.
#معرفی_کتاب
ایده عالی مستدام...!
ناشر: آریانا قلم
نویسنده: چیپ هیث, دن هیث
مترجم: سید رامین هاشمی, مجتبی اسدی
تعداد صفحه:۳۷۲
✅ نویسندگان این کتاب به مدت ده سال روی این موضوع که «چرا بعضی از ایدهها موفق میشوند درحالیکه بقیه شکست میخورند؟» تحقیق کردهاند. آنها پس از بررسی بیش از صدها ایدۀ ماندگار متوجه شدند که 6 اصل مشابه در بیشتر این ایدههای ماندگار وجود دارند. آنها 6 اصل زیر را در این کتاب به شما آموزش میدهند:
1⃣سادگی
2⃣غیرمنتظره
3⃣ملموس
4⃣معتبر
5⃣احساسی
6⃣داستانی
این کتاب پر از مثالها و داستانهایی است که مطالب را در ذهن خواننده جا میاندازد.
کتاب ایدۀ عالی مستدام به شما یاد میدهد که چگونه ایده، پیام یا نظر خود را به گونهای طرح کنید که اثرگذار باشد و به خاطر سپرده شود.
نویسندگان کتاب ایدۀعالی مستدام دربارۀ انگیزۀ نوشتن این کتاب میگویند:"ما این کتاب را نوشتهایم تا به شما کمک کند تا ایدههای خود را ماندگار کنید. منظورمان از ماندگاری این است که ایدههای شما فهمیده شوند، به یاد آورده شوند، اثری بادوام داشته باشند و در نهایت نظر و رفتار مخاطبانتان را تغییر دهند."
#ایده_پردازی
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
Made-to-Stick_summary2.pdf
3.54M
.
فهرست و صفحات ابتدایی کتاب «ایده عالی مستدام»
.
.
شناخت مخاطب از طریق #همدلی با او یکی از ارکان اصلی #نوآوری_اجتماعی است. بدون شناخت مخاطب مسئله اصلی او تشخیص داده نمی شود و منابع برای حل مشکلات فرعی هدر می رود.
بوم همدلی یک ابزار بصری است برای این که تیم ها بتوانند مخاطب شان را بهتر درک کنند. این ابزار شرایطی را فراهم می کند که تیم ها احساسات، عواطف، علایق، انگیزه ها و افکار مخاطب را شناسایی کنند و به جای صَرف انرژی برای رسیدن به اهداف نادرست، روی نیازهای واقعی و ریشه ای مخاطب تمرکز کنند.
#تفکر_طراحی
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
بوم راهکار عملیاتی ظرفیت ساز.pdf
2.55M
.
✅ در سالهای اخیر یکی از راهبردهای کشور ایجاد #حرکت_عمومی به جهت به میدان آوردن مردم برای حل مسائل کشور بوده است. با به میدان آوردن مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی، مسائل کشور پایدارتر، سریعتر و بهینهتر حل و مسیر پیشرفت نیز هموارتر خواهد شد. این راهبرد، چهار عنصر لازم دارد که یکی از آنها ارائه راهکارهای عملیاتی است که وظیفه "حلقه میانی" به عنوان موتور محرک این حرکت میباشد. حلقههای میانی پس از فَهم چیستی و چرایی حرکت عمومی، بایستی چگونگی آن را نیز دانسته و نسبت به ایجاد حرکت عمومی از طریق ارائه راهکارهای عملیاتی، اقدام کنند.
بنابراین یک فعال فرهنگی که قصد دارد نقش حلقه میانی را ایفا کند باید روشهای خلق راهکارهای عملیاتی را بداند و به درستی به کار ببندد تا بتواند اقشار مختلف جامعه را به مقام افاده و کنشگری برساند.
به همین منظور به همت مرکز رشد و توانمندسازی فعالین فرهنگی و اجتماعی, بوم و کارگاه آموزشی«چگونه راهکار عملیاتی ظرفیت ساز بدهیم؟» طراحی و در ماه های اخیر چندین بار برگزار و گزارش آن نیز منتشر شد.
نسخه با کیفیت بوم را می توانید از اینجا دانلود کنید.
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
.
✅ کارگاه ایده پردازی و تفکر خلاقانه:
راهکارهای تقویت خلاقیت و کاربرد آن در حل مسئله
🔶ویژه دانش آموزان
۳ ساعت بازی و تمرین و آموزش
جمعه ۲۰ مرداد از ساعت ۹ صبح
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
.
✅ گزارش مختصر کارگاه ایده پردازی و تفکر خلاقانه ویژه دانش آموزان
امروز از ساعت ۸ تا ۱۲ در جمع تعدادی از دانش آموزهای های خلاق و فعال در مسجد جامع ولیعصر(عج) شهرستان باقرآباد قرچک(استان تهران) بودیم.
در این ۴ ساعت ابتدا دانش آموزان سعی کردند خودشان را به صورت خلاقانه و متفاوت معرفی کنند. بعد از آن از تجربه های خلاقانه خودشان و دیگران در حل مسائل مسجد، مدرسه و زندگی شخصی گفتند و از دل همین مثال ها تعریفی برای خلاقیت بیرون کشیدند. در ادامه با استفاده از تمرین، چالش و بازی در مورد ۳ دیدگاه رایج اما اشتباه در رابطه با #خلاقیت گفت وگو کردیم. در نهایت دانش آموزان با ترفند #بارش_فکری آشنا شدند و با استفاده از آن به صورت تیمی برای یکی از موضوع های خودشان ایده های خلاقانه پیدا کردند.
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.