فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | تحلیل حضرت آیتالله خامنهای درباره #مجاهدت امام کاظم عليهالسلام
قصه زندگی موسی ابن جعفر شگفت آور است
◾️◾️حتما گوش کنید
#جنگ
#ایمان
☢شن و غبار زیر پات میتونن پیشرفته ترین جنگنده ها رو شکست بدن
وقتی مأمور خدا باشن
☢عصای چوبی میتونه مقابل ارتش بزرگ بایسته
اگه مأمور خدا باشه
☢پرنده های مهربون میتونن فرشته ی مرگ فیل بشن
اگه مأمور خدا باشن
✴️تو قاموس دین وقتی وظیفه جنگ باشه، ترس بی معنا میشه و مؤمن خدا میشه مأمور خدا، کی میخواد جلوش بایسته
╭─┅🍁🍂🍁🍂🍁🍂┅─╮
@noor133Qoran
╰─┅🍁🍂🍁🍂🍁🍂┅─╯
سلام علیکم
امروز یک ختم قران می خواهیم به اقامون موسی ابن جعفر همه باهم هدیه کنیم
هر#حاجتی دارین از #باب_الحوائج بخواهید ودر ختم قرآن شرکت کنید
خدا ازهمه قبول کنه
👇#عوامل_محبت
امام باقر علیه السلام فرمود:
اگر خواستى بدانى در تو خیرى هست، به دلت نگاه کن، اگر اهل #طاعت خدا، فرمانبرداران را دوست دارد و از اهل #معصیت خدا بدش مى آید، در تو #خیرى هست و خداوند تو را دوست دارد و اگر از اهل اطاعت بدش مى آید و از اهل #معصیت خشنود است، در تو خیرى نیست و خداوند از تو #ناخوشنود است و (بدان) که هر کسى با دوست خود خواهد بود (یعنى در قیامت دوست با دوست است)؛ و فرمود: هر کسى که معیار# محبت و #دشمنى او #دین نباشد دین ندارد.
👇توجه وحضورقلب به خدا
امام صادق علیه السلام فرمود: هر که در نماز، دل به خدا دهد، خداوند رو به او کند، دلهاى مومنین را هم به دوستى با او مى گرداند، بعد از آنکه خدا او را دوست مى دارد.
👇نیکی کردن محبت میآورد
بالاحسان تملک القلوب
حضرت على علیه السلام فرمود: با #احسان و #خدمت، دلها را مى شود مالک شد؛
👇ودر حدیث دیگرى فرمود:
با احسان و #نیکى مى شود افراد را خرید و بنده کرد.
🆔✨@noor133Qoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفسیر آیه 46 هود
🍁پيوند مكتبى، حاكم بر پيوند خانوادگى وخويشاوندى است. «1» «إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِكَ» (دليل نجات گروهى از غرق شدن، ايمانشان بهنوح بود، نه چيز ديگر)
🍁گاهى انسان در كار خير يا شرّ چنان غوطهور مىشود كه گويا يكپارچه آن عمل مىشود. «إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صالِحٍ»
⁉️سؤال: در آيهى 10 سورهى تحريم در مورد همسر نوح و لوط مىخوانيم: «خانتا» خيانت كردند، و در اينجا خداوند مى فرمايد: اى نوح! فرزند تو از اهل تو نيست، آيا از اين دو آيه، زنازاده بودن فرزند نوح استفاده نمىشود؟
پاسخ: اوّلًا: مراد از خيانتِ زن نوح، افشاى اسرار و كمك به كفّار است، نه امر ديگر.
ثانياً: اين آيه دليل اهل نبودنِ پسر نوح را عملِ غير صالحِ فرزند مىداند، نه چيز ديگر.
وشّاء گوید: از امام رضا (علیه السلام) شنیدم که فرمود: «پدرم از قول ابیعبدالله (علیه السلام) فرمود: خداوند متعال به نوح (علیه السلام) وحی کرد که؛ «یا نُوحُ إِنَّهُ لَیْسَ مِنْ أَهْلِکَ؛ زیرا پسرش با او مخالفت میکرد و کسانی که از وی اطاعت و تبعیّت میکردند را در زمرهی اهل او به شمار میآورد». امام (علیه السلام) از من پرسید: «آیهی راجع به پسر نوح (علیه السلام) را چگونه تلاوت میکنند»؟ من پاسخ دادم: «مردم به دو شکل، قرائت میکنند: اوّل، إِنَّهُ عَمَلٌ غَیْرُ صَالِحٍ [او عمل غیرصالحی است]. و وجه دوّم آن، إِنَّهُ عَمِلَ غَیْرَ صَالِحٍ [او ثمرهی کار غیرصالحی است]». امام (علیه السلام) فرمود: «اشتباه میکنند که چنین تلاوت میکنند. وی پسر نوح (علیه السلام) است، ولی وقتی که خداوند تبارکوتعالی دید که اوبا #دین_نوح
(علیه السلام) مخالفت میکند، #رابطهی_فرزندیاش را #نفی کرد».
📚 بحار الأنوار، ج۱۱، ص۳۲۰/ علل الشرایع، ج۱، ص۳۰/ عیون أخبار الرضا (ج۲، ص۷۵/ البرهان/ نور الثقلین،
مراد از «فَلا تَسْئَلْنِ» در مورد پيامبر معصوم، آن نيست كه سؤالى واقع شده بود، زيرا حضرت نوح در آيهى بعد مىفرمايد: «إِنِّي أَعُوذُ بِكَ أَنْ أَسْئَلَكَ ما لَيْسَ لِي بِهِ عِلْمٌ»، بلكه منظور آن است كه مبادا سؤال كنى! البتّه مطلبى كه براى نوح پيش آمد، اين بود كه خيال مىكرد فرزندش اهل است و خداوند به او فرمود: او از اهل تو نيست.
🔥دربنی آدم چندنوع آتش وجوددارد
🍀آتش شهوت
که باروزه گرفتن خاموش میشود
🍀آتش حرص وطمع
که با یاد کردن مرگ خاموش میشود.
🍀آتش نگاه وچشم چرانی
که با ذکر خاموش می شود.
🍀آتش غفلت
که با یاد خدا خاموش میشود.
🍀آتش جهالت و نادانی
که با استماع علم فروکش می کند.
🍀آتش وشهوت شکم
که با طعام حلال خاموش میشود.
🍀آتش زبان
که با تلاوت قرآن خاموش میشود.
🍀آتش معصیت
که با توبه از بین می رود.
🍀آتش شرمگاه
که با نکاح حلال سکون می یابد.
🔺اجرنا من النار یامجیر
🔻هذامقام عائذ بک من النار
🆔✨@noor133Qoran
4_5830394572194188027.mp3
3.79M
آخرین ایه سوره علق سجده واجبه دارد
فقط شرط سجده از نظر احکام اینه که روی چیزی سجده کنید که صحیح باشد مثل مهر و گیاهان روئیدنی که خوراکی نباشند وخشت و سنگ و کاغد ۰۰۰۰
🚩 خلاصه مطلب| شب و روز مبعث ؛ قله ماه رجب و از شبهای قدر
▫️شب ۲۷ رجب از لیالی قدر است.
▫️نکته بسیار جالب و عجیب درباره شب و روز مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، آنست که این شب و روز تعلق ویژه به امیرالمومنین علی(ع) دارد.
▫️عجیب تر آنکه اهل معنا مانند مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی در المراقبات و جناب سید در اقبال الاعمال و شیخ عباس در مفاتیح می فرمایند که توصیه شده در این شب به حرم حضرت امیر(ع) مشرف شوید و شفای بیماران خود را از مولا بگیرید.
▫️شب مبعث؛ شب تجلی اعظم!
با تأمل در ادعیه وارده در شب مبعث، میتوان به گوشه ای از عظمت این شب پی برد.
▫️ جناب شیخ عباس قمی در مفاتیح ذیل اعمال این شب این دعا را آورده که:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالتَّجَلِّي الْأَعْظَمِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ وَ الْمُرْسَلِ الْمُكَرَّمِ...»
ملاحظه میکنید که صحبت از «تجلی اعظم» است؛ که خدایا من تو را به تجلی اعظم این شب قسم می دهم. اما این معنا صرفا اشاره وار و در هاله ای از ابهام در دعا ذکر شده.
▫️برای فهم معنای تجلی اعظم به فراز دیگری از دعا مراجعه میکنیم که میفرماید:
«اللَّهُمَّ وَ هَذَا رَجَبٌ الْمُكَرَّمُ الَّذِي أَكْرَمْتَنَا بِهِ أَوَّلُ أَشْهُرِ الْحُرُمِ أَكْرَمْتَنَا بِهِ مِنْ بَيْنِ الْأُمَمِ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا ذَا الْجُودِ وَ الْكَرَمِ فَأَسْأَلُكَ بِهِ وَ بِاسْمِكَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَجَلِّ الْأَكْرَمِ...»
▫️ گفتیم که رجب ماه حضرت امیر(ع) از یک سو و ماه خداوند از سوی دیگر است. هم در براهین عقلی اثبات شده و هم در روایات اهل بیت(ع) آمده که جلوه انسیِ حقیقت توحید، کلمه ولایت است و کسی که میخواهد به توحید وارد شود، باید مراتب ولایت را طی کند.
▫️به تعبیر مرحوم استاد سعادت پرور(ره)، اینکه لفظ «اعظم» در دعا سه بار تکرار شده، تبیین معنای تجلی اعظم است و این شب، عرصه تجلی تام و تمام پروردگار است.
▫️آن تجلی که باید در شب قدر برای ما اتفاق بیفتد، در این شب برای رسول اکرم(ص) و ائمه هدی(ع) و اولیای الهی اتفاق افتاد که همانا ظهور اسم اعظم است.
▫️ کسی جز صاحب ولایت، لیاقت درک آن اسم را به طور تام ندارد؛ چرا که در فراز بعد میفرماید: «الَّذِي خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِي ظِلِّكَ فَلا يَخْرُجُ مِنْكَ إِلَى غَيْرِكَ...» یعنی جایگاه اسم اعظم در ظل عرش است و مراتب مادون تحمل پذیرش آن را ندارد.
▫️ اگر ما تحمل و ظرفیت درک این اسم اعظم را نداریم، بیایید لااقل به گونه ای عمل کنیم که همچون آن پیرزن خود را در صف خریداران یوسف(ع) جا بزنیم...
🔻توصیه های عملی برای شب و روز مبعث:
1️⃣ اگر می توانید روز مبعث را روزه بگیرید. در روایات است که روزه آن معادل هفتاد سال است و مبعث یکی از ۴ روز ممتاز سال برای روزه است.
2️⃣ شب مبعث را بسیار غنیمت بشمارید که این شب، مقدمه شب قدر بعدی یعنی شب نیمه شعبان است. برای درک آن شب، باید از شب مبعث شروع کرد.
3️⃣ این شب، هنگام تضرع به درگاه اهل بیت(ع) است و چه بهتر که با تحفه ای به پیشگاه ائمه(ع) برسیم. لذا بنده توصیه میکنم که با هدیه ای از جانب حضرت صدیقه طاهره(س) به محضر حضرت امیرالمومنین(ع) توسل کنیم:
به این صورت که ۴ رکعت نماز حضرت امیرالمومنین(ع) را که ایشان علاقه خاصی به این نماز دارند به نیابت از حضرت صدیقه طاهره به جای ۴ رکعت از نماز شبمان بخوانیم و به جناب حضرت امیر(ع) و یا حضرت رسول(ص) و یا هر دوی این بزرگواران هدیه کنیم و عرضه بداریم که اگر من قابلیت و ظرف این هدیه را دارم، شما به بنده عنایتی بفرمایید.
اين نماز چهار ركعت است: در هر ركعت يك بار سوره «حمد» و پنجاه بار «قل هو اللّه احد» و بعد از نماز تسبیحات خاص ایشان را که در مفاتیح است ذکر کنید.
4️⃣ این شب، شب شفای از بیماری هاست و مرحوم شیخ عباس در مفاتیج روایات عجیبی از عنایات امیرالمؤمنین(ع) ذکر نموده. لذا تعجب نکنید اگر حضرت در این شب عنایت ویژه ای نیز بر ما بکنند.
بیایید ما هم به سنت حضرات ائمه(ع) گله عاشقانه به درگاه حضرت امیر(ع) داشته باشیم که شما در این شب، بیماران بسیاری را شفا میدهید، پس عنایت بفرمایید و قلب بیمار ما را نیز شفا دهید.
5️⃣ در این شب ها دعا برای یکدیگر را فراموش نکنید که دعا در حق دیگران، ابتداءا در حق خود داعی اجابت می گردد و در سیره حضرت صدیقه طاهره(ع) است که از شب تا صبح فقط برای دیگران دعا می فرمودند.
🆔✨@noor133Qoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفسیر آیه58 هود
استاد قرائتی