515-fath-hojorat-ta-2.mp3
5.67M
صوت تفسیر قران کریم صفحه ۵۱۵
بخش دوم
حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت ترتیل قرآن کریم صفحه ۵۱۵
همراه نگارش اسان
استاد پرهیزکار
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم صفحه ۵۱۵
مترجم مسعود ریاعی
گوینده : بهروز رضوی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح نکات قرآن کریم صفحه ۵۱۵
استاد سعیدی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
احادیث آیه ۲۹ از سوره فتح - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر (علیه السلام)- همانا پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) ده نام دارد که پنج تا از آنها در قرآن آمده و پنج تا از آنها در قرآن نیامده است: آنچه در قرآن آمده، عبارتند از: محمّد و احمد و عبدالله و یس و نون.
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۴۹۰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D9%81%D8%AA%D8%AD/29
احادیث آیه ۱ از سوره حجرات - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
علیبنابراهیم (رحمة الله علیه)- این آیه دربارهی هیئت بنیتمیم نازل شد که چون [در سال نهم هجرت] خدمت رسولخدا (صلی الله علیه و آله) رسیدند پشت در اتاق حضرت ایستاده و فریاد زدند: «ای محمد (صلی الله علیه و آله) بیرون بیا»! و زمانیکه رسولخدا (صلی الله علیه و آله) بیرون آمد پیشاپیش حضرت به راه افتادند؛ و هنگامیکه [با حضرت] سخن میگفتند صدایشان را از صدای پیامبر (صلی الله علیه و آله) بالاتر برده و - آنچنانکه با یکدیگر سخن میگفتند- به پیامبر (صلی الله علیه و آله) عرضمیکردند: «ای محمد (صلی الله علیه و آله)! ای محمد (صلی الله علیه و آله)! نظرت در مورد فلانچیز چیست؟ خداوند نیز آیات یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا ... إِنَّ الَّذِینَ یُنادُونَکَ؛ را نازل فرمود
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%AD%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AA/1
احادیث آیه ۲ از سوره حجرات - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
ابنعباس (رحمة الله علیه)- این آیه دربارهی ثابتبنقیسبنشماس که گوشش سنگین بود و صدای بلندی داشت نازل شد؛ او هنگامیکه سخن میگفت، صدایش را بالا میبرد و چه بسا رسول خدا (صلی الله علیه و آله) از صدای او اذیّت میشد.
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۵۰۸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- از انسبنمالک نقلشده: هنگامیکه این آیه نازل شد، ثابتبنقیس ناپدید شد. رسولخدا (صلی الله علیه و آله) سراغش را گرفت؛ پیامبر (صلی الله علیه و آله) را از حال او باخبر ساختند؛ حضرت ثابت را نزد خویش فرا خوانده و از او [دربارهی علّت ناپدید شدنش] پرسید. او عرض کرد: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! این آیه نازل شد و من هم شخصی هستم که صدای بلندی دارم، میترسم که عملم نابود شود [بههمینخاطر در محضر شما حاضر نمیشوم]». رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: «تو مصداق این آیه نیستی، تو به خیر و نیکی زندگی خواهی کرد و به نیکی خواهی مُرد و از اهل بهشت خواهی بود».
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۵۰۸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%AD%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AA/2
احادیث آیه ۳ از سوره حجرات - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- ربعیبنخِراش گوید: امیرالمؤمنین (علیه السلام) در «رحبه» برای ما خطبهای خواند و فرمود: «در صلح حدیبیّه، گروهی از قریش و اشراف مکّه که سهیلبنعمرو نیز جزو آنها بود نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) آمدند و گفتند: «ای محمّد (صلی الله علیه و آله)! تو همسایه، هم پیمان و عموزادهی ما هستی؛ گروهی از فرزندان، برادران و خویشاوندان ما به تو پیوستهاند، آنها هیچ شناختی از دین نداشته و تمایلی نسبت به آنچه نزد توست ندارند، بلکه بهخاطر فرار از [کارکردن در] کشتزارهای ما و همکاری با ما و [نگهداری از] داراییهای ما بهسوی تو آمدهاند؛ بنابراین آنها را به ما بازگردان». رسول خدا (صلی الله علیه و آله) ابوبکر را خواسته و بهاو فرمود: «نظرت در مورد سخنان اینها چیست»؟ ابوبکر عرضکرد: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! اینها راست میگویند؛ تو همسایه ایشان هستی؛ پس این افراد را به آنها باز گردان»! آنگاه پیامبر (صلی الله علیه و آله) عمر را فرا خواند. او نیز سخن ابوبکر را تکرار کرد. در این هنگام پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: «ای قریش! شما دست از دشمنی بر نخواهید داشت، مگر زمانیکه خداوند فردی که خدا دلش را برای تقوا خالص نموده بر ضدّ شما برانگیزد و او گردنهای شما را بر اساس [دستور] دین بزند»! ابوبکر گفت: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! آیا آن شخص من هستم»؟ آن حضرت پاسخ منفی داد. عمر گفت: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! آیا آن شخص من هستم»؟ پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: «خیر! بلکه او کسی است که اکنون در حال وصلهزدن کفش است»؛ [در آن هنگام] من مشغول وصلهزدن کفش رسولخدا (صلی الله علیه و آله) بودم». [در ادامه] ربعیبنخِراش گوید: سپس علی (علیه السلام) رو به ما کرده و فرمود: از رسولخدا (صلی الله علیه و آله) شنیدم که میفرمود: «هرکس عمداً به من دروغی نسبت دهد، برای خود جایگاهی در دوزخ مهیّا کند».
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۵۱۰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%AD%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AA/3
احادیث آیه ۴ از سوره حجرات - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- [زمخشری در «ربیع الابرار»] نوشته است: گروهی از نادانان بنیتمیم به محضر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آمدند و فریاد زدند: «ای محمّد (صلی الله علیه و آله)! از خانه خارج شو؛ میخواهیم با تو صحبت کنیم». رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) از این عمل و بیادبی آنها اندوهگین شد. به همین دلیل خداوند آیه: إِنَّ الذِینَ یُنَادُونَکَ مِن ورَاء الحُجُرَاتِ أَکْثَرُهُمْ لا یَعْقِلونَ را نازل فرمود.
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۵۱۴
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%AD%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AA/4