به هیچ عنوان کودک را طرد نکنید وقتی که پدر و مادر کودک را طرد می کنند دیگر هیچ منبع امنی در دنیا برای او باقی نمی ماند
کودک شروع میکند به ساختن قلعه تنهاییاش و ارتباطاتش را با دیگران قطع میکند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
رضایت از جنسیت یکی از مهمترین مواردی است که در تثبیت جنسیت فرزندان ما موثر است. تثبیت جنسیت به زبان ساده یعنی پسران، پسر و دختران، دختر بزرگ شوند. این به معنای تبعیض جنسیتی نیست بلکه تنها توجه به تفاوتهای فطری است.
گاهاً دیده شده افرادی در بزرگسالی آرزو میکنند یا دوست دارند پسر باشند درحالیکه دخترند یا برعکس! این عدم رضایت از جنسیت در چه چیزهایی ریشه دارد؟! نقش والدین در اینجا به چه نحو است؟!
۲۵۶ دقیقه فیلم و صوت آموزشی و راهنمای کامل «تربیت جنسی در هفت سال اول» 👇👇
https://zarinp.al/269487
این پکیج توسط مجموعه نوردیده تهیه شده است.
هیچ چیز به اندازه مسئولیت دادن به کودکان اعتماد به نفس آنها را افزایش نمی دهد، پس سعی کنید به فرزند خود مسئولیت های متناسب با سنش را بدهید.
خواهید دید که هرگاه او مسولیتش را انجام می دهد چه رضایت خاطری پیدا می کند و احساس می کند که چقدر در خانواده اش فرد مهمی است.
مثلا از کودک ۳ یا ۴ ساله خود بخواهید اسباب بازی هایش را جمع کرده سر جایش بگذارد و یا از کودک ۷ ساله خود بخواهید لباس ها را پس از خشک شدن تا کند و در قفسه های مربوط به خود قرار دهد. سعی کنید این احساس درونی را در آنها به وجود آورید که خودشان باید مشکلاتشان را حل کنند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
بعد از چندماه وقفه در همایشهامون
فردا پنجشنبه ساعت 10 تا 12 یه همایش خیلی خیلی مهم و مفید داریم در زمینه پایه های شکل گیری شخصیت در 7سال اول. چون بیشتر شخصیت انسان در 7سال اول شکل میگیره. حتما برنامه ریزی کنید بیاید
همایش رایگان و بچههاتونم میتونید بیارید ولی چون ظرفیت محدوده باید ثبت نام کنید و تعداد افراد بزرگسالتون رو در ثبت نام اعلام کنید 👇
https://bit.ly/2QxQi8s
اغلب مدارس ما بیش از آنکه استعدادها را شکوفا کنند، آنها را میکشند و مانع خلاقیت میشوند.
زیرا دانش آموزان با وجود تفاوت های فردی، باید یک جور فکر و عمل کنند.
پس شما والدین به فکر پرورش
خلاقیت کودک باشید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
یکی از نیازهای همه ی انسان ها خصوصا در دوره ی نوجوانی، امنیّت است. امنیّت در یک کلام یعنی آرامش. فرزندان وقتی به سنّ نوجوانی می رسند، دچار یک سری تلاطم های درونی و نا آرامی هایی می شود؛ پدر و مادر و اطرافیان نباید به این نا آرامی ها دامن بزنند؛ بلکه باید بستر و زمینه ای را فراهم کنند تا این تلاطم ها تبدیل به یک آرامش شود.
آرامش منجر به این می شود که نوجوان در تصمیم گیری های خود، برخورد های بهتری داشته باشد و بتواند عاقلانه تصمیم بگیرد. هرجا که تلاطم، نا آرامی و عدم آرامش باشد، آنجا عقلانیّت کاهش پیدا می کند و فرد، خوب تصمیم نمی گیرد. فرزند در دوره ی نوجوانی به دلیل آن حساسیّت های ویژه ای که دارد، نیازمند یک آرامش است و این آرامش جزء از محیط خانه محقق نمی شود و مهمترین رکن محیط، پدر و مادر است.
Join @nooredideh