جزء+بیستم+++قرآن+کریم+با+صدای+استاد+پرهیزکار+صوت+.mp3
6.32M
ترتیل جزء بیستم قرآن کریم
استاد پرهیزکار
هدیه به اهل بیت علیهم السلام
به نیت سلامتی و فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه
50.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم صفحه ۱۷۸
https://eitaa.com/noore1
احادیث آیه ۹ از سوره انفال - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
http://alvahy.com/%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%A7%D9%84/9
🍃حدیث ایه ۱۰🍃
علیّبنابراهیم ( خبر فراوانی [سپاهِ] قریش به گوش اصحاب رسول خدا (رسید و آنها به شدّت ترسیده و گریه و زاری نمودند و [از خداوند] یاری خواستند؛ در این هنگام خداوند بر پیامبرش (نازل فرمود: إِذْ تَسْتَغِیثُونَ رَکبَّکُمْ فَاسْتَجابَ لَکُمْ أَنِّی مُمِدُّکُمْ بِأَلْفٍ مِنَ الْملائِکَةِ مُرْدِفِینَ وَ ما جَعَلَهُ اللهُ إِلَّا بُشْری وَ لِتَطْمَئِنَّ بِهِ قُلُوبُکُمْ وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللهِ إِنَّ اللهَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ. چون شب فرارسید و [تاریکیِ] شب فراگیر شد، خداوند خوابی سبک را بر اصحاب پیامبر (مسلّط کرد و همگی به خواب رفتند و خداوند تبارکوتعالی باران را بر آنها نازل فرمود و مکانی که رسول خدا ([به همراه اصحابش] در آن فرود آمده بود [به علّت ریگزاربودن] راهرفتن آسان نبود بههمینخاطر خداوند باران را بر ایشان نازل فرمود تا [زمین نمناک و سفتشده] و راهرفتن برایشان آسان شود، چنانکه خداوند میفرماید: و [یاد آورید] هنگامی را که خواب سبکی که مایهی آرامش از سوی خدا بود، شما را فراگرفت و آبی از آسمان برایتان فرستاد، تا شما را با آن پاک کند و پلیدی شیطان را از شما دور سازد چون برخی از اصحاب پیامبر در خواب، جُنب شده بودند و دلهایتان را محکم، و گامها را با آن استوار دارد. (انفال/۱۱) و همین باران برای [ناحیهی لشکرگاهِ] قریش مانند دهانهی مشکِ آب، فرومیریخت؛ درحالیکه برای اصحاب رسول خدا (به صورت ریز و سبک و به مقداری که زمین را نمناک [و سفت] سازد، فرومیریخت. [از طرف دیگر] قریش به شدّت ترسیده بودند و مشغول نگهبانی شده و از یورش شبانه [از جانب مسلمانان] واهمه داشتند. رسول خدا (عمّاربنیاسر و عبداللهبن مسعود را فرستاده و فرمود: «به میان قریش رفته و ما را از اخبار ایشان مطّلع سازید». این دو میان لشکرگاه قریش میگشتند و همه را ترسان و وحشت زده میدیدند که از شیههکشیدن اسب نیز میترسیدند.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۵، ص۴۹۲
بحار الأنوار، ج۱۹، ص۲۵۰/ القمی، ج۱، ص۲۵۹
🍃حدیث ایه ۱۱🍃
ابنعبّاس ( معنای آیه این است که خداوند، پلیدی شیطان را از شما دور میسازد، چراکه کافران در تسلّط بر [چاههای] آب از شما پیشی گرفتند و شما [در اثر جُنبشدن در خواب] با حالت جنابت نماز خواندید. جریان از این قرار است که: «در جنگ بدر، شیطان مسلمانان را در خواب دچار پلیدی و جنابت کرد و [از طرف دیگر] کافران بر [چاههای] آب مسلّط شدند. ابوجهل [خطاب به مسلمانان] گفت: «ای مسلمانان! آیا شما گمان میکنید بر دین خدایید، درصورتیکه شما دسترسی به آب ندارید و دشمنتان مسلّط بر آب است»؟! به همینخاطر خداوند باران را بر مسلمانان نازل فرمود و آنها آب نوشیده و غُسل نمودند و خدا پلیدی شیطان را از ایشان دور ساخت؛ و مسلمانان در ریگزاری بودند که پاها در آن فرو میرفت و باران آن را سخت و محکم ساخت تا پاها روی آن استوار شود، چنانکه خدا میفرماید: وَ یُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدامَ.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۵، ص۴۹۴ فقه القرآن، ج۱، ص۶۰
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
احادیث آیه ۱۲ از سوره انفال - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
http://alvahy.com/%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%A7%D9%84/12
🍃حدیث ایه ۱۳🍃
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- از امام صادق (علیه السلام) روایت شده: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در سال فتح مکّه وارد خانه شدند، فضلبنعباس و اسامهًْبنزید هم با او بودند، بعد از این از خانه خدا خارج شد و دست به حلقهی در گذاشت و فرمود: «سپاس خداوندی را سزاست که وعدهاش درست آمد، و به وعدهاش وفا کرد، و به تنهایی احزاب را شکست داد، خداوند نخوت عرب را از بین برد و خودخواهی آنها و افتخارات به پدران را از آنها گرفت، همهی شما از آدم (علیه السلام) هستید و آدم (علیه السلام) هم از خاک میباشد؛ گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۵۵۴ بحارالأنوار، ج۶۷، ص۲۸۷
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃حدیث ایه ۱۵🍃
امام صادق ( عبیدبنزراره گوید: به امام صادق (عرض کردم: «مرا نسبت به گناهان کبیره آگاه ساز»! امام (فرمود: «گناهان کبیره پنج تا هستند و آنها گناهانی هستند که خداوند بر آنها آتش دوزخ را واجب گردانده و میفرماید: خداوند [هرگز] شرک را نمیبخشد!. (نساء/۴۸) و میفرماید: کسانی که اموال یتیمان را به ظلم و ستم میخورند، [در حقیقت]، تنها آتش میخورند و بهزودی در شعلههای آتش (دوزخ) میسوزند. (نساء/۱۰) و میفرماید: ای کسانیکه ایمان آورده اید! هنگامیکه با کافران در میدان نبرد روبرو شوید، به آنها پشت نکنید [و فرار ننمایید]».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۵، ص۵۰۰ وسایل الشیعهًْ، ج۱۵، ص۳۲۷/ بحار الأنوار، ج۷۶، ص۴/ الخصال، ج۱، ص۲۷۳/ علل الشرایع، ج۲، ص۴۷۵/ ثواب الأعمال، ص۲۳۳
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃