به دلیل داشتن تفکر مالکیت، این حق را به خودمان می دهیم که هر چه دلم بخواد می توانم انباشت کنم. هستی، یک سفره ی باز است، ما هم بر سر این سفره نشسته ایم، در این سفره می گذاریم و از آن برمی داریم؛ تفکر مالکیت به ما می گوید که فقط از این سفره بردار و هیچ چیز هم در آن نگذار. مالک به انباشت فکر می کند و خیلی جالب است که نه تنها به انباشت برای خودمان فکر می کنیم بلکه به انباشت برای وارث هم فکر می کنیم « این بچه ها خونه می خوان زندگی می خوان بعداز من چی میشه؟».
در نهایت وقتی این تفکر بر جامعه غالب می شود و انباشت زیاد می شود، منابع طبیعی از بین می روند و همون بچه ها که این قدر نگرانشان هستیم دیگر چیزی برای زندگی نخواهند داشت! مالک به خودش فکر می کند و حداکثر به خانواده اش، به غیر از این دو نمی تواند فکر کند چون غرق در منیت است و فقط به «من» و به «بچه های من» می تواند فکر کند. (ادامه دارد....)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت6}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
تربیت فرزند نوردیده
یک سؤال از شما می پرسم که برای رشد فرزند یا فرزندانتان چه امکاناتی در اختیار دارید؟ حاضرین: وسائل من
☝️
☝️قسمت پنجم کودک و تفکر اقتصادی
🍃پیامبر رحمت ص:
🔷فرزند بخواهید و آن را طلب کنید ؛ چرا که مایه روشنی چشم و شادی قلب است.
join @nooredideh
آقا همه جا شده بحث درباره آگاهی دادن مسائل جنسی و کودک آزاری و از این حرفا، انقدر ذهنمون مشغول شده دیگه کسی بیاد طرف بچمون جلو خودمون بهش شوکولاتی چیزی بده تو ذهنمون میگیم میخواد یه غلطی بکنه
دیگه همه رو شبیه کودک آزار ها میبینم
دیگه کار داره به جاهای باریک کشیده میشه، خودمونم دیگه میترسیم بچمونو بوس کنیم، خودمونم داریم شبیه کودک آزار ها میبینیم، از بس از این مطالب میخونیم و نگران هستیم
از بغل مدرسه رد میشی میبینی بچه ها تعطیل شدن گوشی موبایل دستشونه و باهم دارن حرف میزنن، باخودمون میگیم حتما دارن فیلمهای خاک برسری میبینن
معلمشونو میبینیم بنده خدا داره از مدرسه میاد بیرون خسته کوفته، باخودمون میگیم ای کودک آزار نامرد
کم کم داریم روانی میشیم
آقا زندگیتو مثل قبل بکن، حالا اطلاعاتتم بالا ببر یه جایی شاید بدردت بخوره،
قرار نیست بچه کوچیکتو از وسط بازی بکشی کنار بگی بیا عزیزم بیا اینجا، الان وقت بازی نیست تو این وضعیت جامعه
اصلا میدونی چجوری بدنیا اومدی؟ بچه هم اصلا تو فکر این چیزا نیست، میگه نه مامان جون، تاحالا بهش فکر نکردم سر فرصت دربارش تاملی خواهم کرد
مامان هم که کلی مطلب یاد گرفته میگه خیلی اشتباه میکنی عزیزم تو در سن کنجکاوی جنسی هستی باید این چیزارو خودت از من سوال کنی نه این که من بیام دنبالت خب حالا بچه اینطوری بوجود میاد.....
آقا ول کن بچه رو، وسواس مسائل جنسی گرفتیا. زندگیتو بکن آگاهیتم بالا ببر اگه یه روزی نیاز شد بلد باشی چیکار کنی
آره یه سری مسائل رو مثل حفظ حریم خصوصی رو کم کم خیلی آروم در خلال زندگی تو چندین ماه یادش بده، نه اینکه تو چند دقیقه بگی عزیزم اینجا عضوای خصوصیته هر کس نزدیکت شد جیغ و داد کن فرار کن تونستی یه مشت هم بزن دهنشو جر بده(با لهجه نقی)
یا پدره نوجوانشو میکشه کنار میگه پسرم تو به یه سنی رسیدی باید آموزش جنسیت بدم، آگاهی نداره آموزش های بالاتر از سن نوجوان بهش میده خودش بچشو به انحراف میکه
در این مسائل نباید خودمون بچه هارو تحریک کنیم و ذهنشون رو مشغول کنیم. بلکه باید با روش های درست و متناسب با سن و سالشون راهنماییشون کنیم
خلاصه آگاهیمونو بالاببریم، متعادل باشیم، نگران نباشیم و نگرانی رو به بچه ها انتقال ندهیم
ادامه دارد....
✍ حسین دارابی
#پرورش_جنسی (قسمت اول)
قسمتهای بعد رو اینجا بخوانید👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
امام خمینی به دختر من (فریده مصطفوی) که از شیطنت بچه خود گله می کرد، می گفتند: من حاضرم ثوابی را که تو از تحمل شیطنت حسین می بری با ثواب تمام عبادات خودم عوض کنم.
عقیده داشتند که بچه باید آزاد باشد تا وقتی که بزرگ می شود آن وقت باید برایش حدی تعیین کنند.
⚫️سالروز وفات امام خمینی را تسلیت عرض میکنیم
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
#سوالات_جنسی_کودک (قسمت 2)
#استادسلطانی
💠 سوالات کودکان درباره مسایل جنسی
✅به حالت های عاطفی خودتان در مقابل بچه ها آگاهی داشته باشید اگر از سؤال های جنسی آن ها بترسید، بلافاصله حس می کنند و این درک را پیدا می کنند که باز من یه سؤال نامربوط کردم و مامان بهم ریخت و بحث بد و خوب مطرح می شود. در حالی که می توانیم خیلی خونسرد مثلاً بگیم: نمی دونم بذار شب از بابا می پرسیم! اما هر وقت پاسخ گویی را به بعد موکول کردید، حتماً برگردید به موضوع و به او جواب بدهید.
⬅️وقتی کودک می پرسد: که من از کجا آمده ام یا من چه جوری درست شدم،
✔️ اولین کار شما این است که اول نظر خودش را بپرسید، «تو چی فکر می کنی؟»، تو توی شکم من بودی بعد دکتر باز کرد تو اومدی بیرون، آخه همه ی بچه ها باید یه مدت تو شکم ماماناشون باشن تا گنده بشن! نیایید توضیح بدید که حالا چه جوری باز کردن! یک مادری به بچه اش گفته بود که شکم من رو از بالا تا پایین بریدن!!! بچه هم دچار عذاب وجدان شده بود که آخه مامان خیلی دردت اومد؟ من تو رو اذیت کردم؟ لازم نیست بگیم بریدن همین که بگیم باز کردن کافیه؛ و لازم نیست که تفاوت های زایمان طبیعی با سزارین را برای بچه توضیح بدیم؛ شکم منو باز کردن و تو اومدی بیرون همین قدر کافیه.
⬅️یا کودک می پرسد که من چه جوری درست شدم؟
✔️باید بگیم که ببین عزیزم وقتی مامان ها و باباها همدیگه رو خیلی دوست دارن، بچه ها درست میشن! ممکنه که بچه زن و شوهر بدون بچه دیده باشه و از ما بپرسه که اِه پس مثلاً عمه نیر و عمو همدیگرو دوست ندارن که بچه درست نکردن؟ مادر: چرا دوست دارن اما باید هم دوست داشته باشن هم بخوان، من و بابا هم همدیگرو دوست داشتیم هم تو رو از خدا خواستیم اونوقت تو اومدی! اِه پس حالا همدیگرو دوست ندارین که این قدر دعوا می کنین؟ ببینید این تمام ریزبینی های بچه ها است که هر مادری ممکن است با آن مواجه شود. نیایید بگید تو دونه بودی تو باغچه کاشتیم یا لک لک آورده بعد بچه ها سؤال های عجیب و غریب تر خواهند پرسید.
✅به پسرها اطمینان بدهید که در حاملگی نقش پدر مهم است. یک مشکل امروز ما این است که پسرها فکر می کنند در این موضوع هیچ کاره هستند. باز تأکید می کنم که بدون توضیح اضافه در پاسخ به بچه ها نقش پدر را هم پررنگ کنید و بگویید بدون بابا که نمیشه و همه ی بچه ها یه بابا می خوان و یه مامان.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
آقایی را می شناختم که هر چیزی که مضر بود مثل الکل و سیگار و غذاهای مضر را استفاده می کرد و وقتی به او اعتراض کردیم، گفت ببینید من اجازه نمی دهم که ذره ای از بدن من سالم به گور برود، اونی که بخواد مورچه ها و کرم ها بخورن خودم کیفش را می کنم داغون و غیرقابل استفاده تحویل میدم!!! چرا همچین طرز فکری به وجود می آید؟ چون خودش را مالک خودش می بیند و چون مالک خودم هستم پس هرکاری دلم بخواد می کنم. چون مالک بچه ام هستم پس هر جوری دلم بخواد باهاش رفتار می کنم.
حال که مالکیت یک وهم است پس چه کار باید کنیم؟ نیازهای زیستی بسیار مهم هستند و ما باید آن ها را دریافت کنیم؛ صحبت من هم این نیست که تارک دنیا شویم که این خود خیانت است. بلکه به جای مالکیت، اصل #امانت را می گذاریم.
در رویکرد هوش متعادل مهمترین مسئله ی اقتصاد، امانت است. امانت یک ارزش است؛ مالکیت ارزش نیست. و وقتی بحث امانت پیش می آید کارما سخت تر می شود. وقتی در مالکیت هستیم هر کاری دلمان می خواهد می کنیم، ولی با امانتی که به ما سپرده شده هم هر کاری دلمان بخواد می توانیم انجام بدیم؟ به ما اجازه داده شده که در حد نیاز فقط برای رشدمان از سفره ی هستی برداریم، تأکید می کنم فقط برای تأمین رشد و نه بیشتر.
ما با خلاقیت هر چه قدر که بخواهیم درآمد کسب می کنیم ولی با هوش اقتصادی اجازه نداریم که هرچی دلمان می خواهد هزینه کنیم؛ حال اگر اضافه داریم، آن را در سفره ی هستی می گذاریم و این اضافه درآمد باید هزینه شود برای بقای طبیعت، باید هزینه شود برای رشد دیگران؛ ما مسئول رشد خودمان هستیم و در مقابل رشد دیگران مسئولیت داریم. تفکر امانت به ما می گوید که: مال تو نیست بلکه در اختیار تو است و تو باید به خوبی از این چیزی که در اختیارت قرار گرفته مراقبت بکنی.
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت7}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده