آدمى هستند) فرشته ى طرف راست بر دست چپى رياست دارد پس هر گاه بنده گناهى از او سر بزند دست راستى بدست چپى مى گويد، شتاب مكن و گناه او را تا هفت ساعت منويس و مهلتش بده پس هر گاه هفت ساعت گذشت و آن بنده توبه نكرد مي گويد بنويس كه چقدر اين بنده بى شرم است.
📚 إرشاد القلوب إلى الصواب (للديلمي) ؛ ج1 ؛ ص84.
🆔 @huoooo