▪️از حضرت امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمودند سیّدالشهداء علیه السلام میفرماید:
🔹أنَا قَتِیلُ العَبَرَة قُتِلْتُ مَكْرُوبًا و حَقِیقٌ علی الله تعالی أن لایَأْتِیَنِی مَکْرُوبٌ إلّا رَدَّهُ الله الی أهْلِهِ مَسْرُوراً
▪️«من کشتۀ اشک هستم؛ با غم و غصّه کشته شدم و جا دارد که خداوند متعال هر شخص غصّه داری را که به زیارتم بیاید، با قلب مسرور به سوی خانواده اش برگرداند.»
📚 «کامل الزیارات» ص 109
#سیدالشهداء_علیه_السلام #زیارت
🆔 @nooremojarrad_com
♦️حالات حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام در کربلا♦️
🔹 مرحوم حاج شیخ جعفر شوشتری از «مجاهد» از «ابن عبّاس» روایت کرده است که او گفت: در سفرى كه حضرت أمير المؤمنين عليه السّلام به سمت صفّين حركت مى نمود، من در محضرش بودم.
🔹هنگامى كه به نينَوا كه در ناحيه شطّ الفرات است رسيد، با بلندترين صداهاى خود مرا ندا كرد و گفت: يَا بْنَ عَبَّاسٍ! أَ تَعْرِفُ هَذَا الْمَوْضِعَ؟! «اى پسر عبّاس! آيا اين محلّ را مى شناسى؟!»
🔹به او گفتم: يا أمير المؤمنين! نمى شناسم! حضرت فرمود: لَوْ عَرَفْتَهُ كَمَعْرِفَتِى، لَمْ تَكُنْ تَجُوزُهُ حَتَّى تَبْكِى كَبُكَائِي! «اگر مى شناختى مانند شناختن من، اين طور نبود كه از آن بگذرى مگر آنكه به مثل گريه من گريه كنى!»
🔹ابن عبّاس مى گويد: حضرت گريه اى طولانى نمود، تا به جائى كه محاسنش را فرا گرفت و اشكهايش بر روى سينه اش جارى گشت، و ما هم با او مى گريستيم، و او مى گفت:
🔹أوَّهْ! أَوَّهْ! مَا لِى وَ لآل أبي سُفْيَانَ؟! مَا لِى وَ لآل حَرْبٍ حِزْبِ الشَّيْطَانِ وَ أَوْلِيَاءِ الْكُفْرِ؟! يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ! فَقَدْ لَقِىَ أَبُوكَ مِثْلَ الَّذِى تَلْقَى مِنْهُمْ!
🔹«آه آه! مرا به آل أبو سفيان چه كار؟! مرا با آل حرب چه كار؛ حزب شيطان و اولياى كفر؟! اى أبا عبد الله! تحقيقاً مثل آنچه را كه تو از آنها مى بينى پدر تو نيز ديده است!»
📚 «الله شناسی» ج 1 ص 367 و 368 از «خصائص الحسین علیه السلام»
#کربلا #سیدالشهداء_علیه_السلام
🆔 @nooremojarrad_com
1.mp3
11.36M
💠 بیانات حضرت آیت الله حاج سیّدمحمّدصادق حسینی طهرانی مدّظلّه العالی در جمع طلّاب
🆔 @nooremojarrad_com
🌿تشخیص اظهار محبّتهای صادقانه🌿
🔹شخصی از حضرت امام صادق علیه السلام پرسید: «شخصی که به من می گوید: تو را دوست دارم، از کجا بدانم که واقعاً مرا دوست دارد؟»
🔹حضرت فرمودند: «به دل خود مراجعه کن؛ اگر به او محبّت داری، بدان که او هم تو را دوست دارد.»
✨سمِعْتُ رَجُلًا يَسْأَلُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ عَلَیهِ السَّلَامُ فَقَالَ الرَّجُلُ يَقُولُ أَوَدُّكَ فَكَيْفَ أَعْلَمُ أَنَّهُ يَوَدُّنِي فَقَالَ امْتَحِنْ قَلْبَكَ فَإِنْ كُنْتَ تَوَدُّهُ فَإِنَّهُ يَوَدُّكَ.
📚 «کافی» ج 2 ص 652
🆔 @nooremojarrad_com
🔵رابطۀ متقابل شهود قلبی و تفکّر عقلی🔵
🔸علّامه آیة الله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی رضوان الله علیه
💠 شهود قلبی موجب ایمان و ربط انسان به ذات باری تعالی شأنه می باشد و بدون آن تفکّرات عقلیّه و فلسفیّه و ذهنیّه، او را خاضع و خاشع نمی نماید و به عالَم آرامش و اطمینان نمیرساند.
💠 تفکّر عقلی موجب تعادل احساسات باطنی میشود و جلوی گرایشهای متخیّلانه را میگیرد؛ اگر تفکّر عقلی نباشد آن شهود از مجرای صحیح منحرف میگردد و در اثر مواجهه با مختصر چیزی که قلب را جذب کند، مجذوب میشود.
📚 «مهر تابان» ص 118 با تلخیص
#عقل_و_عشق #شهود #ایمان #فلسفه #عرفان
🆔 @nooremojarrad_com
♦️رسول خدا صلی الله علیه و آله
🔸من أحَبَّ لِقَاءَ اللهِ أحَبَّ اللهُ لِقَاءَهُ
💠هر کی دوستدار لقاء خدا باشد خداوند هم دوستدار لقاء اوست.
📚 «بحارالانوار» ج ۶ ص ۱۳۳
🆔 @nooremojarrad_com
🍃عنایت علّامه حسینی طهرانی به خواجه حافظ رضوان الله علیهما🍃
🔹آیةالله حاج سیّدمحمّدصادق حسینی طهرانی مدّظلّه
💠 بک بار فرموده بودند: «من چهل سال است به خواجه حافظ بدهکارم.»
💠 ...ایشان حال عجیبی با مرحوم خواجه داشتند، خصوصاً در آن دورانی که تازه از نجف برگشته بودند و حال عشق و سوزشان غلبه داشت و مجالسشان گرم بود؛
💠 واقعاً در آن زمان شوریده بودند و هر وقت حالشان مقتضی بود، با تکیه به صوت، غزلی و ابیاتی از حافظ و گاهی دیگر شعرا می خواندند.
📚 «نو مجرّد» ج 2 ص 439
#حافظ #اشعار_عرفانی #عشق
🆔 @nooremojarrad_com
🏴شهادت سبط اکبر حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام را به محضر بقیةالله الاعظم ارواحنا فداه تسلیت عرض می کنیم.
🆔 @nooremojarrad_com
🏴 حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام
🔹عجَبٌ لِمَنْ يَتَفَكَّرُ فِي مَأْكُولِهِ كَيْفَ لَا يَتَفَكَّرُ فِي مَعْقُولِهِ فَيُجَنِّبُ بَطْنَهُ مَا يُؤْذِيهِ وَ يُودِعُ صَدْرَهُ مَا يُرْدِيه
▪️از حال کسانی که به فکر خوراک خود هستند، تعجّب می کنم که چطور نسبت به تغذیۀ عقلی و روحی خود نمی اندیشند؛
▪️از غذاهای مضرّ اجتناب می کنند ولی افکاری را به قلب خود راه می دهند که آنها را به نابودی می کشاند.
📚 «بحارالانوار» ج 1 ص 218
🆔 @nooremojarrad_com