اگر فرزندتان نتوانست مطلب ، درس یا تمرینهایی را درست بفهمد و انجام دهد ، باکمال آهستگی و شکیبایی توأم با شوق او را یاری دهید.
◻️ از داد و فریاد و پرخاشگری جدا خودداری کنید.
◻️ زمانی که حوصله کافی ندارید ، نظارت آموزشی انجام ندهید.
◻️ عادت به نظم و ترتیب و تمیزی دفاتر را به فرزندتان آموزش دهید.
◻️ تشویق مناسب و به موقع را فراموش نکنید .
@nooredideh
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این آشپز کوچولو قراره با مادر بزرگش کیک بپزه 😁
👆🏼این لحظات بامزه رو ببینین
@nooredideh
دوران کودکی، دوران کودکی کردن و تمرین زندگی است؛ دوران بزرگسالی نیست.
وقتی لباس های مجلل و گران قیمت تن کودک می کنیم، دائماً او را تحت فشار می گذاریم که لباست رو کثیف نکنی.
چرا لباس بچه ها را راحت انتخاب نمی کنیم که اگر کثیف شد حرص نخوریم. که همه چیز در زندگی حول محور رشد (تحول) است، بازی کردن و کثیف کردن به رشد کودک کمک می کند. پس لباس پوشیدن بچه ها را دقت کنیم.
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
تست هوش نشان دهنده ی هیچی نیست. نه نشان می دهد که این بچه خارق العاده است، یا که نیست؛ فقط به ما نشا
چرا تخصص ها را به کسانی می دهیم که مادر نیستند؟! این تخصص ها را باید به مادر داد. و ما در حال انجام این کار هستیم. مادر چیزی را دارد که هیچ متخصصی ندارد و آن فطرت مادری است. مادری که بر فطرت مادری عمل می کند اگر صبح فرزندش را می زند، به حکم همان فطرت تا عصر درستش می کند. ممکن است خود مادر نداند که چه کار مهمی می کند اما براساس فطرتش، تعادل را برقرار می کند.
ممکنه مادر در رفتار با کودکش دچار اشتباه شود اما بنابر فطرت مادریش اشتباهش را جبران می کند. 95 در صد کاری که مادر انجام می دهد، صحیح است. در دوره ی مدرن این ویژگی را از مادر گرفتند و دادند به متخصص. متخصص ها هم جزء جزء شدند، متخصص اطفال، تغذیه، رفتار و غیره. نتیجه این می شود که کودک 24 ماهه را می برند پیش فوق تخصص روانپزشکی اطفال و این کودک 8 ماه است که داروی اعصاب مصرف می کند.
پزشک تقصیری ندارد و بر اساس معلومات و ذهنیتش عمل می کند و مطابق آن دارو تجویز می کند. کار پزشک کاملاً صحیح است چون مادر نیست. مادران قدیمی را دیدید با یک نگاه متوجه می شوند که بچه چه مشکلی دارد و تجویزش را هم به خوبی می دانند.
تخصصهای مرتبط باکودک راباید به مادر داد. مادر می داند چون یک ندایی از درون به او می گوید که چه کار باید بکند. کتاب «کودک، انسان، خانواده» را دو تا مادر نوشته اند؛ علم را از دکتر هایم جینات گرفتند ولی از او قوی تر شدند. شما هم باید قوی تر از من باشید چون من مادر نیستم و یک مرد هستم که یک مطالبی را تحقیق کرده ام اما شما مادر هستید و این مطالب را با تمام وجود حس می کنید. (ادامه دارد...)
#هوش_ویادگیری {قسمت14}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
اگر قرار بود یک بار دیگر فرزندم را بزرگ کنم، کمتر خودم را جدی می گرفتم، اما جدی تر با او بازی می کردم.
دشت های بیشتری با او می پیمودم و ستارگان بیشتری را با او تماشا می کردم.
کمتر او را می کشیدم که تندتر راه برود و بیشتر او را در آغوش می کشیدم.
رفتار خشک و سخت گیرانه ام را کمتر به کار می بردم و در عوض بیشتر حمایتش می کردم.
به جای فکر کردن به ساختن خانه، اعتماد به نفس او را بهتر می ساختم.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
چگونه به کودک خود نه بگوییم؟
نه را با جملات مثبت بگویید:
کودکتان را برای خرید برده اید و او مدام دامان شما را می کشد و شکلات می خواهد. شما هم به او می گویید قبل از شام نمی شود شکلات بخوری. او پاهایش را بر زمین می کوبد و شما دوباره نه می گویید. او این بار محکمتر پا می کوبد و بلندتر جیغ می زند.
تا شما به راهروی چهارم برسید او پنج بار قشقرق به راه می اندازد تا به خواسته اش برسد. شما هم یا تسلیم خواسته او می شوید تا از شر سر و صدا و آبروبریهای او در فروشگاه خلاص شوید و یا محکم بر سر حرف خودتان می ایستید و سرخ و سفید می شوید. که در هر دو حالت شرایط برای شما و کودک سخت می شود. بعضی از کودکان تنها با شنیدن کلمه نه نمی توانند علت بعضی از قوانین را بفهمند.
متخصصان روانشناسی خانواده معتقدند می توانید با این کودک به گونه مثبت حرف بزنید و به همان نتیجه برسید. مثلا به جای اینکه بگویید قبل از شام نمی توانی شکلات بخوری می توانید به او بگویید بله تو اجازه داری شکلاتت را بعد از شام بخوری.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
⭕️روش های غلط دعوت به همکاری
ریشخند کردن
«میدونستی که فردا امتحان داری، با این وجود همه کتاباتو مدرسه جا گذاشتی چقدر تو با هوشی! این درخشانترین کاریه که میتونستی انجام بدی.»
«این چیزیه که می خوای بپوشی:خال مخالی چهار خونه؟ خوب، حتما خیلی تعریف و تمجید می شنوی»
«این مشقیه که می خوای فردا ببری مدرسه. خوب شاید معلمت بلده خط چینی بخونه، من که بلد نیستم.»
🔴احساسی که کودک از ریشخند بدست میآورد
«دوست ندارم کسی منو مسخره کنه.» «اون خیلی پسته» ... «به من اهانت کرده و ناراحتم می کنه.» « امتحانش بد نیس» ... « تلافیشو سرش در می آورم» ... «مهم نیست که چیکار کنم. هیچ وقت موفق نمیشوم» ... «از عصبانیت جوش آوردم.»
join @nooredideh
وقتی نوزاد شما خواب است،
لازم نیست آهسته صحبت کنید
یا با نوک پا و بی صدا در خانه راه بروید.
بیشتر نوزادان می توانند در شلوغ ترین و روشن ترین مکان ها هم بخوابند چرا که آنها 9 ماه را تقریبا با همین شرایط در رحم مادر گذارنده اند.
Join @nooredideh
به بچهها پیشنهاد بدید
دستور ندید
خواستههای خود را بجای دستور
و تحقیر و تنبیه با لبخند زدن و
پرسش همراه کنید.
با این کار کودکان یاد میگیرند به
آنها احترام گذاشته شود و از
این رابطه لذت ببرند
Join @nooredideh