مادر عصبانی: «مرا دیوانه کردی! چندبار به تو گفتم این کار را نکن؟!»
آنچه در ذهن کودک میگذرد: «لطفاً بس کن! حرفهایت مرا ناراحت میکند و میترساند. چرا این قدر فریاد میزنی!؟ من که هنوز شمردن بلد نیستم. پس از کجا بدانم که چندبار به من گفتی که آن کار را نکنم؟ حتماً بچهی بدی هستم. هنوز هم دوستم داری؟
نمیخواهم تو را عصبانی کنم. بعضی روزها دوسالهبودن واقعاً سخت است. کلی نقشه دارم که میخواهم امتحانشان کنم... وقتیکه لیوان را یکوری کردم، فکر نمیکردم شیر میریزد. وقتی که در وان حمام بازی میکردم، نمیدیدم که آب دارد روی کف زمین میریزد. امیدوارم وقتی سهساله شدم بهتر بتوانم بفهمم چه چیزهایی تو را عصبانی میکند.
امّا، حالا فریادِ تو مرا گیج میکند و میترساند. نمیدانم باید چه کنم، حتی نمیدانم چه کردهام!»
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
گذاشتن لگن و توالت فرنگی سیار گوشه اتاق خیلی کمک می کنه. لازمه که کودک این پدیده لگن و توالت فرنگی ر
برای پوشک گرفتن از دو روش استفاده می کنیم. (مثل از شیر گرفتن) یک روش یک دفعه ای است. یعنی مثلاً بچه ما دوسالش شده، البته ما تو سن دوسال وسه ماه ۲ سال و چهار ماه تو این روش ما شروع میکنیم برای از پوشک گرفتن. به هیچ وجه از دو سالگی یا ۱۸ ماهگی، ۱۹ ماهگی شروع نمی کنیم برای پوشک گرفتن. حالا کسی میاد تو این روش میگه بچه من دو سالشه یا دوسال و یک ماهشه می خوام به صورت یک دفعه ای بچه رو از پوشک بگیرم پوشاکش رو یک دفعه در میارم میگم مامان جان هر وقت جیش داری یا به من بگو یا برو روی لگن بشین این بچه رو دیگه پوشک نمی کنم. این روش یکدفعه ای است که خب خیلی از مادرها هم استفاده میکنن و لازم به ذکر است که این روش روش درست و مناسبی برای بچه ها نیست.
برای بچه های زیر ۳ سال یا زیر ۳ سال و نیم این روش روش مناسبی نیست بچه تازه داره یاد میگیره کم کم کنترل ادرارش رو به دست بیاره وقتی که من کودک را یکدفعهای می خوام عادتی رو ترک بدم این بچه هیچ برنامهای رو به روی خودش نداره روبروی خودش هیچ چشم اندازی رو نداره و هیچ تجربه ای کسب نکرده انگار که یه بچه که میخواد شنا یاد بگیره رو ببریم و تو عمق چهار متری ولش کنیم. اصلا یه همچین چیزی امکان نداره. (ادامه دارد...)
#پوشک_گرفتن {قسمت8}
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
وقتی می خواهید کودکتان را تمجید کنید به جای ارزیابی و کلی گویی آن کار خوب را برای فرزندتان توصیف کنید.
❌ آفرین که اتاقتو تمیز کردی چه دختر خوبی.
✅ می بینم که کارهای زیادی انجام دادی. تمام وسایلت رو توی کمدت چیدی. اسباب بازی هاتو جمع کردی و لباس ها تو داری تا می کنی. آدم وقتی میاد توی اتاقت لذت میبره آفرین دخترم.
کانال تربیتی نوردیده 👈 وارد شو
@nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
برای اینکه کودک و نوجوانی مستقل داشته باشیم؛ ضمن تلاش برای دور نگه داشتن آنها از یاس و ناامیدی، باید روح امید و کوشش و خیال پردازی را در آنها بپرورانیم و به جای سرکوب و تحقیر فرزندانمان از تحقق رویاهایشان حمایت کنیم.
💠 کودک: می خوام وقتی بزرگ شدم خلبان بشم
❌ مادر: با این نمرات ریاضی دورش رو خط بکش.
✅ پدر: البته که اگر تلاشتو بکنی تو میتونی.
کانال تربیتی نوردیده
@nooredideh
به کودکتان کمک کنید تا احساساتش را درک کند.
زمانی که کودک احساس درستی داشته باشد رفتار درستی از خود نشان خواهد داد واین امر میسر نمی شود جز با پذیرفتن عواطف و احساسات کودک.
انکار مداوم عواطف احساسات کودک موجب سردرگمی و خشم او می شود.
🔻کودک: مامان خیلی گرمم هست
🔻مادر: نه هوا سرده گرمکن ات رو در نیار
🔻کودک: ولی من خیلی گرممه
🔻مادر: گفتم که هوا سرده گرمکن ات رو در نیار.
❗️کودک: مادر من خسته ام
❗️مادر: نه خسته نیستی تازه از خواب بیدار شدی
❗️کودک: (بلندتر) اما من خسته ام
❗️مادر: نه تو خسته نیستی فقط کمی خواب آلودی. بیا لباساتو بپوش
❗️کودک: (با شیون) نه من خسته ام
همانطور که میبینید نه تنها تمام گفتگو هایمان منجر به بحث و جدل شد بلکه مدام به کودک آموختیم که به جای اعتماد به احساساتش به من اعتماد کند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
برای پوشک گرفتن از دو روش استفاده می کنیم. (مثل از شیر گرفتن) یک روش یک دفعه ای است. یعنی مثلاً بچه
ما باید گام به گام به کودک تجربه کردن را بیاموزیم. تجربه اینکه تو میخوایی بدون پوشک ادرار کنی یک دفعه ای نیست و این روش روش درستی نیست. چون اولاً بچه تجربه نداره آزمون و خطایی انجام نداده که کنترل ادرار رو به دست بیاره چون کنترل ادرار با آزمون و خطا بدست میاد و به هیچ وجه بچه ما برای این قضیه آمادگی ندارد.
ممکنه این بچه من یک بار دوبار ناکام بشه در طول روز، یعنی نتونه ادرار خودش رو نگه داره و قبل از رفتن به دستشویی شلوارشو خیس کنه فرش رو خیس کنه. بیست و چهار ساعت انتظار داریم که این بچه بتونه خودشو نگه داره در صورتی که یک کودک دو سال و نیم خیلی بخواهد کنترل ادرار به دست بیاره ۵ ساعت ،۶ ساعت اصلا این یه مساله علمی است بیشتر از این نمیتونه. بعد شما میخواهید یک دفعه ای و ۲۴ ساعت خودشو نگه داره! پس این براش سخت خواهد بود و ما در پوشک گرفتن از روش یکدفعه استفاده نمی کنیم.
#پوشک_گرفتن {قسمت9}
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
برای آنچه را که میخواهید
به کودکان بیاموزید،
کافیست آن رفتار را انجام دهید...
صدای آن چه انجام می دهید
از صدای آنچه که میگویید،
بلند تر است...
@nooredideh
والدین، وظیفه دارند «انتخاب کردن» را به فرزندانشان بیاموزند...
شما دائم برای فرزندتان تصمیم گیری نکنید، یا نظرتان را به او تحمیل نکنید. زیرا او باید در سالهای آینده، تصمیم ها و انتخاب های مهمی داشته باشد، مثل: انتخاب دوست، انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل، انتخاب همسر و...
البته کودک در سن زیر پنج سال، قدرت تصمیم گیری و انتخاب محدودی دارد... و اگر تعداد گزینه ها زیاد شود، او قدرت انتخاب کردن ندارد.
تعداد انتخابهای کودک را محدود کنید تا قدرت تصمیم گیری پیدا کند و انتخاب کردن را یاد بگیرد. مثلا باید در سن زیر پنج سال، دو گزینه به او پیشنهاد دهید تا بتواند یکی از آنها را انتخاب کند. به عنوان مثال، موقع رفتن به مهمانی، دو لباس مناسب مهمانی از کمد خارج کنید، تا او یکی را بتواند انتخاب کند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
انضباط باید نرم و ملایم و به آرامی ایجاد شود.
ایجاد انضباط با زور و اهرم فشار، سبب احساس ناامنی، ترس، تسلیم پذیری، طغیان، دروغگویی، چاپلوسی و وسواس خواهد شد.
و در بزرگسالی هم شخص با مشکل مواجه خواهد شد....
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
ما باید گام به گام به کودک تجربه کردن را بیاموزیم. تجربه اینکه تو میخوایی بدون پوشک ادرار کنی یک دفع
روش پوشک گرفتن مثل از شیر گرفتن یک روش تدریجی است. چقدر طول بکشد تا به مرحله موفقیتآمیز برسه مشخص نمیکند. بستگی به خود بچه و توانمندی جسمی اش و به اضافه برخورد مادر دارد. و برخورد مادر وذهنیت مادر هفتاد، هشتاد درصد قضیه است. شاید توانمندی جسمی همان ۲۰ درصد باشد. مادر نقش بسیار مهمی داره تو این مرحله.
مرحله ی پوشک گرفتن حتی از شیر گرفتن هم مهمتر است چون در شیر گرفتن تمام تمرکز مادر روی اینه که اقتدار لازم همراه با لطافت داشته باشه که به بچه بگه نه من شیر نمیدم یعنی دیگه می خوام این پروسه از شیر گرفتن رو تمام کنم .این بستگی به شما دارد تقریباً شما فاعل این مسئله هستید. این رو بگم که در پوشک گرفتن فاعل بچه ی شما است. این بچه باید کنترل ادرارش رو به دست بیاره و مستقیماً با اعتماد به نفس بچه تون در ارتباطه.
در این مرحله برخورد شما می تواند بچه شما را از نظر روانی انقدر تضعیف کنه و ضعیف کنه که بچه شما تا سن چهار ،پنج سالگی یه پوشک گرفتن موفقیت آمیز نداشته باشه یه کنترل ادرار موفقیت آمیز نداشته باشد. نقش شما مادران در پوشک گرفتن بسیار مهمه. فاعل کودک شماست، اون باید که کنترل ادرار به دست بیاره اما شمایید که باید بهش اعتماد به نفس بدید از همین جا اعتماد به نفس شکل میگیره ."من می توانم" "من نمیتوانم" بچه شما از شما داره شکل می گیرد چقدر باورش داریم چقدر سرزنش نمی کنید چقدر اشتباهاتش رو میپذیرید .چقدر آزمون خطا هاش رو می پذیرید چقدر قضاوتش نمیکنید همه اینها مهم است به خاطر اینکه بچه شما بتونه کنترل ادرار شو بدست بیاره نکته مهم در روش تدریجی باور مادر برای کودک کودکشه. "کودک من می تواند." (ادامه دارد...)
#پوشک_گرفتن {قسمت10}
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
از زیاد حرف زدن برای فرزندتان جداً خودداری کنید.
اگرچه حرف زدن با بچه ها لازم و مفید است اما زیاد حرف زدن تاثیر سازنده ای ندارد.
آنچه را قبلا گفته اید تکرار نکنید!
چیزی را که فرزندتان خود می داند، به او نگویید. بیشتر مواقع او از اشتباهش آگاه است، پیامد طبیعی رفتار، خود بهترین آموزگار است!
تکرار موجب اختلال در ارتباط سالم، اوقات تلخی، بگو مگو و استیصال می شود!
گاهی هنگام خطای فرزندتان سکوت کنید!
« زیاده گویی » مقدمه نشنیدن است.
@nooredideh
اگر فرزندتان دروغ می گوید....
شاید به این دلیل باشد که شما در گذشته برخورد سختگیرانه ای در برابر او داشته اید..
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
خودپنداره يعني قرائت اين تابلو
وقتي در شخصي خودپنداره ي كاذب منفي به وجودآيد شخص خود را خيلي حقير مي بيند و اگر در شخصي خودپنداره ي كاذب مثبت وجودآيد، شخص خود را خيلي بالا و سرآمد مي بيند و خود ايده آل شكل مي گيرد.
خودايده آل آن چيزي است كه ما برپايه ي خودپنداره از خودمان انتظار داريم. هر چه قدر شخصيت كودك واقعي باشد، خودپنداره اش متعادل باشد و با فرديتش هماهنگ باشد، خودايده آل او نيز درجاي منطقي قرار خواهد گرفت. خيلي وقت ها ما كودك را زودتر از موعد آموزش مي دهيم و دائم هم مي گوييم كه"اين بچه با همه ي بچه هاي ديگه فرق داره! اصلاً مثل بچه بزرگ هاست، خيلي مي فهمه، از سنش بيشتر مي فهمه" وقتي به كودك ميگيم كه بيشتر از سنش مي فهمه در واقع او را برده ايم به خودپنداره ي كاذب مثبت. وزماني هم كه به كودك ميگيم"اين اصلاً بي شعوره، مونگوله، به خانواده ي باباش رفته،....." كودك را برده ايم به خودپنداره ي كاذب منفي. اگر كودك را يكسره تحقير كنيم به سمت خودپنداره ي كاذب منفي مي رود و اگر دائم تمجيد كنيم به سمت خودپنداره ي كاذب مثبت مي رود. اگر جاي خودايده آل درست باشد و فاصله ي آن با خودپنداره ي واقعي متعادل باشد، اين فاصله ي متعادل انگيزه ايجاد مي كند و اين انگيزه مثل موتور رشد عمل مي كند و كودك را در مسير رشد بالا مي برد. انگيزه يعني فاصله ي طبيعي بين خودپنداره و خود ايده آل.در اين حالت خودپنداره ي واقعي و خودايده آل صحيح شكل مي گيرد و همين طور مثل نردبان پله به پله كودك را بالا مي برد.
مي دانيد نردبان به عربي چه مي شود؟ معراج. مدتي است كه روي معراج نامه ها كار مي كنم و واقعاً دنيايي براي خودش است.
#شخصیت {قسمت9}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
آنچنان در مراقبت از فرزند غرقیم كه وقتى عمل خوبى از او سر ميزند آن را بديهى تلقى ميكنیم.
اما وقتى اشكالى در رفتارش رخ میدهد همه اشتباهات را به رخش مى كشیم و كودك را در تورى از انتقاد به دام مي اندازیم
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
روش پوشک گرفتن مثل از شیر گرفتن یک روش تدریجی است. چقدر طول بکشد تا به مرحله موفقیتآمیز برسه مشخص ن
نکته بعدی صبوریه. یعنی مادر وقتی میخواد فرزندش رو از پوشک بگیره باید مادر صبوری باشه. نباید به هم بریزه با یک بار ادرار کردن روی فرش، با ۵ بار خیس کردن شلوار. من به هم نمیریزم من کودکم را قضاوت نمیکنم مقایسه نمیکنم.
"عه دیدی خواهر من چقدر راحت بچش رو از پوشک گرفت. بچه اول من چقدر راحت از پوشک گرفته شد. این بچه من نمیتونه. اصلاً فکر کنم بچه من نتونه از پوشک گرفتن بر بیاد. من خیلی باید عذاب بکشم. اصلاً فکر نمیکنم بچه من تلاش بکنه. این باور بسیاری مادرهاست. اصلاً تلاش نمیکنه بچه من و فکر میکنم این دلش میخواد همینجا کارشو انجام بده. نمیخواد به خودش زحمت بده. لجبازه. داره با من لجبازی میکنه. ببین چطور داره با من لجبازی میکنه .نقطه ضعف منو فهمیده داره حرص منو در میاره میخواد که شلوارشو خیس کنه."
تمام این باورها باورهای غلطه. بچه شما هیچ کدام از این ها رو نمیخواد انجام بده. چون اصلاً سنش به این مسائل نمیخوره. بچه شما داره یه راهی رو میره، راه طبیعی رشدش رو طی میکنه و تو این راه اشتباه میکنه خطا می کنه. عه. این دفعه شلوارم خیس کردم حالا مثل کسی میمونه که داره یه آزمایش انجام میده. مگه همون اولین بار و روزهای اول تو آزمایش به نتیجه میرسیم. نه . چندین بار آزمایش میکنیم تا اینکه به نتیجه برسیم پس این رو باید به عنوان یک قانون بپذیریم. بچه من قرار نیست تو یک هفته کنترل ادرارشو بدست بیاره این یه پروسه است برای بچه ای یک ماه و نیم برای بچه ای دیگه دو ماه و نیم برای بچه ای سه ماه و نیم باید صبور باشیم.
باید همانطور که مادرها و مادر بزرگ های ما صبوری کردن، چقدر خوب میشد تجربیاتشون به ما میگفتن. میگفتن که چندین بار آزمون و خطا کردیم به این مرحله رسیدیم. ما ها هم تو همون یک هفته اول به کنترل ادرار نرسیدیم. خیلی خوبه این رو بدونیم. این مثل راه رفتنه. مگه روز اول که بچه تون بلند شد، همون موقع راه افتاد؟ اومد پا به پای شما تو خیابان قدم زد. نه. بچه ما، بچه همه، بار اول که بلند شدن، افتادن. قدم برداشتن افتادن و کم کم. ولی ما اونجا برامون جا افتاد که بله، این بچه از موقعی که بلند میشه تا موقعی که قشنگ راه برای یه پروسه چند ماهه است. برای بچه ای که تازه سرپا وایسه کسی کفش نمیخره. میخرن؟ نه. همه میگیم این تازه یه جا رو میگیره بلند میشه حالا تا کی؟ تا کجا معلوم نیست تاتی تاتی کنه یه قدم برداره .
از پوشک گرفتن هم همینطوره. یه موقعی داره یه زمانی داره و باید صبوری کنیم و این مدت رو طی کنیم و این باور غلط رو از ذهنمون پاک کنیم که به محض اینکه من مامان اراده کردم
بچه رو از پوشک بگیرم ،دو هفته، یک ماه دیگه بچم از پوشاک بگیرم. این یه قانو غلطه و این باور رو باید از ذهنمون پاک کنیم. (ادامه دارد...)
#پوشک_گرفتن {قسمت11}
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
اگر شما یکی از آن خانوادههایی هستید که همه کارهای فرزند خود را بهعهده میگیرید به این امید که او درس بخواند و انسان موثری بشود خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفتهاید.
نوجوان باید بتواند همه کارهای شخصیاش را خودش انجام دهد وباید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با درس خواندن و مطالعه و آموزش پدید آورد.
فرزندی که چنین تربیت شود، میتواند در جامعه نیز با دیگران تعامل کند و در شبکهای از ارتباطات موثر با جامعه خانواده و محیط کار قرار گیرد.
@nooredideh
به کودکان مهارت زندگی کردن را یاد بدهید تا هوشمند و هدف دار بار بیایند !!!
مهارتهایی چون
گفت و گو کردن را،
تخیل،
خلاقیت،
صبر و مدارا،
گذشت،
دوستی با طبیعت،
داشتن توان عذرخواهی،
دوست داشتن و مهربانی کردن،
دویدن و بازی کردن،
شاد بودن،
از زندگی لذت بردن،
راستی و صداقت را به آنها بیاموزیم.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
🔴 خطرناک تر از کرونا برای کودکان
در زمان جنگ نگرانی به صورت اپیدمی همه ایران را گرفت و ما هم به عنوان والدین شما بلد نبودیم "نه اینکه نخواستیم" بلد نبودیم که کار فرهنگی انجام بدیم پس الان باید درس بگیریم واجازه ندهيم این ناآرامی ها از طریق پدر و مادر و خانواده به فرزندانمان منتقل شود. حال چه کنیم؟؟
❗️مسائلی که در این مدت باعث نگرانی والدین شده نباید اجازه دهید این نگرانی ها از طریق پدر و مادر و از طریق محیط خانواده به فرزندان منتقل شود. حال چه کنیم؟
❗️یک دلیل نگرانی ما انباشت اخبار هست. تمام منافذ نفوذ این نگرانی را ببندید. تلویزیون ها را جز در مواقع ضروری روشن نکنید و خود را در معرض اخبار غیر صحیح و مغرضانه قرار ندهید.
به اطلاعات فضای مجازی زیاد اعتماد نکنید معیار داشته باشید. غربالگری کنید تنها مطالبی را اجازه دهید وارد ذهنتان و وارد فضای زندگی تان شود که مثبت گویی داشته باشد. نگاه خوشبینانه داشته باشید.
( ببینید دوستان نگاه خوشبینانه این نیست که ما کمی ها و کاستی ها و بدی ها رو نبینیم نگاه خوشبینانه یعنی روی مثبت ها، روی داشتهها تمرکز کنیم ولی در عین حال به نقصان ها و کمبودها هم نگاه داشته باشیم. تعادل بین این دوتا بسیار مهم است.)
❗️توصیه های بهداشتی که توسط مقامات مسئول و از طریق تلویزیون و رسانهها مطرح میشود به دقت رعایت کنید. عزیزان مسئله کرونا را سیاسی نکنید دنبال مقصر نگردید کادر درمان و بهداشت با فداکاری مشغول کار هستند قدردان زحمت و فداکاری این عزیزان باشیم.
❗️نکته بعد نکات پیشگیری رو که یاد می گیرید و مایلید در منزل انجام بدید برای بچه ها تبدیل به بازی شاد و شیرین کنید. زمانی که دست بچه ها رو می شویید و ضد عفونی می کنید زمانی که سایر توصیه های بهداشتی را عمل می کنید روحیه ای شاد و امیدوار داشته باشید.
❗️رفتار شما توام با احساسی که در آن لحظه دارید الگوی ذهنی فرزندان شما خواهد شد. اگر میخواهید دست کودک را بشویید به او نگید؛ "بیا دستتو بشور مریض نشی" بهش بگید؛ "بیا بریم آب بازی کنیم." اگر دست ها رو شستشو و ضدعفونی میکنید به صورت یک بازی شاد انجام بدید.
روزهای بعد هم میگیم که چه برنامه هایی داشته باشید. امیدوارم که در برابر ویروس نگرانی و کرونا و هر ویروس دیگه ای مقاوم باشید.
[مباحث کودک متعادل ]
@negarestanebazi
Join @nooredideh
با فرزندتان صحبت کنید❗️
صحبت کردن با بچه ها به او کمک
می کند که سخن گفتن و مهارت های
اجتماعی را یاد بگیرد
این کار باعث می شود که اعتماد
به نفس کودک افزایش یابد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
نکته بعدی صبوریه. یعنی مادر وقتی میخواد فرزندش رو از پوشک بگیره باید مادر صبوری باشه. نباید به هم بر
حالا من می خوام بچه خودم رو به روش تدریجی از پوشک بگیرم چه کارهایی باید بکنم؟
اولین کاری که باید انجام بدیم همون صبوریه و دور کردن باورهای غلط از ذهنمون است و اینکه بچه من باید آزمون و خطا انجام بده و این یک مرحله طبیعی از رشد بچه منه. پوشاک گرفتن هم یک رشد جسمی هم یک رشد روانی است. بعد جسمی موقعی است که داره کنترل ادرار رو به دست میاره بعد روانی قسمتی است که اعتماد به نفس و من میتوانم بچه من داره رشد پیدا میکنه و شکل میگیرد. دقیقاً قسمتی از شخصیتشه.
پس این مرحله را بسیار مهم بدونیم و با یک بار دوبار سه بار، ده بار بیست بار خطا کردن بچه ام، من اجازه ندارم که بهم بریزم و براش خشونت به خرج بدم خدایی نکرده و تنبیه کنم و قهر کنم باهاش و محلش نذارم و خدای نکرده تنبیه بدنی کنم، چون این مستقیم با اعتماد به نفس بچه من در ارتباطه. پس من مامان باید حواسم باشه. (ادامه دارد...)
#پوشک_گرفتن {قسمت12}
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تصمیم گیری یکی از مراحل
رشد است. کودک را در انتخاب آزاد بگذارید اماگزینه ها را محدود کنید
مثلا نباید تصمیم بگیرد هفته ای
یکبار مسواک بزند، بلکه بین
مسواک زدن قبل از داستان
یا بعد آن یکی را انتخاب کند
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
هر خانه اي
كه در آن دختر باشد،
هر روز دوازده بركت
و رحمت از آسمان
ارزاني اش ميشود و زيارت
فرشتگان ازآن
خانه قطع نمی گردد
"پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله"
@nooredideh
هدایت شده از کانال حمید کثیری
جلسه سیزدهم دوره «تربیت کودک»
🕔 چهارشنبه، ساعت ۱۷.۰۰
(مدت زمان جلسه: ۵۰ دقیقه)
🎙️ مدرس: حمید کثیری
👈 موضوع جلسه سیزدهم: آموزش در هفت سال اول
❗دوستانتون رو هم به این جلسات دعوت کنید
‼️ جلسات ذخیره نخواهد شد و فقط در زمان برگزاری لایو قابل استفاده است
پخش همزمان در «آپارات» و «اینستاگرام»
آدرس آپارات:
aparat.com/hamid_kasirii
آدرس اینستاگرام:
instagram.com/hamidkasiri_ir
#حمید_کثیری 👇👇
@hamidkasiri_ir
هدایت شده از کانال حمید کثیری
البته سال گذشته در مورد چالشها و آسیبهای آموزش آنلاین مفصل صحبت کردیم و سعی کردیم خیلی از مشکلات رو در موردش صحبت کنیم. در مورد کلاس اولیها هم صحبت شده که از طریق لینک زیر قابل مشاهده است 👇👇
https://www.instagram.com/tv/CIDydKbgKqu/?utm_medium=copy_link
لینک برای اینستاگرام هست که سعی میکنیم چند روز آینده داخل کانال آپارات هم قرار بدیم 🌹🙏
@hamidkasiri_ir