بسمالله الرحمن الرحیم
هر روزی که دست قدرت الهی ظهور کند، چه در امتهای گذشته باشد، چه در امتهای کنونی و چه در آینده، «ایامالله» است.
«روزهای بزرگ هر کشوری و هر ملّتی آن روزهایی است که یک حادثهی الهی به وسیلهی مردم و با دست مردم در آن انجام گرفته است... ایّامالله همین روزهای بزرگ تاریخساز است.»
«ایّامالله، روزهای جلوهی ویژهی خدای متعال است؛ گاهی نیّت مردم، همّت مردم، ارادهی مردم، یک چنین روزی را میآفریند.»۲۴ البته آن مردمانی در «ایامالله» نقش دارند که حضور «با اخلاص» داشته باشند.
از همان آیهی «وَ لَینْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ ینْصُرُه»۲۵ و آیهی «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ ینْصُرْکمْ وَ یثَبِّتْ أَقْدامَکم»۲۶ است که همان تحقق قدرت الهی است. بههمین دلیل در برخی برهههای حساس که مؤمنان در اوج مبارزه هستند، «ایامالله»ها یکی پس از دیگری فرا میرسند و خداوند دست قدرت خود را مستمراً آشکار میکند. بهعنوان نمونه، امام خمینی روزهای ۱۷ شهریور، ۲۶ دی، ۱۲ بهمن و ۲۲ بهمن را از «ایامالله» میدانند.۲۷ روزهایی که همگی در سال ۵۷ اتفاق افتاد و به پیروزی نهایی انقلاب اسلامی رسید. همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارهی دفاع مقدس میفرمایند: «هشت سال دفاع مقدّس، به یک معنا هر روزش را حساب کنیم، جزو این ایّامالله است.»۲۸
زنده نگهداشتن «ایامالله» وظیفه همگانی
وقتی روزی تبدیل به «ایامالله» میشود، طبیعتاً آحاد جامعهی اسلامی وظائف مهمی در برابر آن دارند. اولین و مهمترین وظیفهای که جامعهی اسلامی در برابر «ایامالله» دارد، «ذَکِّرهُم بِأَیّامِ الله»۳۷ و یادآوری و زنده نگهداشتن آن است.
بسمالله الرحمن الرحیم
یادآوری و زنده نگه داشتن «ایامالله»، دو اثر بنیادی در جامعه دارد:
الف) اصلاح دستگاه محاسباتی
جامعهای که «ایامالله» را زنده نگه میدارد، نظام محاسباتی و تصمیمگیری او مبتنی بر این باور است که «من و شما کارهای نیستیم؛ دست قدرت الهی است.»۳۹ و «دست قدرتی است که دارد این کارها را انجام میدهد.»۴۰ و «دلها دست خداست. ارادهها مقهور ارادهی پروردگار است.»۴۱ این درست بر خلاف سیستم محاسباتی دشمنان و منافقان است که نه تنها از «دست قدرت الهی» غافلاند بلکه به آن اعتقادی ندارد. لذا «آن کسانی که دست قدرت خدا را نمیتوانند در این حوادث ببینند و تحلیلهای مادّی در این مسائل میکنند، عقب میمانند»۴۲
به فراموشی سپردن «ایامالله» توسط دستگاه تبلیغاتی دشمن نیز به همین هدف است که نظام تصمیمگیری ما را دچار اختلال کند و مسئولان و مدیران در تصمیمگیریها به آن بیتوجه باشند. این بیتوجهی به قدرت الهی، قطعاً مسئولان و مدیران را به خطاهای رفتاری مانند «ناامیدی»، «مقاومت نکردن» و «سازش با دشمن» است. لذا «عدّهای غافلند، همهاش روی محاسبات مادّىِ محض محاسبه میکنند؛ در محاسباتشان معنویّت و کمک الهی و توکّل به خدا و حسن ظنّ به وعدهی الهی کأنّهُ هیچ راهی ندارد. خب این محاسبات مادّی را مستکبرین عالم هم دارند میکنند، بهتر از شما هم میکنند، چرا روزبهروز عقب میروند؟»۴۳
ب) امید به آینده
وقتی دست قدرت الهی، «ایامالله» میسازد، بنابراین وجود «ایامالله»ها، جامعهی اسلامی را به آینده امیدوار میکند و به این نتیجه میرساند و باید به این نتیجه برساند و «باید احساس کند که ارادهی الهی بر پیروزی این ملّت است. این نشاندهندهی این است که ارادهی الهی بر این است که این ملّت در این راه و در این خط حرکت کند و پیروز شود.»۴۴
روش خداوند در تقویت ایمان انسانها به امور غیبی، نادیدنی و باورناپذیر، ارائهی «نشانهها» است. لذا همانطور که برای ایمان آوردن به «خدا» و «معاد» ما را به نشانههای پیرامونمان متوجه میسازد، برای ایمان آوردن به «قدرت الهی» و «وعدهی پیروزی» ما را به نشانههای پیرامونمان یعنی «ایامالله»ها، متوجه میسازد.
لذا «ایّامالله آیهاند، نشانهاند، دلیل راهند.»۴۵ تا ما به «قدرت الهی» ایمان بیاوریم.این ایمان، انسان را به استقامت بیشتر و تلاش بیشتر برای پیروزی وا میدارد. تلاشی که نتیجهاش پیروزی و دیدن آخرین «ایامالله» در این دنیا؛ یعنی رسیدن «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ ارواحنافداه است.»۴۶ همانگونه که روایات، «ایامالله» را روز قیام قائم و روز رجعت ائمه علیهمالسّلام بیان کرده بودند. روزهایی که پیروزی نهایی جبهه «مستضعفِ مقتدر» بر «مستکبرِ ضعیف» و غلبه حق بر باطل است. «صبّار شکور»
این دو واژه دو مفهوم بنیادی تمدنساز است.
🔴 توصیه امام زمان به خواندن سوره ملک بعد از نماز عشاء
🔵 #امام_زمان ارواحنا فداه در تشرف آیت الله مرعشی نجفی (ره)خواندن سوره ملک را بعد از نماز عشاء به ایشان سفارش نمودند.(۱)
🟡 همچنین پیامبر اکرم ﷺ فرموده اند:هر کس در شب سوره ملک را قرائت کند اجری مانند احیای شب قدر را خواهد داشت.(۲) و در کلام دیگری فرمودند: این سوره نجات دهنده از عذاب قبر است.(۳)
📚 (۱) تشرفات مرعشیه ص ۲۹
📚 (۲) مجمع البیان ج ۱۰ ص ۶۶
📚 (۳) الدعوات ص ۲۷۹
https://eitaa.com/m0hbinvelayt
هدایت شده از اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرند
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جایگزین جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری کیست؟
هدایت شده از 🇮🇷ستاد یادواره شهدای نراق 🇮🇷
✳️بسم رب الشهدا و الصدیقین ✳️
🌹🌹برگزاری بیست و چهارمین یادواره ۱۰۰ شهید کهن شهر نراق و گرامیداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزدهم خرداد
🇮🇷با تشییع پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس🇮🇷
🔷سخنران :
سردار سرتیپ پاسدار سید محمد باقرزاده
(فرمانده محترم کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح)
🔷مداحی : برادر کربلایی محمد عطااللهی
🔷سروده سرایی توسط شاعر برجسته کشوری استاد حاج ولی الله کلامی زنجانی
🔷 و با اجرا و روایت نمایشی دفاع مقدس توسط خادم الشهدا برادر بهرام شهبازی
🕰زمان : پنج شنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ - ساعت ۱۵ بعدازظهر
🕌 مکان : استان مرکزی - شهرستان دلیجان - شهر نراق - خیابان امام خمینی (ره) - مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق
♻️با نشر حداکثری و اطلاع رسانی این خبر پیام رسان شهدا باشیم.
روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد یادواره شهدای شهر نراق
🆔 @ShohadayeNaragh
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید خدايا من را در زره محکم خودقرار بده
اصبحت فی امان الله
امسیت فی جوار الله
گل عفاف
نویسنده : جواد محدثی
هیچ باغبانی را سرزنش نمی کنند که چرا دور باغ خود حصار و پرچین کشیده است، چون باغ بی دیوار، از آسیب مصون نیست و میوه و محصولی برای باغبان نمی ماند .
هیچ کس هم با نام «آزادی » دیوار خانه خود را برنمی دارد و شب ها در حیاطش را باز نمی گذارد، چون خطر رخنه ی دزد، جدی است .
هیچ صاحب گنج و گوهری هم جواهرات خود را بدون حفاظ، در معرض دید رهگذران نمی گذارد تا بدرخشد، جلوه کند و چشم و دل برباید، چون خود جواهر ربوده می شود .
هر چیز که قیمتی تر باشد، درصد مراقبت از آن بالاتر می رود .
هر چه که نفیس تر باشد، بیم ربودن و غارت بیشتر است و مواظبت، لازمتر .
اگر در شیشه ی عطر را باز بگذارید، عطرش می پرد .
اگر رشته ی مرواریدت را در کمد و صندوق نگذاری و در آن را نبندی، گم می شود .
اگر در مقابل پنجره ی خانه ات، توری نزنی، از نیش پشه ها و مزاحمت مگس ها در امان نخواهی بود .
وقتی راه ورود پشه ها را می بندی، خود را «مصون » ساخته ای، نه «محدود» و زندانی .
وقتی در خانه را می بندی، یا پشت پنجره ی اتاقت پرده می آویزی، خانه خود را از ورود بیگانه و نگاه های مزاحم در پناه قرار داده ای، نه که خود را در قید و بند و حصار افکنده باشی .
اگر برای ایمنی از خطرها و آسودگی از مزاحمان، خود را بپوشانی، نه کسی ایراد می گیرد و نه اگر هم ایراد بگیرد، اعتنا می کنی، چرا که سخنش را بی منطق و ناآگاهانه می دانی و می بینی .
اینکه «دل باید پاک باشد»، بهانه ای برای گریز جاهلانه از همین مصونیت است و آویختن به شاخه ی «لاقیدی » وگرنه از دل پاک هم نباید جز نگاه و رفتار پاک برخیزد .
ظاهر، آینه ی باطن است و . . . «از کوزه همان برون تراود که در اوست » .
زن، به خاطر ارزش و کرامتی که دارد، باید محفوظ بماند و خود را حراج نکند و در بازار سوداگران شهوت، خود را به بهای چند نامه و نگاه و لبخند نفروشد .
زن به خاطر لطافتی که دارد، نباید در دست های خشن کامجویان دیو سیرت، که نقاب مهربانی و عشق به چهره دارند، پژمرده شود و پس از آن که گل عصمتش را چیدند، او را دور اندازند، یا زیر پاشان له کنند .
زن به خاطر عصمتی که دارد و میراث دار پاکی مریم است، نباید بازیچه ی هوس و آلوده ی به ویروس گناه گردد .
گوهر عفاف و پاکی، کم ارزش تر از طلا و پول و محصول باغ و وسایل خانه نیست .
دزدان ایمان و غارتگران شرف نیز فراوانند .
سادگی و خامی است که کسی خود را در معرض دید و تماشای نگاه های مسموم و چشم های ناپاک قرار دهد و به دلبری و جلوه گری بپردازد و خیال کند بیماردلان و رهزنان عفاف را به وسوسه نمی اندازد و از زهر نگاه ها و نیش پشه های شهوت در امان می ماند!
خراب کردن همه ی دیوارها و برداشتن همه ی پرده ها و باز گذاشتن همه ی پنجره ها، نشانه ی تیره اندیشی است، نه روشنفکری! علامت جاهلیت است نه تمدن !
می گویی نه؟ به طومار کسانی نگاه کن که پس از رسوایی و بی آبرویی، با دو دست پشیمانی بر سر غفلت خویش می زنند و بر جهالت خود لعنت می فرستند .
کسی که از «جماعت رسوا» نگریزد «رسوای جماعت » می شود!
آنکه ایمان را به لقمه ای نان می فروشد،
آنکه یوسف زیبایی را با چند سکه ی قلب عوض می کند، آنکه «کودک عفاف » را جلوی صدها گرگ گرسنه می برد و به تماشا می گذارد، روزی هم «پشت دیوار ندامت » اشک حسرت بر دامن پشیمانی خواهد ریخت، در آخرت هم به آتش بی پروایی خود خواهد سوخت .
از اول که جامه ی عفاف سفید و شفاف است، نباید گذاشت چرکابه ی گناه بر آن بپاشد .
از اول باید مواظب بود این کاسه ی چینی نشکند و این جام بلورین ترک بر ندارد .
از اول نباید به پای بیگانه، اجازه ی ورود به مزرعه نجابت داد، که بوته های نورس عصمت را لگدمال کند .
ولی . . . گریه بی حاصل است و بی ثمر، وقتی که شاخه شکست و گل چیده شد!!"
@hamsardarl
هدایت شده از عماریون
مولا علی (ع) :
هر که اخلاقش بد باشد روزی اش تنگ شود ، و هر که خوش خوی باشد روزی اش گشاده گردد .
📚 غرر الحکم ، حدیث ۸۰۲۳
🕋بسمالله الرحمن الرحیم
🌹🇮🇷سختتر از فتح خرمشهر
🌹🇮🇷خرّمشهرهای فرهنگی
خرّمشهرهای اقتصادی
خرّمشهرهای ....
🌹رهبر انقلاب اسلامی:
🌹🇮🇷؛ خرّمشهرها در پیش است؛
نه در میدان جنگ نظامی،
[بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است.
جوانهای مؤمن و حزباللّهی و انقلابی
کارهای فرهنگی خودجوش را رها نکنند و دنبال بکنند،
و همهی دستگاههای فرهنگی کشور را
دعوت کردیم و میکنیم که در این جهت حرکت کنند
استعدادهای خودشان را در خدمت پیشرفت این کشور
رهبر انقلاب اسلامی: «جوانهای عزیز! بچههای عزیز من! فردا مال شما است، آینده مالِ شما است؛ شما هستید که باید این تاریخ را با عزّتش محفوظ نگه دارید؛ شما هستید که این بارِ مسئولیّت را بردوش دارید؛ خرّمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، [بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است. البتّه ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد؛ بعکس، آبادانی به دنبال دارد، امّا سختیاش بیشتر است. اینکه ما گفتیم اقتصاد مقاومتی، یعنی بخش اقتصادیِ این سیاستِ بزرگ و اساسی، مقاومت اقتصادی است. اینکه گفتیم جوانهای مؤمن و حزباللّهی و انقلابی کارهای فرهنگی خودجوش را رها نکنند و دنبال بکنند،
و همهی دستگاههای فرهنگی کشور را دعوت کردیم و میکنیم که در این جهت حرکت کنند، این، بخش فرهنگیِ ... این جهاد بزرگ است، جهاد کبیر است. اینکه از همهی استعدادهای موجود کشور دعوت میکنیم که استعدادهای خودشان را در خدمت پیشرفت این کشور به کار بیندازند و به صحنه بیاورند و به میدان بیاورند و از مسئولان دولتی و سایر مسئولان دعوت میکنیم... این جهاد کبیر است.»
هدایت شده از بیداری ملت
37.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکا چگونه برهنه شد؟!
سیاست فرهنگی که درقبال ایران پیشگرفته شده است...
جامعه آرمانی اغتشاشگران همان پورنوتوپیای آمریکایی است
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
بسمالله الرحمن الرحیم
حدیث
همانا شما به کسب تقوى نیازمندتر هستید از کسب دنیا.
فضیلت تقوى و ورع
امير المؤمنين على بن ابيطالب عليه السّلام
إِنَّكُمْ إِلَى أَزْوَادِ اَلتَّقْوَى أَحْوَجُ مِنْكُمْ إِلَى أَزْوَادِ اَلدُّنْيَا
همانا شما به کسب تقوى نیازمندتر هستید از کسب دنیا.
منبع : غرر الحکم و درر الکلم، ج 1، ص 354