نوردیده برگزار میکند
🔴 ثبتنام کلاس کودک و تفکر اقتصادی شروع شده و ظرفیت کلاس محدوده
مدرس: حمید کثیری
🕗 زمان: یکشنبه ۱۷ آذر، از ساعت ۱۶.۰۰ تا ۱۹.۳۰
📍مکان: تهران، تقاطع خ انقلاب و فلسطین
اطلاعات اضافه رو در صفحه ثبتنام ببینید.
(فیلم، صوت و محتوای جلسه در اختیار همه کسانی که ثبتنام کردند قرار میگیره)
⭕️ هزینه کلاس:
ثبتنام تا ساعت ۲۴ امشب (چهارشنبه)
۳۸ هزار تومان
ثبتنام تا ساعت ۲۴ روز جمعه
۴۸ هزار تومان
ثبتنام دقیقه نودی (شنبه و یکشنبه)
۶۸ هزار تومان
برای ثبتنام روی لینک زیر کلیک کنید 👇👇
http://www.hamidkasiri.ir/product/kids-economic-thinking/
به جای متهم کردن فرزندتان بهتر است نگاهی به رفتارهای خودتان بیندازید؛ بدون شک فرزندتان از ابتدا اینگونه نبوده و اشتباههای رفتاری شما از او یک کودک نقنقو ساخته است.
یادتان نرود محیط بر کوچکترین رفتارها و عادات فرزندتان اثر میگذارد و هر رفتار یا واکنش کوچکی از سوی شما میتواند رفتارهایی را در فرزندتان ماندگار کند که تغییر دادنشان کار سادهای نیست. شاید در گذشته زمانیکه حالتان خوب بوده یا حوصله نق زدنهای فرزندتان را نداشتید به خواستههای او گوش دادید و اکنون او یاد گرفته میتواند با نق زدن به خواستهاش برسد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
⭕️ ایران یه کشور فقیر ولی خیلی پولداره!! بچههامون هم همین شکلیاند ...
(این نوشته به هیچ وجه سیاسی نیست، قدری تأمل کنید و با دقت بخونید تا همکلام بشیم)
نمیدونم چند نفر اینجا اهل مطالعهی تاریخ هستند ...
یه بررسی ساده در #تاریخ_ایران نشون میده که از زمانهای بسیار دور، مردم مملکت ما همیشه در تنگنای اقتصادی بودند و خلاف تصور خیلیها کشور ما یک کشور فقیر و ملت ما در طول این تاریخ همیشه گرسنه بوده! تنها حدود پنجاه ساله که تبدیل به ملتی سیر شدیم و قبل از این تاریخ هیچ وقت مردم ما سیر نبودند.
نکته دیگه اینه که ما هیچ وقت ملت ثروتمندی نبودیم الآن هم نیستیم! امروزه ما ملتی بسیار فقیر ولی پولدار هستیم! 😳 اصلاً ثروتمند نیستیم چون فقط پول داریم و چیز دیگری نداریم. #ثروتمند بودن غیر از #پولدار بودنه و دقیقاً این همون نکتهای هست که اکثر خانوادهها درست نفهمیدنش!
علاوه بر این ما در دوران قدیم ملتی بودیم که به خاطر شرایط اقلیمی کشورمون و خشکسالیهای پیدرپی در تنگدستی و قحطی و گرسنگی زندگی میکردیم، به همین دلیل مردمی هستیم که با حسرت بزرگ شدیم. (نمیدونم از قحطیِ اواخر قرن قبل توی ایران خبر دارید یا نه؟! بخشی از وقایع اون زمان در فیلم یتیمخانه ایران و کتاب #لالایی_برای_دختر_مرده اومده که حیرتآوره)
وقتی وارد دوران مدرن شدیم یعنی دوران پیشرفت و تکنولوژی و تولید انبوه، این #تولید_انبوه به دنبال خودش یک #مصرف_انبوه میخواست و چه کشورهایی برای طعمه شدن بهتر از امثال #ایران بودند که از یک نداریِ تاریخی هم رنج میبردند؟!
در کشور ما امروز #احساس_فقر شدیدی وجود داره و این غیر از خودِ فقر هست، چون در واقعیت فقر نداریم بلکه ذهنیت و احساس فقر داریم و این به بچههامون هم منتقل شده. در واقع بچهها دارن با احساس ناداری بزرگ میشن! (میدونم الآن کلی میان و مخالفت میکنن، اما صبر کنید تا بحث تو چند تا نوشته به یه جایی برسه)
حالا #درآمد باید از کجا بیاد؟! 🤔
ما از طریق #خلاقیت باید به درآمد برسیم، #تولید و ابداع چه مادی و چه معنوی با خلاقیته و خرج کردن با تفکر و #هوش_اقتصادی! ما با خلاقیت میتونیم هر چقدر که توان داریم رزق حلال و پاک به دست بیاریم اما با #تفکر_اقتصادی اجازه نداریم هر جور که دلمون میخواد خرجش کنیم!
الآن از اکثر جوونها میپرسیم برنامهات برای آینده چیه؟! میگن درس بخونیم که یه جای خوب #استخدام بشیم یا بتونیم #مهاجرت کنیم یا خوشبینانهاش میخوان یه #مغازه باز کنن و خرید و فروش کنن! کمتر دیدم کسی بگه میخوام یه کالایی رو تولید کنم، چه کالای مادی باشه و چه کالای معنوی.
👈 گیر کجاست؟! (فکر کنیم)
#تفکر_اقتصادی
#حمید_کثیری 👇👇
Join 👉 @hamidkasiri_ir
هدایت شده از کانال حمید کثیری
⭕ آیا بچهها باید کار کنن؟!
میخوام یه فلاشبک بزنم به دوران خودمون 🤔
با هم بریم عقب؛
قدیمترها - یعنی حداقل دو دهه قبل - خیلی مرسوم بود که پسرها تابستون برن سر کار و دخترها و هم توی #اقتصاد_خانواده مشارکت داشته باشن. بچهها همین که دوره کودکی رو رد میکردن میتونستن به نحوی کار کنن، شاگردی کنن، یه خدمتی عرضه کنن و پول در بیارن. این #پول هم متناسب با سن و فهم #کودک بود، نه خارج از اون.
مادرها توی اقتصاد خانواده با فرش بافتن، قلاببافی، بافتنی بافتن، ترشی درست کردن، خیاطی و خیلی کارهای دیگه مشارکت داشتن و دخترها پابهپاشون کار میکردن. هم در جریان کارها رشد میکردن، هم مهارتهاشون توسعه پیدا میکرد و هم خیلی نرم با مفهوم اقتصاد خانواده آشنا میشدن.
پسرها هم یا با بابا سر کار میرفتن و بسته به باباهاشون یا شاگردی میکردن یا میشدن #پسر_حاجی 😉 که فقط دستور بدن! یا اینکه توی سوپری سر کوچه، مکانیکی یا هر جایی که یه آدم امین و معتمد داشت کار میکردن. هم در جریان کارها رشد میکردن، هم مهارتهاشون توسعه پیدا میکرد، هم جهت پیدا میکردن و هم خیلی نرم با مفهوم اقتصاد آشنا میشدن.
اما اون موقع چند تا مشکل وجود داشت ...
👈 اول اینکه بچهها که سر کار میرفتند و مزه پول میرفت زیر دهنشون معمولاً #درس و مدرسه رو ادامه نمیدادن و این بعد از مدتی برای خانوادهها خوشایند نبود.
👈 دوم اینکه توی خیلی از کارها به دلیل انتخاب نادرست #شغل یا اون اوستاکار، مشکلاتی به وجود میومد که این هم برای خانوادهها خوشایند نبود.
👈 سوم اینکه بچهها به دلیل رشد توی محیط خارج از خونه بعد از مدتی با خانواده به چالش میخوردن و ارزشهای خانوادگی رو زیر پا میگذاشتن و این هم برای خانوادهها خوشایند نبود.
👈 چهارم اینکه ...
همهی این موارد باعث شد تا صورت مسئله پاک بشه!! 🥺 برای خانوادهها اصلِ اینکه بچهشون کار کنه یه #تابو بود و کمکم یه #ارزش به ضد ارزش تبدیل شد! کار کردن بچهها نشوندهنده بیتوجهی، بیفکری و بیکلاسی خانوادهها شد!
حالا به اینها فکر کنید 👇
❗چه تجربهای از دوران کودکی و کار و #کسب_درآمد دارید؟!
❗به نظرتون چه چیزایی باعث میشه بعضی آدما ذاتاً کاسب باشن، بعضیا نه؟!
❗اینکه یه آدمی #کارآفرین میشه اصلاً میتونه ربطی به کودکیش داشته باشه؟!
#تفکر_اقتصادی
#حمید_کثیری 👇👇
Join 👉 @hamidkasiri_ir
✨پنجشنبه است
✨به رسم کهن یاد میکنیم
✨از آنها که وقتشان
✨و مکانشان از ما جداست
✨از آنها که دلتنگشان میشویم
✨پروردگار بیامرزدشان و بیامرزدمان
#فاتحه و #صلوات🕊🕯
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh