28.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوشن، تمامکنندهی همهی حجتهاست برای هر کس که کاری داشت، ولی نمیدانست چهطور شروع کند. برای همهی لکنتیها و خجالتیها یا برای همهی دیرجنبیدهها، مناسبِ همهی عشّاق، بابِ میلِ همهی زودرنجها، چه برای اشکبریزها چه برای منزویها،چه سرشلوغها، برای ایستادهها، ماندهها، برای خستهْبرگشتهها، برای همه بهاندازهی کافی «اسم» برای صدا کردن هست.
این طولانیشدنِ دلپذیر برای همین است، برای این است که هر کس بالاخره به «اسم» دلخواهش برسد و بگوید پیدایش کردم و سرِ حرفهای ماندهی یکساله را باز کند.
جوشن، مسیر هزار قدمیْ توی گلها و اشکهاست. هر گلی بویی دارد برای همهی آنها که بدونِ عجله راه رفتند و دلشان نخواست راه تمام بشود، مسیرِ دایرهایِ آینهکاری شده که همهی راه خودت را نشان میهد، که آخرش هم میرسد به خودت. من همیشه مشتاقِ دیدار خودم هستم بعد از تمام شدن جوشن. کدرِ و گمکرده و بعد، برّاق و شفاف و پیداکرده و بخشیدهشده.
شب، هزار بار به همهی اسمهایی که دوست داری صدایت میکنم. به همان اسمی که «نشان به آن نشان» بوده میانمان. به همان چیزهای فاشنشونده! به این طرف نگاه نمیکنی؟ آشتی نزدیک نیست؟
- امیرحسین معتمد
#مفاتیح_عزیز
#جوشن_کبیر
🍃 @nor_ir
آقای امام رضا(ع)
ای كه تقدير مرا امشب مقدر ميكنی
داخل پرونده ام يک كربلا منظور كن ..
دعای روز بیست و دوم ماه رمضان:
اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ فَضْلِكَ،
وَ أَنْزِلْ عَلَيَّ فِيهِ بَرَكَاتِكَ،
وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِكَ،
وَ أَسْكِنِّي فِيهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِكَ،
يَا مُجِيبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّينَ.
@nor_ir
نوشتند: عصرها تشریف میبردند کنار ِ بساط ِ میثم خرمافروش و مینشستند به گپ و گفت. مردم قیمت خرما میپرسیدند و رد میشدند؛ بیتوجه به این موقعیت ِ رشک برانگیز. اشرفِ ِ انسانهای زنده، مشغول گفتگو با «رفیق» بودند و مردم فقط رد میشدند.
ما هم همونیم. فقط رد میشیم از کنار ِ موقعیتهای شریف.
- مجید خسرو انجم
🍃 @nor_ir
در نور بمان و خوب باش و خوب زندگی کن؛ به خاطر فرصتی که دوباره به تو داده نخواهد شد...
لذت ببر و هیجان داشته باش و تلاش کن و برای اتفاقات خوب، منتظر نمان و توقف نکن و چشم به دستهای خداوند ندوز؛
بهترین عکسها وقتی گرفته میشوند که اصلا حواست نیست و نایستادهای و زل نزدهای به هیچ دوربینی و از هیچکسی توقعِ پیدا کردن طلاییترین زاویه را نداری.
بهترین و نابترین اتفاقات هم به همین شکل؛ درست زمانی رخ میدهند که فکرش را نمیکنی و انتظارش را نمیکشی و داری در عادیترین صورت ممکن، زندگیات را میکنی و راهت را میروی و هیچ توقعی از هیچکس نداری.
اصلا برای خوشبختیِ بیشتر، گاهی باید خودت را به حواسپرتی بزنی و هیچ دقت و تمرکز بالایی روی هیچچیز و هیچکس نداشته باشی...
#نرگس_صرافیان_طوفان
🍃 @nor_ir