eitaa logo
پاسخگو
6.7هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
224 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام علیکم کسی که قرار بوده جایی ده روز بمونه اما به دلایلی نتونسته و برگشته، روزه هایی که گرفته درسته؟ پاسخ👇 سلام علیکم اگر فردی قصد ده روز داشته و یک نماز چهار رکعتی خوانده سپس از قصد ده روز برگشته، چند روزی که در آن مکان حضور دارد نمازهایش کامل و روزه هم باید بگیرد. اما اگر قبل از نماز چهار رکعتی خواندن از قصد خود برگشته است، نماز شکسته و روزه نیز نمی تواند بگیرد.
سؤال👇 سلام ببخشید کفاره تاخیر چند روزه هست؟ ۳۰ روزه هست؟ پاسخ👇 سلام علیکم کفاره تأخیر روزه نیست. برای هر روز یک مد طعام یعنی۷۵۰ گرم طعام است که باید به فقیر داده شود.
سؤال👇 سلام علیکم انشاءالله که نمازوروزه تون قبول باشه میخواستم بدونم زنی که شوهرش اهل نمازوتقوانیست اونم توی گناه شوهرش شریکه؟ پاسخ👇 سلام علیکم طاعات و عبادات شما و همه مؤمنین مقبول درگاه الهی خیر، مگر گناهانی باشد که زن هم او را یاری کند، آن وقت زن هم گناهکار است. البته بهتر است با خوش رفتاری و گفتاری زیبا همسر را امر به معروف و نهی از منکر کرد.
سؤال👇 سلام طاعات قبول ایا خواندن دعای پایان ختم قران واجبه؟ ختم قران گروههای مجازی معمولا این کار انجام نمیشه پاسخ👇 سلام علیکم طاعات و عبادات شما و همه اهل ایمان مقبول درگاه احدیت خیر
سؤال👇 سلام صبح شمابخیر ببخشیدمیگم یکی ازاقواممون بیحجابه .لاک هم میزنه.اونوقت نمازمیخونه..بهش میگم اینجوری که قبول نیست میگه ایناهیچ ربطی بهم ندارن.اصل دلته که پیش خداست..ایا عبادتشون قبوله پاسخ👇 سلام علیکم اگر مانعی در اعضای وضو و غسل باشد، وضو و غسل باطل است و در نتیجه نماز انسان نیز باطل است.
سؤال👇 سلام بین دو وطن رفت و آمدش روزه و نماز شکسته است؟ هفته چند روز بین دو وطن می‌روند مسافت هم بیشتر از ۳۰کیلومتر هست پاسخ👇 سلام علیکم کسیکه قصد مسافت شرعی را دارد وقتی از حد ترخص عبور کرد، نمازش شکسته می شود و روزه هم باطل است. اما درباره روزه گفته می شود، اگر قبل از اذان ظهر به یکی از دو وطن برسد، در صورتی که مبطلی را انجام نداده باشد، باید دوباره نیت روزه کند و روزه او صحیح است. اما اگر هنگام اذان بین دو وطنی که مسافت شرعی است باشد، روزه باطل می شود.
سؤال👇 سلام وقت بخیر تسلیت رحلت ام فاطمه بر شما با ارزوی قبولی طاعات و عبادات ببخشید سوالی دارم کسی که جای میرم که نماز عشا شکسته میشه نماز غفیله و وتیره ازش ساقط میشه یعنی خواندن این .دو نماز صحیح نیست ؟؟؟؟ اگر شخص میدوند تا قبل نیمه شب شرعی میاد منزل نیاز هست نماز عشا شکسته بخواند یا خیر در صورت خواندن شکسته وقتی منزل رسید جز واجبات که مجدد کامل بخواند یا نیاز نیست مقلد رهبر عزیز پاسخ👇 سلام علیکم طاعات و عبادات شما و همه اهل ایمان مقبول درگاه الهی ۱. خواندن نماز غفیله اشکالی ندارد اما طبق نظر مقام معظم رهبری نماز وتیره را نباید خواند. ۲. خواندن نماز اول وقت تأکید شده و ثواب فراوانی دارد. ۳. واجب نیست مجدد خوانده شود.
سؤال👇 سلام میخوام برم خونه پدرم شهردیگه ای اگرامروزبعدنمازبرم تاکی بایدبرگردم ک روزه ام روهم بگیرم آیت الله سیتانی چطوربایدحساب کنیم تاقبل ازنمازصبح برگردم یاظهرفردا چرا؟؟ پاسخ👇 سلام علیکم امروز بعد از اذان ظهر بروید، روزه امروز صحیح است. فردا قبل از اذان ظهر به وطن برسید و مبطلی را انجام نداده باشید، نیت روزه می کنید و روزه فردا نیز صحیح است.
سؤال👇 سلام وقتتون بخیر درماه رمضان مسجد نزدیک ما ساعت 8 نماز رو برگزار می‌کنند. آیا اولویت خواندن اول وقت در خانه است یا با جماعت خواندن در مسجد؟ پاسخ👇 سلام علیکم نماز جماعت ثواب بیشتری دارد. لذا صبر کردن برای برگزاری نماز جماعت، هرچند نماز اول وقت بگذرد، اشکالی ندارد.
⬛️ حضرت خدیجه سلام الله علیها خَدیجَه دختر خُوَیلِد (درگذشت ۱۰ بعثت)، مشهور به خدیجه کبری(س) و ام‌المؤمنین، نخستین همسر پیامبر اکرم(ص) و مادر حضرت زهرا(س). خدیجه(س) قبل از بعثت با حضرت محمد(ص) ازدواج کرد و اولین زنی است که به وی ایمان آورد. خدیجه همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به کار گرفت. پیامبر(ص) به احترام خدیجه، در طول حیات او همسر دیگری برنگزید و پس از درگذشت وی همواره از او با نیکی یاد می‌کرد. خدیجه برای پیامبر(ص)، حضرت فاطمه(س)، قاسم و عبدالله را به دنیا آورد هرچند که در برخی منابع زینب، رقیه و ام کلثوم نیز دختران این دو معرفی شده‌اند اما به گفته برخی از محققان شیعه، فاطمه(س) تنها دختر خدیجه(س) و پیامبر(ص) بوده و سه دختر دیگر، فرزندان رسول خدا(ص) و خدیجه نبوده‌اند، بلکه دخترخوانده‌های پیامبر(ص) بوده‌اند. خدیجه(س) سه سال قبل از هجرت، در ۶۵ سالگی در مکه درگذشت و در قبرستان معلاة به خاک سپرده شد. 💠 نقش حضرت خدیجه در اسلام کمک‌های مالی حضرت خدیجه(س) موجب غنای پیامبر(ص) شد. از رسول خدا(ص) نقل شده که «هیچ مالی به من سود نبخشید، آنگونه که ثروت خدیجه(س) به من سود بخشید». بنابر روایات اسلامی، پیامبر(ص) از اموال خدیجه(س) در راه کمک به آزادی بدهکاران، یتیمان و بینوایان استفاده می‌کرد. در ماجرای محاصره شعب ابی‌طالب، اموال حضرت خدیجه(س) در حمایت از بنی‌هاشم مصرف شد، تا آنجا که در روایت آمده است: «‌ابوطالب و خدیجه(س) همه اموال خود را برای حفظ اسلام و محاصره‌شدگان انفاق نمودند.» در جریان محاصره شعب ابی‌طالب، حکیم بن حزام برادرزاده خدیجه (س)، با شترها، گندم و خرما را حمل می‌کرد و با زحمت و خطر زیاد، آنها را به بنی‌هاشم می‌رساند. خدا این کار خدیجه(س) را در ردیف نعمت‌ها و مواهب بزرگ خود به بنده برگزیده‌اش محمد(ص) برشمرد. پیامبر(ص) نیز همواره از بخشندگی و ایثار خدیجه، با عظمت و بزرگی یاد می‌کرد. با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
سؤال👇 سلام طاعات و عباداتتون قبول.. حکم جنب شدن خانم بعد از اذان ظهر در خواب چیست.. روزه اش باطل شده؟؟ غسل واجب است انجام شود؟؟ پاسخ👇 سلام علیکم یقین به جنابت برای بانوان در خواب خیلی سخت است. روزه باطل نیست. تا یقین به جنابت هم نباشد، غسلی واجب نیست.