هدایت شده از کانال حسین دارابی
استاد خسروجردی .mp3
1.78M
سوال، پسرم شانزده سالهس، میگه احکام و قرآن باید متناسب با روز باشه. دیدگاهش به دین فرق داره با آنچه ما از دینداری میدونیم. چیکار باید بکنم؟
#استادخسروجردی
قسمت پرسش وپاسخ همایش رفتاربانوجوان
🔴خرید فایل کامل صوتی و متنی همایش👈 yon.ir/nojavan1
@hosein_darabi
اطلاعيه:
مهلت انتخاب رشته با ازمون كنكور سراسري تا ساعت ٢٤ روز شنبه تمديد شد.
🤩🤩🤩
شما مي توانيد فقط با پرداخت ٢٥٠ هزار تومان ليست انتخاب رشته خود را براي ما ارسال كنيد تا مشاور كنكور ما
🥇انتخاب رشته شما را تاييد نهايي كند تا اشتباهات خطرناك در ليست شما وجود نداشته باشد و انتخاب رشته شما را اصلاح كند
🥈به شما خبر دهد كه كدام رشته و دانشگاه قبول مي شويد.
جهت دريافت آيدي تلگرام با اين شماره تماس حاصل فرماييد:
09901870097
🥇خدمات انتخاب رشته مركز مشاوره تحصيلي مهندس رنجبران🥇
🔵- تشریح کامل بازار کار و ویژگی رشته ها
🔵- آشنایی با رشته های خاص و ویژه
(رشته هایی که با ادامه تحصیل در آن به رشته های رویایی
میرسیم)
🔵- استفاده از دفترچه انتخاب رشته به روز با رتبه آخرین نفر قبولی سال قبل هر رشته
🔵- نقشه جامع از نواحی و قطبها و شرایط بومی گزینی
🔵- چیدمان انتخاب رشته به صورت حرفه ای و تخصصی با رعایت ترفندهای انتخاب رشته
ما شمارا با دانش و تجربه و استفاده از نكات مخفي انتخاب رشته
در دانشگاه و رشته ای
بالاتر از حدانتظارتان قبول می کنیم
اگه دوست داري تو انتخاب رشته بهت كمك كنيم و يك انتخاب رشته اصولي و حرفه اي انجام بدي هر چه سريعتر با ما تماس بگير:
09901870097
فرزندتون رو زود بزرگش نکنید
از جملاتی مثل «تو دیگه بزرگ شدی!»، «خانم شدی، آقا/ مرد شدی»، «این کار بچه کوچولوهاست، تو دیگه بچه نیستی» استفاده نکنید،
چرا که او را از دنیای کودکی، به دنیای بزرگسالی می برید و کودک دیگر از خود انتظار کودکی ندارد و این در حالی است که رفتار بزرگسالانه هم خارج از حد و توان اوست؛ بنابراین اعتماد به نفسش پایین می آید.
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
احساسات قابل انتقال هستند، در همدردی و غمگساری ما بخشی از بار و احساس طرف مقابل را می پذیریم تا او س
بچه ها فقط با احساسشان زندگی می کنند اصلاً با عقل زندگی نمی کنند؛ هنر مادر این است که لحظه به لحظه بتواند نقش درک کننده ی احساس را ایفا کند.
ممکن است کودک بعد از یک مسئله دوباره دچار مسئله ی دیگری شود مثلاً به سوپر می روید و فرزندتان می گوید پفک می خوام! سرما خورده یا مشکلی داره که نباید پفک بخوره، شما مادر هستید و وظیفه دارید که نخرید، کودک هم وظیفه اش است که اعلام خشم کند چون در مقابل خواسته اش مانع به وجود آمده، شروع می کند به سماجت و بهانه گیری، حال مادری که هنر درک احساس نداشته باشد یا باج می دهد یا داد می زند و کودک را به زور می برد و کتک و ... در صورتی که هیچ کاری لازم نیست کند و قفط باید درک احساس کند، کودک را از مغازه می بریم بیرون، صورت در صورت و نگاه در نگاه، می گوییم خیلی پفک دوست داری می دونم الآن نمیتونیم بخریم خیلی عصبانی و دلخوری ولی الآن نمیشه.
کودک باید تمرین کند و یاد بگیرد که در تمام مدت زندگی به مانع برمی خورد و خشمگین می شود و باید از این خشم و این احساس عبور کند یعنی بالغ رشد کند. این مطالب را تمرین کنید اما نه به عنوان انجام وظیفه و کتابی و جزوه ای عمل نکنید؛ درک احساسات یک رابطه ی عاطفی است و شما باید برای چند لحظه زندگی را فراموش کنید و با تمام حضور در آن موقعیت قرار بگیرید. در درک احساس چشمی برای دیدن، گوشی برای شنیدن و قلبی برای ادراک داشته باشید، برای 2 دقیقه دنیا و زندگی و هرچه در آن هست را فراموش کنید پیش فرض های ذهنی مثل آبروم داره میره را برای چند لحظه کاملاً تعطیل کنید، با کودک یگانه شوید و بعد معجزه اش را ببینید.
مادری تعریف می کردند که دو فرزند دارند و یک شب منزل خواهرشان مهمان بودند، زمان برگشتن پسر بزرگ، منزل خاله اش می ماند و این خانواده با فرزند کوچکتر به منزل برگشتند، در منزل پسر کوچک از مادر می خواهد که مداد شمعی های برادرش را به او بدهد، مادر گفت نه پسرم نمی تونم چون برادرت نیست و من اجازه ندارم، پسرک شروع می کند به گریه و زاری. مادر تعریف کردند که بهش گفتم: آخ جانم چه قدر خوشگل گریه می کنی بیا یک کم آب بخور دستمال هم بهت بدم؛ این کار مادر یعنی گریه کردن حق تو است من هم همراهت هستم؛ تمسخر نمی کنیم، همراه کودکم هستم و تمام عوارض احساسی را که داری بروز می دهی را من می گیرم، تو خودت را تخلیه کن؛ به این میگن حمایت عاطفی.
مادر گفت به فرزندم اجازه دادم که هرچه دلش می خواهد گریه کند ولی من نمی توانم خواسته اش را برآورده کنم، حدود 20 دقیقه این اوضاع طول کشید و بعد پسرم آمد و گفت مامان یه فکری، زنگ بزن خونه خاله از داداش اجازه بگیر با مدادهاش! بازی کنم. مادر گفت من هم هیجان زده گفتم وای چه فکر خوبی و با هم رفتیم و تلفن کردیم و پسرم هم اجازه داد که با مدادهایش بازی کند.
یک بار هم جلوی خود من (استاد) در یک اتاق بازی، یک لگو پرت شد و خورد توی سر یک دختر بچه، او هم شروع کرد به شیون و گریه! پدر رفت جلو و دختر را بغل کرد و گفت: عیبی نداره چیزی نشده خوب میشی! دختر هم صدایش را بالا برد و بلندتر گریه کرد، رفتم جلو و به آن پدر گفتم اجازه بدید من دخالت کنم، نشستم پیش دختربچه و گفتم چی شده عزیزم؟ گفت: لگو خورد توی سرم. دستم را گذاشتم روی سرم و گفتم آخ! و حالت قیافه ام هم را دردآلود کردم و گفتم آخ آخ چه دردی داره کجای لگو خورد تیزی اش یا پهنی اش؟ گفت: تیزی اش. گفتم: وای تیزی اش که اگه بخوره که دل آدم غش می ره خیلی درد می گیره! دختر بچه گریه اش تمام شد و رفت؛ پدرش گفت اگر با چشم خودم ندیده بودم محال بود باور کنم! گفتم: خوب همینه! این بچه فقط می خواست بگه که شما بفهمید که من چه دردی دارم آنوقت شما هی می گویید که عیب نداره! (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت24}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
پرخاشگری نوجوان .mp3
3.44M
فرزندم پرخاشگر شده و نمیتونم باهاش حرف بزنم، چیکار کنم؟
#استادخسروجردی
قسمت پرسش وپاسخ همایش رفتاربانوجوان
خرید فایل صوتی و متنی کامل همایش 👇
Yon.ir/nojavan1
بسیاری از سوالات و مشکلات والدین، در این همایش یا پاسخ داده شده، یا مبنای اون گفته شده و میشه پاسخ رو درآورد
🔴 برای دریافت فایل صوتی و متنی همایش رفتار با نوجوان، استادخسروجردی
از طریق لینک زیر اقدام نمایید، بلافاصله بعد از پرداخت، در سایت فایل صوتی ظاهر شده و قابل دانلود میباشد👇
Yon.ir/nojavan1
❌ارسال فایل صوتی ومتنی برای دیگران مجاز نمیباشد. برای انتشار، این پیام و یا لینک بالارو ارسال کنید
👆دقت کنید، هزینه
فایل صوتی تنها 9تومن
فایل متنی تنها 6تومن
و فایل متنی و صوتی 12تومن
فایل pdf حدود 33صفحهس، و از اونجایی که نیاز دارید به نت برداری دا مطلب جا بیفته پیشنهاد میشه هردو رو بخرید
#لینک_خرید👈 yon.ir/nojavan1
🙏ارسال فایل برای دیگران بدون پرداخت هزینه مجاز نیست
👆نظر جالب و قابل توجه یکی از شرکتکنندگان در همایش رفتاربانوجوان
#استادخسروجردی
دریافت صوت کامل همایش 👇
Yon.ir/nojavan1
کودک اسباب بازی های خود را دوست دارد و به آسانی حاضر نمی شود آنها را با کودک دیگری تقسیم کند زیرا حس مالکیت در آنها بسیار قوی است.
پدر و مادر نباید کودک را تحت فشار بگذارند یا او را به خاطر سخاوت نداشتن سرزنش کنند. وقتی کودک هنوز معنی سخاوت را نمی داند و برای آن آمادگی ندارد از این سرزنش جز تحقیر کودک و درهم شکستن اعتماد به نفس او چه سودی عاید می شود؟
در واقع همان قدر که سخاوت در بزرگ ترها یک صفت پسندیده است، خودخواهی در کودک نیز یک امر طبیعی است. هر چه به مالکیت او احترام بگذارید، احترام به مالکیت شما را یاد می گیرد.
Join @nooredideh
با کودک وارد مبارزه ی قدرت طلبی نشویم
وقتی کودک می بیند که همواره والدین نظر خود را درباره ی او اجرا می کنند و وی فاقد قدرت است، با توسل به لجبازی و بد رفتاری، به بازی مبارزه برای کسب قدرت دست می زند..
اگر والدین به نیاز و علت اصلی رفتار وی توجه نکنند آن ها نیز در این بازی درگیر شده و با تحمیل نظرشان،چه با تشویق یا تنبیه و یا خشونت، او را وادار به ترک رفتار می کنند.
در این صورت کودک در بازی قدرت شکست
می خورد و انگیزه ای برای مخالفت های بیشتر می یابد و احساسات ناگواری را تجربه می کند.
و درنهایت هردو آسیب خواهید دید....
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh