eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
898 دنبال‌کننده
528 عکس
63 ویدیو
24 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅برای به اطلاعات نیاز داریم یا دانش؟ 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅ داشتن خلاقیت یه مهارت خوب و کاربردیه که می‌تونه بهمون تو همه ابعاد زندگی کمک کنه. ممکنه خیلی از ما فکر کنیم خلاقیت ذاتیه و فقط افراد خاصی هستن که می‌تونن خلاق باشن؛ اما واقعیت اینه که با تمرین و یاد گرفتن فرایند خلاقیت همه ما می‌تونیم خلاق باشیم. 🔶 خلاق بودن به این معنی نیست که ما بخوایم چیز جدیدی کشف کنیم، فقط کافیه که بتونیم مشاهدات و دانسته‌هامون رو با هم ترکیب کنیم و به نتایج جدیدی برسیم. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نوآوری اجتماعی و مراحل اساسی آن در ۲ دقیقه 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅ آقا حساب کردند... 🔶 در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان، جمعی از نیکوکاران شهر اراک و خادمیاران رضوی در طرح «آقا حساب کردند...» دست به دست هم دادند و بدهی خُرد بدهکاران آبرومند به فروشگاه‌های موادغذایی حاشیه شهر اراک را از طرف آقا امام رضا (ع) تسویه کردند. متن کامل را در اینجا بخوانید. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅ساده و مختصر در مورد تفکر نقادانه و کاربردش در حل مسئله ✍تیزفکری «همۀ ما یک‌تاییم». این اصل کلی -خوشبختانه یا بدبختانه- درباره مشکلاتمان نیز صادق است. ما با روش‌های تقریبا منحصربه‌فردی شکست می‌خوریم! 🔶 به نظر من، مهمترین علل شکست تصمیم‌‌ها و راه‌حل‌های انتخابی ما، یکی دانستن موقعیت‌هاست؛ خطایی که ذهنِ خودکار ما – به خصوص مواقعی که حال «زیاد فکر کردن» ندارد- به ما دیکته می‌کند! در همین موقعیت است که فکر می‌کنیم: «مساله و راه حل را درست فهمیده‌ایم و حالا فقط مانده است تا به آن جامۀ عمل بپوشانیم!». با قبول این مقدمات به این نتیجه می‌رسیم که گاهی باید مغز شریف را از حالت «خودکار» درآوریم و بر روی حالت «دستی» بگذاریم! فرمان را شخصا در دست بگیریم و با تمرکز کامل بر افکارمان، ابتدا شخصا مشکلات را شناسایی، سپس شفاف‌سازی و در نهایت با  در نظر گرفتن همه خطاهای ممکن، به تصمیم‌ها و راه‌حل‌های تازه برسیم. خلاصه اینکه مجبوریم حسابی فکر کنیم! پای مهارت «تفکر نقادانه» اینگونه به میان می‌آید! تا به انبوه اطلاعاتی که فکر می‌کنیم به مشکل و راه حل‌های آنی ما مربوط است «نه!» بگوید و کمک کند به آن‌ها با دیدۀ تردید بنگریم. 🔶 کمک می‌کند خود را در موقعیت آماده باش برای «تجدید نظر» به منظور تصمیم‌گیری های سنجیده‌تر قرار دهید! 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .