✍حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی (رحمة الله:)
🔹در ماه مبارک رمضان، مقدارِ درس و بحث را كمتر كن و به عبادت برس.دعای افتتاح و ابوحمزه،نماز شب و دعای سحر را فراموش مكن ؛
🔹دم افطار بنشين و امام حسين (علیه السلام) و اطفال معصوم ایشان را یاد کن و گریه نما؛سعی کن برای حضرت مهدی(عجل الله تعالی)یک ختم قرآن انجام دهی.
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
4_293413254921716297.mp3
4.22M
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
4_5861756633842975113.mp3
14.46M
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
3. جزء سوم در یک نگاه.mp3
28.24M
🌼#هر_جزء_قرآن_در_یک_نگاه🌼
🔹جزء سوم
پیشنهاددانلود👌
🎤#استاد_اباذری
💠 درّ و یاقوت قرآنی 3⃣
📖جزء 3: «أَ يَوَدُّ أَحَدُكُمْ أَنْ تَكُونَ لَهُ جَنَّة...»(بقره، 266)
🌺 آيا كسى از شما دوست دارد باغی داشته باشد.....
🔺به سن پیری رسیده با چندین بچه ریز و درشت و هزینه های سنگین زندگی....اما خوشبختانه باغی وسیع دارد پر از درختان نخل و انگور و از هر میوه ای که بخواهی؛ با وسعتی که دارد و آب فروان و نهرهای متعددی که از زیر درختانش جاری است درآمد سرشاری برایش رقم زده است و با آن دلخوش است و به خوبی زندگیش می گذرد؛ اما به ناگاه!...
♦️اما به ناگاه طوفان سهمگینی می وزد و رعد و برقی می زند و در یک لحظه تمام امیدش تبدیل به خاکستر می شود.
⚠️این مثال کسی است که تمام همّ و غمّش آباد کردن دنیاست و سرمایه ای به هم زده است و غافل از سرای ابدیش، ناگاه اجل می آید و بین او و تمام سرمایه اش جدائی می اندازد و اوست با دست خالی و ابدیتی که در پیش دارد و نمی داند با ورشکستگیش چه کند؟!!.. «...اين چنين خداوند حقایق را براى شما روشن می سازد؛ شايد بينديشيد»(فراز پایانی آیه فوق)
📌اکنون باید اندیشید چه سرمایه ای فراهم کنیم که با اجل نابود نشود؟ بلکه با اجل به آن برسیم و سرای ابدیمان آباد باشد.«به كسانى كه ايمان آورده، و كارهاى شايسته انجام داده اند، بشارت ده كه باغهايى از بهشت براى آنهاست كه نهرها از زير درختانش جاريست...»(بقره، 25)
⚠️ #قرآنراجدیبگیریم
💎 #دُرّ_و_یاقوت_قرآنی ۱
32.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات عصر امروز رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم. ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
#پای_کار_قرآن_میایستیم
🟡سخنان مهم رهبر انقلاب
در مورد ارزش واهمیت قرآن
ارزش و عظمت تلاوت قرآن را از عظمت قرآن باید به دست آورد. شما ببینید در خود قرآن کریم، قرآن با چه القابی و با چه عناوینی معرّفی شده؛ من چند نمونهاش را یادداشت کردهام: «قرآن عظیم»، «قرآن کریم»، «قرآن مبین»، «قرآن مجید»، «قرآن حکیم»، «قرآن شفاء»، «قرآن رحمت»، «قرآن نور»، و عناوینی از این قبیل. وقتی خدای متعال که معدن عظمت است و منشأ عظمت است و خالق عظمت است، به یک چیزی عنوان «عظیم» بدهد ــ «وَ القُرآنَ العَظیم»(۲) ــ معنایش خیلی والا است، خیلی بالا است، خیلی ارزشمند است. شما این را دارید تلاوت میکنید! قرآن از همهی آنچه خدای متعال در زیر آسمان خلق کرده والاتر و بالاتر است؛ قرآن «ثَقَل اکبر» است؛ فکرش را بکنید! اِنّی تارِکٌ فیکُمُ الثَّقَلَین؛(۳) ثَقَل اکبر ــ «ثَقَل» یعنی شیء گرانبها ــ عبارت است از قرآن؛ یعنی ائمّهی هدیٰ (علیهم السّلام)، آن انوار طیّبهای که عالم وجود به نور آنها منوّر است، در درجهی بعد از قرآنند. قرآن ثَقَل اکبر است؛ خیلی حرف مهمّی است. ما با قرآن چه جوری برخورد میکنیم؟ شما که قرآن را تلاوت میکنید، یکایک شما تلاوتگران قرآن، پیک عرش الهی به سوی ما فرشیان هستید؛ معنای تلاوت قرآن این است. شما دارید مضمون کلام الهی را برای ما بیان میکنید؛ هر کدام اهل دل باشیم، بر دلهای ما نازل میکنید قرآن را؛ هر کدام هم اهل گوش باشیم، گوش ما استفاده میکند. قدر خودتان را بدانید.
حتما بادقت بخوانید
1⃣
یکی اهمّیّت قرائت قرآن است. حالا عظمت قرآن به جای خود محفوظ، اشتمال(۴) قرآن بر معارف نورانی درجهی یک عالم خلقت به جای خود محفوظ، [امّا] نفْس قرائت قرآن باارزش است. خدای متعال به بزرگترین موجودی که خلق کرده، یعنی وجود مقدّس نبیّ اکرم (صلّی الله علیه و آله)، دستور میدهد که قرائت کن! «فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنَ القُرآن»؛(۵) «فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنه»؛(۶) باید قرآن را قرائت کنی، باید تلاوت کنی. «اُتلُ عَلَیهِم نَبَاَ نوح»؛(۷) «اُتلُ عَلَیهِم نَبَاَ اِبراهیم»؛(۸) [خدا] به پیغمبر دستور تلاوت میدهد. یکی از وظایف ما تلاوت قرآن است. به نظر این حقیر، در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند؛ همهی ما باید تلاوت کنیم. بنده بارها در جمعهای مختلف گفتهام، هر چه میشود [بخوانیم]: «فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنه»؛ بعضیها روزی پنج جزء میخوانند، بعضیها روزی یک جزء میخوانند، بعضیها روزی یک حزب میخوانند؛ شما [اگر] نمیتوانید، روزی یک صفحه بخوانید، روزی نیم صفحه بخوانید، [امّا] بخوانید. قرآن باید تلاوت بشود.
2⃣
یک نکتهی دیگر مسئلهی مهمّ تدبّر است. قرآن را بایستی با تدبّر خواند. البتّه تدبّر مراتبی دارد. تدبّر یعنی از ظاهر اَنیق قرآن به باطن عمیق قرآن رسیدن: ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیق؛(۱۰) این ظاهر، همین زیباییهای کار شما و الفاظ خود قرآن و زیباییهای خود قرآن است. باطن عمیق، آن چیزی است که با تدبّر به دست میآید. وقتی هر چه فکر کنید، دقّت کنید، فهم کنید مسائل حول و حوش یک آیه را، یا یک کلمه را، معارف و مفاهیم بیشتری را به دست میآورید؛ این میشود تدبّر. کِتابٌ اَنزَلناهُ اِلَیکَ مُبارَکٌ لِیَدَّبَّروا آیاتِه؛(۱۱) این[جور] است، یعنی اصلاً کتاب نازل شده برای تدبّر، برای فهمیدن. همهی این چیزهای دیگر مقدّمهی فهمیدن است.
#حتما_بخوانید
3⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هر روز یک آیه راجع به امام عصر(عج)
🔵 جزء سوم
🌕 هر یک از انبیا با خدا عهد بسته که مردم را برای ظهور حضرت مهدی آماده کند.
#امام_زمان
#آیات_مهدوی
#رمضان_مهدوی
136 قسمت 2 قسمت 2 قسمت 1 1.mp3
1.08M
بسیار زیبا
حتما گوش کنید
استاد سید مهدی میرباقری
#دعای_افتتاح
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
AUD-20210505-WA0010.mp3
4.18M
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
4_5866239733591441666.mp3
14.94M
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
4. جزء چهارم در یک نگاه.mp3
25.85M
🌼#هر_جزء_قرآن_در_یک_نگاه🌼
🔹جزء چهارم
پیشنهاددانلود👌
🎤#استاد_اباذری