🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃🌸
🌸
#تربیت_جنسی (قسمت 6)
#استادسلطانی
✔️ دختر نوجوانی را می شناختم که بسیار یاغی بود و هرکاری دلش می خواست انجام می داد و دنبال آدمکش می گشت که پدر و مادرش را بکشد یک روز با مادر این دختر مشاوره داشتم و فهمیدم که حدود بیست و پنج سال زندگی زناشویی عین جهنم و عین این 25 سال اختلاف و فحش و دعوا بین این پدر و مادر است از ایشان پریدم که پدرشان در قید حیات هستند؟ بغض این خانم ترکید و با گریه گفتند که نخیر فوت کردند، من دست و پایم را گم کردم که شاید به تازگی فوت کرده اند و من باعث ناراحتی این خانم شدم، گفتند که خیر پدرم ده سال پیش فوت کرده اند! من که حسابی بهت زده شده بودم پرسیدم که ده سال پیش فوت کرده اند شما هنوز بغضتان می ترکد؟ گفتند هر زمان که یاد پدرم می افتم گریه می کنم و داغش برای من تازه است ومثل این می مونه که همین سه روز پیش اتفاق افتاده! گفتم آخه چه دلیل داره که یک دختر بعد از ده سال هنوز داغدار پدرش باشد؟ گفتند آخه شما نمی دونین که ما چه شب هایی با هم داشتیم، زیر نور ماه می نشستیم و با هم شطرنج بازی می کردیم و پدر برای من فال حافظ می گرفت، گفتم خوب این زمان ها همسر شما کجا بودند؟ گفتند خبرش خوابیده بود و خُرخُر می کرد، گفتم خوب مادر کجا بودند؟ ایشان هم خواب بودند.
⬅️گفتم خوب مشکل همین جا است پدر شما باید برای مادر شما فال حافظ می گرفتند و شما هم باید برای همسرت زیر نور مهتاب بنشینی! خوب نتیجه همین می شود که شما امروز یک بیوه زن پنجاه درصدی هستی چون نصف نیازهای عاطفی شما را پدر پاسخ می داد ک ه حالا خدا رحمتشان کند برای همین است که هنوز بغض می کنید و خیلی جالب بود که این خانم با این که از شوهرش در کلام متنفر بود ولی رابطه ی زناشویی محکمی داشت و از نظر مالی هم خوب بودند و شوهر دست و دلبازی داشتند اما تبادل فکر و تبادل عاطفه بین این زن و شوهر صفر بود؛ چون به شوهر از این نظر نیاز نداشته و از طرف پدر تأمین می شدند.
✅باز هم هشدار می دهم که بچه ها را وارد دنیای عاطفی خودتان نکنید و بردگی عاطفی به وجود نیاورید
🔷بچه ها یک پدر می خواهند و یک مادر، بچه ای که دو پدر یا دو مادر دارد آسیب می بیند. در این جا کتاب «هفت اشتباهی که والدین مرتکب می شوند» را معرفی می کنم، این کتاب در امریکا سال2001 چاپ شده است و مسئله ی روز جامعه ی امریکا است.
⬅️ نوشته که پدر نباید پوشک بچه را عوض کند مگر در شرایط اضطرار، به پدرها و مادرها توصیه می کند که نقش های زنانه و مردانه را قاطی نکنید و به مادرانی که در بیرون کار می کنند توصیه می کند که نقش مردانه و شخصیت زمخت به خود نگیرند تا بچه ها در ذهن شان دچار مشکل نشوند.
✅من همیشه به والدین توصیه می کنم که وقتی بیرون می روید دوتایی دست بچه را بگیرید، یک دست لطیف مادرانه و یک دست قوی و زمخت پدرانه، تعادل این دو کودک را متعادل می کند. این که یک مادری خیلی مردانه باشد و یک پدری خیلی لطیف و ظریف باشد اصلاً چیز خوبی نیست، پایه گذار مشکلاتی در بعدها می شود که در تبعیض جنسی خواهم گفت.
join @nooredideh
اگر رفتار های اخلاقی و دینی بزرگسالان را به کودک بیاموزید، چون این طرز رفتار به طور طبیعی و بر اساس قابلیت های ذهنی و عاطفی از طرف کودک پذیرفته نمی شود کودک از اخلاق و دین چیزی جز ریا و دروغ گویی یاد نمی گیرد
به مکالمه زیر توجه کنید:
بزرگسال:نباید این کار را بکنی
کودک: چرا نباید بکنم
بزرگ: برای اینکه کار بدی است
کودک: کار بد کدام است؟
بزرگ: آن کاری که تورا از انجام آن منع می کنند
کودک: مگر چه ضرری دارد
بزرگ: ضررش این است که تو را برای نافرمانی تنبیه می کنند
کودک:سعی می کنم خبردار نشوند
بزرگ سال: مراقب تو خواهند بود
کودک: در خفا آن کار را انجام می دهم
بزرگ:تو را تنبیه می کنند
کودک: دروغ خواهم گفت
بزرگ: نباید دروغ بگویی
کودک: چرا نباید دروغ گفت؟
بزرگ سال: برای اینکه کار بدی است...
این دور و تسلسلی که نمی توان از آن اجتناب کرد. اگر از این دور خارج شوید کودک حرف شمارا نمیفهمد
آیا اینگونه روش های تحمیلی تربیت به نفع رشد اخلاقی کودک است؟
[استاد عبدالعظیم کریمی]
join @nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختر باهوش و پدر باهوش تر 😃
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
۹۹/۹ درصد عمر بشریت٬بشر در طبیعت بزرگ شده٬ نوازش نسیم بر صورتش رو حس کرده و صدای پرندگان رو شنیده و دستهاش خاک و و چوب و سنگ و برگ لمس کرده،
در سال های اخیر بچه های ما حبس خانگی شدن... خیلی بهشون لطف کنیم میبریمشون پارک مصنوعی سر کوچه و بس!
کاملا طبیعیه که بچه ها در آپارتمانهای کوچک ما گیج و بدخلق و کلافه باشند.
بچه های ما یتیم شده اند
چون مادر آنها یعنی طبیعت را از آنها گرفته ایم
join @nooredideh
۹۰ تا ٩٥درصد والدین باخشونت،
تحکم و فریاد با اشتباهات فرزندانشان برخورد میکنند
این والدین نمیدانند که برخی اشتباهات کودکان خطاهای رشداست
ودلیل آن ندانستن است
ونه ناسازگاری کودک
Join @nooredideh
بچه هایی که کتک میخورند وفوری نوازش میشوند ذهنیت آنها اینگونه شکل میگیرد که اول کتک وبعد نوازش
ورفتاری میکنندکه کتک بخورندتانوازش شوند،حتی بعدازازدواج
[استادسلطانی]
Join @nooredideh
بدانید
"تربیت نکردن" به فرآیند "تربیت شدن" کودک کمک می کند
همچنین
"یاد ندادن" به "یادگرفتن" او
"نقش ندادن" به "نقش پذیرفتن" او
"دینی نکردن" به "دینی شدن" او کمک می نماید
عبدالعظیم کریمی
📚 تربیت طبیعی درمقابل تربیت عاریه ای(تصنعی)
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🌸
#تربیت_جنسی 7
#استادسلطانی
💠از دو کلمه ی فطرت و غریزه چه می دانید؟
انسان هرکاری می کند لحظه ای از کنترل این دو جدا نیست. همه ی کارهای ما تحت کنترل این دو نیرو است. وقتی راجع به تعادل مادیت و معنویت در وجود انسان صحبت می کنیم منظور این دو نیرو است؛
✔️ فطرت بُعد معنوی وجود ما است و غریزه بُعد مادی است.
🔹 غریزه وقتی سرکوب می شود احساس گناه و ترس و ناامنی به وجود می آید. در حال حاضر منظور من از غریزه اصلاً غریزه ی جنسی نیست و در این پاراگراف مسئله ی جنسی را در نظر نگیرید. غرایز انسان سرکوب می شود، چه زمانی؟ تولد تا پنج سالگی! چه طوری سرکوب می شود؟
چهار عامل مانع رشد را به یاد دارید؟
✔️نظم،
✔️نظافت،
✔️ آموزش و تربیت.
بله ما با این چهار عامل که از حد تعادل خارج باشند، غریزه ی کودک را سرکوب می کنیم.
⬅️یعنی چی که غریزه ی کودک را سرکوب می کنیم؟
✅غریزه لذت دارد و ما هروقت به غرایزمان پاسخ دهیم، لذت می بریم و پاسخ به فطرت، حض دارد. یکی از غرایز، خوردن است و وقتی کودک یا نوزاد گرسنه است و شیر مادر را می خورد، شکمش پر می شود و کیف می کند حال مادر چه احساسی هنگام شیردادن کودک دارد؟ اگر مادر حض کند کودک این درک را پیدا می کند که خوب من خوردم و سیر شدم و کیف کردم، مادرم هم که کیف کرد پس «من خوبم، تو هم خوبی».
🔷حال اگر مادر به هر دلیلی حالش خوب نباشد و با اکراه به کودک شیر دهد، کودک این درک را پیدا می کند که من خوردم و کیف کردم ولی مامانم کیف نکرد پس «من بدم، تو خوبی»چون تو بااین که کیف نمی کنی ولی به من سرویس می دهی.
✅ یا مثال دیگر: بچه پی پی می کند خوب پی پی کردن هم غریزه است و خیلی کیف دارد به نظر شما کیف ندارد؟ بچه پی پی می کند و لذت می برد حال مادر چه احساسی دارد بازهم اگر مادر کیف کند و قربون صدقه ی بچه برود، بچه این درک را پیدا می کند که خوب من کیف کردم مامانم هم کیف کرد پس من خوب هستم، تو هم خوب هستی. حال اگر مادر به هر دلیلی، فقط به وسواس اذعان نمی کنم، به دلیل نظافت و یا بی حوصلگی زیاد (بترکی اَه چه خبرته از صبح تا حالا چندمین باره مثل این که گاو خورده) 😳😂با انزجار و عصبانیت کودک را بشوید، کودک درکِ من بد هستم و مادرم خوب است را از خودش پیدا می کند چون فکر می کند که من کیف کردم ولی مادرم کیف نکرد «من بدم، تو خوبی».
⬅️پس در کل سرکوب غریزه منتج به درک «من بدم، تو خوبی» می شود و حاصل این درک، احساس گناه است و پایه ی تشکیل درک مقصر.
@nooredideh
🔹🔸🔹🔸🔹🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔹
نوزاد انسان بخشی از دوران تکاملیش رو در خارج رحم میگذرونه و تا دو سالگی طول میکشه.
در این دو سال مادر و کودک یکی هستن. مادر سرش درد بگیره کودک سرش ذق ذق میکنه، یعنی نه تنها ارتباط معنوی و عاطفی دارند حتی ارتباط فیزیولوژیکی هم دارند
وقتی که نوزاد را جدا میکنیم بعد میگیم بگذار گریه کنه و بغلی نشه این. کودک دچار فقدان مادری میشه. فقدان مادر، یعنی من حامی ندارم من کسی رو ندارم من خودم باید متکفل همه امور خودم باشم. بعد ها ما به این افراد میگیم درونگرا، اصلا ریشه اوتیسم در همین جدایی نابجاست
[استاد سلطانی]
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
💕بهترین روز زندگی من روزیست
که تو در میان ناباوری ها می آیی ...
در آغوشم جای میگیری و قلب و روحم رو از آن خود میکنی؛💕
و من به شکرانه حضورت آرام زمزمه میکنم ...
“دوستت دارم” ..💕
Join @nooredideh