eitaa logo
پاسخگو
6.6هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
222 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام. پدرم 5سال فوت شده .وچهارتا خواهر هستیم‌ومادرم زنده هست.یه ماشین وچهاردانگ‌خونه داشته که انحصار کردیم .وسند گرفتیم.حالا هر وقت که میخاهیم برا سهم خودمان اقدام کنیم.مادرمان نفرین وناله میکنه.ونمیزاره کسی پا پیش بزاره.منم به سهمم نیاز دارم.ماشین رو تو خونه قفل کردن ونمیزارن بفروشیم.خود مادرم دو‌دانگ از خونه داره .که اگه ما بفروشیم میتونه خونه بخره..فقط کارش شده تفرقه انداختن بین ما خواهرها..الان پنج سال قهریم .چکار باید بکنم..من به این مال نیاز دارم و.. پاسخ👇 سلام علیکم ابتدا با مادر صحبت کنسد و نیاز خود را به این ارثیه بیان کنید و بیان کنید با فروش این منزل ایشان نیز می توانند منزلی مستقل خریداری کنند و بیان کنید و نماز در این خانه با عدم رضایت همه ورثه صحیح نیست و انسان را با مشکل مواجه خواهد کرد، اگر راضی شدند که هیچ و الا شما می توانید از طریق قانون برای گرفتن حق اقدام کنید، لکن مراقب باشید در این مسیر کلامی یا حرکتی که بی احترامی به مادر باشد را نداشته باشید. نفرین ناحق هم اثری ندارد.
سؤال👇 سلام،طاعات شماقبول کسیکه نیت کرده ۱۰ روزاقامت کنه،اگرقبل ۱۰روزمثلا۶ روزبخواهدبه وطنش برگردد،درچه صورتی نمازوروزه اش صحیح هست؟ مرجع:مقام معظم رهبری پاسخ👇 سلام علیکم اگر ابتدا قصد ده روز داشته و پس از خواندن یک نماز چهار رکعتی از قصد خود برگشته، تا زمانی که آنجاست نماز کامل و روزه هم صحیح است و اگر قبل از خواندن یک نماز چهار رکعتی از قصد برگشته است نماز شکسته و روزه نیز صححی نیست.
سؤال👇 سلام مصرف یکجای کفاره عمد جایز است؟ مثلا پول کفاره ۱۰ روز را به فقیر داده باشیم که به حساب امسال می‌شود ۱۶۰ هزار تومان و فقیری که کفاره رو گرفته یکجا آنرا خرج خرید غذا کند یا تمام آنرا نان بخرد؟ پاسخ👇 سلام علیکم در این سؤال بین کفاره عمد و غیرعمد خلط شده است. مثال شما درباره کفاره غیر عمد است و سؤال درباره کفاره عمد، لذا به پاسخ دقت کنید: در کفاره عمد برای هر روز باید 60 فقیر را سیر کرد، بنابراین به قیمت امسال کفاره عمد برای یک روز می شود 960 هزار تومان. کفاره عمد را باید به 60 فقیر داد و حتما باید نان بشود و فقیر استفاده کند. کفاره غیرعمد برای هر روز 16 هزار تومان که برای 10 روزی که مثال زدید، می شود 160 هزار تومان. کفاره غیر عمد را می توان بکجا به یک فقیر داد لکن نمی توان با این کفاره هرچیزی خریداری کرد بلکه باید حتما نان شود و فقیر استفاه کند و اگر اطمینان از فقیر ندارید نمی توان پولو نقد را به وی داد.
سؤال👇 سلام خدا قوت ببخشید اگه مثلا کسی سحر های ماه رمضان بره خونه اقوام گاهی وقتا غذا از خونه اونجا ببره گاهی وقتا هم غذای خونه اونا رو بخوره ایا دو طرف باید فطریه بدن ؟ ایت الله خامنه ای و آیت الله مکارم شیرازی پاسخ👇 سلام علیکم باید دید غالب با کدام طرف بوده است.
سؤال👇 سلام وقت بخیر اصلاح صورت یک خانم که روزه هست مشکلی نداره؟ اگر جای رویش مو در حد نوک سوزن خون بیرون بیاد یا جوش بترکه باعث باطل شدن روزه نمیشه؟ پاسخ👇 سلام علیکم 1. مشکلی نیست. 2. خیر
سؤال👇 سلام امروز شک کردم که لبم شاید نجس شده باشد لذا در حالی که دهانم کاملا بسته بود با شیلنگ به آن آب ریختم که چون حواسم به فشار آب نبود مقدار کمی آب به بینی وارد شد که با بازدم سعی کردم آن را خارج کنم اما ناگهان در بالای حلق نزدیک بینی حس کردم واقعا آبی وارد شده فکر می کنم از اول حلق پایین تر نرفت. آیا روزه ام درست است ؟ پاسخ👇 سلام علیکم در فرض سؤال روزه صحیح است.
سؤال👇 سلام وقت بخیر قبلاً پرسیده بودم که من قصد ده روز کردم برای اقامت در منزل پدر همسرم ده روز تمام شده آیا میتوانم به زادگاه خودم بروم و روزه بگیرم .محل زندگی فعلی تهران،زادگاه خودم روستا آیت الله نوری همدانی پاسخ👇 سلام علیکم در صورت اتمام ده روز و عدم اعراض از وطن مشکلی نیست.
سؤال👇 سلام وادب طاعات قبول اگه خانمی وسط غسل حیض متوجه بشه روی ناخن پاهاش لاک است ولی غسل حود را جبیره کنه وروز بگیره روزه اش باطله؟وآیا اگه باطله کفاره عمد داره یا فقط قضا؟ فکر میکرده غسل جبیره ای درسته آیت الله مکارم پاسخ👇 سلام علیکم طبق فتوای آیت الله مکارم اگر مانع به مقدار یک عدس بوده، مشکلی برای غسل نیست و غسل صحیح است و اگر بیشتر بوده باید برطرف می کرده و اینجا جای غسل جبیره ای نیست. باید غسل را اصلاح کند لکن روزه صحیح است و اگر نمازی خوانده شده باید قضا شود.
سؤال👇 اگه کسی که به صورت واضح میگه من هیچکدوم ایمه را قبول ندارم فقط خدا را قبول دارم وبس بیاد منزلمون باید لیوان چایی که خورده تطهیر کنیم غیبت چنین فردی جایزه اینکه خدا اجازه غیبت در هیچ موردی به انسان نداده واقعا باعث عقده تو دل آدم نمیشه وقتی حق نداشته باشی ازظلمهایی که بهت میشه وشده وبدجنسیهایی که دیگران در حقت میکنند به کسی بگی خب اینطوری آدم باید لال بشه وکم کم منزوی ومریض پاسخ👇 سلام علیکم اگر حقیقتا منکر اهل بیت باشد، باید تطهیر شود. در مواردی اجازه غیبت داده شده مثل مقام مشورت، رد ادعای باطل افراد. در مورد ظلم نیز اگر نزد کسی که می تواند حق شما را بگیرد، بگوئد از موارد استثنای غیبت است.
سؤال👇 سلام و ادب استاد بزرگوار ، خسته نباشید ، قبول باشه طاعات و عبادات شما ، ببخشید دود کردن و بو کردن عود و انبر و ... برای روزه مشکلی نداره؟ ممنون از پاسخگویی شما مرجع آقای مکارم شیرازی. پاسخ👇 سلام علیکم اشکالی ندارد و مبطل روزه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💕 با یـک سـلام زائـر آقـا شـویـم ⨳ روز زیارتی 🔅 اللهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ، صَلاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ . ⁘ خدايا درود فرست بر على بن موسى الرّضا، امام پسنديده با تقواى بى عيب، و حجّتت بر هر كه بر زمين، و هر كه زير زمين است، آن راستگوى شهيد، درودى بسيار و كامل، و پاك و به هم پيوسته و پياپى و در پى هم، مانند برترين درودى كه بر هر یک از اوليائت فرستادى. ═❖═ ▾امام رضا علیه‌السلام : ✓ «فَاسأَلُوا اللّهَ أن يَتَقَبَّلَ مِنكُم فيهِ الصِّيامَ، ولا يَجعَلَهُ آخِرَ العَهدِ مِنكُم، وأن يُوَفَّقَكُم فيهِ لِطاعَتِهِ ويَعصِمَكُم مِن مَعصِيَتِهِ». ◃«پس، از خداوند بخواهيد كه در اين ماه، روزه شما را بپذيرد و آن را آخرين رمضان شما قرار ندهد و شما را بر طاعت خويش توفيق دهد و از نافرمانى خود نگه دارد». ◌ فضائل الأشهر الثلاثة : ص۹۷ ح۸۲ ༻ ༺ ༻ ༺ ∹ دل، داشت، تمنای نگاهی به بهشت گاهی به تو فکر کرد، گاهی به بهشت ∹ دل غافل از این بود که باید ببرد از «حصن ولایت» تو راهی به بهشت شعر: محمدجواد غفورزاده ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
سؤال👇 سلام و عرض ادب طاعاتتون قبول من باردارم و طبق نظر پزشک می تونم روزه بگیرم ولی همسرم مخالف روزه گرفتن من هستن می تونم بدون اینکه ایشون بدونن روزه بگیرم یا باید ایشون هم راضی باشن ؟ پاسخ👇 سلام علیکم انجام واجبات نیازی به اذن همسر ندارد.