تربیت فرزند نوردیده
🔴دوستان اگر حاجت های بزرگ دارید این چله زیارت عاشورا رو از دست ندید آیت الله سید علی آقای قاضی یک چ
👆
این چله زیارت عاشورا که سرشار از برکاته رو اگر از روز عاشورا نتونستید شروع ک نید
از امروز شروع کنید و تا ۳۰ صفر شهادت امام رضا علیه السلام ادامه بدید
باهمون روش سریع امام هادی علیه السلام
روش کوتاه امام هادی در خواندن زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
ویژگی چهارم رویکرد: یک رویکرد باید الگوی مشخص بدهد مثلاً بگوید که ما این کار را انجام می دهیم و این نتیجه را به دست می آوریم و نتیجه واضح و روشن باشد. ما در طرح و رویکرد شوق رویش، در کار با نوزاد قریب به 15 سال است که این رویکرد را دنبال می کنیم و نتایج آن را هم دیدیم. رویکرد باید الگو داشته باشد و روشن بگوید که چی می خواهد و چی می شود و به کجا می رسد. شوق رویش می گوید برنامه ی من برای مادر باردار و نوزاد این است و این هم حاصلش است.
کودک حاصل از طرح شوق رویش، در نوزادی گریه نمی کند، دل درد نمی گیرد نفخ معده و رفلکس معده ندارد، یا می خورد یا می خوابد، این ها الگو است و ما نتایج آن را در چندین مادر و نوزاد که طرح را اجرا کردند داریم؛ در این الگو هیچ مادری افسردگی پس از زایمان نداشته. در این الگو تعداد بچه هایی که زردی داشتند بسیار کم بوده.
رویکرد باید بتواند بگوید که الگوی زندگی چیست و برای الگوی خانواده و رابطه در خانواده تعریف داشته باشد. و این تعریف ها کاملاً کاربردی باشد.
ویژگی پنجم رویکرد: کاربردی باشد. روش هایی که یک رویکرد پیشنهاد می کند باید در زندگی ما قابل پیاده کردن باشد. باید آن قدر انعطاف پذیر باشد که در هر جایی بتوان به آن عمل کرد. یک رویکرد باید به زبان مردم نزدیک باشد؛ حرف های آن را باید عموم مردم بفهمند نه فقط خواص. بعضی از رویکردها فقط برای بحث در دانشگاه ها است. بله رویکرد باید در دانشگاه هم بررسی و بحث شود ولی عمده ی کاررویکرد در خانواده است.
رویکرد باید با زبانی صحبت کند که در پایین ترین لایه های اجتماع نیز قابل فهم باشد؛ باید به زبان مردم صحبت کند تا بتواند اندیشه ی عمومی و تفکر را بالا بیاورد. به زبان مردم صحبت کند نه به این معنا که خود رویکرد از بالا به پایین سقوط کند بلکه باید در خدمت رشد ذهنی مردم باشد.ساده و عمیق باشد و قابل فهم برای عموم. این ویژگی های یک رویکرد بود. (ادامه دارد...)
#جمع_بندی_مطالب {قسمت5}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
تکالیف بچه ها را انجام ندهید
انجام دادن تکالیف مدرسه، مسئولیت کودک شماست ولی لازم نیست زمان انجام تکالیف از او فاصله بگیرید. حضور شما هر چند اندک به کودک کمک می کند تکالیف را بهتر انجام دهد و درس ها را بهتر بیاموزید.
هرگز به جای کودک تکالیف را انجام ندهید، اما برای پاسخ به سوالاتش کنارش باشید تا بتوانید از همان آغاز عادات مطالعه ای کودک را نیز نظر بگیرید و متوجه مشکلات او شوید. البته طوری که وابسته و متکی به شما نباشد حضوری نامحسوس برایش داشته باشید مثلا کنارش بنشینید و کتاب خودتان را مطالعه کنید..
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
ما باید گام به گام به کودک تجربه کردن را بیاموزیم. تجربه اینکه تو میخوایی بدون پوشک ادرار کنی یک دفعه ای نیست و این روش روش درستی نیست. چون اولاً بچه تجربه نداره آزمون و خطایی انجام نداده که کنترل ادرار رو به دست بیاره چون کنترل ادرار با آزمون و خطا بدست میاد و به هیچ وجه بچه ما برای این قضیه آمادگی ندارد.
ممکنه این بچه من یک بار دوبار ناکام بشه در طول روز، یعنی نتونه ادرار خودش رو نگه داره و قبل از رفتن به دستشویی شلوارشو خیس کنه فرش رو خیس کنه. بیست و چهار ساعت انتظار داریم که این بچه بتونه خودشو نگه داره در صورتی که یک کودک دو سال و نیم خیلی بخواهد کنترل ادرار به دست بیاره ۵ ساعت ،۶ ساعت اصلا این یه مساله علمی است بیشتر از این نمیتونه. بعد شما میخواهید یک دفعه ای و ۲۴ ساعت خودشو نگه داره! پس این براش سخت خواهد بود و ما در پوشک گرفتن از روش یکدفعه استفاده نمی کنیم.
#پوشک_گرفتن {قسمت9}
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از کانال حسین دارابی
زمان قدیم که سالی یکبار شب عید باقلاپلو میخوردن، قیمت باقلا دوبرابر شد، رفتن به مرجع تقلید اون محل گفتن باقلا دوبرابر شده، آیتالله هم شخصی رو فرستاد وسط بازار اعلام کنه خوردن باقلا حرام است. تا از این طریق قیمت باقلا بیاد پایین.
🔻البته این روش برای همون زمان و همون جاهای کوچیکه، ولی الان اون بنده خدا زنده بود چیکار میکرد برای گرونیها؟ فکر کنم هنگ میکرد
قطعا خرید پوشک مولفیکس و برخی محصولات دیگه رو حرام میکرد.
خرید ماشین رو حرام اعلام نمیکرد، چون هیشکی موفق نشد از سایت سایپا و ایرانخودرو خرید کنه
آقا قضیه پوشک خیلی عجیبه، هرچی قیمت میرفت بالا خرید بالاتر میرفت. البته همه جای دنیا این هجومها به فروشگاهها هست ولی دولتها درهمه جای دنیا قیمت کالاهای اساسی رو ثابت نگه میدارن که آرامش روانی مردم بههم نریزه.
طبق آمار تولید پوشک دوبرابر شده ولی بازم کم اومده، آخه چرا؟
🔻طرف انقدر پوشک خریده که تا وقتی بچش بره دانشگاه، میتونه پوشکش کنه. یه نفر دیگه که ۵۰ سالشه، رفته پوشک خریده، میگیم آقا تو دیگه چرا؟ میگه آینده معلوم نیست، شاید از دستمون در رفت دوباره بچهدار شدیم.😳
🔻یه زمانی این دستشوییهای بین راه میرفتیم، یکی نشسته بود میگفت ۵۰۰ تومن میشه، همه تعجب میکردیم آقا چخبره، کاری نکردیم که، یه دستشویی شماره یک بیشتر نداشتیم، تخفیف بده مشتری میشیم. الان هر پیپی بچه، ۱۵۰۰ تومن درمیاد. یعنی الان اگه بچهها یبوست بگیرن، کلی والدین سود میکنن، برعکسش اگه بچه اسهال بگیره آخ آخ، بچه بهدرک چون بالاخره خوب میشه. پوشک زبون بسته رو بگو که فرت و فرت داره مصرف میشه.
🔻فلذا توصیه من به شما جوانان این است که اگر بچه پیپی کرد سریع عوضش نکنید، چون ممکنه نصفه نیمه کرده باشه و بعد اینکه عوضش کردید بقیش رو خارج کنه و شمارو غافلگیر کنه. تو فوتبال به این حرکت میگن ضدحمله. که خیلی خطرناکه
❓راستی چرا ماها انقدر نگران رزق و روزیمون شدیم و بعضاً به فروشگاهها حمله کردیم؟
《حضرت موسی وقتی میخواست بره پیش فرعون و مأموریتش رو انجام بده نگران خانواده و رزق و روزیشون بود، خدا به موسی گفت باعصات بزن به این تخته سنگ، موسی زد و سنگ شکافته شد و داخلش سنگی دیگه بود، مجدد عصارو زد و سنگ شکافته شد. دید کرمی داخل سنگ چیزی بر دهان گرفته و میخوره، پردهها از گوش موسی کنار رفت و صدای کرم رو شنید که میگفت، پاک و منزه است خدایی که مرا میبیند و به یاد من است و مرا فراموش نمیکند. موسی دلش آرام شد و رفت》
بیایید دلهامون رو آرام کنیم به اینکه خدا ما را میبیند و مارا فراموش نمیکند
✍حسین دارابی
@HoseinDarabi
و حالا می خواهیم هوش متعادل را به عنوان یک رویکرد معرفی کنیم. آن چه که در مباحث پیش خواندید، قطعه قطعه بود در این مبحث می خواهیم این قطعات را به هم وصل کنیم و بگوییم که ما در ایران یک رویکرد داریم به نام هوش متعادل.
ما معتقدیم که هوش متعادل دارای اصول و ساختار است و علمی است. در این مبحث می خواهم راجع به این ساختار صحبت کنم. و تا حدی که بتوانم این ساختار را روشن و واضح بیان کنم تا هرکسی بتواند خودش با مراجعه ی به این ساختار روش خودش را برای پرورش کودکش پیدا کند. رویکرد این نیست که به شما نسخه بدهد و بخواهید آن را ورق بزنید و از روی آن عمل کنید و کودک تربیت کنید.
رویکرد یعنی بالابردن اندیشه و تفکر خانواده که این قدرت را به دست آورند که برپایه ی این اندیشه و تفکر، روش های خودشان را استخراج کنند، صاحب نظر باشند، نظریه پرداز باشند. ذکر خیری می کنم از آقای دکتر معتمدی، ایشان معتقدند که باید کودکان را نظریه پرداز بارآوریم.
کودک باید بتواند بگوید به نظر من ... منظور در سطح خودشیفتگی نیست، بلکه منظور داشتن نظر است و منظور این حرف این است که اول والدین باید نظریه پرداز باشند و با قدرت بتوانند بگویند که نظر من و روش من در خانواده ام این است و رویکرد از این نظریه حمایت بکند. و باید ببینیم که چگونه می توانیم از دل رویکرد روش درآوریم.
برای درست کردن شربت، اول در کارخانه کنسانتره ی خیلی قوی و غلیظ می سازد، بعد این کنسانتره در مراحل مختلف رقیق تر می شود و بعد که به دست شما می رسد، در آن آب می ریزید و رقیق می کنید و تبدیل به شربت می شود. رویکرد هم یک کنسانتره است که از یک کنسانتره ی غلیظ تر گرفته شده، رویکرد شربت آماده برای نوشیدن نیست بلکه کنسانتره ی غلیظی است که باید با یک لیوان آب رقیق شود تا خوشمزه شود و آماده ی استفاده؛ شربت سازی رویکرد با خودتان است و این دقیقاً همان چیزی است که ما به آن ذهن فعال می گوییم. (ادامه دارد...)
#جمع_بندی_مطالب {قسمت6}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده