eitaa logo
پاسخگو
6.7هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
224 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام ببخشید اگه تیشرتی ازشوهرمون که دیگه نمیپوشه خودمون تو خونه بپوشیم مشکلی داره؟ اگه با این لباس نماز بخونیم چی؟رهبر پاسخ👇 سلام علیکم اشکالی ندارد و نماز خواندن هم با این لباس صحیح است.
سؤال👇 سلام زنی پدرش مرحوم شده و مادرش از مستمری پدر استفاده می کند حالا این زن طلاق گرفته و طبق قانون بخشی از مستمری پدر به ایشان داده می شود و برای امورات زندگی به این پول نیاز دارد ولی مادرش توقع دارد که دختر حقش را به مادر بببخشد و از این جهت ناراحت است، آیا اگر مادر نفرینی در حق دخترش بابت این مسئله داشته باشد ، نفرین مادر شرعا صحیح است؟ پاسخ👇 سلام علیکم اگر این مبلغ حق ایشان باشد و از نظر قانونی مشکلی نداشته باشد، نفرین ها اثری ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 حضور قرآن در خانه امام صادق علیه السلام : إنَّهُ لَيُعجِبُني أن يَكونَ فِي البَيتِ مُصحَفٌ، يَطرُدُ اللَّهُ عزّوجلّ بِهِ الشَّياطينَ. من خوش دارم كه در خانه، مُصحَفى باشد، [چون‏] خداوند عزّ وجلّ به سبب آن، شياطين را [از آن خانه‏] مى‌‏راند . 📚الكافي : ج۲ ص۶۱۳ ح۲ ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
💠 برخی از مستحبات تشهد 🔹 گفتن «الْحَمْدُ لِلهِ» یا «بِسْمِ اللّهِ‏ وَبِاللّهِ وَالْحَمْدُ لِلهِ وَخَیْرُ الْأَسْماءِ لِلهِ» در ابتدای تشهد و گفتن «وَتَقَبَّلْ شَفاعَتَهُ وَارْفَعْ دَرَجَتَهُ» بعد از صلوات مستحب است. 🔸 همچنین در حال تشهد، نشستن روی ران پای چپ و گذاشتن روی پای راست بر کف پای چپ (تَوَرُّک) مستحب است. ⁉️ ارسال سؤالات از طریق👇 @noorolaeme12 ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
▫️ نهی از منکر به شیوه ریاضی در فرمایش امام سجاد علیه‌السلام 💠 امام سجاد علیه‌السلام در حدیثی نورانی می‌فرمایند: «واى بر آن كس كه یکان او بر دهگان او غلبه و فزونى كند.» 🔸 گویا امام علیه السلام در این حدیث در عین آنکه نهی از منکر می‌کنند، از یک مساله ریاضی نیز سخن به میان آورده‌اند. مفهوم و معنای این کلام را از فرزندشان امام صادق علیه السلام سراغ می‌گیریم: 🔹 امام صادق علیه السلام فرمودند: «آیا نشنیده‌ای خداوند در قرآن فرموده: هر کسی با خود حسنه و نیکی آورد، ده برابر به او داده می‌شود و هر کسی با خود بدی و سیئه بیاورد، همانند آن، به وی داده می‌شود؟ بنابراين هر كس یک حسنه و نیکی انجام دهد، در نامه عملش ده برابر آن، اجر و ثواب نوشته می‌شود، و هرگاه كسى بدی و سيّئه‌‌‏اى مرتكب شود فقط به همان اندازه در نامه اعمالش ثبت می‌گردد. پس به خدا پناه می‌بريم از کسی كه در يک روز ده گناه انجام دهد، ولی یک عمل نیک و حسنه نداشته باشد که در این صورت گناهان او بر ثواب‌هايش غالب خواهد شد.» 🔸 پس اگر انسان مرتکب معصیت و گناه شود، در نامه عمل او، این گناه برای او به صورت «یکان» و عدد تک رقمی منظور می‌شود، اما اگر انسان توفیق انجام عمل صالح را پیدا کند، ثواب این عمل برای او به صورت «دهگان» و عدد دو رقمی یا بیشتر برای او نوشته می‌شود. 🔹 کسانی که در طول عمر خود چنان گناه کرده‌اند که کفه اعمال نیک آنها کمتر از گناهانشان بوده در حالیکه به راحتی می‌توانستند چندین برابر آن، ثواب کنند، در نگاه امام زین العابدین علیه السلام منفور و گمراه می‌باشند. با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
سؤال👇 سلام وقتتون بخیر ببخشید خیلی دلم بی تابه آروم قرار ندارم میشه بگین چیکار کنم یخورده فکرم روانم آروم بشه 😔 ممنون از پاسخگویی پاسخ👇 سلام علیکم قرآن زیاد بخوانید، قران آرامش دهنده است.
سؤال👇 سلام وقت بخیر ببخشید آیا درسته خونه ای که توش عرق خورده بشه نماز باطله؟ پاسخ👇 سلام علیکم نماز باطل نیست لکن ملائک در چنین خانه ای حضور پیدا نمی کنند.
سؤال👇 سلام وقتتون بخیر ی سوال داشتم من سالهای پیش تو چله شرکت کردم اما متاسفانه اون موقع انقد درکی نداشتم و انجام ندادم چله ای به گردنم بود رو یه چله به گردنمه که نصفشو انجام دادم نصفشو رها کردم ۱. ماح‌محرم بود چله زیارت عاشورا ، بهم گفتن بین‌نماز مغرب وعشا ده تا صلوات بفرست بعدش چله رو بخون بعدش نماز عشا الان می‌خوام به جا بیارم چیزی که به گردنم هست رو ولی واقعا عذاب وجدان دارم و نمیدونمم چطوری؟ باید نماز مغرب قضا بخونم و بینش این اعمال رو انجام بدم یا همین طوری بدون خوندن نماز مغرب و عشا میشه؟ سوال دوم اینکه زمان خوندنش مهمه؟ ینی باید صبر کنم یکم محرم شه تا ۴۰ ام محرم بخونم؟ سوال سوم اینکه ساعتی که به جا میارم حتما باید شب باشه به وقت اذان مغرب و عشا؟ و سوال آخرم اینکه آیا امکانش هست چند تاشو در یک روز بخونم پشت هم یا نه؟ و سوال چهارمم با خوندن چله چیزی که به گردنمه رفع میشه ؟ یا باید کار خاصی کنم.... مثلا کفاره داره ؟ یا رد مظالم باید داد؟ نمیتونم حلالیت بگیرم از افراد شرکت کننده در چله واقعا خجالت میکشم چیکار کنم ..استغفار کنم از طرفشون یا به نیت شون صدقه بدم..چیکار کنم کامل از گردنم بره این حق ناس؟ پاسخ👇 سلام علیکم با توجه به آنچه نوشته اید، الان چیزی برعهده شما نیست و لازم نیست بخوانید اما اگر خواستید بخوانید زمان مهم نیست البته بهتر است در چهل روز باشد. استغفار کنید و نیازی به حلالیت طلبیدن نیست و کفاره و رد مظالم هم ندارد.
سؤال👇 سلام ببخشید روشی ختمی مجرب هست برای ازدواج با زوج صالح وبا ایمان تشکر راهنمایی بفرمایید. و چرا برخی افراد با ایمان هستند ولی‌ بخت و آدم صالح نصیبشون نمی‌شود این حال که حاضر به گناه هم نیستند ؛ وهم دعا می کنند وایمان پیشه میکنند ؟ ولی بعضی افراد ازدواجی صالح نصیبشون میشه وشاید نسبت به برخی آدم ها هم دینداریشون کمتر باشه ؟ آیا این فرق هست ؟ پاسخ👇 سلام علیکم 1. از امیرالمؤمنین نقل شده که هر کس قصد ازدواج داشته باشد دو رکعت نماز گذارد و در هر رکعت پس از حمد سوره یاسین بخواند و پس از اتمام نماز حمد و ثناى پروردگار گذارد. 2. این دعا را در قنوت نماز و بعد از هر نماز، در سجده و یا هر وقت دیگر زیاد بخوانید: «اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِطاعَتِکَ عَن مَعصیتِک»؛« خدایا مرا بی نیاز کن با حلالت از حرامت و با فرمانبرداری‌ات از نافرمانیت». برخی از بزرگان توصیه کرده اند این دعا 114 مرتبه در یک مکان مقدس مانند مسجد یا زیارتگاه خوانده شود. درباره همسر صالح و غیرصالح باید گفت: گاهی اوقات افراد در انتخاب دقت نمی کنند. در موضوع ازدواج انسان باید تحقیق کند و با چشمی باز همسر آینده خود را انتخاب کند، البته در برخی موارد نیز افراد بر اثر مرور زمان و شرایط محیط تغییر رویه می دهند.
سؤال👇 سلام ،خسته نباشید اول یه تشکر کنم ازتون که اینقدر با حوصله سوالات رو جواب میدید. خدا خیرتون بده. سوال. زائرین کربلا چه کسانی هستند.ایا کسی که گناهکاره نباید به زیارت کربلا بره . یا اینکه کسی که نماز نمیخونه و ... میتونه بره زیارت کربلا. اینکه میگن زائر مومن هر قدمی که برداره بره کربلا براش حسنه مینویسن و هر زائر گناهکار هر قدمی که برداره براش گناه مینویسن درسته . پاسخ👇 سلام علیکم هرکسی می تواند زائر امام حسین علیه السلام باشد و اینکه گنهکار نمی تواند زائر حضرت باشد، سخنی بی پایه و اساس است. در موارد زیادی گنهکاران با حضور در حرم سیدالشهداء علیه السلام متحول شده و توبه کرده اند و در مسیر الهی قرار گرفته اند. اهل بیت هیچکس را از درب خانه خود نمی رهانند، البته باید با آداب خود به زیارت رفت یعنی کسی که اهل گناه بوده نمی تواند با ابزار گناه وارد حرم شود.